AVONTROODTCONSULT

Société en commandite simple


Dénomination : AVONTROODTCONSULT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 840.521.727

Publication

07/11/2011
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1111111.11.111111111111

*

. Ondernemingsnr : Benaming

(voluit)

Rechtsvorm :

Zetel :

Onderwerp akte :

S40. 524. Avontroodtconsult

Uittreksel uit oprichtingsakte

Mod 2.1

Afeerge,,*1 ter cieie van de Rechtbank tE,t)~~" jj'r~ r.. , .

op 2 4 ONT. 20jl~ar~lá~

DG rgfgfier,

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Gewone commanditaire vennootschap Buizerdlaan 23, 2970 Schilde, België

AVONTROODTCONSULT

Gewone Commanditaire Vennootschap

Buizerdlaan 23

2970 Schilde

Ondernemingsnummer : In aanvraag

OPRICHTING

Tussen ondergetekenden:

1 Mevrouw Avontroodt Yolande, wonende te 'Schilde, Buizerdlaan 23. Hoofdelijk, voor onbepaalde tijd en voor het geheel aansprakelijke en beherende vennoot; hierna genoemde sub. 1 en

2 De Heer Van Grieken Erik, wonende te Schilde, Buizerdlaan 23. Stille vennoot met beperkte aansprakelijkheid; hierna genoemde sub. 2

Wordt een Gewone Commanditaire Vennootschap opgericht dd 10/10/2011 onder de benaming AVONTROODTCONSULT en onder volgende voorwaarden:

1, BENAMING:

De vennootschap neemt de benaming "AVONTROODTCONSULT" aan.

In alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere documenten dient deze benaming te worden voorafgegaan of gevolgd door de vermelding " Gewone Commanditaire Vennootschap" of door de initialen "Comm. V.", en door het ondernemingsnummer.

2. MAATSCHAPPELIJKE ZETEL:

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Schilde, Buizerdlaan 23. Hij kan worden verplaatst naar om het even welke plaats binnen hetzelfde taalgebied van België door een éénvoudige beslissing vanwege de beherende vennoot en mits publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De vennoten kunnen administratievezetels, kantoren, bijhuizen en

agentschappen vestigen in België en/of buitenland.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

3. DUUR:

De vennootschap wordt opgericht op 10/10/2011 voor onbepaalde tijd, met ingang vanaf

neerlegging ter griffie tot publicatie in de Bijlagers tot het Belgisch Staatsblad.

4. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL:

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bij oprichting bedraagt 1000 Euro duizend Euro) vertegenwoordigd door 100 aandelen die ieder 10 Euro van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het maatschappelijk kapitaal is als volgt samengesteld: met een nominale waarde

1) Inschrijvingen in geld een nominale waarde van

Door Avontroodt Yolande oprichter sub. 1, 990,00 Euro

Als vergoeding voor deze inbreng worden 99 volstortte aandelen

van 10 Euro elk toegekend

Door Van Grieken Erik, oprichter sub. 2, 10,00 Euro

Als vergoeding voor deze inbreng worden 1 volstort aandeel met

IO Euro toegekend.

Dit kapitaal zal gestort worden op rekening 363-0957488-41 ten name van de vennootschap in oprichting.

5. BEHEER:

Het beheer wordt waargenomen door de beherend vennoot en zaakvoerder, Avontroodt Yolande, onder voorbehoud van elke delegatie en met uitsluiting van de stille vennoten. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd.

Enkel de beherend vennoot is bevoegd de handelingen te verrichten die nodig zijn of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel. Enkel de beherend vennoot vertegenwoordigt individueel de vennootschap ten aanzien van derden.

Om de vennootschap en meteen de hoofdelijke aansprakelijke vennoten te verbinden, moet de vennoot bij zijn handelen kenbaar maken dat hij of zij optreedt voor rekening van de vennootschap. De vennootschap is rechtsgeldig verbonden door alle handelingen die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

6. REKENINGEN EN VERDELING VAN DE WINST:

Elk jaar wordt in juni, de laatste maandag om 10.00 uur een inventaris en een balans van het actief en passief van de vennootschap opgemaakt, overeenkomstig de bepalingen van toepassingen op de rekeningen van de ondernemingen.

Eventuele winstuitkeringen zullen worden verdeeld onder de vennoten volgens hun respectievelijk aandelenbezit.

7. CONTROLE

Iedere vennoot heeft het recht onbeperkt controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap. Hij mag daartoe inzage nemen van de boeken, brieven, notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap. Bij nazicht van de boeken en de rekeningen mag hij zich laten bijstaan door een accountant.

8. AFSTAND EN OVERDRACHT

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2011- Annexes du Moniteur belge

A. Onder levenden:

a) Een vennoot kan zijn deel in de vennootschap niet afstaan onder levenden dan mits uitdrukkelijke en schriftelijke goedkeuring van al de tegenwoordige of toekomende vennoten.

b) Indien de vennoten in gebreke blijven binnen de twee maanden te antwoorden op de aanvraag tot goedkeuring hen bij aangetekend schrijven toegezonden, zullen zij geacht worden zich niet tegen de afstand te verzetten.

c) Deze goedkeuring wordt zelfs vereist als de afstand geschiedt in voordeel van een medevennoot, de wederhelft van de afstanddoener of van zijn afstammelingen.

d) De weigering van goedkeuring tot afstand door een vennoot van zijn deel in de

Op de laatste blz van Luik vermelden . Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

vennootschap zal geen aanleiding kunnen geven tot verhaal voor de rechtbanken,

B. Bij overlijden:

a) De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, de ontzegging, het failliet of het onvermogen van een vennoot.

b) Ingeval van overlijden van één der vennoten, zullen zijn erfgenamen of legatarissen binnen de vier maanden van het overlijden, de goedkeuring van de overlevende vennoten voor de overdracht van zijn deel in de vennootschap moeten vragen. Om geldig te zijn, zal deze goedkeuring moeten gegeven worden in de voorwaarde van alinea a) van voorgaand artikel voorzien. Indien de deelgenoten in gebreke blijven binnen de twee maanden te antwoorden op de hun bij aangetekend schrijven toegestuurde vraag, zullen zij geacht worden zich niet tegen de overdracht te verzetten en de aanvragers zullen van voile recht vennoot worden.

c) Deze goedkeuring is zelfs vereist voor de rechthebbenden die zich kunnen beroepen op één der hoedanigheden voorzien in art. c) van voorgaand artikel.

d) Zo de erfgenamen, legatarissen of rechthebbenden binnen de vier maanden na het overlijden de goedkeuring niet vragen, zullen de vennoten hen bij aangetekend schrijven kunnen sommeren binnen de veertien dagen stelling te nemen. Na die termijn zullen de overlevende vennoten beraadslagende in de voorwaarden in alinea a) van voorgaand artikel voorzien, het vermogen hebben hetzij ze van ambtswege aan te nemen, hetzij ze af te wijzen en de van de nalatenschap afhangende aandelen terug te kopen.

e) Indien om de een of andere reden, de aandelen terug moeten ingekocht worden, kan hun waarde vastgesteld worden hetzij met een gemeen akkoord tussen partijen, hetzij bij gebrek aan gemeen akkoord door een deskundige door de belanghebbende partij met gemeen akkoord aan te duiden.

Ingeval van niet-akkoord over de keuze van de deskundige zal deze benoemd worden door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen op verzoek van de meest naarstige partij.

Het bedrag toekomende aan de niet aangenomen erfgenamen of rechthebbenden van de overleden vennoot, zal kunnen uitbetaald worden in vier zesmaandelijkse stortingen, aan de op dat ogenblik gangbare intrest.

9. ONTBINDING EN VEREFFENING:

Buiten de mogelijkheid van de gerechtelijke ontbinding voltrokken overeenkomstig de Vennootschappenwet, kunnen de ontbinding en vereffening van de vennootschap worden toegestaan op verzoek van de beherende vennoot.

10, GESCHILLEN

De betwistingen die zouden rijzen omtrent de interpretatie van onderhavige statuten, zullen beslecht worden door de Rechtbank van Koophandel van de plaats waar de zetel van de vennootschap is gevestigd.

11. OVERGANGSBEPALING:

Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december van elk jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging ter griffie en zal eindigen op 31 december 2012. Verrichtingen die vô6r de datum van de oprichting werden uitgevoerd, worden verondersteld te zijn gebeurd in naam en voor rekening van deze vennootschap.

12. TOEPASSING VAN HET GEMEEN RECHT:

Alles wat niet in onderhavige statuten wordt gepreciseerd, zal worden bepaald overeenkomstig of naar analogie met de principes tot uitdrukking gebracht in de Vennootschappenwet, welke worden geacht, bij deze integraal te zijn overgenomen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ' Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notans. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

13. VOLMACHT

Een volmacht werd verleend aan Accountantskantoor De Doncker & De

Smedt,Brasschaatsebaan 77 te 2970 Schilde, teneinde al het nodige te doen met het oog op de registratie van onderhavende akte, inschrijving bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, bij de BTW, en met het oog op alle latere wijzigingen en eventuele schrappingen van deze inschrijvingen.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Avontroodt Yolande

zaakvoerder

"

"

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Neem en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
AVONTROODTCONSULT

Adresse
BUIZERDLAAN 23 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande