AWAKE-PRODUCTIONS.COM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AWAKE-PRODUCTIONS.COM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.593.425

Publication

26/09/2014
ÿþModWord11,1

1

na neerlegging ter griffie van de

t Re.htnank van koophandel

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

IIIINR1111

Ondememingsnr : 0836.593.425

(voluit) : Awake-productions.com

!Mg

17 SEP, 2014

afdeling Antwerpen Griffie

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Van Asschestraat 4 2160 Wommelgem

(volledig adres)

erdzewzn-J-- Adreswijziging

Tijdens de bijzondere algemene vergadering van 19 decmebér 2013 werd besloten om de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Ternesselei 94 bus 3 te 2160 Wommelgem

Tom Nuyens

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

CTD::a Var, . :Fan 7"E'Z:

rZcnt;,plrzcta'd

Verso: Naam en handtekening.

06/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 13.12.2013, NGL 27.02.2014 14054-0497-010
31/05/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11303516*

Neergelegd

27-05-2011

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : awake-productions.com

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel: 2160 Wommelgem, Van Asschestraat 4

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Michel Wegge te Borsbeek op zesentwintig mei tweeduizend elf, in zijn kantoor, blijkt dat een vennootschap werd opgericht met volgende kenmerken:

1/ rechtsvorm en naam: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam  awake-productions.com .

2/ zetel: 2160 Wommelgem, Van Asschestraat 4; RPR Antwerpen.

3/ duur: De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

4/ oprichter: De heer NUYENS Tom, geboren te Neerpelt op achttien maart duizend negenhonderdzesenzeventig, wonende te 2160 Wommelgem, Van Asschestraat 4.

5/ kapitaal: achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), volstort tot beloop van 12.400 EUR op een bijzondere rekening bij BNP Paribas Fortis.

6/ samenstelling kapitaal: vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder nominale waarde, waarop werd ingetekend door voornoemde oprichter door inbreng in geld.

De naleving van de wettelijke vereisten voor plaatsing en storting van het kapitaal werden door ondergetekende notaris bevestigd.

7/ boekjaar: vangt aan op één juli en eindigt op dertig juni; eerste boekjaar eindigt op dertig juni tweeduizend twaalf.

8/ aanleg reserves/winstverdeling:

De opbrengsten van de vennootschap door de jaarlijkse inventaris vastgesteld, na aftrek van de algemene onkosten, lasten, afschrijvingen alsmede van een provisie voldoende geacht tot het dekken van de belastingen op de winsten ten laste van de vennootschap, maakt de nettowinst van de vennootschap uit. Op deze winst wordt er vijf ten honderd vooraf genomen ten bate van het wettelijke reservefonds. Deze voorafneming is niet meer vereist wanneer het wettelijke reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder over de bestemming van het saldo der nettowinst.

Bestemming liquidatiesaldo: Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen, en de kosten van de vereffening te dekken; het plan van deze verdeling moet vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel worden goedgekeurd. Het batig saldo van de vereffening zal tussen al de vennoten verdeeld worden, volgens het aantal aandelen dat zij ieder zullen bezitten, met dien verstande dat elk aandeel hetzelfde recht geniet. Nochtans zo al de aandelen niet in gelijke verhouding afbetaald zijn, zullen de vereffenaars alvorens tot de hoger voorziene verdeling over te gaan, met de verscheidenheid van deze toestand rekening houden en het evenwicht herstellen, hetzij door geldoproepingen ten laste van de in mindere mate afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen ten bate van de in grotere mate afbetaalde aandelen. 9/ bestuur/bevoegdheid: De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, vennoten of niet. De duur van hun mandaat is onbeperkt.

Iedere zaakvoerder kan zoals bepaald in artikel 257 van het Wetboek van vennootschappen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Tot niet statutaire zaakvoerder werd benoemd: de heer NUYENS Tom voornoemd.

Zijn mandaat is onbezoldigd tot zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist.

10/ commissaris: Bij toepassing van artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen, wordt beslist geen commissaris te benoemen.

11/ doel: De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland:

Het ontwerpen, het maken en het onderhouden van websites. Ontwikkeling en onderhoud van software, besturingssystemen en alle informaticasystemen in het algemeen. Ontwikkeling van alle computer applicaties. IT Consultancy in het algemeen. IT Training, IT project management, IT architectuur en IT opleiding.

0836593425

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Alle activiteiten verbonden aan fotografie.

Adviesbureau op het gebied van publiciteit, reclame, marketing, enzovoort. Ontwerpen en voeren van reclame-en promotiecampagnes voor derden via de verschillende media. Ontwerpen van publicitaire teksten en slogans. Organisatie van evenementen, marketingactiviteiten, congressen en beurzen.

Agentschap voor fotomodellen, mannequins, hostesses en dergelijke. Beoefening van uitvoerende kunsten door zelfstandig werkende artiesten.

Optreden als model, kunstenaar, beeldende artiest, enzovoort.

Interieurontwerpen, meubelontwerpen, product ontwikkeling, producten lanceren.

Het zelf produceren en/of uitgeven van boeken, films, cd s, dvd s of andere dragers van informatie.

De ontwikkeling, de productie en de verkoop van spelvormen.

Overige menselijke gezondheidszorg, mentale en fysieke coaching, verlenen van persoonlijkheidsadvies, enzovoort.

Het geven van consultancy, bedrijfsadvies en managementadvies op alle domeinen: commercieel, administratief, financieel, infrastructureel, organisatorisch, planning, e.d.

Het op zich nemen van de dagelijkse leiding of deelaspecten hiervan in andere ondernemingen.

Het optreden als agent, commissionair of als tussenpersoon in de handel of diensten.

Handel, groothandel, kleinhandel, import en export van roerende goederen.

Het deelnemen in onroerend goed projecten, op basis van volle en gedeelde eigendom.

Het voor eigen rekening investeren in, aankopen van en verkopen van zakelijke rechten op onroerende goederen. Het voor eigen rekening aankopen, renoveren en verkopen van onroerende goederen. De verhuring en/of de terbeschikkingstelling van onroerende goederen.

De ontwikkeling van onroerend projecten. De opbouw van een vastgoedpatrimonium.

Dit alles in de meest ruime zin genomen.

De vennootschap mag in het algemeen, alle commerciële, industriële, publieke, roerende en roerende, financiële of andere handelingen stellen welke rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel of dit zouden kunnen bevorderen.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in andere vennootschappen en mag alle leningen van gelijk welke vorm verstrekken voor deze vennootschappen.

Zij mag bij wijze van inbreng in contanten of in natura, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op andere wijze een aandeel nemen in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, zowel in binnen als buitenland.

De vennootschap mag kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in pand of hypotheek te geven, inclusief de eigen handelszaak. De vennootschap mag zich ten voordele van derden borgstellen onder elke vorm en onder meer door het verlenen van aval, hypothecair verband op haar onroerende goederen, in pandgeving van haar roerende goederen en in het algemeen daartoe elke vorm van persoonlijke of zakelijke zekerheid stellen. De vennootschap kan alle eigendommen, zowel roerende als onroerende, alle industriële inrichtingen en installaties aankopen, overnemen, uitbaten of afstaan, opbouwen verhuren, verkopen of omwisselen.

12/ gewone algemene vergadering: de tweede vrijdag van de maand december om negentien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag om hetzelfde uur; de gewone algemene vergadering zal gehouden worden in de zetel of een in de oproepingsbrief aan te duiden plaats gelegen in de gemeente waar de zetel van de vennootschap is gevestigd.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de wettelijke beperkingen.

13/ Bijzondere volmacht: Machtiging van ondergetekende notaris om zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking en inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister.

Tevens wordt tot bijzondere volmachtdrager aangesteld: de bvba  JURIBEL , te 2000 Antwerpen, Ankerrui 20, 3e verd., vertegenwoordigd door de heer Johan Dens, fiscaal jurist, met recht van in de plaatsstelling, om alle formaliteiten in naam en voor rekening van de vennootschap te vervullen bij de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de Kruispuntbank van Ondernemingen, het Sociaal Verzekeringsfonds, en alle overige fiscale en administratieve besturen, en daartoe alle nodige documenten te ondertekenen.

Voor ontledend uittreksel Notaris Michel Wegge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 11.12.2015, NGL 23.12.2015 15703-0268-009

Coordonnées
AWAKE-PRODUCTIONS.COM

Adresse
TERNESSELEI 94 BUS 3 2160 WOMMELGEM

Code postal : 2160
Localité : WOMMELGEM
Commune : WOMMELGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande