AWESOME CONCEPTS, AFGEKORT : ACONCEPT

Association sans but lucratif


Dénomination : AWESOME CONCEPTS, AFGEKORT : ACONCEPT
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 841.919.517

Publication

23/05/2013
ÿþ M4D2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

11110111111,111111 ~I

i-1i;.+L`lTSAN K

KOOPHANDEL

1 3 _h.. 2413

ANTJMERpFN

Ondernemingsnr : 0841.919.517 vereffenaar

Benaming

(voluit) : vzw Awesome Concepts

(verkort) : aConcept

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Tabaksvest 18, 2018 Antwerpen

Onderwerp akte: ontbinding _ aanstelling

Op de algemene vergadering van 16.04.2013 werd beslist de vzw Awesome Concepts gevestigd te 2018 Antwerpen, Tabaksvest 18 in ontbinding te stellen:

Agenda:

1. ontbinding van de vereniging

2, aanstelling van de vereffenaars

3. bestemming van het netto resultaat van de vereniging

Er wordt vastgesteld dat alle leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, en zij allen verzaken aan de oproeping.

Eerste besluit: ontbinding van de vereniging

Alle aanwezige leden beslissen unaniem dat de VZW Awesome Concepts ontbonden wordt op 16.04.2013. Er wordt kwijting verleend aan de leden van de raad van bestuur.

Tweede besluit: aanstelling van de vereffenaar

Met eenparigheid van stemmen beslist de vergadering om tot vereffenaar aan te stellen:

- De heer Delforge Domiep, Lange Leemstraat 63, 2018 Antwerpen;

De vereffenaar krijgt de opdracht de bezittingen en de schulden van de vereniging te inventariseren, het

actief ten gelde te maken en de schulden zo mogelijk aan te zuiveren, en aile handelingen te stellen die nodig

zijn voor de definitieve ontbinding en vereffening van de rechtspersoon,

De vereffenaar zal voor de definitieve afsluiting verslag uitbrengen over hun verrichtingen aan de algemene

vergadering.

De vereffenaar aanvaardt zijn mandaat.

Derde besluit: bestemming van het netto resultaat van de vereniging

Op het ogenblik van de ontbinding zijn er geen activa meer, zodat er geen netto resultaat zal ontstaan uit de

vereffening.

Het vaststellen van een bestemming is dan ook overbodig.

Na afhandeling van de vergadering wordt de vergadering opgeheven.

Dhr, Domien Delforge

Vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/12/2011
ÿþq. " MO02.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

A

RECHT E1a\:`''C

KOOPHAND.7. 1_

1 9 DEC.

AN T W E leieft

II i i ui N

i IN i i



*11197493*

bel ai Be Sta

® 8 4 1 m 9 1 9 c 5 1 4

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): vzw Awesome Concepts

(verkort) : aConcept

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Tabakvest 18, 2000 Antwerpen

Onderwee aklle : Ontwerp van statuten

Artikel 1. - Naam, oprichters en zetel

De vereniging wordt aangegaan onder de rechtsvorm van een vereniging zonder winstoogmerk en is opgericht voor onbepaalde duur. Zij draagt de naam "Awesome Concepts", verkort "aConcept".

De vereniging wordt opgericht door

Hannes Blommaert geboren te Antwerpen op 14/12/1987, Bestuurder

Tabakvest 18, 2000 Antwerpen

Domien Delforge geboren te Wilrijk op 15/04/1988, Bestuurder

Kriekelswarande 8, 3290 Schaffen

Milan Blommaert geboren te Antwerpen op 24/06/1992

Tabakvest 18, 2000 Antwerpen

De maatschappelijke zetel van de vereniging is gevestigd in het gerechtelijk arrondissement Antwerpen op het adres Tabakvest 18 te 2000 Antwerpen. De plaats van vestiging kan ten allen tijde naar een andere plaats in het Vlaase Gewest en het Brussels Hoofdstedelijke Gewest worden overgebracht door beslissing van de Raad van Bestuur.

Artikel 2. - Doel

I. De vereniging heeft tot doel de promotie, bevordering, stimulatie en het organiseren van artistieke en culturele evenementen en projecten en alle diensten, initiatieven en samenwerkingen die hier betrekking tot hebben verwezenlijken, verlenen, aanmoedigen en er rechtstreeks of onrechtstreeks toe bijdragen.

Il. Het bijbrengen van cultureel en organisatorisch inzicht bij jongeren en andere organisaties door middel van advies, dienstverlening, medewerking en het wegwijs maken en het uitwerken van ideëen ter bevordering van het maatschappelijk en gemeenschappelijk doel.

III. Bij de concrete activiteiten en realisaties die naar aanleiding van het maatschappelijk doel worden ondernomen met betrekking tot culturele en artistieke projecten kunnen onder meer workshops, performances, filmprojecten. evenementproducties, exposities, muzikale promoties behoren. Deze opsomming is echter exemplatief en niet-limitatief.

Ili. De vereniging mag alle activiteiten ondernemen om haar maatschappelijk doel te realiseren, met inbegrip van het stellen van handelsdaden, in zoverre deze gericht zijn op het verwerven van middelen ter ondersteuning van het maatschappelijk doel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

!Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2011- Annexes du Moniteur belge

MOI] 2.2

Artikel 3. - Leden

De vereniging bestaat uit effectieve leden en toegetreden leden. De stichtende leden zijn de eerste effectieve leden. Het aantal effectieve leden heeft een minimum van drie.

Andere leden zijn toegetreden leden. De toegetreden leden hebben geen stemrecht en dienen tot het bijdragen aan het maatschappelijk doel.

Toegetreden leden kunnen op schriftelijk verzoek aan de raad van bestuur aanvaard worden als effectieve leden. De raad van bestuur beslist vrij over de aanvaarding van kandidaat effectieve leden.

leder lid kan zijn ontslag indienen door middel van een schrijven aan de raad van bestuur. Het ontslag gaat in op het ogenblik van de verzendingsdatum en zal in het register van de leden worden ingeschreven. Ontslagnemende of uitgesloten leden kunnen echter geen aanspraak maken op enig gedeelte van het maatschappelijk bezit van de vereniging.

Alle beslissingen betreffende toetreding, uittreding of uitsluiting van leden worden door de Raad van Bestuur ingeschreven in het register van de leden, dat op de zetel van de vzw wordt gehouden, binnen acht dagen nadat hij van de beslissing in kennis is gesteld.

Artikel 4. - Algemene Vergadering

De Algemene Vergadering bestaat uit alle effectieve leden.

Elk lid beschikt over één stem.

Een lid mag zich laten vertegenwoordigen door een ander lid op de Algemene Vergadering.

De Algemene Vergadering is bevoegd voor de wijziging van de statuten, benoeming en afzetting van bestuurders, benoeming en afzetting van commissarissen (en het bepalen van hun bezoldiging ingeval bezoldiging wordt toegekend), het goedkeuren van de rekeningen en van de begroting, de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen, de omzetting van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk, het opstellen van een reglement van inwendige orde, de uitsluiting van een lid, de ontbinding van de vereniging.

De gewone Algemene Vergadering wordt jaarlijks samengeroepen in de loop van het eerste trimester ten einde de rekeningen van het afgelopen jaar en de begroting voor het lopend jaar goed te keuren.

Een buitengewone Algemene Vergadering kan door de Raad van Bestuur worden samengeroepen telkens als het belang van de vereniging het vereist.

De Raad van Bestuur is ertoe gehouden een buitengewone Algemene Vergadering samen te roepen, telkens wanneer ten minste één vijfde van de leden er schriftelijk om verzoekt.

Oproepingen voor de Algemene Vergadering worden per gewone post, ten laatste tien dagen voor de vergadering verstuurd. De oproeping omvat de agenda van de vergadering. De agenda wordt bepaald door de Raad van Bestuur en wordt bij de oproepingsbrief gevoegd. Elk voorstel, ondertekend door ten minste één twintigste van de leden, wordt op de agenda gebracht.

Indien alle leden op de Algemene Vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kunnen bijkomende agendapunten behandeld worden onder de rubriek "Varia".

De Algemene Vergadering kan geldig beslissen als minstens de helft van het aantal leden aanwezig of vertegenwoordigd is, met uitzondering voor de gevallen waar de wet een ruimere aanwezigheid vereist.

Indien er niet voldoende leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, dient er een nieuwe Algemene Vergadering samengeroepen te worden, met dezelfde agenda, die geldig kan beslissen ongeacht het aantal aanwezigen.

Behalve wanneer de wet van 27 juni 1921 of deze statuten uitdrukkelijk anders vermelden, kan de Algemene Vergadering geldig beslissen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Van elke vergadering wordt een verslag opgemaakt dat op de eerstvolgende vergadering wordt goedgekeurd en vervolgens ondertekend door de Voorzitter. Deze verslagen worden bijgehouden in een speciaal register. Uittreksels uit het verslag bestemd voor derden worden ondertekend door de Voorzitter of door twee bestuurders.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Artikel 5.  Raad van Bestuur

De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur van minstens twee leden, benoemd door de Algemene Vergadering.

De leden van de Raad van Bestuur worden verkozen voor onbepaalde tijd.

De leden van de Raad van Bestuur worden niet bezoldigd, zij kunnen eventueel een vergoeding van hun kosten bekomen, mits voorafgaandelijke goedkeuring van de uitgave door de Raad van Bestuur.

De benoeming, het ontslag en de afzetting van een bestuurder wordt binnen één maand voor publicatie overgemaakt aan het Belgische Staatsblad.

De Raad van Bestuur beslist zelf over de functies binnen haar schoot.

De Raad van Bestuur wordt samengeroepen door de B of door de Ondervoorzitter of door minstens twee bestuurders.

Oproepingen voor de Raad van Bestuur worden per gewone postte-mail, ten laatste 10 dagen voor de vergadering verstuurd. De oproeping bevat ook de agenda voor de vergadering. De agenda wordt opgesteld door de Voorzitter, maar ieder lid van de Raad van Bestuur heeft het recht punten op de agenda te laten plaatsen.

De Raad van Bestuur wordt voorgezeten door de Voorzitter, bij diens afwezigheid door de Ondervoorzitter, of wanneer beiden afwezig zijn, door het oudste aanwezige bestuursraadslid.

De Raad van Bestuur vergadert geldig wanneer de helft van de bestuurders aanwezig zijn en beslist bij gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige bestuurders. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Van elke vergadering wordt een verslag opgemaakt dat op de eerstvolgende vergadering wordt goedgekeurd en vervolgens ondertekend door de Voorzitter. Deze verslagen worden bijgehouden in een speciaal register. Uittreksels uit het verslag bestemd voor derden worden ondertekend door de Voorzitter of door twee bestuurders.

Artikel 6. - Bevoegdheden

De Raad van Bestuur bestuurt de vereniging en vertegenwoordigt haar bij alle gerechtelijk en buitengerechtelijke handelingen. De Raad van Bestuur treedt op als eiser of verweerder in aile rechtsgedingen en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen. Hij is bevoegd voor alle handelingen, van bestuur en van beschikking, niets uitgezonderd, met inbegrip van het vervreemden, zelfs om niet, van roerende of onroerende goederen en van het hypothekeren, zelfs met beding van dadelijke uitwinning, van het lenen en uitlenen, voor om het even welke termijn, voor alle handels_ en bankverrichtingen.

Alle bevoegdheden die niet door de wet of door de statuten zijn toegewezen aan de Algemene Vergadering, worden uitgeoefend door de Raad van Bestuur.

De Raad kan zijn bevoegdheden geheel of gedeeltelijk overdragen aan één of meer van zijn leden of aan een gevolmachtigde derde.

Tegenover derden volstaat opdat de vereniging geldig vertegenwoordigd zij, de handtekening een van de twee bestuurders.

De stukken van het dagelijkse bestuur en de ontlastingen aan De Post, worden geldig ondertekend door de Voorzitter of door een daartoe aangeduid bestuurder, of door een gevolmachtigde derde.

Artikel 7. - Rekeningen

Het dienstjaar van de vereniging loopt van") mei tot 30 april.

De inkomsten van de vereniging kunnen bestaan uit :

I idmaatschapsbijdragen;

" de winsten verwezenlijkt door de inrichting van activiteiten zoals omschreven in artikel 2 van de statuten;

" de giften;

MDD 2.2

Luik 13 - Vervolg

" de winsten gerealiseerd door eventuele commerciële activiteiten bedoeld om de vereniging werkingsmiddelen voor de realisatie van haar maatschappelijk doel te bezorgen.

De boekhouding wordt gevoerd overeenkomstig het bepaalde in artikel 17 VZW-wet en daarop toepasselijke uitvoeringsbesluiten.

Op de jaarlijkse gewone Algemene Vergadering legt de Raad van Bestuur de balans en de resultatenrekening van het verlopen dienstjaar en de begroting van het lopend dienstjaar ter goedkeuring voor.

De goedkeuring van de rekeningen en van de begroting impliceert de ontlasting voor de leden van de Raad van Bestuur.

Artikel 8. - Ontbinding

De vereniging kan nooit gehouden zijn tot méér dan het totaal van haar netto-actief.

In geval van vrijwillige ontbinding, zal de Algemene Vergadering één of meer vereffenaars aanstellen en hun

bevoegdheden bepalen.

De bestemming van de activa, na vereffening van de schulden, zal bepaald worden door de Algemene Vergadering, maar dient in ieder geval tot een belangeloze doelstelling te worden aangewend.

Artikel 9. - Varia

vzw Awesome Concepts neemt de lopende zaken over van "F.V. Se it Begins" waaronder maar niet beperkt tot de organisatie van het muziekevenement "So it Begins NYE".

Het kapitaal dat door stichtende leden Hannes Blommaert en Domien Delforge wordt geinvesteerd in de vereniging kan hieruit ten allen tijde worden teruggetrokken.

Voor al wat niet expliciet door deze statuten geregeld wordt, is de wet van 27 juni 1921 toepasselijk.

Opgemaakt te Antwerpen in 3 exemplaren

Hannes Blommaert, bestuurder, Domien Delforge, bestuurder en Milan Blommaert, stichtend lid

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
AWESOME CONCEPTS, AFGEKORT : ACONCEPT

Adresse
TABAKVEST 18 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande