AXA B

Divers


Dénomination : AXA B
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 553.755.974

Publication

23/06/2014
ÿþMod Wood 11.1.

Uri» e In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 2060 Antwerpen, Dambruggestraat 99 A

(volledig adres)

Onderwerp akte: OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Caroline de BRUYN, notaris-plaatsvervanger van meester Paul De Graaf, notaris met standplaats te Antwerpen, aangesteld ingevolge beschikking van de rechtbank van eerste aanleg te Antwerpen van twintig juni tweeduizend dertien, ingediend op verzoek van meester Paul De Groof wegens wettelijke leeftijdsgrens voor de uitoefening van het notarisambt, op elf juni tweeduizend veertien, blijkt dat:

1 , De heer TRIF Florian, geboren te Simleu Silvaniei (Roemenië) op 6 oktober 1972, rijksregisternummer 72.10.06 477-52, identiteitskaart met nummer 591-0343773-10, echtgescheiden, wonende te 2060 Antwerpen, Dambruggestraat 99 A.

2. De heer OPRIS Vasile-loan, geboren te Corn. Halmâsd Jud. Sâlaj (Roemenië) op 4 mei 1970, peraoonsnummer 1700504311834, identiteitskaart met nummer SX 337992, van Roemeens nationaliteit, echtgescheiden, wonende te 2060 Antwerpen, Dambruggestraat 99 A.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "AXA B", met zetel te 2060 Antwerpen, Dambruggestraat 99 A.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting en treedt in werking op zelfde datum.

De vennootschap heeft tot doel, en dit zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, en dit in zoverre de hierna vermelde activiteiten niet onderworpen zijn aan de wettelijke bepalingen of reglementeringen:

het uitvoeren van alle activiteiten, zoals deze over het algemeen gekend zijn onder de benaming "HORECA-bedrijven", het is te zeggen de uitbating, het beheer en de inrichting van drankgelegenheden, verbruikssalons, cafés, tavernes, clubs, hotels, restaurants en aile aanverwante bedrijvigheden zoals tearoom ijssalon, koffiebar en andere traiteursactiviteiten, met inbegrip van het vervaardigen en bereiden van voeding en maaltijden, inrichten van banketten, feestelijkheden en de verhuring van feestzalen, de bereiding en de handel import en export van aile mogelijke koude en warme gerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees-en viewaren, ijs- en rookwaren en aile aanverwante artikelen..

het uitoefenen van de activiteiten van tussenpersoon in de handel of commissionair.

het verlenen van diensten op het vlak van verkoopspromotle, publiciteit, marketing, design, advertising en marktonderzoek, met inbegrip van het aantrekken van sponsors en het optreden als reclamemaker en/of ontwerper.

alle mogelijke verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het onderhoud, de renovatie, het herstel, de verfraaiing, de vernieuwing en de modernisering van huizen en gebouwen.

- het coördineren en leiden van bouwwerven.

het uitvoeren van alle bouwactiviteiten in de breedst mogelijke zin van het woord.

het uitvoeren van metsel- en betonwerken,

- het aanbrengen van chape, van vloer- of wandtegels van keramische stoffen, beton of gehouwen steen vloerbedekking en wandbekleding van terrazzo, marmer, graniet of lei, het aanbrengen van pleister- en stukadoorwerk, aanbrengen van hechtgrond, aan de binnenzijde en de buitenzijde van gebouwen en bouwwerken.

uitvoeren van schrijnwerkerij In hout of andere kunststoffen, ook metalen, plaatsen van ijzerwerk en metalen luiken.

- het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen, speelpleinen, parken enzovoort,

montage van loodsen, hangars, schuren, silo's en andere complexen voor commerciële doeleinden.

het bouwen van autowegen, straten en andere wegen, paden, voor voertuigen en voetgangers, vangrails. - installatie van zonneschermen.

het plaatsen van tussenwanden in gipsplaten en glaszetten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1111nell

Ondernemingsnr : 5 5 3 - 7 5 5 - 9 7 4

Benaming

(voluit) : AXA B

(verkort) :

M.

Rechtbank van koophandel Antwerpen

12 JUNI 2014

afdeihoefftwerpen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

- het vervaardigen, monteren en schilderen van metalen constructies.

- het ontwerpen en plaatsen van de elektrische installaties, waterleidingen, artikelen voor sanitair gebruik, sprinklerinstallaties, gasaansluitingen en leidingen voor diverse gassen in gebouwen en andere bouwwerken,

- het plaatsen van dakbedekkingen, dakgoten en regenafvoerbuizen,

- het ontmossen van daken en muren,

- het aanleggen van rioleringen.

- het slopen van gebouwen.

- het monteren van stellingen en het plaatsen daarvan, het voegen en reinigen van gevels.

- het plaatsen van vaste of verplaatsbare afsluitingen,

- het droogmaken van gebouwen en plaatsen met aile mogelijke technieken.

- het ruimen van bouwterreinen.

- aile loodgieterij.

- het aanbrengen van warmte- en geluidsisoleringen in gebouwen.

- de import en export van nieuwe en tweedehands wagens, motorvoertuigen, vrachtwagens, lichte bestelwagens en motorfietsen;

- groot- en kleinhandel handel in motorvoertuigen waaronder en zonder limitatief te zijn: caravans, mobilhomes, aanhangwagens, lichte bestelwagens, terreinwagens, autobussen en minibussen, motorfietsen. groot- en kleinhandel in onderdelen en toebehoren, banden en binnenbanden, accessoires en wisselstukken tweedehands en nieuw voor wagens, motorvoertuigen, vrachtwagens, lichte bestelwagens en motorfietsen;

- aile vervoer van goederen en personen fangs de weg, het water, de lucht , zowel in binnen- als in buitenland.

- de uitoefening van alle vervoersondersteunende activiteiten zoals , maar niet beperkt tot: de expeditie, de bewaring en de behandeling van goederen, de bevrachting, de vervoersbemiddeling, de organisatie van vrachtvervoer en het optreden ais vervoerscommissionair, vervoersmakelaar en commissionair-expediteur,

- het uitbaten van een koerier- en expressdienst, begrijpende het ophalen, groeperen, vervoeren en afleveren van brieven, pakketpost en pakjes, stukken en onderdelen.

Dit alles in de meeste ruime betekenis.

Het uitoefenen van de functie van bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar en gevolmachtigde in andere vennootschappen.

De vennootschap is bevoegd alle met voormeld doel verband houdende commerciële, industriële, financiële en tot roerende en onroerende zaken betrekking hebbende handelingen te verrichten. Zij kan ook deelnemen of zich financieel interesseren in andere vennootschappen of ondernemingen die een doel beogen gelijk aan het hare of dat kan strekken tot bevordering hiervan.

Het maatschappelijk kapitaal is onvoorwaardelijke geplaatst en bedraagt achttienduizend zeshonderdeuro (18.600,00 eur), verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen op naam zonder vermelding van waarde, gedeeltelijk volstort.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordigers binnen hun bevoegdheidssfeer.

De gewone jaarvergadering wordt gehouden ieder jaar op de derde donderdag van de maand september om 20.00 uur.

Het boekjaar gaat telkens in op één april en eindigt op eenendertig maart van het daarop volgende jaar; het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting tot tweeduizend zestien.

Onmiddellijk na de oprichting werd in buitengewone algemene vergadering besloten met eenparigheid van stemmen tot niet statutair zaakvoerder te benoemen, de heer TRIF Florian voornoemd, die verklaard heeft deze opdracht te aanvaarden, welke zonder beperking is van duur en bezoldigd is,

VOLMACHT.

Bijzondere volmacht wordt gegeven aan de heer Pascal VERCAMMEN, Endelenveld 21 te 2275 Lille, kantoorhoudende te Antwerpen, Lakborslei 154, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen op het handelsregister, bij de diensten van de BTW, de Kruispuntbank en het Ondememingsloket, zowel voor de inschrijving van de vennootschap als voor elke latere wijziging of aanpassing daarvan.

Voor ontledend uittreksel.

Caroline de BRUYN

Notaris-plaatsvervangerekst

Ingesloten: afschrift akte dd. 11 juni 2014, ontledend uittreksel op zegel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
AXA B

Adresse
Zetel: 2060 Antwerpen, Dambruggestraat 99 A

Code postal : 2060
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande