AXERTI ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN, AFGEKORT : AXERTI

Société en commandite simple


Dénomination : AXERTI ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN, AFGEKORT : AXERTI
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 872.542.813

Publication

17/10/2013
ÿþ A1od Woni 11.1

1:? I ,1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

0 8 OKT, 2013

KOOPHANDEL MUFRIMIHOUT

De griffier

i 1111111191111 II D II I II

*13158067

Ondernem ingsnr : 0872.542.813

Benaming

(voluit) : AXERTI Accountants & Belastingconsulenten (verkort) : AXERTI

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap burgerlijke vennootschap met

handelsvorm ,

Zetel : 2440 Geel, Poie! 119

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING BIJ WIJZE VAN INBRENG IN GELD - WIJZIGING AAN DE STATUTEN

Het blijkt uit de notulen verleden voor notaris Philippe COLSON, te Geel, op 30 september 2013, nog te registreren, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de gewone commanditaire vennootschap "AXERTI Accountants & Belastingconsulenten", verkort "AXERTI", waarvan de zetel gevestigd is te 2440 Geel, Poiel 119, met ondememingsnummer BTW BE 0872.542.813 RPR Turnhout, onder meer besloten heeft wat volgt:

BESLUIT: KAPITAALVERHOGING BIJ WIJZE VAN INBRENG IN GELD

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen -- bij wijze van inbreng in geld  met een bedrag van ACHTTIENDUIZEND VIERHONDERDVEERTIEN EURO (18.414,00 EUR), om het kapitaal van HONDERDZESENTACHTIG EURO (186,00 EUR) op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR) te brengen, door de creatie van ACHTTIENDUIZEND VIERHONDERDVEERTIEN (18.414) nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde. Deze nieuwe aandelen zullen pro rata temporis delen in de resultaten van het lopende boekjaar. Op deze aandelen zal onmiddellijk in geld worden ingeschreven door de vennoten in verhouding tot hun huidig aandeel in het kapitaal, tegen de prijs van één euro (1,00 EUR) per aandeel en zonder creatie van een uitgiftepremie. Deze kapitaalverhoging zal bij de inschrijving volstort worden ten belope van ACHTTIENDUIZEND VIERHONDERDVEERTIEN EURO (18.414,00 EUR). De nieuwe aandelen zullen genummerd worden van 187 tot 18.600.

INSCHRIJVING  VOLSTORTING  TOEWIJZING NIEUWE AANDELEN

Na voorlezing te hebben aanhoord van al wat voorafgaat, verklaren en bevestigen de vennoten, aanwezig en vertegenwoordigd zoals gezegd:

-

volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap;

- volledig op de hoogte te zijn van de financiële gevolgen van deze kapitaalverhoging;

- op alle ACHTTIENDUIZEND VIERHONDERDVEERTIEN (18.414) nieuwe aandelen in geld in te schrijven in verhouding tot hun huidig aandeel in het kapitaal; De vennoten verklaren en de vergadering erkent dat het bedrag van de kapitaalverhoging volledig is geplaatst.

Deze kapitaalverhoging wordt thans volstort ten belope van achttienduizend vierhonderdveertien euro (18.414,00 EUR); door middel van een globale storting achttienduizend vierhonderdveertien euro (18.414,00 EUR), verricht voorafgaand aan deze vergadering, op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap conform de wettelijke bepalingen, bij de naamloze vennootschap KBC BANK, onder nummer BE61 7430 2641 3417.

Een attest van deze globale storting, afgeleverd door voormelde bank, blijft bewaard in het dossier van de notaris.

VASTSTELLING VAN DE

TOTSTANDKOMING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast en verzoekt de notaris bij akte vast te leggen dat de kapitaalverhoging volledig geplaatst en daadwerkelijk verwezenlijkt is en dat het kapitaal aldus op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) is gebracht, verdeeld over achttienduizend zeshonderd (18.600) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

De vergadering verklaart dat de gelden, die bij voornoemde bank werden gedeponeerd, beschikbaar zijn. BESLUIT: WIJZIGING AAN DE STATUTEN

Als gevolg van het besluit dat voorafgaat, besluit de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

,` aan het Belgisch Staatsblad

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd door achttienduizend zeshonderd (18.600) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. Deze aandelen zijn genummerd van 1 tot 18.600."





Voor ontlenend uittreksel:

Philippe Colson

Geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie van de notulen;

gecoördineerde statuten.













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 09.06.2012, NGL 18.07.2012 12309-0023-011
02/07/2012
ÿþ11401,p, I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de a e

II u 1 viiiouidiiNu

*12115996*

V, beh aa Bel Stat

Ondernemingsnr : 0872.542.813

Benaming (voluit): AXERTI Accountants & Belastingconsulenten

(verkort): AXERTI

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid -- Burgerlijke Vennootschap met handelsvorm

Zetel : 2440 Geel, Poiel 119

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Omzetting in een gewone commanditaire vennootschap  Reële kapitaalvermindering - Wijziging van het boekjaar en datum jaarvergadering  Ontslagen en benoemingen  Wijziging aan de statuten

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Philippe Colson, te Geel, op 14 juni 2012, te registreren, dat de buitengewone algemene vergadering gehouden van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AXERTI Accountants & Belastingconsulenten", verkort "AXERTI", burgerlijke vennootschap met handelsvorm, waarvan de zetel gevestigd is te 2440 Geel, Poiel 119, met ondernemingsnummer BTW BE 0872.542.813 RPR Turnhout, onder meer besloten heeft wat volgt:

EERSTE BESLUIT: OMZETTING VAN DE VENNOOTSCHAP IN EEN GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

De vergadering besluit de vorm van de vennootschap te wijzigen en de vorm van een gewone commanditaire vennootschap aan te nemen.

Alle activa en passiva, afschrijvingen, waardeverminderingen en -vermeerderingen blijven ongewijzigd, met uitzondering van het kapitaal te wijzigen zoals bepaald in het tweede besluit hierna, en de gewone commanditaire vennootschap zal de boeken en de boekhouding, die door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werden gehouden, voortzetten.

Alle honderdzesentachtig (186) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zullen worden omgeruild in dezelfde verhouding en tegen een identiek aantal aandelen van de gewone commanditaire vennootschap, met behoud van dezelfde rechten voor hun eigenaars.

TWEEDE BESLUIT: REËLE KAPITAALVERMINDERING - VASTSTELLING

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verminderen met een bedrag van achttienduizend vierhonderdveertien euro (18.414,00 EUR), om het van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) naar honderdzesentachtig euro (186,00 EUR) te verlagen.

Deze kapitaalvermindering zal plaatsvinden, zonder intrekking of vernietiging van aandelen, doch met evenredige vermindering van hun fractiewaarde, door een evenredige terugbetaling in geld aan alle vennoten van een totaal bedrag van achttienduizend vierhonderdveertien (18.414,00 EUR).

De vergadering bevestigt dat deze kapitaalvermindering tot doel heeft overbodige financiële middelen vrij te maken.

De vergadering besluit bovendien dat deze kapitaalvermindering volledig aangerekend zal worden op het werkelijk geplaatst en volgestort fiscaal kapitaal, samengesteld uit inbrengen in geld en/of in natura, met uitzondering van enige reserves van de vennootschap.

DERDE BESLUIT: WIJZIGING VAN DE AFSLUITINGSDATUM VAN HET BOEKJAAR

De vergadering besluit de afsluitingsdatum van het boekjaar te wijzigen en deze vast te stellen op 30 september van ieder jaar. Ais overgangsbepaling, zal het lopende boekjaar, begonnen op 1 januari 2012, afgesloten worden op 30 september 2012 en uitzonderlijk slechts 9 maanden activiteit bestrijken.

VIERDE BESLUIT: WIJZIGING VAN DE DATUM VAN DE JAARVERGADERING

De vergadering besluit de datum van de jaarvergadering te wijzigen en deze te verplaatsen naar de eerste zaterdag van de maand december, om 10.00 uur, met ingang vanaf 2012.

VIJFDE BESLUIT: GOEDKEURING VAN DE NIEUWE STATUTEN

De vergadering besluit daarbij eveneens rekening houdende met de besluiten die voorafgaan, de statuten van de vennootschap onder haar nieuwe rechtsvorm, in het Nederlands, als volgt vast te stellen en goed te keuren. Deze tekst vervangt de bestaande versie van de statuten.

STATUTEN

NAAM - ZETEL - DOEL  DUUR

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Rechtsvorm - Naam

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap. Zij draagt de naam "AXERT! Accountants & Belastingconsulenten", verkort "AXERT!". De volledige en verkorte namen mogen samen of afzonderlijk worden gebruikt. Zij moeten steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "gewone commanditaire vennootschap" of de afkorting "Comm.V" evenals door de voluit geschreven woorden "burgerlijke vennootschap met handelsvorm", geplaatst onmiddellijk voor of na de naam van de vennootschap.

Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2440 Geel, Poiel 119.

Deze mag, bij besluit van het bestuur, overgebracht worden naar elke andere plaats in België, mits naleving van de vigerende wetgeving inzake taalgebruik.

Iedere zetelverplaatsing van de vennootschap wordt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt door zorg van de zaakvoerder,

De vennootschap kan, bij besluit van de zaakvoerder, vestigingseenheden in België oprichten, hetzij onder de vorm van uitbatingzetels, divisies of elk andere economische activiteitslocatie. Het bestuur kan eveneens agentschappen, bijkantoren en dochtervennootschappen oprichten in het buitenland.

Doel: De vennootschap heeft tot doel: de burgerlijke werkzaamheden van accountant en van belastingconsulent uit te oefenen, zoals omschreven in de artikelen 34 en 38 van de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals het uitoefenen van alle hiermee verenigbare activiteiten. Behoren met name tot de functie van accountant:

1. het nazien en corrigeren van aile boekhoudstukken;

2. zowel privé- als gerechtelijke expertise, met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van ondernemingen alsook de analyse met boekhoudtechnische procédés, van de positie en werking van ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico's;

3. het organiseren van boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondernemingen en het verstrekken van advies inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen;

4. het organiseren en voeren van de boekhouding van derden;

5. het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden, het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen en het vertegenwoordigen van belastingplichtigen, uitgezonderd het vertegenwoordigen van ondernemingen waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in nummer 6° of waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen, verricht;

6. het uitvoeren van andere opdrachten dan deze bedoeld in de nummers 1° tot 5° en waarvan de uitvoering

hem bij of krachtens de wet is voorbehouden.

Behoren met name tot de functie van de belastingconsulent:

1. het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden;

2. het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

3. het vertegenwoordigen van belastingplichtigen.

De vennootschap mag alle opdrachten uitvoeren die krachtens het Wetboek van Vennootschappen en bijzondere wetten toevertrouwd kunnen worden aan de accountant die is ingeschreven op de deellijst van de externe accountants.

De vennootschap mag alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap, voor zover die verrichtingen niet verboden zijn krachtens de wet van 22 april 1999 of de uitvoeringsbesluiten en voor zover zij in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van accountant of van belastingconsulent

ln het bijzonder behoort aldus tot haar doel, in ondergeschikte orde aan de bovenvermelde werkzaamheden van accountant en belastingconsulent, onderneming voor het beheer van eigen beleggingen en vermogens alsook onderneming in onroerende goederen, voor zover deze handelingen niet in strijd zijn met de deontologie van de accountant en de belastingconsulent. Onderneming in onroerende goederen omvat onder andere het verwerven van zakelijke (voile eigendom, vruchtgebruik, erfpacht, naakte eigendom, opstal enzoverder), of persoonlijke ( bijvoorbeeld huur) rechten op onroerende goederen met het oog op het geheel of gedeeltelijk gebruik voor de uitoefening van de functie van accountant en/of belastingconsulent, alsook het geheel of gedeeltelijk vervreemden van deze rechten. Het is daarbij toegelaten de (rechten op deze) onroerende goederen gedeeltelijk ter beschikking te steeen, gratis of tegen vergoeding, van de zaakvoerder(s) en zijn/hun gezin.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van internationale bepalingen ter zake.

Zij mag elke activiteit die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houdt uitoefenen, voor zover die verenigbaar is met de hoedanigheid van accountant of van belastingconsulent.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen dan van uitsluitend professionele aard.

Alvorens haar doel te verwezenlijken is de vennootschap ertoe gehouden de hoedanigheid van accountant en belastingconsulent aan het instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten te vragen en moet zij die hoedanigheden van het Instituut hebben verkregen

Duur: De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

KAPITAAL  AANDELEN

Kapitaal Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdzesentachtig euro (186,00 EUR), vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. Deze aandelen zijn genummerd van 1 tot 186.

BESTUUR  VERTEGENWOORDIGING

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders(in de statuten "het bestuur"), die tevens vennoot moeten zijn.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad Luik B - Vervolg

De meerderheid van de zaakvoerders moet de hoedanigheid hebben van accountant en/of belastingconsulent eng moet zijn ingeschreven op de deellijst van de externe leden van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten.

Elke rechtspersoon die lid is van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten en die deel uitmaakt van deze meerderheid wordt overeenkomstig artikel 61 van het Wetboek van vennootschappen vertegenwoordigd door een natuurlijke persoon die de hoedanigheid van accountant en/of belastingconsulent heeft.

Wanneer er slechts één zaakvoerder benoemd wordt, dan moet deze de dubbele hoedanigheid van accountant en belastingconsulent bezitten. Wanneer het bestuursorgaan slechts uit twee leden bestaat, heeft één van hen de hoedanigheid van accountant of accountant en belastingconsulent; de andere mag:

een belastingconsulent zijn;

- een natuurlijke persoon of rechtspersoon zijn die in het buitenland een hoedanigheid bezit die ais gelijkwaardig wordt erkend met die van accountant en/of belastingconsulent;

een lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren;

een wettelijke auditor of auditkantoor zijn zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor;

een lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of een natuurlijke persoon of een rechtspersoon zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouder-fiscalist in het kader van een rechtspersoon.

Indien het een rechtspersoon betreft, wordt deze overeenkomstig artikel 61 van het Wetboek van vennootschappen vertegenwoordigd door een natuurlijke persoon die één van de hierboven bedoelde beroepskwalificaties bezit.

De vennoten, aandeelhouders, houders van stemrechten, leden van het bestuursorgaan en hun vaste vertegenwoordigers die geen lid zijn van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten:

bevinden zich, indien het een rechtspersoon betreft, in een toestand zoals hierna weergegeven: de vennootschap werd niet failliet verklaard, is niet het voorwerp van een vonnis tot opening van procedure van gerechtelijke reorganisatie, werd niet gerechtelijk ontbonden, maakt niet en heeft niet het voorwerp uitgemaakt van een gelijkaardige gerechtelijke of administratieve maatregel in België of in het buitenland, en heeft geen strafrechtelijke veroordelingen opgelopen die in kracht van gewijsde is getreden voor een misdrijf bedoeld bij artikel 19,2° van de wet, zelfs met uitstel, tot een geldboete van ten minste 1.500 euro, in voorkomend geval te verhogen met de wettelijke opdeciemen, noch een gelijkaardige veroordeling in het buitenland;

werden niet beroofd van hun politieke en burgerlijke rechten, zijn niet in staat van faillissement verklaard zonder eerherstel te hebben verkregen, hebben geen zelfs voorwaardelijke gevangenisstraf van ten minste drie maanden opgelopen voor een van de misdrijven bedoeld in artikel 19,2°, van de wet, noch hebben het voorwerp uitgemaakt van een gelijkaardige maatregel of veroordeling in het buitenland, indien het een natuurlijke persoon betreft;

brengen door hun inmenging in de uitvoering van de beroepswerkzaamheden de onafhankelijkheid van de accountant en/of belastingconsulent, die namens de vennootschap de opdracht uitvoert, niet in het gedrang.

De zaakvoerder(s) wordt(worden) benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en is(zijn) steeds door haar afzetbaar.

De vergadering bepaalt hun aantal, de duur van hun mandaat, hun bezoldiging,

Onverminderd de vergoeding van kosten en tenzij anders bepaald door de algemene vergadering, wordt de opdracht van zaakvoerder kosteloos uitgeoefend,

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een "vaste vertegenwoordiger" die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, dit alles conform het Wetboek van vennootschappen,

Interne bestuursbevoegdheden

De zaakvoerder(s) is (zijn) met de meest uitgebreide bevoegdheden bekleed om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doet van de vennootschap. Hij (Zij) is (zijn) bevoegd alle daden te stellen die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden, én mits naleving van de bijzondere bepalingen betreffende het genieten van de hoedanigheid en het voeren van de titel van accountant en/of belastingconsulent, zoals voorzien door de wet van 22 april 1999 en haar uitvoeringsbesluiten. Al hetgeen niet uitdrukkelijk is voorbehouden door de wet of door de huidige statuten aan de algemene vergadering behoort tot zijn bevoegdheid.

Externe verteeenwoordiginct

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in recht ais eiser of als verweerder.

Biizondere volmachten

De zaakvoerder(s) kan/kunnen onder zijn/hun eigen verantwoordelijkheid bijzondere lasthebbers aanstellen, mits het houden van een vergadering van de zaakvoerder(s) waarbij steeds unanimiteit van stemmen vereist is, al dan



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik e vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B - Vervolg

niet vennoten, alleen of gezamenlijk optredend, binnen de beperkingen van hun professionele bevoegdheid en' onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen betreffende het voeren van de titel en de uitoefening van het beroep van accountant en/of belastingconsulent.

De personen aan wie een volmacht werd toevertrouwd en die persoonlijk geen lid zijn van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, kunnen geen handelingen stellen of beslissingen nemen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de uitoefening van het beroep van accountant en/of belastingconsulent of met het voeren van de titel van accountant en/of belastingconsulent, zoals vermeld in artikel 34 van de wet van 22 april 1999.

In voorkomend geval bepaalt het bestuur de bijzondere bevoegdheden en bezoldigingen ten laste van de algemene kosten, die zijn verbonden aan deze functies.

ALGEMENE VERGADERING VAN DE VENNOTEN

Gewone al.emene ver.aderin+

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering gehouden - ook jaarvergadering genoemd - op de eerste zaterdag van de maand december, om tien (10u.00) uur,

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats, op hetzelfde uur.

JAARREKENING - JAARVERSLAG  CONTROLEVERSLAG - BESTEMMING VAN DE WINST

Boekjaar - Jaarrekening

Het boekjaar begint op 1 oktober van elk jaar en eindigt op 30 september van het daaropvolgende jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuur een inventaris op, mede de jaarrekening, conform het Wetboek van vennootschappen.

Bestemming van de winst

Jaarlijks wordt de nettowinst ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van het bestuur, de bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de wettelijke bepalingen ter zake.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door het bestuur. Behoudens andersluidende bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, worden de dividenden die niet worden opgevraagd binnen de vijf jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap,

De eventuele verliezen zullen gedragen worden door de beherende vennoten in verhouding tot hun aandelenbezit. De stille vennoten staan in zoals bepaald onder artikel 16. Zij kunnen door derden worden verplicht de hen uitgekeerde rente en dividenden terug te betalen, indien ze niet genomen zijn uit de werkelijke winst van de vennootschap. Is er in dat geval bedrog, kwade trouw of nalatigheid van de zaakvoerder-beherende vennoot, dan kan de stille vennoot hem vervolgen tot betaling van wat hij heeft moeten teruggeven. ZESDE BESLUIT: EINDE VAN HET MANDAAT VAN DE ZAAKVOERDER

De statuten van de vennootschap onder haar nieuwe rechtsvorm vastgesteld zijnde, neemt de vergadering akte van het einde van het mandaat van de heer Erwin DEVIS, voornoemd, in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, omwille van de omzetting van deze laatste in een gewone commanditaire vennootschap.

ZEVENDE BESLUIT: BENOEMING VAN EEN ZAAKVOERDER

De vergadering besluit vervolgens het aantal zaakvoerders vast te stellen op één (1) en tot zaakvoerder te benoemen, zonder beperking van duur en dit met ingang vanaf 14juni 2012:

- de heer DEVIS Erwin, geboren te Geel op 29 oktober 1972, wonende te 2440 Geel, Potel 119 (ID 590-

8928538-05  NN 72.10.29-043.87).

Hij verklaart zijn opdracht te aanvaarden onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een wettelijke of

reglementaire maatregel die zich hiertegen verzet.

Zijn opdracht wordt onbezoldigd

Voor ontledend uittreksel. Philippe Colson, geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie van de notulen met aangehecht:

- verslag zaakvoerder (met staat van activa en passiva per 31103/2012)

- bijzonder verslag zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

17/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 11.06.2011, NGL 16.06.2011 11164-0452-011
30/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 12.06.2010, NGL 24.06.2010 10218-0293-011
16/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 13.06.2009, NGL 15.06.2009 09223-0069-011
03/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 14.06.2008, NGL 30.06.2008 08316-0074-011
21/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 09.06.2007, NGL 20.06.2007 07243-0037-011

Coordonnées
AXERTI ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN, A…

Adresse
POIEL 119 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande