AXIOM CONSULTING PRIVATE LIMITED

Divers


Dénomination : AXIOM CONSULTING PRIVATE LIMITED
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 501.775.357

Publication

22/12/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 30.09.2013, NGL 16.12.2014 14694-0588-029
12/02/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 17.09.2012, NGL 06.02.2013 13029-0023-016
14/12/2012
ÿþ~

Ondernemingsnr : pS 0J , 2' S

Benaming

(voluit) : AXIOM CONSULTING PRIVATE L1MITED

(verkort) :

Rechtsvorm : Buitenlandse vennootschap naar Indisch recht

Zetel : No. 307, Shree Chambers, 1st Floor, 100 Ft, Ring road, 4th Phase, 7th Block, Banashankari, 3rd Stage, Bangalore, 560 085, Indië

Adres bijkantoor: Potvlietlaan 6, 2600 Antwerpen, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Opening bijkantoor en benoeming van de wettelijke vertegenwoordiger

Axiom Consulting Private Limited, een buitenlandse vennootschap op aandelen naar Indisch recht, opgericht op 14 juni 2001, ingeschreven op 19 juni 2001 in het Registrer of Companies te Karantaka, Bangalore (Indië) onder het vennootschapsnummer 29153 en SRN nummer 056452337 en met zetel te No, 307, Shree Chambers, lst Floor, 100 Ft. Ring road, 4th Phase, 7th Block, Banashankari, 3rd Stage, Bangalore, 560 085, Indië,

I. OPRICHTINGSAKTE VAN AXIOM CONSULTING PRIVATE LIMITED

(Besloten Vennootschap) (opgericht onder de Companies Act, 1956 (Wet op de Vennootschappen, 1956))

"I.De naam van de Vennootschap luidt AXIOM CONSULTING PRIVATE LIMITED

II.De statutaire zetel van de Vennootschap bevindt zich in de Staat Karnataka.

111.1-let doel van de Vennootschap is als volgt:

(A) DE HOOFDDOELSTELLINGEN VAN DE VENNOOTSCHAP NA OPRICHTING ZIJN:

1. Het uitvoeren van bedrijfsactiviteiten in India of elders als consulenten, adviseurs, ontwikkelaars, verkopers, handelaars of begeleiders van engineering activiteiten, computersoftware, computerhardware, microprocessoren gebaseerd op andere systemen, gegevensverwerking en -analyse, databankapplicaties en communicaties aller aard,

2. Het uitvoeren van de volgende bedrijfsactiviteiten in India of eiders: transcriberen, coderen en versleutelen van gegevens in gelijk welke vorm door gebruik te maken van media, waaronder computers en microprocessoren gebaseerd op andere systemen.

3. Het uitvoeren van bedrijfsactiviteiten ïn India of elders als consulenten en adviseurs op het gebied van technische, operationele en industriële knowhow, project of design engineering, marketing en ander onderzoek en projectstudies, HR ontwikkeling, industriële en zakelijke relaties, informatiesystemen en  processen en alle andere zaken die op enige manier verband houden hiermee of betrekking hebben hiertoe, waaronder plannen, ontwerpen, ontwikkelen, schrijven, creëren, testen en leveren van computersoftware, computersystemen, programma's, hardwarebeoordelingen, software en hardware documentatie en verwerking en analyse van gegevens.

(0) DOELSTELLINGEN DIE VERBAND HOUDEN MET OF DE REALISATIE VAN DE HOOFDDOELSTELLINGEN KUNNEN FACILITEREN:

1. Samenwerkingsovereenkomsten aangaan met Indiase of buitenlandse vennootschappen, bedrijven of consortia om hen te assisteren bij de uitvoering van projecten of om projecten in hun naam uit te voeren.

2, Het regelen van personeelsaanwerving in India of het buitenland, voorzien in de opleiding van dit personeel, technisch of commercieel, in India of het buitenland en het aanbieden van managementdiensten. Het sponsoren, uitvoeren van en samenwerking verlenen voor onderzoek, research, studies op vlak van management- en marketingthema's en het bekendmaken of gebruiken van de onderzoeksresultaten,

3. Het verwerven en ondernemen van bedrijfsactiviteiten, eigendommen en verplichtingen van enige persoon of personen, zowel geheel als gedeeltelijk, of van een vennootschap of bedrijf dat activiteiten uitvoert of voorstelt om activiteiten uit te voeren waartoe deze Vennootschap gerechtigd is, of het bezitten van goederen ter bevordering van de doelstellingen van de Vennootschap of welke samen kunnen worden uitgevoerd, of welke mogelijks, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks, de Vennootschap ten goede kunnen komen.

Op de laatste biz" van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder aan het Beigisct

Staatsbla

Griffie

5. 12. 2012

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

--j

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Y T T

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

4. Het aangaan van enige overeenkomst met betrekking tot winstdeling, samenwerkingsverbanden, zakelijke coöperaties, joint-ventures, wederzijdse of gemeenschappelijke ondernemingen, of wederzijdse concessies met enige persoon of enig bedrijf dat activiteiten uitvoert, zich bezighoudt met, zich zal richten op enige transacties en activiteiten die de Vennootschap mag uitvoeren, of enige transacties en activiteiten die mogen worden uitgevoerd en die de Vennootschap zowel rechtstreeks ais onrechtstreeks, ten goede kunnen komen. En het kopen of anderszins verkrijgen van aandelen en zekerheden van een dergelijk bedrijf om te verkopen, houden, opnieuw uit te geven of anderszins te gebruiken.

1.Het inrichten, geven, promoten, bevorderen, subsidiëren en organiseren van opleidingsprogramma's voor de werknemers, cursisten en stagiaires op alle niveaus, wat ook bevorderlijk kan zijn voor de Vennootschap en met het oog op het oprichten van opleidingscentra, het organiseren en houden van seminaries, conferenties, workshops, studievergaderingen, groepsdiscussies, schriftelijke testen, lezingen, praktische training, demonstraties en andere activiteiten in India of elders in de wereld en met het oog op recurrente en niet-recurrente uitgaven, wat van tijd tot tijd vereist kan zijn.

2.Het uitgeven van aandelen, behoudens de bepalingen van sectie 79A van de Cornpanies Act, 1956 (Wet op de Vennootschappen, 1956) met enige karting of voor een contributie anders dan geld voor het aanbieden van knowhow of het beschikbaar stellen van rechten in de zin van intellectuele eigendomsrechten of waardebijdragen, onder welke naam dan ook.

3.Het betalen voor enige eigendomsrechten, diensten of voordelen verworven door de Vennootschap, in cash of door toewijzing van volledig volgestorte aandelen of gedeeltelijk volgestorte aandelen van de Vennootschap, met of zonder preferentiële rechten met betrekking tot dividenden of terugbetaling van kapitaal of anderszins, of door het verstrekken van zekerheden waartoe de Vennootschap gemachtigd is, of gedeeltelijk zo en gedeeltelijk anders, onder de voorwaarden die de Vennootschap geschikt acht.

4.Het uitvoeren van bedrijfsactiviteiten als importeurs van goederen, machines, apparatuur, geproduceerde artikelen of anderszins, producten aller aard naar of van enig land of het transporteren, laten transporteren of verschepen van voornoemde zaken van een deel van het land naar een ander deel.

5.Het overnemen van enige andere Vennootschap of het anderszins verwerven en houden van aandelen in een andere Vennootschap met doelstellingen die geheel of gedeeltelijk overeenkomen met deze van de Vennootschap of een Vennootschap die activiteiten uitvoert die, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks, de Vennootschap ten goede kunnen komen,

6.Het steunen van enige Vennootschap of Vennootschappen met het oog op verwerving van al of een deel van het eigendom, de rechten en verplichtingen, of voor enig ander doel dat, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks, de Vennootschap ten goede kan komen.

7.In het algemeen het aankopen, leasen of anderszins verkrijgen van onroerende goederen met dergelijke voordelen, erfdienstbaarheden, privileges, voorrechten waarvan de Vennootschap denkt dat dit vereist is voor de realisatie van haar doelstellingen en activiteiten of daartoe bevorderlijk kan zijn.

8.Het aangaan van overeenkomsten en contracten met individuen, bedrijven, rechtspersonen en andere organisaties, in het buitenland of India, voor het verkrijgen van technische, financiële of andere steun voor de uitvoering van aile of enige van de doelstellingen van de Vennootschap.

9.Het aangaan van partnerschappen of enige overeenkomsten met enig persoon, enige firma of enig bedrijf.

10.Het lenen van geld, zekerheden bieden voor contacten of anderszins steunen van enige persoon, enige firma of bedrijf en het nemen of anderszins verkrijgen en houden van aandelen, obligaties en dergelijke van voornoemde en het verkopen, houden, opnieuw uitgeven met of zonder garantie of anderszins omgaan met dergelijke aandelen en obligaties.

11.Het aangaan van overeenkomsten met of maken van afspraken met enige overheidsinstantie of overheidslichamen, op gemeentelijk, lokaal of ander niveau, die mogelijks bevorderlijk zijn voor de realisatie van alle of enige doelstellingen van de Vennootschap en van voornoemde rechten, privileges of voorrechten te verkrijgen die mogelijks bevorderlijk zijn voor de realisatie van alle of enige doelstellingen van de Vennootschap.

12.Het kopen of anderszins verkrijgen van roerende en onroerende of immateriële goederen nodig voor de Vennootschap voor het verkopen, leasen, verhuren, hypothekeren of anderszins beschikken over alle of enige van de eigendommen en middelen van de Vennootschap onder de voorwaarden die naar haar oordeel geschikt zijn.

13.Een fusie aangaan met een ander bedrijf of andere bedrijven die dezelfde doelstellingen hebben of gelijkaardige doelstellingen hebben en het steunen, deelnemen in een fusie met een bedrijf dat activiteiten uitvoert op vlak van educatie en welzijn.

14.1-let betalen van kosten voor de bevordering en oprichting, registratie en vestiging van het bedrijf en uitgifte van het kapitaal, waaronder commissie, courtage, en kosten die hiermee verband houden, waaronder kosten, uitgaven voor onderhandelingen, contracten, overeenkomsten die voordien werden gemaakt en voorafgaand aan de vorming en oprichting van de Vennootschap.

15.1-let aankopen en anderszins verwerven van enig bezitsrecht of belang in enige vennootschap, onderneming, eigendom, bedrijfsmiddelen of rechten of enige patenten, patentrechten, uitvindingen en concessies en het ontwikkelen en gebruik maken van en beheren van voornoemde zaken op de manier waarvan wordt verwacht dat deze het meeste voordeel oplevert.

16.Het bieden van vergoedingen en schenken van donaties, behalve voor politieke doeleinden, (als cashgeld) of andere bedrijfsmiddelen of toewijzing van gedeeltelijk of volledig volgestorte aandelen of storting of

optie op aandelen, obligaties of effecten van deze of enige andere Vennootschap op een of andere manier) uit het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap, de winst of anderszins aan enige persoon of firma of Vennootschap voor geleverde diensten of te leveren diensten in het kader van het bekendmaken van eigendommen of zaken aan de Vennootschap of het intekenen op, assisteren bij het intekenen op of

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

garanderen van intekening op aandelen, of andere effecten van de Vennootschap of voor enige andere reden die naar oordeel van de Vennootschap geschikt is, behoudens de bepalingen van de Companies Act, 1956 (Wet op de Vennootschappen, 1956)

17.Het aannemen en uitvoeren van enige verplichtingen, waarvan de uitvoering wenselijk wordt geacht, zowel gratis of anderszins.

18.Het opmaken, opstellen, uitgeven, aanvaarden en endosseren, korting geven op, in waarde verminderen en verhandelen van promesses, andere verhandelbare waardepapieren, hundi's, orderbriefjes, cognossementen, leveringsbonnen, bewijzen van entrepothouders, en andere verhandelbare, commerciële of  handelsdocumenten die verband houden met de bedrijfsactiviteiten van de Vennootschap, behoudens de bepalingen in de van de Banking Regulation Act (bankwet) van 1949.

19.Het openen van rekeningen met enig persoon, enige firma of enige vennootschap of enige bank en geld op deze rekeningen storten en geld van deze rekeningen afhalen.

20.Het lenen of storten van geld dat behoord tot de Vennootschap of beschikbaar is aan enige persoon of enige vennootschap en in het bijzonder aan klanten en anderen die zaken doen met de Vennootschap, met of zonder zekerheden, onder de voorwaarden die naar haar oordeel geschikt zijn en ter garantie dat de overeenkomsten door deze persoon of vennootschap worden uitgevoerd, maar niet om enige activiteiten uit te oefenen waartoe enkel banken gemachtigd zijn zoals gedefinieerd in de Banking Regulation Act (bankwet) van 1949.

21.Vooruitbetalen doen voor de aankoop van materialen, goederen, machines, winkels en andere artikelen die nodig zijn voor de realisatie van de doelstellingen van de Vennootschap.

22.Geld lenen of opnemen met of zonder zekerheidsstelling bijfvan financiële instellingen en andere of het verkrijgen van rente op geld dat werd gestort of anderszins, op een manier die naar oordeel van de Vennootschap geschikt is, en in het bijzonder door uitgifte van obligaties, niet-aflosbaar of anderszins, waaronder obligatieleningen converteerbaar in aandelen van deze of enig andere Vennootschap en ter zekerheidsstelling van de geleende gelden, het hypothekeren, verpanden, bezwaren van de eigendommen, bedrïjfsmiddelen of inkomsten van de Vennootschap, zowel geheel als gedeeltelijk, huidig of toekomstig, of het afbetalen van enige zekerheden. Aanvaarding van vooruitbetalingen door de Vennootschap zijn onderworpen aan de bepalingen vervat in sectie 58A van de Companies Act, 1956 (Wet op de Vennootschappen, 1956) en de regels en voorschriften verstrekt door de Reserve Bank van India, voor zover van toepassing.

23,Het verkopen, hypothekeren, overdragen of verhuren of anderszins omgaan met of beschikken over garanties van of eigendom van de Vennootschap of enig deel daarvan, zowel roerend als onroerend, voor een vergoeding die de Vennootschap redelijk acht, en in het bijzonder voor aandelen, obligaties of andere effecten of enige andere goederen en middelen van enige andere vennootschap volledig of gedeeltelijk gelijkaardig aan deze van de Vennootschap.

24.Voorzien in het welzijn van de werknemers of voormalige werknemers van de Vennootschap en de vrouwen, weduwes, families, personen ten laste, of verwanten van deze personen door het bouwen van of bijdragen aan de bouw van huizen, het geven van geld, toekennen van pensioenen, speciale premies, bonussen, betalingen voor de verzekering of andere betalingen, of door het opzetten van fondsen, geld te storten in, bij te dragen aan deze fondsen, toevertrouwde gelden, of voordelen en het oprichten van, steunen van plaatsen voor onderwijs, recreatie, ziekenhuizen, medische hulpposten of andere faciliteiten naar oordeel van de Vennootschap.

25.Behoudens de bepalingen vervat in de Companies Act, 1956 (Wet op de Vennootschappen, 1956) en de Indiase grondwet, het schenken, bijdragen of anderszins bevorderen of verzekeren van geld aan charitatieve, liefdadigsheids-, religieuze, wetenschappelijke, nationale of andere instellingen of voorwerpen van enige tentoonstelling of enige publieke, algemene of nuttige doelen.

26.Het verdelen van de eigendommen van de Vennootschap onder de leden in gelden of natura bij de liquidatie van de Vennootschap.

27.Het kopen, huren of anderszins verwerven van grond, gebouwen en andere onroerende goederen en het verkopen, verhuren, hypothekeren, of bezwaren of anderszins beschikken over alle en enige eigendommen van de Vennootschap.

28.Uitvindingen doen die verband houden met de bedrijfsactiviteiten van de Vennootschap en deze vastleggen door middel van documenten, patenten of anderszins.

29.Het kopen of anderszins verwerven, oprichten, onderhouden, herbouwen en aanpassen van enige gebouwen, kantoren, werkplaatsen, toonzalen, pakhuizen opslagplaatsen, fabrieken, molens, machinerie, machines, toebehoren en andere zaken vereist of bevorderlijk voor de realisatie van de doelstellingen van de Vennootschap en het bedrijf uit te bouwen door het toevoegen, aanpassen, vergroten, afbreken, verplaatsen of vervangen van enige gebouwen, molens, bedrijfsterreinen en machines, voor zover deze het eigendom zijn of gehouden worden door de Vennootschap, en door het, van tijd tot tijd, uitbesteden van gelden voor het verbeteren, bijbouwen, aanpassen, herstellen en onderhouden van gebouwen, machinerie en eigendommen, vereist of bevorderlijk voor de realisatie van de doelstellingen van de Vennootschap.

30.Behoudens de bepalingen vervat in de Companies Act, 1956 (Wet op de Vennootschappen, 1956), investeren, aanvragen, verwerven of anderszins inzetten van gelden die behoren tot, toevertrouwd zijn aan of ter beschikking staan van de Vennootschap in ruil voor effecten en aandelen, met of zonder zekerheden, onder de voorwaarden die naar haar oordeel geschikt zijn en het uitvoeren van dergelijke transacties, naar oordeel van de Vennootschap.

31.Met het oog op het bevorderen en stimulatie van de Vennootschap, het oprichten, financieren, onderhouden, leiden of anderszins subsidiëren van onderzoekslaboratoria en experimentele werkplaatsen, voor technisch onderzoek, experimenten en allerhande testen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

32.Het bouwen en oprichten van hutten/huizen, pensioenen toekennen en andere betalingen doen aan werknemers of voormalige werknemers van de Vennootschap, hun personen ten laste of verwanten, en het oprichten en subsidiëren van scholen of instellingen die niet enkel de werknemers of voormalige werknemers hun personen ten laste of verwanten ten goede komen, maar de gemeenschap in het algemeen.

33.Het opleiden en betalen voor de opleidingen in India of het buitenland van werknemers van de Vennootschap of enige andere kandidaten, en het aanwerven en tewerkstellen van buitenlandse experts ter bevordering van de doelstellingen van de Vennootschap.

(C) ANDERE DOELSTELLINGEN NiET VERMELD ONDER (A) EN (B) HIERBOVEN;

1. Het uitvoeren van bedrijfsactiviteiten als financiële investeerders, of "business promotors", financierders, verzekeraars, makelaars, verhuurders, verpachters en bedrijfsactiviteiten uitoefenen die betrekking hebben tot het verhuren, huren, aankopen en leasen.

2. industriële ondernemingen financieren door middel van geld lenen of geld voorschieten, machines, grond, gebouwen, schuren of andere zaken die industriële ondernemingen nodig hebben, met of zonder zekerheidsstelling, en onder de voorwaarden die naar haar oordeel geschikt zijn. En zich borg te stellen of zekerheden te bieden voor de uitvoering van enige overeenkomst of enig contract tussen enige industriële onderneming en financiële instelling, banken of derden voor het verkrijgen van een financiering, zowel langlopend kapitaal, werkkapitaal als termijnbetalingen."

*IV. De aansprakelijkheid van haar leden is beperkt.

** V. Het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap bedraagt 1,50,00,000 Roepies (1 crore en 50 lakh Roepies) verdeeld in 15,00,000 (vijftien Lakh) gewone aandelen met een nominale waarde van Rs. 10,00 (tien) Roepies elk.

*Gewijzigd tijdens de Buitengewone Algemene Vergadering de gehouden op 4 maart 2009.

** Gewijzigd tijdens een Buitengewone Algemene Vergadering de gehouden op 23 december 2009."

II, STATUTEN VAN AXIOM CONSULTING PRIVATE LIMITED

"(Besloten Vennootschap  geregistreerd onder de Companies Act, 1956 (Wet op de Vennootschappen,

1956)

SAMENSTELLING VAN DE VENNOOTSCHAP

Tabel 'A'

1.De bepalingen vervat in Tabel A in de eerste bijlage bij de Companies Act, 1956 (Wet op de Vennootschappen, 1956) zullen van toepassing zijn op deze vennootschap in zoverre deze van toepassing zijn op private companies, voor zover deze worden aangepast of aangevuld zoals hieronder. Indien een bepaalde bepaling in deze statuten of in de relevante sectie van Tabel A ontbreekt, zal de desbetreffende bepaling van de Companies Act, 1956 (Wet op de Vennootschappen, 1956) van toepassing zijn.

INTERPRETATIE

2.Bij de interpretatie van deze statuten zullen de volgende woorden en uitdrukkingen de volgende betekenissen hebben, tenzij deze strijdig zijn met het onderwerp of de context daarvan, en verwijzen woorden in het enkelvoud tevens naar het meervoud, en omgekeerd; en verwijzen woorden van het mannelijk geslacht ook naar woorden van het vrouwelijk geslacht en omgekeerd.

(i)De term "Statuten" verwijst naar de statuten van de Vennootschap en verwijst tevens ook naar de oprichtingsakte van de Vennootschap, waar de context zulks vereist.

(ii)De termen "Directie", "Directeurs" of "Directielid of -leden" betekent de vergadering van directeurs volgens de voorschriften opgeroepen en samengesteld, of in voorkomend geval, de Directeurs die zijn samengekomen voor een directievergadering of het vereiste aantal directeurs dat gerechtigd is een motie aan te nemen of de pirecteurs van de Vennootschap gezamenlijk.

(iii)De term "Vennootschap" betekent de vennootschap AXIOM CONSULTING PRIVATE LIMITED opgericht onder de Companies Act, 1956 (Wet op de Vennootschappen, 1956).

(iv)De term "Directeurs" of "Directielid of -leden" betekent de voorlopig aangestelde Directeurs van de Vennootschap, of in voorkomend geval, de Directeurs die zijn samengekomen voor een directievergadering. (v)De term "Zetel" betekent de statutaire zetel van vennootschap, aldus voorlopig.

(vi)De term "Personen" verwijst zowel naar firma's, bedrijven, rechtspersonen als individuen.

(vii)De term "Zegel" verwijst naar het gewone zegel van de vennootschap, aldus voorlopig.

(viiii)De termen "Schriftelijk", "geschreven", en "in schriftvorm" verwijzen naar machineschrijven, printen, typen, lithografie en enige andere manier of manieren om woorden in visuele vorm te zetten of reproduceren. (ix)De "Wet" verwijst naar de Companies Act, 1956 (Wet op de Vennootschappen, 1956).

ALGEMEEN

3.De Vennootschap is een besloten vennootschap [private limited company], in de zin van Sectie 3(1)(iii) van de Companies Act, 1956 (Wet op de Vennootschappen, 1956) en overeenkomstig deze Sectie:

(a)Zal het gestorte kapitaal niet minder bedragen dan 100.000 Roepies (1 lakh:100.000 Roepies);

(b)Legt de Vennootschap een beperking op de overdracht van aandelen op, overeenkomstig onderstaande bepalingen;

(c)Beperkt de Vennootschap haar aantal leden tot vijftig, de hierna genoemde niet inbegrepen:

(i)Personen die tewerkgesteld zijn bij de Vennootschap; en

(11)Personen die vroeger tewerkgesteld waren bij de Vennootschap en lid waren van de Vennootschap tijdens genoemde tewerkstelling en leden van de Vennootschap gebleven zijn, zelfs na beëindiging van hun dienstverband; en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/12/2012 - Annexes du Moniteur belge " (d)Verbiedt de Vennootschap enige publieke uitnodiging voor inschrijving op enige aandelen of obligaties van de Vennootschap;

(e)Verbiedt de Vennootschap enig voorstel tot of aanvaarding van enige storting van personen die geen lid, directeur of verwante van enig lid of directeur van de vennootschap zijn;

Behoudens twee of meer personen gezamenlijk één of meer aandelen in de Vennootschap houden, zullen zij, ten behoeve van deze definitie, als één enkel lid worden beschouwd.

KAPITAAL

**4. Het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap bedraagt 1,50,00,000 Roepies (een crore en vijftig lakh Roepies) verdeeld in 15,00,000 (vijftien Lakh) gewone aandelen met een nominale waarde van 10,00 Roepies elk, elk met de mogelijkheid tot kapitaalverhoging, of  verlaging of de mogelijkheid om de aandelen in het kapitaal voorlopig te verdelen in verschillende klassen en preferentiële, opschortende, gekwalificeerde of bijzondere rechten of privileges of bepalingen aan deze aandelen toe te kennen, zoals voorgeschreven door of overeenkomstig de statuten van de Vennootschap en om dergelijke rechten, privileges of bepalingen te wijzigen, aan te passen en op te heffen op een dergelijke manier zoals voorlopig bepaald in de statuten van de Vennootschap.

* Gewijzigd tijdens de Buitengewone Algemene Vergadering de gehouden op 4 maart 2009.

** Gewijzigd tijdens een Buitengewone Algemene Vergadering de gehouden op 23 december 2009, ALGEMENE VERGADERINGEN

24. Het quorum voor het houden van een Algemene Vergadering zal beschouwd warden als zijnde bereikt, als twee leden persoonlijk aanwezig zijn.

25. Behoudens de bepalingen in Sectie 171 van de Wet, zal de oproeping voor alle Algemene Vergaderingen, waaronder ook de jaarlijkse algemene vergadering, zeven dagen vooraf geschieden.

26. Sectie 173 van de Companies Act, 1956 (Wet op de Vennootschappen, 1956) is niet van toepassing op de Vennootschap en bijgevolg moet geen toelichting aan de oproeping voor de Algemene Vergadering worden gehecht, Elke oproeping tot de vergadering zal echter het soort vergadering, de plaats, datum, het tijdstip evenals de agendapunten bevatten.

27. (a) Elke persoon die lid is van de Vennootschap mag als volmachthouder worden aangesteld om te stemmen tijdens de Algemene Vergadering en geen enkel lid mag de Algemene Vergadering bijwonen of tijdens een vergadering stemmen (zowel persoonlijk of als volmachthouder) indien zij geen gevolg hebben gegeven aan een verzoek tot volstorting met betrekking tot de aandelen die zii houden. De volmachthouder moet een lid van de Vennootschap zijn.

(b) Het document houdende de volmacht in de vorm voorgeschreven door de Wet moet niet later dan achtenveertig uur voor aanvang van de vergadering op de zetel van de Vennootschap worden gedeponeerd. DIRECTIELEDEN

28. De Vennootschap zal niet minder dan twee en niet meer dan twaalf directieleden hebben, waaronder voorgedragen en ex officio directieleden en alle andere.

29. De personen moeten geen aandeel in het kapitaal van de Vennootschap hebben om aangesteld te worden ais directielid van de Vennootschap en enige persoon, al dan niet aandeelhouder, mag tot directielid worden benoemd of worden herbenoemd.

31. De directieleden van de Vennootschap zullen uit hun midden een voorzitter kiezen die de algemene directievergadering zal voorzitten, en indien deze persoon afwezig is, mogen zij een ander directielid uit hun midden aanstellen als voorzitter van die bepaalde vergadering.

32, De Directie mag ook andere directieleden benoemen overeenkomstig de bepalingen vervat in Sectie 313 van de Wet.

33. De Directie heeft de bevoegdheid om te allen tijde andere personen tot directielid van de vennootschap te benoemen, om een bestaande vacature in te vullen of als extra directielid, zolang het maximumaantal directieleden bepaald in deze statuten niet wordt overschreden.

BEVOEGDHEDEN EN TAKEN VAN DE DIRECTIE

36. De bevoegdheden en taken van de directieleden zijn zoals beschreven in Tabel A en zijn in overeenstemming met de bepaling vervat in de Companies Act, 1956 (Wet op de Vennootschappen, 1956), behalve in zoverre deze zijn gewijzigd door de bepalingen van deze statuten.

37, De Directie mag van tijd tot tijd enige som voor en ten behoeve van de Vennootschap inzamelen of lenen van de leden of andere personen, bedrijven, banken, financiële instellingen of de Directieleden mogen zelf geld voorschieten aan de Vennootschap onder de voorwaarden en bepalingen die door de Directie worden goedgekeurd.

38. Behoudens de bepalingen vervat in Sectie 287 van de Wet, zal het quorum dat vereist is om als Directie transacties uit te voeren twee personen, of een derde van de benoemde directieleden zijn, welke van de twee hoger is. Als de stemmen staken is de stem van de voorzitter van de vergadering beslissend.

39. De Directie mag van tijd tot tijd, behoudens de bepalingen in deze statuten, een zaakvoerder, meerdere zaakvoerders die de Vennootschap gezamenlijk vertegenwoordigen, directeurbestuurders en directeurs met andere titels benoemen tot directielid,

40. Behoudens de bevoegdheden inzake algemene leiding en controle van de Directie en behoudens de bepalingen vervat in deze statuten, zal de zaakvoerder instaan voor het uitvoeren van zakelijke aangelegenheden en het besturen van de Vennootschap, hijlzij zal het administratief hoofd van de Vennootschap zijn en de zetel en middelen van de Vennootschap beheren en over alle bevoegdheden beschikken die niet specifiek aan de Directie toebehoren tijdens een vergadering of aan de Vennootschap tijdens een Algemene Vergadering.

41. De zaakvoerder mag, te allen tijde, een directievergadering bijeenroepen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

42, De zaakvoerder zal een directievergadering bijeenroepen op verzoek van één/derde van het totaal aantal directieleden.

ZEGEL VAN DE VENNOOTSCHAP

43. De Directie zal een zegel voor de Vennootschap uitkiezen dat volgens hen geschikt is voor de Vennootschap en zal ervoor zorgen dat dit op een veilige plaats wordt bewaard. Het zegel van de Vennootschap zal worden gedrukt door een directielid in aanwezigheid van een ander directielid die zijn handtekening zal plaatsen op elk papier / elke akte !elk document / elke overeenkomst waarop het zegel wordt gedrukt krachtens machtiging van een resolutie aangenomen door de Directie, welke sluitend bewijs zal zijn dat het zegel van de Vennootschap afdoende werd gedrukt."

III. Uittreksel uit de schriftelijke resoluties van de directie, unaniem goedgekeurd op 23 juli 2012:

"De ondergetekenden, gezamenlijk handelend als directieleden van Axiom Consulting Private Limited, een besloten vennootschap opgericht en bestaande onder de Indiase wet, met maatschappelijke zetel te nr. 307 Shree Chambers, 1st Floor, 100 Ft. Ring Road, 4th Phase, 7th Block, Banashankari, 3rd Stage, Bangalore 560 085, India en ingeschreven in het handelsregister van Karnataka, Bangalore onder nummer U74140KA2001 PTCO29153 (de "Vennootschap") hebben

UNANIEM:

BESLOTEN een bijkantoor van de Vennootschap in België (het "Bijkantoor") op te richten. Het bijkantoor zal gevestigd zijn in de Potvlietlaan 6, 2600 Antwerpen, België en zal worden opgericht vanaf 1 oktober 2012.

BESLOTEN dat de werkzaamheden van het Bijkantoor zullen bestaan uit:

-het verstrekken van diensten op gebied van management, consultancy en engineering met betrekking tot de ontwikkelingslevenscyclus van producten en verpakkingen in diverse sectoren;

-het ontwikkelen en bevorderen van regionale bedrijfsontwikkelingsstrategieën, evenals activiteiten op vlak van customer development en klantenbinding;

-programmamanagement en het uitvoeren van andere belangrijke functies om belangrijke opdrachten van klanten te beheren;

-het onderhouden van belangrijke samenwerkingsverbanden met lokale bedrijven en onderzoeksorganisaties ter bevordering van diverse initiatieven op vlak van innovatie en onderzoek;

-het verrichten van enige handelingen die verband houden met of noodzakelijk of nuttig zijn voor het uitvoeren van de bovengenoemde activiteiten.

BESLOTEN dat de heer Ravishankar CRS, wonende te Al, 504, Sakivihar Complex, Sakivihar Road, Andheri (East), Mumbai - 400 072, india, wordt aangesteld als de wettelijke vertegenwoordiger van de Vennootschap in zoverre dit de activiteiten van het Bijkantoor betreft en om hem de meest verregaande bevoegdheden toe te kennen ten behoeve van (a) het beheer van het Bijkantoor en (b) de vertegenwoordiging van de Vennootschap ten aanzien van derde partijen en in rechterlijke aangelegenheden met betrekking tot de Bijkantoorgerelateerde zaken.

BEVESTIGD dat het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap 1.50.00.000,00 Roepies (een crore en vijftig lakh Roepies) bedraagt, waarvan het uitgegeven, geplaatst en volgestort kapitaal Rs. 1.29.04.520 (Roepies een crore en negenentwintig lakh vierduizend vijfhonderd en twintig) bedraagt.

BEVESTIGD dat de Vennootschap rechtsgeldig wordt vertegenwoordigd door twee van de volgende personen, die gezamenlijk handelen:

-Dhr, Selye Simha RAO, voorzitter van de directie en gedelegeerd bestuurder, wonende te Cd Gr Grand Residency, nr. 70, Kanakapura Main Road, JP Nagar Fase VI, 560 078 Bangalore, India;

-Dhr. Giridhar IAKSHMINARAYANA, voltijds directeur, wonende te 1627, 17th Main, 5the "B" Cross, Banashankari I Fase, 560 050, Bangalore, India, en

-Dhr. Robert Harold TATE, bijkomend bestuurder, wonende te nummer 11919, Grandstone Lane, Cincinnati, OH - 45249, Verenigde Staten van Amerika.

BESLOTEN een volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot substitutie, aan Tom Vantroyen, Kurt Grillet en Esther Goldschmidt en enige andere advocaat van het advocatenkantoor Altius CVBA, Havenlaan 86C B.414, B-1000 Brussel voor het doel hieronder uiteengezet.

Elk van de bovengenoemde personen is gemachtigd om individueel te handelen en de vennootschap te vertegenwoordigen ter vervulling van aile wettelijke verplichtingen van indiening en publicatie overeenkomstig

"

N Voor-

de bovengenoemde beslissingen. Meer in het bijzonder, en zonder restrictief te zijn, is ieder van deze personen bevoegd alle benodigde publicatie te ondertekenen en in te dienen bij de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en om alle documenten in te dienen met het oog op de registratie van het Bijkantoor in de Kruispuntbank van Ondernemingen, bij de Belgische btw-administratie en bij enige andere vereiste Belgische overheden."

Voor analytische uittreksels

Esther Goldschmidt

Lasthebber

Gelijktijdig hiermee neergelegd:

- Certificaat van het Registrar of Companies te Karnataka, Bangalore inzake het bestaan van Axiom Consulting Private Limited, voorzien van een apostille en vergezeld van een beëdigde vertaling.

- Oprichtingsakte van Axiom Consulting Private Limited, voorzien van een apostille en vergezeld van een beëdigde vertaling.

- Statuten van Axiom Consulting Private Limited, voorzien van een apostille en vergezeld van een beëdigde vertaling.

schriftelijke resoluties van de directie, unaniem goedgekeurd op 23 juli 2012, voorzien van een apostille en vergezeld van een beëdigde vertaling.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/04/2015
ÿþ Mod Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

111111,11151111

AXIOM CONSULTING PRIVATE LIMITED

0501.776.367

Buitenlandse vennootschap naar Indisch recht

Shree Chambers 307, 1st Floor, 100 Feet Ring Road, Banashankari, 3rd Stage, Bangalore 560 085, Indië - met Belgisch bijkantoor te Potvlietlaan 6, 2600 Antwerpen, België

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

i 0 APR, 2015

afdeling AntGffle

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging wettelijk vertegenwoordiger

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur dd, 5 januari 2015:

- er wordt besloten dat het mandaat van de heer Coimbatore Ramaswamy Soundararajan Ravishankar, wonende te A504, Building -1, Sakivihar Complex, Sakivihar Road, Andheri (East), Mumbai 400072 (lndië), als wettelijk vertegenwoordiger van het Belgisch bijkantoor van de vennootschap, met adres te 2600 Antwerpen, Potvlietlaan 6, op 5 januari 2015 wordt beëindigd.

- er wordt besloten dat de heer Srinivas Mantripragada, wonende te A-504, Mantri Elegance, NS Palya, Bannerghatta Road, BTM Layout, Bangalore 560076 (Indië), op 5 januari 2015 wordt benoemd tot wettelijk vertegenwoordiger van het bijkantoor dat hem de ruimst mogelijke bevoegdheden worden toegekend om (a) het bijkantoor te managen en (b) de vennootschap te vertegenwoordigen ten aanzien van derden en voor de rechtbank met betrekking tot aangelegenheden die verband houden met het bijkantoor.

De heer Srinivas Mantripragada zal dit mandaat onbezoldigd uitoefenen

- er wordt besloten om Advisory Services CVBA (RPR Antwerpen, afdeling Antwerpen - 0459.309.351), met maatschappelijke zetel te 2600 Antwerpen, Potvlietlaan 6, vertegenwoordigd door de heer Marc Van den Bossche, de bevoegdheid en de opdracht te verlenen om alle documenten op te stellen en te ondertekenen en alle handelingen en formaliteiten uit te voeren met het oog op het vervullen van alle noodzakelijke formaliteiten inzake de bekendmaking en kennisgeving van de voornoemde besluiten aan alle betrokken overheden, met inbegrip van de fiscale administraties.

Voor analytisch uittreksel

Advisory Services CVBA

Bijzonder gevolmachtigde

vertegenwoordigd door haar bestuurder

Marc Van den Bossche

Gelijktijdig hiermee neergelegd:

- Origineel ondertekend gelegaliseerd uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur dd. 5 januari 2015, voorzien van apostille en vergezeld van een beëdigde gelegaliseerde vertaling

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
AXIOM CONSULTING PRIVATE LIMITED

Adresse
POTVLIETLAAN 6 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande