AZ INVEST

NV


Dénomination : AZ INVEST
Forme juridique : NV
N° entreprise : 419.940.516

Publication

23/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.05.2013, NGL 22.08.2013 13442-0159-013
27/11/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iSori;jo lep >!w3 bekeini tr'ïi7 Kccpkteics la Af5 ..,pen, op

Griffie1 5 NOV. 2012

i~umuw~mM~~~~n~m

~iaiviaso

bef ar Be Sta

Ondernemingsnr : 0419940516

Benaming

(voluit) : AZ INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : KASTEELPLEINSTRAAT 35 BUS 7 - 2000 ANTWERPEN (volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG BESTUURDER

Bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering op 31/07/2012 wordt er op eigen verzoek eervol ontslag als bestuurder verleend aan Muriel De Vries, wonende te Sint-Annaboomstraat 32, 2070 Zwijndrecht.

Haar wordt volledig décharge verleend.

De Vries Veronique De Vries Nico

bestuurder bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/10/2012
ÿþ~r

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIA IIIIIIIRIIIIIIIIII

*12169676*

be

B st1

u

NeergEjteá au, 1J~ïillu van de Recfitlee3 van Koophattd4l te Antwerpen, Op-

Griffie 4 01'T' 2012

Ondernemingsnr : 0419.940.516

Benaming

(voluit) : AZ Invest

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2000 Antwerpen, Kasteelpfeinstraat 35 bus 7

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusie

ER BLIJKT UIT een akte verleden voor geassocieerde notaris Luc Van Pelt te Antwerpen op 13 juli 2012 dat de algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootscahp AZ Invest, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nr 0419.940.516, met zetel te 2000 Antwerpen, Kasteelpleinstraat 35 bus 7, volgende besluiten heeft genomen:

1. Besluit tot fusie:

a) De vergaderingen keuren het aangekondigde fusievoorstel goed. Zij besluiten aldus tot fusie op grond van artikel 676 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zodat op grond van artikel 682 en 683 van voornoemd wetboek, zodat het gehele vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DVT Immo, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, zonder enige uitzondering noch voorbehoud, onder algemene titel overgaat op de naamloze vennootschap AZ Invest, die houdster is van alle aandelen van de vennootschap DVT Immo,

b) De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap DVT Immo boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap AZ Invest, wordt bepaald op 13 februari 2012. De met fusie gelijkgestelde verrichting is gebaseerd op een balans afgesloten per 31 december 2011.

Alle verrichtingen sinds gemelde datum door de vennootschap DVT Immo gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap AZ Invest, en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap worden geboekt.

b)Ten gevolge van de fusie houdt de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DVT Immo vanaf heden op te bestaan.

2. Ontslag-Benoeming:

De vergadering aanvaardt het ontslag van alle bestuurders in DVT Immo.

3, Doelsuitbreidiing:

Artikel 3 van de statuten wordt uitgebreid als volgt:

"- Het beheer van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het valoriseren en instandhouden van dit patrimonium vooral door beheersdaden,

Daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiele handelingen verrichten, zoals ondermeer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, ordenen, valoriseren, verkavelen, huren en verhuren, doen bouwen en verbouwen, en aile mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin, van welke aard ook, met inbegrip van de onroerende leasing, te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere waarde elementen.

Het nemen van participaties onder eender welke vomi in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen alsook alle investerings- en financiële verrichtingen behalve deze wettelijk voorbehouden aan deposito- en spaarbanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

- Managementactiviteiten in het algemeen waaronder ondermeer het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door ondermeer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder of directeur met inbegrip van deze van vereffenaar.

Studie, organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, handels- of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen.

Het leveren van advies, training en managementtaken op het domein van Algemeen management en Human Resources Management.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

B-ijTagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij l ét Belgiséh Staatsblad -15710/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

,behou)kden

aan het

Belgisch

Staatsblad

4

Communicatie- en taaltraining en  advies, journalistiek werk, waaronder het schrijven van artikels, redactiewerk, fotoreportages en organisatie van seminaries.

Adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van ondermeer planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen.

Het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op het gebied van management, bedrjfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Titel Ill. Onroerende Goederen:

De overgenomen vennootschap is eigenaar van volgend onroerend goed:

STAD Antwerpen, 10e afdeling:

In een appartementsgebouw op en met grond en alle verdere aanhorigheden, gelegen te Antwerpen, Justitiestraat, 18, volgens titel ten kadaster gekend sectie K, nummer 2754/M14, voor een oppervlakte van 459 vierkante meter.

1. De winkelruimte op het gelijksvloers, op de hoek van de Justitie- en Mertens en Torfsstraat, begrijpende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom: de winkelruimte, lavatory met wc en lavatory met twee wc's.

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: honderd vierenveertig duizendsten (14411.000 sten) in de grond en in de overige gemene delen van het gebouw.

2. De vier parkeerruimten (garages-peintures) nummers "4","5","6"" en "7", onderaards genummerd "G.P.A 4-5-6-7", begrijpend:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom: de vier parkeerrruimten zelf;

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: één duizendste(1/1.000 sten) in de grond en in de overige gemene delen van het gebouw, hetzij samen voor de vier parkeerruimte vier duizendsten (4/1.000 sten).

Deze fusie geschiedt met toepassing van de voordelen van artikel 117, § 1 en 120 van het Wetboek van Registratierechten, van artikel 211 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen en van artikelen 11 en 18, § 3 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde. De overnemende vennootschap is ingeschreven ais BTW-belastingsplichtige onder nummer BE 419.940.516.

Gelet op het doel van de fusie zoals omschreven in het fusievoorstel vindt fusie plaats op grond van zakelijke overwegingen in de zin van artikel 183 bis van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen.

--- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL ---

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van de akte fusie.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.05.2012, NGL 24.07.2012 12324-0443-013
03/05/2012
ÿþ Matl Word ii,t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank vaan Koophandel te aniieverpen, op

Griffie 2 0 het. 2012

11,11 Ijiljlja" n

I

bE

St

Ondernemingsnr : 0419.940.516

Benaming

(voluit) : AZ INVEST

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Kasteelpleinstraat 35 bus 7, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Er blijkt uit een fusievoorstel opgemaakt op datum van 15 april overeenkomstig artikelen 676 en 719 van het

wetboek van vennootschappen onder meer hetgeen volgt.

- Bij de fusie betrokken vennootschappen:

1. De naamloze vennootschap " AZ INVEST; met zetel te 2000 Antwerpen, Kasteelpleinstraat 35 bus 7, en

met als ondernemingsnummer 0419.940.516 (overnemende vennootschap)

2, De besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DVT Immo", met zetel te 2018 Antwerpen,

Justitiestraat 18A, en met ais ondernemingsnummer 0892.970.815 (opgeslorpte vennootschap)

De opslorping:

Naar aanleiding van de vereniging van alle aandelen van de BVBA DVT Immo in één hand in de NV AZ

Invest, hebben de Raad van Bestuur I de Zaakvoerder van beide vennootschappen beslist om de

vennootschappen te herstructureren en dit via de fusie door overneming volgens art. 676 van het wetboek van

vennootschappen.

- De voorwaarden voor de fusie:

De Raad van Bestuur / Zaakvoerder stellen de volgende voorwaarden voor aan de Algemene vergadering

der Aandeelhouders:

- fusie door overname door de vennootschappen NV AZ INVEST, zowel rechten als verplichtingen van de

vennootschap BVBA DVT Immo

- deze fusie is gebasseerd op een financiële situatie afgesloten per 31 december 2011.

Vanaf 13 februari 2012 worden de activiteiten van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig

geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

- Alle kosten voortvloeiend uit deze fusie zullen worden gedragen door de NV AZ Invest

- Er zijn in de overgenomen vennootschappen geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere. rechten worden toegekend.

- Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de bestuurders / zaakvoerder van de overnemende vennootschap en de overgenomen vennootschap,

Voor analytisch uittreksel van het fusievoorstel

Blomme Fabienne

Gedelegeerd Bestuurder

Op de laat; te b1z taan Luik B vermelden ' Recto Nafirn en hoedanrohtid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en) bevt egd de re:ht,.,:pe3sron ten aanzien van derden te e.ltegenwcredgen

Verso Naam en handree ~nre5

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

07/03/2012
ÿþa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111 d"áeergePegrJ ter griffie vnri do Rechtbank dan Koophandel to Antwerpen, op

*iaosiaaa" Griffie Z 3 FEB' Hi?



Ondernemingsnr : 0419.940.516

Benaming

(voluit) : AZ Invest

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Kasteelpleinstraat 35 bus 7, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

ER BLIJKT UIT een akte verleden voor geassocieerde notaris Luc Van Pelt te Antwerpen op 29/12/2011, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap AZ Invest, met zetel te 2000 Antwerpen, Kasteelpleinstraat 35 bus 7, ondernemingsnummer 0419.940.516, volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLISSING

Afschaffing van effecten aan toonder:

De aandelen aan toonder worden omgezet in aandelen op naam.

De vergadering bevestigt:

1) dat al de bestaande aandelen aan toonder door de vennoten werden aangeboden aan het bestuursorgaan;

2) dat al deze aandelen door het bestuursorgaan werden vernietigd;

3) dat al deze aandelen werden ingeschreven in het register van aandelen op naam van de vennootschap.

Het aandelenregister werd aan ondergetekende notaris overhandigd en de notaris bevestigt dat 1.500 (duizend vijfhonderd) aandelen werden ingeschreven in dit register.

TWEEDE BESLISSING

Coördinatie statuten

De buitengewone algemene vergadering beslist om de statuten integraal te schrappen, en beslist om onmiddellijk -ter vervanging van de geschrapte statuten- de statuten op te stellen, in overeenstemming met de voormelde beslissingen en met behoud van alle wezenskenmerken van de vennootschap, zoals ondermeer de benaming van de vennootschap, het doel, de zetel, het kapitaal, duurtijd, de looptijd van het huidig boekjaar, de jaarvergadering, het boekjaar, om deze in overeenstemming te brengen met de vigerende wetgeving en de noodwendigheden van de vennootschap.

--- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL ---

Luc Van Pelt, geassocieerde notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van de akte statu'ten'rwij'ziging, gecoordineerde tekst der statuten.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.05.2011, NGL 23.08.2011 11419-0448-011
10/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 17.05.2010, NGL 09.08.2010 10392-0456-010
25/03/2010 : AN219858
02/09/2009 : AN219858
27/06/2008 : AN219858
31/03/2008 : AN219858
02/10/2007 : AN219858
26/05/2005 : AN219858
14/09/2004 : AN219858
15/06/2004 : AN219858
03/07/2003 : AN219858

Coordonnées
AZ INVEST

Adresse
KASTEELPLEINSTRAAT 35, BUS 7 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande