AZELHOF HORSE EVENTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AZELHOF HORSE EVENTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 511.982.925

Publication

05/03/2013
ÿþ.lirey In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~ERGELEGL)

}

22 -02- 2013

iu

III1 in3o liaisnoo i i ii ifliui

=II

..,FFIE RECHTBANK vara ' `,OPHANDEL te MECHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr ; 5" 14 " C p2- " --9A--5

Benaming

Voluit: AZELHOF HORSE EVENTS

Verkort

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijk Zetel : hei d

Aarschotsesteenweg201 2500 Koningshooikt Voorwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Luc Bracke, notaris met standplaats te Brecht, deelgemeente Sint-Job-in-'t-Goor, op twintig februari tweeduizend dertien, nog te registreren blijkt dat een vennootschap werd opgericht, waarvan de bekend te maken gegevens luiden als volgt:

Rechtsvorm  Naam - besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AZELHOF HORSE EVENTS

Zetel - 2500 Koningshooikt, Aarschotsesteenweg 201

Duur - onbepaald te rekenen vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel

Oprichter - de heer HAZEBROEK Mike, geboren te Schoten op vijf augustus negentienhonderd tweeënzeventig, wonende te 2970 Schilde, Wouwersstraat 18, echtgenoot van mevrouw VAN GERWEN Sofie Ivonne, vertegenwoordigd door Hugo Joanna Brangers, wonende te Schoten, Brechtsebaan 710, ingevolge akte volmacht de dato negentien februari tweeduizend dertien, gehecht aan de oprichtingsakte, nog te registeren, welke volmacht alle gegevens bevat door de wet voorzien.

Identiteit der vennoot die zijn inbreng nog niet heeft volstort en het bedrag van de nog niet volstorte inbreng -- de heer Hazebroek Mike voormeld : volledig volstort. Maatschappeljjk kapitaal  Samenstelling  Volstort kapitaal - HONDERDDUIZEND EURO (100.000,00 EUR) verdeeld in honderd aandelen op naam zonder nominale waarde, waarvan bij de oprichting volstort: HONDERDDUIZEND EURO (100.000,00 EUR)

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening onder nummer BE43 7310 3023 7501 bij de KBC Bank te 2970 Schilde, Tumhoutsebaan 184, geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AZELHOF HORSE EVENTS in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op achttien februari tweeduizend dertien dat door mij, notaris in ontvangst wordt genomen om bewaard te worden overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Begin en einde boekiaar - van 1 april tot 31 maart. De oprichter beslist het eerste boekjaar te laten lopen vanaf de datum waarop onderhavige vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt om het te laten eindigen op 31 maart 2014.

Reserves - Het batig overschot van de balans, na aftrek van de algemene en uitbatingskosten, evenals van de noodzakelijke provisies en afschrijvingen, vormt de zuivere winst van de vennootschap. Op deze winst wordt vijf procent voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds en dit zolang dit niet een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Winstverdeling - De algemene vergadering besluit op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het saldo. De algemene vergadering kan beslissen dat voormeld overblijvend saldo geheel of gedeeltelijk, zal toegekend worden als tantièmes aan de zaakvoerder(s), zal aangewend worden voor een buitengewoon reservefonds of een provisiefonds, als dividend zal uitbetaald worden ofwel op het nieuw boekjaar zal overgedragen worden. De betaling van dividenden gebeurt op het tijdstip en op de plaats die door de zaakvoerder(s) wordt aangeduid. Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Verdeling vereffeningsaldo  Na aanzuivering van alle vereffeningskosten, schulden en lasten van de vennootschap, zal het netto-actief vooreerst aangewend worden tot terugbetaling van de op de aandelen gestorte bedragen. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden afbetaald, zullen de vereffenaars het evenwicht herstellen tussen de aandelen, hefzij door bijkomende opvragingen van stortingen, hetzij door gedeeltelijke terugbetalingen. Het overschot van het actief wordt tussen de aandelen verdeeld, bij gelijke delen, voor zover ze allen dezelfde nominale waarde bezitten. Zaakvoerders  Vertegenwoordigingsmacht -: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer al dan niet bezoldigde zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering. Onverminderd bijzondere delegatie verleend door de zaakvoerder, vertegenwoordigt iedere zaakvoerder alleen de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of verweerder. Tot zaakvoerder wordt benoemd voor de onbepaalde duur voornoemde heer Hazebroek Mike. Het mandaat is onbezoldigd tenzij anders beslist door de algemene vergadering.

Doel - De vennootschap heeft tot doel:

- organisatie ruiterevenents

- ondersteuning ruitersport

- terbeschikkingstelling van ruitersportinfrastructuur

- aan- en verkoop van paarden;

- aan- en verkoop van alle mogelijke benodigdheden terzake, zowel in het groot als in het klein;

- uitbating van manege;

De vennootschap mag onroerend aankopen en uitbaten, deelnemingen nemen, advies geven, als bedrijfsleider optreden in het kader van de het doel van de vennootschap

De vennootschap zal alle handelingen mogen verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel, of die van aard zijn om de verwezenlijking ervan te bevorderen. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

Plaats, dag en uur jaarvergadering - de vierde donderdag van augustus om eenentwintig uur op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats die in de oproepingsbrieven wordt bepaald, voor de eerste maal in 2014. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden

a r

..,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorwaarden uitoefening stemrecht - Het stemrecht verbonden aan aandelen waarvan de eisbare en opgeëiste volstorting niet werden verricht, wordt geschorst. ledere vennoot mag zich bij schriftelijke volmacht laten vertegenwoordigen door een andere stemgerechtigde vennoot. Rechtspersonen en onbekwamen mogen slechts worden vertegenwoordigd door hun wettelijke of statutaire vertegenwoordigers, onverminderd voorafgaande zin.

Volmacht: Worden aangesteld om alle formaliteiten van inschrijving, wijziging of schrapping van inschrijving bij de kruispuntbank der ondernemingen, het ondernemingsloket, de registratiecommissie aannemers, de directe belastingen, douane en accijnzen en de BTW te vervullen en daartoe alle nodige verklaringen af te leggen, kosten te betalen en alle noodzakelijke documenten te ondertekenen: Hugo Brangers, Brechtsebaan 710 te 2900 Schoten.

--- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL ---

notaris Luc Bracke

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift.

27/04/2015
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11 50610 9 il

Ondernemingsnr : 0511.982.925

Benaming (voluit) : Azelhof Horse Events BVBA

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Aarschotsesteenweg 201

2500 Lier (Koningshooikt)

Onderwerp akte :WIJZIGING JAARVERGADERING  WIJZIGING BOEKJAAR - COÔRDINA- TIE - VOLMACHT

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AZELHOF HORSE EVENTS, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen met ondernemingsnummer 0511.982.925, titularis van het BTW-nummer BE-511.982.925 en met zetel te 2500 Koningshooikt, Aarschotsesteenweg 201, verleden voor Luc Bracke te Brecht, deelgemeente Sint-Job-in-'t-Goor op 31 maart 2015, Geregistreerd 4 blad(en), 0 verzending(en) op het Registratiekantoor Antwerpen 2 op 3 april 2015 Register 5 Boek 000 Blad 000 Vak 8999 Ontvangen registratierechten: E 50,00, dat :

EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist de datum van de jaarvergadering te wijzigen en deze voortaan te houden op de tweede dinsdag van de maand maart om 20 uur.

De vergadering beslist de eerste zin van artikel 22 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"De algemene vergadering moet minstens één maal per jaar worden bijeengeroepen op de tweede dinsdag van de maand maart om twintig uur om te beraadslagen over de jaarrekening van het vorig boekjaar en om de zaakvoerders, de commissarissen of met controle belaste vennoten decharge te verlenen."

TWEEDE BESLUIT

De vergadering beslist het boekjaar te wijzigen om het voortaan te laten aanvangen op 1 oktober en af te sluiten op 30 september.

De vergadering beslist de inhoud van artikel 30 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op 9 oktober en eindigt op 30 september." Overgangsbepalingen

1° De vergadering beslist het lopend boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op 1 april 2014, te verlengen tot en af te sluiten op 30 september 2015.

2° De vergadering beslist dat de eerstvolgende jaarvergadering die zal beraadslagen over de jaarrekening afgesloten per 30 september 2015, zal gehouden worden op de tweede dinsdag van de maand maart 2016.

DERDE BESLUIT

De vergadering verleent ondergetekende notaris Bracke volmacht om de gecoördineerde tekst der statuten op te stellen naar aanleiding van onderhavig proces-verbaal en een exemplaar ervan neer te leggen ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. VIERDE BESLUIT

Op de laatste biz, van Luik S vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

xr

v

* oor-

be~houden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.f

Bij deze wordt aan Hugo BRANGERS, te Schoten, Brechtsebaan 710, met recht van indeplaatstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingsadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de kruispuntbank voor ondernemingen en het ondernemingsloket teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren zowel voor het verleden als voor het heden.

-- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL---

Luc Bracke, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de akte statutenwijziging, gecoördineerde statuten.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
AZELHOF HORSE EVENTS

Adresse
AARSCHOTSESTEENWEG 201 2500 KONINGSHOOIKT

Code postal : 2500
Localité : Koningshooikt
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande