AZTLAN

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : AZTLAN
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 843.115.288

Publication

08/02/2012
ÿþ,. Woud n:111.5

r ó - i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



111

<12033666*

Neergelegd ter griffie van ,* Aechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

2

Griffie

Ondernerningsnr : P°. 7) ~ 1 1 a - 2 g 8

Benaming

(voluit) : Aztlan

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Picardielaan 65, 2970 Schilde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Tussen de ondergetekenden :

1.De Heer isias Mondragon Hector Arturo, wonende te 2970 Schilde, Picardielaan 65

2.Mevrouw Berghmans lise, wonende te 2970 Schilde, Picardielaan 65

wordt een Vennootschap Onder Firma opgericht met volgende gegevens:

Artikel 1 : Naam

De vennootschap is een commerciële vennootschap in de rechtsvorm van een vennootschap onder firma met als vennootschappelijke benaming "Aztlan"

Artikel 2: Doel

Het doel van de vennootschap wordt bepaald als volgt:

De aankoop, de verkoop, het in leasing geven, het beheer, de uitbating, het huren en verhuren, het doen bouwen en verbouwen van onroerende goederen

Tussenpersoon, de makelarij en/of handel in onroerende goederen en dit in de ruimste zin van het woord, niet inbegrip van onroerende leasing, met uitzondering van de handelingen welke vallen onder de beroepswerkzaamheden van vastgoedmakelaar.

Het verwerven voor eigen rekening van participaties, titels, rechten of roerende waarden, onder welke vomi ook.

Vertalingen, tolkwerk en lesgeven

Adviesbureau op het gebied van public relations en communicatie Adviesbureau op het gebied van bedrijfsbeheer en bedrijfsvoering Administratieve activiteiten ten behoeve van kantoren

Fotokopiëren, documentvoorbereiding en andere gespecialiseerde ondersteunende activiteiten ten behoeve van: kantoren

Ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via verschillende media. Beoefening van uitvoerende kunsten door zelfstandig werkende artiesten

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

'i

Y

s

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Beoefening van uitvoerende kunsten door artistieke ensembles

Gespecialiseerde beeld-, verlichtings- en geluidstechnieken

Het organiseren van en/of deelnemen aan audiovisuele producties, films, commercials, series, festivals, tentoonstellingen, modeshows, voordrachten, congressen, cursussen, studiereizen, lezingen, seminaries, colloquia, particuliere en openbare vergaderingen

Nieuwsagentschap

Het uitgeven of laten uitgeven van boeken, tijdschriften en andere publicaties

Het verrichten van bijkomende handelsdaden

Kleinhandel in wereldproducten

Zij kan deelnemen in of zich op een andere wijze interesseren aan andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag ook de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen. ln het algemeen mag zij alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel en dit zowel in België als in het buitenland.

Zij mag zich borg stellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag al dan niet renteloze leningen en voorschotten verstrekken. Dit alles uitgezonderd de activiteiten voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

Artikel 3 : Zetel en duur

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 2970 Schilde, Picardielaan 65. De zetel mag bij beslissing van de zaakvoerders naar elke plaats in het land worden overgebracht.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel 4 : Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap wordt vastgesteld op 500 Euro, volledig volstort en vertegenwoordigd door 100 aandelen.

Het kapitaal wordt als volgt onderschreven :

door Islas Mondragon Hector Arturo, comparant sub 1, ten belope van 250 euro, wat 50 aandelen vertegenwoordigt;

door Berghmans Ilse, comparant sub 2, ten belope van 250 euro, wat 50 aandelen vertegenwoordigt; Artikel 5 : Wijziging van het kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap kan verhoogd of verlaagd worden, in één of meerdere keren, mits eenparige beslissing van alle vennoten, verenigd in algemene vergadering.

Elke wijziging van het kapitaal zal verplicht gepubliceerd worden in de Bijlagen tot het Belgische Staatsblad, Artikel 6 : Aansprakelijkheid der vennoten

Te rekenen vanaf de datum van de oprichting zijn de vennoten tegenover derden persoonlijk en hoofdelijk gehouden tot het maatschappelijk passief.

Artikel 7 : Aantal, toelating, uittreding en overlijden der vennoten

Het aantal vennoten mag niet lager zijn dan twee.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Tot de eventuele toelating van een nieuwe vennoot, kan beslist worden hij éénparigheid der vennoten, verenigd in algemene vergadering. Deze beslissing zal gepubliceerd worden in de Bijlagen tot het Belgische Staatsblad.

De nieuwe vennoot zal slechts over rechten en plichten ten aanzien van de vennootschap beschikken vanaf zijn intrede in de vennootschap.

Hij zal tegenover derden gehouden zijn tot de maatschappelijke schulden die ontstaan na de publicatie van zijn toetreding.

Elke vennoot heeft het recht zich op elk ogenblik terug te trekken, zonder het akkoord van de andere vennoten, mits een opzeggingstermijn van zes maanden. Deze terugtrekking zal bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht worden van de vennootschap en van elk der andere vennoten.

De eventuele uittreding van een vennoot zal slechts uitwerking hebben, zowel ten overstaan van de vennootschap als ten overstaan van derden, vanaf de vijftiende dag die volgt op de publicatie in de Bijlagen tot het Belgische Staatsblad van de wijziging der statuten en de overdracht van zijn aandelen.

De vennoot die ophoudt deel uit te maken van de vennootschap blijkt onder meer gehouden tot de maatschappelijke schulden die ontstaan zijn voor de vijftiende dag volgend op de publicatie van zijn vertrek.

In geval van uittreding of overlijden van een vennoot, kan de overblijvende vennoot voorzien in zijn vervanging. Artikel 8 : Bevoegdheid der vennoten

De vennoten delegeren alle beheersbevoegdheden aan één onder hen, die de zaakvoerder wordt van de vennootschap. De vennoten - niet zaakvoerder hebben evenwel het recht om, samen of individueel, daden van controle en toezicht te stellen, onder meer voor wat betreft de jaarrekeningen en de maatschappelijke bescheiden.

Artikel 9 : Aanstelling en herroeping van de zaakvoerder

Als zaakvoerders van de vennootschap worden aangesteld, de heer lslas Mondragon Hector Arturo en mevrouw Berghmans Ilse, comparanten sub 1 en sub 2, die aanvaardt. Het mandaat van zaakvoerder is in principe onherroepelijk, behoudens in geval van vrijwillig ontslag of herroeping om wettige redenen.

ln geval van herroeping van de zaakvoerder bij gerechtelijke beslissing die in kracht van gewijsde is getreden, verliest deze automatisch zijn hoedanigheid van vennoot van de vennootschap.

In dit geval is de vennoot-zaakvoerder ertoe gehouden zijn verbintenissen na te leven overeenkomstig artikel 7, par. 3 alinea 3 van onderhavige statuten.

In geval van ontslag, herroeping of overlijden van de vennoot-zaakvoerder, zullen de vennoten, verenigd in algemene vergadering, overgaan tot de aanduiding, bij éénparigheid, van een nieuwe zaakvoerder, door middel van een wijziging van statuten, die verplicht zal gepubliceerd worden in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 10 : Tijdelijke aanduiding van een niet  statutaire zaakvoerder

In geval de statutaire zaakvoerder tijdelijk verhinderd is zijn functies uit te oefenen, zuilen de vennoten, verenigd in algemene vergadering, bij éénparigheid, aan één onder hen, alle beheersbevoegdheden delegeren voor een periode van maximum twee jaar.

In geval de onbekwaamheid van de vennoot-zaakvoerder zich uitstrekt over een periode van meer dan twee jaar, zal hij ertoe gehouden zijn zijn aandelen over te dragen.

Artikel 11 : Bevoegdheden van de zaakvoerder

De zaakvoerder wordt belast met het beheer van de vennootschap, met uitsluiting van de andere vennoten, binnen de perken van het maatschappelijk doel, zoals het is vastgelegd in onderhavige statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder is bevoegd om alle daden van beheer en van beschikking te stellen die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

Hij mag, zonder dat deze opsomming limitatief is, personeel aanwerven en ontslaan, materiaal aankopen, de schuldvorderingen innen, handelseffecten aanvaarden, elke verzekeringspolis ondertekenen, rechtsvorderingen instellen, enz.

Hij heeft tevens het recht beleggingen te doen in aandelen, obligaties, e.a.

De zaakvoerder beschikt alleen over de maatschappelijke handtekening, zonder dat hij moet doen blijken van het akkoord van de andere vennoten. Hij mag evenwel, op zijn eigen verantwoordelijkheid , en buiten het geval bepaald in artikel 10, eerste alinea van onderhavige statuten, voor de daden van dagelijks beheer, de maatschappelijke handtekening delegeren aan één of meer vennoten of werknemers.

Artikel 12 : Bezoldiging der vennoten

Elke vennoot heeft recht op een bezoldiging waarvan het bedrag en de wijze van betaling zullen bepaald worden door de vennoten verenigd in algemene vergadering. De bezoldigingen zijn te beschouwen als algemene onkosten.

Artikel 13 : Jaarrekeningen van de vennootschap

De vennootschap is ertoe gehouden een boekhouding te voeren in overeenstemming met de wet op de boekhouding en de jaarrekeningen van de ondernemingen en de gecoördineerde wetten op de handets-Vennootschappen.

De maatschappelijke bescheiden worden ieder jaar op 31 december afgesloten. De zaakvoerder maakt de inventaris, de balans en de winst- en verliesrekening op.

De jaarrekeningen van de vennootschap worden goedgekeurd, op definitieve wijze, door de vennoten, verenigd in algemene vergadering, op 10 mei te 20 uur. Indien deze datum samenvalt met een wettelijke feestdag, zal de algemene vergadering doorgaan op de eerstvolgende werkdag.

Voor het opmaken van de jaarrekeningen, begint het boekjaar op 1 januari en eindigt het op 31 december van elk jaar.

Artikel 14 : Verdeling der winsten en verliezen van de vennootschap

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, maakt de nettowinst uit van de vennootschap.

De vennoten, verenigd in algemene vergadering, zullen bij éénparigheid beslissen over de bestemming van het resultaat.

Artikel 15 : Ontbinding van de vennootschap

De vennootschap blijft na haar ontbinding en tot aan de sluiting ervan als rechtspersoon voortbestaan.

Met het oog op de vereffeningsactiviteiten benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars, bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, stelt vast op welke wijze zij de vennootschap kunnen verbinden en vertegenwoordigen en geeft aan hoe zij de vereffening tot een goed einde moeten brengen.

Worden er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de bestuurders die ingevolge de vereffening automatisch uittredend zijn, van rechtswege vereffenaars.

Het netto  provenue van de vereffening, na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt door de vereffenaars onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zijn bezitten, nadat, indien nodig, de aandelen op een gelijke voet gesteld worden ofwel door aanrekening van de nog openstaande bedragen op de aandelen waarop in mindere mate is afbetaald, ofwel door vooruitbetaling, ten bate van de aandelen waarop in de hogere mate is betaald, tot beloop van het verschil.

Artikel 16 : Diverse en overgangsbepalingen

i

Voor- Voor ailes wat niet voorzien is in deze statuten, wordt verwezen naar de Gecoördineerde Wetten op de Handelsvennootschappen.

behouden

aan het

r Belgisch

Staatsblad



De eventuele nietigheid van het geheel of een deel van één of meerdere artikelen van onderhavige statuten, zal in geen enkel opzicht de geldigheid van de andere beschikkingen aantasten.

Er wordt bijzondere volmacht gegeven aan Van der Schraelen Ludo, erkend Boekhouder B.I.B.F., kantoor houdende te 2300 Turnhout, Campus Blairon 466, om alle nodige inschrijvingen en wijzigingen te doen bij een ondernemingsloket en bij de BTW administratie.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden om te eindigen op 31 december 2012. De eerste jaarvergadering zal plaatshebben in 2013.

Aldus opgesteld en overeengekomen te Schilde, op 2 januari 2012, in vier exemplaren, één voor elke comparant, één voor de publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en één voor de registratie.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2012 - Annexes du Moniteur belge Berghmans lise

Zaakvoerder











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
AZTLAN

Adresse
PICARDIELAAN 65 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande