AZUL

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : AZUL
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 458.540.972

Publication

09/07/2012
ÿþ mod9t.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

11111111111111111111111118

" i21Z0151"

Ibwrfolefd te ;ai#iN rtm rie beidésidt wftgrf KatekeerM Io levron, q

Griffie2 8 JUNI 2112

Ondernemingsar : 0458.540.972

Benaming (voluit) AZUL in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Doornelei 2

2018 Antwerpen

Onderwerp akte : BVBA: sluiting vereffening

Uit een akte verleden voor notaris François Leconte te Mortsel op 27 juni 2011 blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "AZUL." in vereffening met zetel te 2018 Antwerpen, Doornelei 2 beslist heeft tot de afsluiting van de vereffening sedert 27 juni 2012.

a) op 24 mei 2012 werd bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten de vennootschap ontbonden en in vereffening gesteld en werd de naamloze vennootschap "CYPRESS" met zetel te 2018 Antwerpen, Doornelei 2, RPR Antwerpen (0)425.418.343 benoemd tot vereffenaar; De heer SPAENJAERS Pascal werd benoemd tot vaste vertegenwoordiger van de naamloze vennootschap "CYPRESS". b) bij vonnis de dato 5 juni 2012 van de rechtbank van

koophandel te Antwerpen werd de benoeming van de vereffenaar bevestigd. c) deonder a)

vermelde beslissing werd neergelegd ter bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en werd gepubliceerd op 22 juni 2012 onder het nummer 0110732; d) de vereffenaar heeft op 18 juni 2012 zijn vereffeningsverslag met bijhorende vereffeningsrekeningen en stavingsstukken neergelegd op de zetel van de vennootschap. e) overeenkomstig artikel 190 §1 van het Wetboek van Vennootschappen heeft de vereffenaar op 18 juni 2012 het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voorgelegd aan de bevoegde rechtbank van koophandel; f) op 26 juni 2012 heeft de rechtbank van koophandel te Antwerpen een akkoord-vonnis afgeleverd over het onder d) bedoelde plan voor verdeling;

Eerste beslissing

Gelet op de eenvoud van de vereffeningsverrichtingen, verklaart de aandeelhouder/vennoot te verzaken aan de wettelijke termijn van één maand gedurende dewelke hij overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen over een controle- en onderzoeksrecht beschikt betreffende de vereffeningsrekeningen en de daarbij behorende stavingsstukken.

Tweede beslissing

De vergadering beslist de voorzitter en de vereffenaar te ontslaan van de voorlezing van het vereffeningsverslag, de vereffeningsrekeningen en de daarbij behorende stavingsstukken, zoals deze documenten werden voorgelegd door de vereffenaar.

De vergadering beslist de voorzitter en de vereffenaar tevens te ontslaan van de voorlezing van het akkoord-vonnis over het plan voor de verdeling van de activa over de verschillende schuldeisers, afgeleverd door de rechtbank van koophandel overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en documenten, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen en verklaart geen opmerkingen te willen formuleren.

Derde beslissing

De vergadering verklaart zonder enig voorbehoud of reserve het vereffeningsverslag en de vereffeningsrekeningen goed te keuren.

Vierde beslissing

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

'nad 11.1

De vergadering verklaart zonder enig voorbehoud of reserve kwijting te verlenen aan de vereffenaar,

de naamloze vennootschap "CYPRESS" voor wie optreedt haar vaste vertegenwoordiger, de heer

SPAENJAERS Pascal, voor de door haar vervulde vereffeningsopdracht.

Vijfde beslissing

De vergadering beslist tot de definitieve sluiting van de vereffening van de vennootschap,

Vervolgens stelt de vergadering vast dat de naamloze vennootschap "AZUL" definitief opgehouden

heeft te bestaan.

Zesde beslissing

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden

neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn bij de voornoemde naamloze

vennootschap "CYPRESS", met zetel te 2018 Antwerpen, Doornelei 2.

9. Stemming

AI de beslissingen die voorafgaan, werden genomen met unanimiteit van stemmen.

(get.) notaris F. Leconte.

Samen neergelegd : afschrift akte dd. 27 juni 2012, kopie vonnis rechtbank van koophandel Antwerpen dd. 26

juni 2012 mbt akkoord verdelingsplan.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/06/2012
ÿþ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

r.Jl~~~ '", s In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0458.540.972

Benaming (voluit) :AZUL in vereffening

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Doornelei 2

2018 Antwerpen

Onderwerp akte : NV:besluit tot vereffening en benoeming vereffenaar

Uit een akte verleden voor notaris François Leconte te Mortsel op 24 mei 2012, geregistreerd vier bladen geen. verzendingen, Registratie Mortsel, de 1 juni 2012, boek 144, blad 52, vak 16, vijfentwintig euro (25,00 EUR) De e.a. inspecteur (get.) De Vries Jacques.

blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "AZUL" heeft besloten de' vennootschap niet onmiddellijke ingang te ontbinden en in vereffening te stellen.

b) Op 14 mei 2012 heeft de heer Philip Callens, bedrijfsrevisor vertegenwoordigend de B.V.C.V. "Gallens, Pirenne & C°" met zetel te 2018 Antwerpen, Jan Van Rijswijcklaan 10 overeenkomstig artikel 181 §1 van het Wetboek van Vennootschappen een verslag opgesteld.

Dit verslag besluit als volgt

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien in artikel 181 van het Wetboek van

Vennootschappen, heeft de raad van bestuur van de NV Azul een boekhoudkundige staat--

;

afgesloten op 29 februari 2012 - opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de

vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van ¬ 38.218,32 en een netto-passief van @ 144.439, 66. Deze staat werd opgesteld in liquidatiewaarden.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij uitgevoerd hebben overeenkomstig de toepasselijke Normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake de controle op het voorstel tot ontbinding van vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid, blijkt dat deze staat van activa en passiva de financiele toestand van de NV Azul volledig, getrouw en juist weergeeft, rekening houdend met het voorgaande en in zoverre de vooruitzichten van de raad van bestuur met succes zullen gerealiseerd worden door de vereffenaar en abstractie makend van voorzieningen van aleatoire aard die inherent zijn aan de invereffeningstelling.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de aandeelhouders onontbeerlijk achten. Onderhavig verslag werd opgemaakt in overeenstemming met art. 181 van het Wetboek van Vennootschappen en mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Antwerpen, 14 mei 2012

(get.) Philip Callens"

De vergadering heeft met unanimiteit van stemmen volgende beslissingen genomen :

Eerste beslissing:

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgemaakt door de raad van bestuur, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor, opgesteld overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij het verslag van de raad van bestuur is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 29 februari 2012,

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en voormelde staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen, zoals hiervoor uiteengezet.

De verslagen opgemaakt door de raad van bestuur en door de bedrijfsrevisor, alsmede de staat van activa en passiva blijven bewaard in het dossier van ondergetekende notaris.

Tweede beslissing:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Neergelegd tar griffie van de Reclitbarl

van Koophandel te Antwerpen, op

e1 caZ

k

Griffie

iu

*12110732*

iw

A x mod 11.1

Dry

r



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

...l..à. Q De vergadering beslist de ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen

vanaf heden.

Derde beslissing:

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap besluit de vergadering de statuten als volgt aan te

passen, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap.

- vervanging van artikel 1 door de volgende tekst: "De vennootschap bestaat onder de vorm van een naamloze vennootschap en is in vereffening. Haar benaming luidt "AZUL".

- vervanging van artikel 2 door de volgende tekst "De vennootschap bestaat met ingang van 24 mei 2012, enkel nog voor haar vereffening."

Vierde beslissing:

De vergadering verleent ontslag aan de bestuurders, zijnde de voornoemde vennootschap "CYPRESS" en de heer SPAENJAERS Pascal en verleent hen kwijting voor hun beheer.

Tevens wordt SPAENJAERS Pascal ontslaan als vaste vertegenwoordiger van voornoemde naamloze vennootschap "CYPRESS".

Vijfde beslissing:

De vergadering beslist één vereffenaar aan te stellen. Zij benoemt als vereffenaar, onder de opschortende voorwaarde van de homologatie van de benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel: De naamloze vennootschap "CYPRESS", met zetel te 2018 Antwerpen, Doornelei 2, RPR Antwerpen (0)425.418.343 voor wie tot vaste vertegenwoordiger is benoemd, de heer SPAENJAERS Pascal voornoemd.

De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

Voornoemde naamloze vennootschap "CYPRESS", " voor wie optreedt haar voornoemde vaste vertegenwoordiger de heer SPAENJAERS Pascal, voornoemd, wordt eveneens aangesteld als lasthebber ad hoc teneinde het verzoekschrift tot homologatie van de benoeming van de vereffenaar te ondertekenen

Zesde beslissing:

De vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast:

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetbcek van Vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is. Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

Alle stukken uitgaande van de ontbonden vennootschap vermelden dat zij in vereffening is. iedere wijziging van de naam van de vennootschap in vereffening is verboden. Een beslissing tot verplaatsing van de zetel kan niet worden uitgevoerd dan na homologatie door de bevoegde rechtbank van koophandel.

Ondergetekende notaris deelt mede dat, zo de vereffening niet in één boekjaar kan beëindigd worden, de vereffenaar elk jaar een inventaris moet opmaken, alsmede een jaarrekening volgens de regels die op de vennootschap van toepassing waren voor haar ontbinding. Tevens dient hij overeenkomstig artikel 193 van het Wetboek van Vennootschappen aan de algemene vergadering de uitkomsten van de vereffening voor te leggen met vermelding van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid.

De vereffenaar draagt zorg voor een gelijke behandeling van de schuldeisers.

Na afloop van de vereffening brengt de vereffenaar aan de algemene vergadering verslag uit over het gebruik van de waarden van de vennootschap en legt haar de rekeningen met de stukken tot staving voor.

De sluiting van de vereffening wordt bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad overeenkomstig artikel 195 van het Wetboek van Vennootschappen, samen met de ambtsbeëindiging van de vereffenaar.

Zevende beslissing:

De vergadering verleent aan mevrouw Ann Dhuygelaere, wonende te Tessenderlo, Boekdonkstraat 20, alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

A ( f

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Achtste beslissing : Stemming

Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met unanimiteit van stemmen.

Negende beslissing. Sluiting van de vergadering

De vergadering wordt geheven om negen uur dertig.

(get.) notaris François Leconte

Gelijktijdig neergelegd : afschrift van de akte dd. 06/09/2099, verslag raad van bestuur, verslag revisor,

coördinatie van de statuten en kopie homologatievonnis betreffende de benoeming van de vereffenaar.

mod 19.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/12/2011
ÿþ~" -~ ,~

'~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

nhl111*111miimui9fi06minuiii1+in

~!e" r^i griffie ya 16 DEC. ZDii

:~f g ,.''{.~4. i?r

Griffie

Ondernerningsnr : 0458.540.972

Benaming (voluit) : AZUL

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Doornelei 2

2018 Antwerpen

Onderwerp akte : NV: statutenwijziging verlenging boekjaar

Uit een akte verleden voor notaris François Leconte te Mortsel op 14 december 2011, volgens afschrift.; afgeleverd voor registratie blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap,; Azul unaniem volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing

Het huidige boekjaar dat normaal loopt tot 31 december 2011 wordt verlengd tot 30 juni 2012.

De daarop volgende boekjaren zullen dan lopen van 1 juli tot 30 juni van het daaropvolgende jaar.

Artikel 30 van de statuten wordt in deze zin aangepast.

Tweede beslissing :

De eerstvolgende algemene vergadering normaliter gehouden op de laatste werkdag van de maand

juni om 18.00 uur wordt verplaatst naar de laatste werkdag van de maand december tevens om

18.00 uur en voor de eerstvolgende maal naar de laatste werkdag van de maand december in het

jaar tweeduizend en twaalf.

Het artikel 22 van de statuten wordt aangepast,

Derde beslissing :

Volmacht wordt verleend aan mevrouw Ann Dhuygelaere, wonende te Tessenderlo, Boekdonkstraat

20 voor het coördineren van de statuten.

Samen neergelegd, afschrift van de akte dd. 14/12/2011, exemplaar van de gecoördineerde statuten. (get.) Notaris François Leconte

mod 11.1

06/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 31.08.2011 11501-0522-010
06/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 27.08.2010 10468-0233-011
18/11/2009 : AN346001
17/09/2009 : AN346001
08/09/2009 : AN346001
25/09/2008 : AN346001
13/08/2008 : AN346001
13/08/2007 : AN346001
15/02/2007 : AN346001
18/09/2006 : AN346001
29/08/2006 : AN346001
30/08/2005 : AN346001
22/10/2004 : AN346001
14/09/2004 : AN346001
20/07/2004 : AN346001
07/04/2004 : AN346001
13/10/2003 : AN346001
22/05/2003 : AN346001
16/10/2002 : AN346001
19/12/2001 : AN346001
17/08/2001 : TU090074
17/03/2000 : AN317580
19/10/1999 : AN317580

Coordonnées
AZUL

Adresse
DOORNELEI 2 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande