AZUUR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AZUUR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 537.548.957

Publication

22/11/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd tel griffie vei del RECHTBANK VAN KQOPrIANI)BL

12 NOV, 2013

Tu~`~'~OU,T

De r ffler

IluII31I755~IIII20IIII

" 1

b

s

Ondememingsnr : Benaming

(voruit) : AZUUR

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : KASTEELSTRAAT 58 -- 2470 RETIE

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering d.d. 06/10/2013, gehouden op de: maatschappelijke zetel blijkt dat werd beslist de heer Ludwig Janssen, wonende te Sint Martinusstraat 57/0203, 2470 Retie te benoemen als zaakvoerder met ingang vanaf heden.

De heer Marcel Vanmechelen

Zaakvoerder

0537.548.957

Op de Laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

22/08/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13304672*

Neergelegd

20-08-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0537548957

Benaming (voluit): AZUUR

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2470 Retie, Kasteelstraat 58

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting  STATUTEN - BENOEMINGEN

Het blijkt uit een akte verleden in het jaar tweeduizend dertien, op negentien augustus, voor Meester Chris Celis, notaris te Brasschaat, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door :

1* De Heer VANMECHELEN Marcel Albert, geboren te Borgworm op vijftien januari duizend negenhonderdzeventig, met woonplaats te 2470 Retie, St. Martinusstraat 57.

2* De Heer ISLJAMI Muharem, thans ongehuwd, geboren te Skopje(Joegoslavië) op zestien maart duizend negenhonderdeenenzeventig, met woonplaats te 2140 Antwerpen, Joe Englishstraat 61.

UIT DEZE AKTE BLIJKT VERDER NOG HET VOLGENDE :

VORM  NAAM :

De vennootschap is een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij heeft als naam: AZUUR.

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL :

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2470 Retie, Kasteelstraat 58.

Bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder mag de maatschappelijke zetel in het Vlaams - of Brussels tweetalig - Gewest worden verplaatst.

Bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder mogen er bijhuizen, kantoren of zetels worden opgericht in binnen- of buitenland.

DOEL :

De vennootschap heeft tot doel:

Het uitbaten en inrichten, van één of meerdere restaurants en

drankgelegenheden in het algemeen waaronder onder meer restaurants van het traditionele type, spijshuizen, snackbars, frituur- en fast food-zaken, verbruikerssalons, tearooms, milkbars, cafés, bars, nachtclubs, kantines, bodega s en tavernen evenals alle drankgelegenheden allerhande al dan niet met alcoholhoudende dranken en sterke dranken, bierhallen, wijnbars, feestzalen, kortom alle activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf in de ruimtste zin van het woord, met inbegrip van de verkoop van tabaks- en rookwaren, suikergoedwaren, belegde broodjes, snoepgoed en ambachtelijke producten.

De verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in snelbuffetten zoals snackbars, sandwichbars en hamburgerrestaurants, in frietkramen en hotdogstalletjes, in croissanteries, crêperies en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

warmwafelkramen, in tearooms en ijssalons, in cafetaria s, evenals in drive-in restaurants en pizzeria s.

De groot- en kleinhandel in, de aan- en verkoop, de in- en export, het in huur nemen en verhuren, de herstelling, het onderhoud, de installatie en de uitbating van alle horecatoestellen, uitrusting en toebehoren evenals van alle automatische ontspannings- en amusementsspelen, toestellen en toebehoren.

Catering, uitzendkoks en verzorgen van feesten en recepties, alle traiteursdiensten en aanverwante activiteiten zoals het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels en alle toebehoren.

De in- en uitvoer van, de groot- en kleinhandel in alle voedingswaren en dranken, zowel alcoholische als andere.

Het begeleiden van en het adviseren van derden bij het inrichten en het uitbaten van horeca- en aanverwante bedrijven.

Zij mag ook de functie van zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Zij mag alle commerciële, financiële, industriële, roerende en onroerende handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken; zij mag zich door vereniging, fusie,inschrijving,participaties, financiele tussenkomst of om het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen, waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn, of die van aard zijn haar activiteiten te bevorderen.

Zij mag zich borgstellen voor derden evenals hypotheken verstrekken in voordeel van derden.

DUUR :

De vennootschap heeft een onbeperkte duur.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL  AANDELEN  PLAATSING  STORTING: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro

(18.600 EUR), vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder nominale

waarde.

Het is volledig geplaatst en volstort ten bedrage van zesduizend tweehonderd euro zoals blijkt uit het aan de notaris voorgelegde bankattest.

De aandelen werden onderschreven door :

- door de heer Vanmechelen, voornoemd, vijftig aandelen, overeenstemmend met negenduizend driehonderd euro, volstort ten bedrage van drieduizend honderd euro;

- door de heer Isljami, voornoemd, vijftig aandelen, overeenstemmend met negenduizend driehonderd euro, volstort ten bedrage van drieduizend honderd euro.

BESTUUR  BENOEMING  BEZOLDIGING  BEVOEGDHEID :

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, statutair te benoemen.

Omtrent het al of niet bezoldigen van het mandaat van zaakvoerder besluit de algemene vergadering.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle

omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Worden tot statutaire zaakvoerders voor de duur der vennootschap aangesteld, de heren VANMECHELEN en ISLJAMI, beiden voornoemd, die verklaren deze opdracht te aanvaarden.

Op vraag van de notaris bevestigen deze laatsten, niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen deze aanvaarding verzet. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID :

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

De zaakvoerder mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen aan derden.

ALGEMENE VERGADERING :

De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten.

De jaarvergadering heeft plaats de laatste vrijdag van april om 19 uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, behoudens zaterdag.

Al de jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegen- woordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Elk aandeel geeft recht op een stem.

De buitengewone algemene vergadering kan over een statuten- wijziging slechts dan op rechtsgeldige wijze besluiten, wanneer zij die aan de vergadering deelnemen tenminste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen en de wijziging is alleen dan aangenomen, wanneer zij drie/vierde van de stemmen verbonden aan de aanwezige aandelen heeft verkregen.

BOEKJAAR :

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op het einde van ieder boekjaar zullen de zaakvoerders de inventaris opmaken en op de jaarvergadering het jaarverslag, voor zover wettelijk verplicht, en de jaarrekeningen aan de goedkeuring der vennootschap onderwerpen.

BESTEMMING VAN DE WINST :

Het batig saldo der resultaatrekening vormt de netto-winst der vennootschap, waarop jaarlijks vijf ten honderd wordt voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het re- servefonds een/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt en behouden. Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar autonoom besluiten maar mits inachtname van een gelijk recht voor elk aandeel.

VERDELING VAN HET SALDO NA VEREFFENING :

Ieder batig saldo der vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld in verhouding tot het aantal aandelen dat zij bezitten. OVERGANGSBEPALINGEN :

1.Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel en eindigt op eenendertig december tweeduizend veertien.

2.De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend vijftien.

Luik B - Vervolg

3.Alle handelingen en daden, die sinds één mei tweeduizend dertien voor rekening van de vennootschap in oprichting zijn uitgevoerd en de daaruit voortvloeiende verbintenissen, worden geacht van rechtswege en oorspronkelijk te zijn aangegaan door de bij deze opgerichte vennootschap; het betreft onder andere de exploitatie-overeenkomst afgesloten met M.B.M. voor de uitbating van de Klyn hoeve.

Deze bekrachtiging van rechtswege zal enkel van toepassing zijn onder de opschortende voorwaarden van:

- de verwezenlijking van de aangegane verbintenissen;

- de neerlegging van het uittreksel uit de statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

EERSTE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING:

bezoldiging zaakvoerders:

Het mandaat van zaakvoerder is niet bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De zaakvoerders worden benoemd vanaf heden, met dien verstande dat zij vanaf heden tot op de datum van neerlegging overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen, zullen optreden als volmachtdrager van de gezamenlijke vennoten en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en het Wetboek van Vennootschappen. BIJZONDERE VOLMACHT.

Bij deze wordt volmacht verleend voor onbepaalde tijd aan de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA Bofidi Gent, Kortrijksesteenweg 1126A  9051 Gent, of aan één van haar lasthebbers, met name, de heer Bartel Decroos, wonende te Pieter Colpaertsteeg 26 te 9000 Gent, mevrouw Lindsey Schamp, wonende te Goudberg 49 te 8530 Harelbeke en mevrouw Tiffany Sipli, wonende te Kerkstraat 21, 9090 Melle, samen of ieder afzonderlijk handelend, met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle nodige documenten in te vullen, aan te vragen, in te dienen en te ondertekenen met het oog op de registratie van deze overeenkomst, de aanvraag van de nodige vergunningen en attesten, de inschrijving, wijziging of stopzetting van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, de aanvraag, wijziging of stopzetting van een BTW-nummer, de aansluiting, wijziging of stopzetting bij een sociaal verzekeringsfonds, de aansluiting bij een sociaal secretariaat en het voeren van alle procedures m.b.t. de registratie als aannemer.

Voor ontledend uittreksel, uitgereikt vòòr registratie, enkel om te dienen voor neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Chris Celis, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
AZUUR

Adresse
KASTEELSTRAAT 58 2470 RETIE

Code postal : 2470
Localité : RETIE
Commune : RETIE
Province : Anvers
Région : Région flamande