B & V

Société en commandite simple


Dénomination : B & V
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 500.710.436

Publication

22/11/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte







Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblar I 11I1J i11I 1111' IIJ1 11111 I1I 11111 11111 IJl IJ

*13188649«

nGELF._Cl1

Ciati1F- i _ ~~ECHTBANK VAN

~ 2 NOV, 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT

L_ Griffie 9 rift

Ondernemingsnr : para,-,~r, yj(0 Leb

Benaming ~~cc." LL~//

(voluit) : B & V

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Bronstraat 20 - 22 te 2400 Mol

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Tussen de ondergetekenden:

Kurt Bergmans, wonende Paviljoenweg 22 te 2400 Mol, rijksregisternummer 68,07.11.215.59

Wendy Vandereyd, wonende Paviljoenweg 22 te 2400 Mol, rijksregisternummer 72.09.18.056.09

Mies Bergmans, wonende Paviljoenweg 22 te 2400 Mol, geboren op 20 februari 1998

Anton Bergmans, wonende Paviljoenweg 22 te 2400 Mol, geboren op 31 augustus 2000.

is het volgende overeengekomen.

De ondergetekende oprichters verklaren onder hen een "gewone commanditaire vennootschap" op te richten met de maatschappelijke benaming van:" B & V "

De maatschappelijke zetel is gevestigd te: 2400 Mol, Bronstraat 20 - 22.

De vennootschap heeft tot doel:

- beleggingen en beheer van vermogens, gaande van onroerende goederen en rechten tot roerende goederen en kapitalen, dit alles hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden of in deelname met derden, deze aanduiding en opsomming zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard en te begrijpen in de ruimste zin. De verrichtingen die door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig zijn voorbehouden aan de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs zijn de vennootschap verboden.

- het verlenen van allerlei diensten en technische bijstand op het vlak van management en marketing.

- de verhuur van gebouwen inbegrepen kantoorgebouwen, handelspanden, tentoonstellingsruimten en dergelijke

- de verhuur van gronden en terreinen, ook indien bebouwd

- het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding

- managementactiviteiten en integraal bedrijfsadvies aan andere ondernemingen in de ruimste zin van het woord

- het beheer van onroerende goederen en van onroerende vermogens alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van haar goederen te bevorderen

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland alle industriële, handels-, roerende, onroerende-en financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks dienstig zijn om de activiteiten uit te breiden.

Deze opsomming is niet beperkend.

Zij mag haar doel zowel rechtstreeks ais door bemiddeling van derden verwezenlijken. De vennootschap kan door middel van inbreng, inschrijving, fusie of op gelijk welke andere manier belangen verwerven in elke onderneming, vereniging, bestaande of op te richten vennootschap, waarvan het doel gelijkaardig, analoog, aansluitend of gewoon nuttig is tot de verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel De vennootschap mag de functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in alle rechtspersonen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investeringen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

~~I'~ Voor-

De vennootschap mag zekerheden stellen voor alle rechtspersonen waarbij zij rechtstreeks of onrechtstreeks belangen heeft.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur vanaf 1 november 2012.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op 20.000,00 EURO, vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder nominale waarde aanduiding. Ieder aandeel vertegenwoordigt één honderdste van het maatschappelijk Kapitaal. Het maatschappelijk kapitaal is onderschreven als volgt: de heer Kurt Bergmans heeft ingetekend op 52 aandelen, Wendy Vandereyd heeft ingetekend op 16 aandelen, Anton Bergmans heeft ingetekend op 16 aandelen en Mies Bergmans heeft ingetekend op 16 aandelen en dit in baar geld zodat een totaal bedrag van 20.000,00 EUR. onmiddellijk ter beschikking gesteld werd van de vennootschap.

Kurt Bergmans is gecommanditeerde vennoot, zaakvoerder; de andere ondertekenaars zijn commanditaire vennoten, stille vennoten.

De vennootschap wordt beheerd door één of meerdere gecommanditeerde vennoten, die de uitgebreidste machten hebben om de vennootschap te verbinden, in en buite recht. Zij mogen alle administratieve daden en daden van beschikking stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten de Algemene Vergadering bevoegd is.

De regelmatig samengestelde Algemene Vergadering vertegenwoordigt al de vennoten. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige stemmen, Ieder aandeel geeft recht op een stem. De beslissingen zijn bindend voor allen, zelfs de niet-aanwezige vennoten, de anders denkende of onbekwame.

Ieder jaar wordt een Algemene Vergadering der vennoten gehouden op 27 mei om 18.00 uur op de maatschappelijke zetel Indien deze dag een feestdag of een zondag is, zal de vergadering de volgende werkdag plaatsvinden.

Het maatschappelijk jaar loopt van 1 januari tot 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar begint vanaf 1 november 2012 en eindigt op 31 december 2013.

Jaarlijks wordt op de zuivere winsten een bedrag van ten minste 1/20 voorafgenomen tot het oprichten van een reservefonds. Deze voorafnemingen houden op verplichtend te zijn wanneer het reservefonds 1/10 van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de Algemene Vergadering die hierover zal stemmen bij gewone meerderheid op voorstellen van de gecommanditeerde vennoten.

De eventuele verliezen zullen proportioneel verdeeld worden onder de commanditaire vennoten in verhouding tot hun aangegane verbintenissen ten opzichte van de vennootschap. De commanditaire vennoten hiervan kunnen nooit voor meer aansprakelijk gesteld worden dan hun verbintenissen. Voor het tekort is de gecommanditeerde hoofdelijk en solidair aansprakelijk.

Wordt aangesteld door de oprichters en de aldus gecommanditeerde vennoot, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit de onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, om alle formaliteiten bij de kruispuntbank van ondernemingen, de directe belastingen, douane en accijnzen en de belasting over de toegevoegde waarde te vervullen en daartoe alle nodige verklaringen af te leggen, kosten te maken en alle noodzakelijke documenten te tekenen. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Studiecentrum voor Accountancy Mol-Turnhout, Borgerhoutsedijk 155 te 2400 Mol.

In de Algemene Vergadering zijn de vennoten samengekomen, onmiddellijk na de oprichting van de gewone

commanditaire vennootschap "B & V".

Op dezelfde datum en zonder bijeenroeping wordt met éénparigheid van stemmen beslist:

A. Het mandaat van de gecommanditeerde vennoot is onbezoldigd.

Gedaan te Mol op 1 november 2012 in zoveel exemplaren als er partijen zijn met tevens kopie van proces verbaal van Algemene Vergadering ,

Gecommanditeerde vennoot / zaakvoerder

Kurt Berg mans

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
B & V

Adresse
BRONSTRAAT 20-22 2400 MOL

Code postal : 2400
Localité : MOL
Commune : MOL
Province : Anvers
Région : Région flamande