B & A MANAGEMENT

Société en commandite simple


Dénomination : B & A MANAGEMENT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 833.391.237

Publication

19/10/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

b9eergelegd tar griffie Ju Rechtbank ifoophandei te AratwerpenQ

Griffie ~ 7 OU, 2011

4

Vc behc aar Bels Staal

Ondernemingsnr : 0833.391.237

Benaming

(voluit) : B&A MANAGEMENT

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Turnhoutsebaan 244 , 2970 Schilde

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 1 oktober 2011 gehouden op maatschappelijke zetel werd beslist dat :

De maatschappelijke zetel wordt verplaatst naar Terbekehofdreef 24 te 2810 Wilrijk met ingang van 1; oktober 2011.

Robbert Van Tiggelen

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

14/02/2011
ÿþ Moa 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lkleggdigt~i ter Ok ven de

~ec~ VR hendel

FEB. ~~~cp0q

op De erlffler,

Griffie

fil.11011!111.1111!1] N

Vc behc aar Belt Staat 1 1





Ondememingsnr Benaming 0833.391.237

(voluit) : B&A MANAGEMENT

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Turnhoutsebaan 244 te 2970 Schilde

Onderwerp akte : Uittreksel uit oprichtingsakte

Uit de onderhandse oprichtingsakte dd. 20 december 2010 blijkt dat:

De Heer Robbert van Tiggelen, Tumhoutsebaan 244, 2970 Schilde

en

De Heer Erland Dellaert, Vuurkruisenlaan 82, 2110 Wijnegem

een vennootschap hebben opgericht onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap met als benaming "B&A Management'.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Tumhoutsebaan 244, 2970 Schilde

De zetel mag bij gewone beslissing van de beherende vennoot overgebracht worden naar een andere

plaats in België.

Doel

Het doel van de vennootschap is:

I. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

a. het verlenen van adviezen en intellectuele, financiële en administratieve hulp;

b. het waarnemen van alle bestuursopdrachten in andere rechtspersonen, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden;

c. het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering;

d. het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële, juridische of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie personeelszaken en algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel;

Il. Voor eigen rekening:

a. het verrichten van roerende en onroerende beleggingen voor eigen rekening; dit alles met uitdrukkelijke uitsluiting van vermogensbeheer en/of beleggingsadvies, zoals bedoeld door de wet van vier december negentienhonderd eenennegentig;

b. het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen en het beheer van een roerend vermogen.

Op de laatste blz. van Lu k B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

c. de samenstelling en het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, het ruilen, het bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verfraaien, het onderhouden, het verhuren, het huren, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen, evenals alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, evenals zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

d. het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen;

Duur

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur.

Kapitaal - Aandelen

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt duizend euro (1.000 ¬ .), vertegenwoordigd door 100 aandelen van

tien euro elk. Het kapitaal wordt ingebracht als volgt:

- door de heer Robbert van Tiggelen, voornoemd sub 1 : 990,- ¬ ;

- door de heer Eiland Dellaert, voornoemd sub 2 : 10,- ¬

Als vergoeding voor hun respectieve inbreng worden aan de ven-'noten volgende aandelen toegekend:

- aan de heer Robbert van Tiggelen, voornoemd sub 1: 99 aandeel

- aan de heer Erland Dellaert, voornoemd sub 2: 1 aandelen

De aandelen zijn op naam en worden ingeschreven in een daartoe bestemd register dat wordt bijgehouden op de zetel van de vennootschap.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Beherende en stille vennoten

De heer Robbert van Tiggelen, voornoemd sub 1 is hoofdelijk aansprakelijke vennoot en wordt beherende vennoot genoemd.

De heer Erland Dellaert, wordt benoemd tot stille vennoot. De stille vennoot draagt niet verder bij in de schulden en verliezen van de vennootschap dan tot beloop van het geen deze beloofd heeft in de vennootschap in te brengen.

Bestuur van de vennootschap

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders welke, of derden, of

beherende vennoten kunnen zijn.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten, bij gewone meerderheid van stemmen, welke hen, eveneens bij gewone meerderheid van stemmen, te allen tijde, zonder hun beslissing te moeten verrechtvaardigen, kunnen ontslaan.

De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen. Voor alle vervreemdingen van financiële vaste activa van de vennootschap is echter het eenparig akkoord van alle vennoten vereist.

De zaakvoerders zullen al hun tijd en al hun zorgen aan de maatschappelijke zaken besteden. Zolang de vennootschap duurt, zullen zij zich onthouden van elke rechtstreekse of onrechtstreekse deelneming aan enige handels- of nijverheidsonderneming van dezelfde of van een andere aard, tenzij in gemeen overleg met al de vennoten en mits schriftelijke toelating.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april en eindigt op eenendertig maart van elk jaar.

Het eerste boekjaar gaat in op heden en zal afgesloten worden op 31 maart twee duizend en twaalf.

Winstverdeling

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen.

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering.

Jaarvergadering - Bijzondere algemene vergaderingen

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde maandag van de maand september ten

maatschappelijke zetel.

Iedere vennoot kan steeds een buitengewone algemene vergadering van de vennoten bijeenroepen.

"

Alle beslissingen van de algemene vergadering vereisen de instemming van tenminste de helft van het aanta' stemmen, tenzij anders bepaald werd in onderhavige statuten.

Ontbinding - vereffening

In geval van ontbinding, benoemt de algemene vergadering bij gewone meerderheid de vereffenaars die al dan niet vennoten kunnen zijn. Zij bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening.

Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar. Hij heeft de bevoegdheden die de Vennootschappenwet aan vereffenaars toekent, tenzij de algemene vergadering daar bij gewone meerderheid anders over beslist.

Het saldo na sluiting van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieders aandelenbezit.

Benoeming zaakvoerders

Wordt benoemd als zaakvoerder, De Heer Robbert van Tiggelen, voornoemd sub 1, voor de duur van de vennootschap. Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd.

III. SLOTBEPALINGEN.

1.Ten einde alle inschrijvingen, schrappingen, wijzigingen en doorhalingen in het rechtspersonenregister bij de Kruispuntbank van ondernemingen, te bekomen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting' bij de administratie voor de BTW te vervullen en te dien einde alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondernemingsloketten, de BTW administraties of enige andere administratie zoals de RSZ, diensten van de provincie en stadsbelastingen wordt hierbij volmacht verleend met de bevoegdheid om afzonderlijk handelend op te treden aan de bvba "Imas Fiduciaire' gevestigd te 2610 Wilrijk, Terbekehofdreef 24 vertegenwoordigd door Dellaert Axel of één van haar aangestelden met recht van indeplaatsstelling.

2.Aile verrichtingen gedaan vanaf 1 september 2010, voor de op te richten vennootschap worden door de vennootschap bekrachtigd en overgenomen.

Opgesteld te Schilde, op 20 december 2010, in drie originelen, elk der ondertekenaars erkent één exemplaar te hebben ontvangen en het derde zal worden aangeboden ter registratie.

Van Tiggelen Robbert

Zaakvoerder

..

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/03/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
B & A MANAGEMENT

Adresse
TERBEKEHOFDREEF 24 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande