B & B ADVIES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : B & B ADVIES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.489.632

Publication

20/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 19.08.2013 13427-0335-011
01/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 31.07.2012 12356-0327-010
07/01/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11300122*

Neergelegd

05-01-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : B&B Advies

0832489632

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2950 Kapellen, Irisdreef 7

Onderwerp akte: Oprichting

ER BLIJKT UIT een akte verleden voor Luc VAN PELT, geassocieerde notaris te Antwerpen op 5 januari 2011 dat werd opgericht de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid B&B Advies met zetel te 2950 Kapellen, Irisdreef 7.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum van de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

De vennootschap heeft tot doel:

1. Het leveren van EPPM & management diensten;

2. Fotografie & organisatie van evenementen;

3. Groot & kleinhandel in muziekinstrumenten,

4. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al dan niet een participatie aanhoudt.

5. Administratie, consultancy en managementactiviteiten, omvattende onder meer :

- adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van bijvoorbeeld planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen;

- het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

- studie, organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

- het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het (laten) verrichten van secretariaatswerkzaamheden.

6. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

7. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen, met uitsluiting evenwel van handelingen die zijn voorbehouden aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

8. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

9. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in verband met haar doel.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt 18.600,00 euro en is verdeeld in 186 gelijke aandelen zonder aanduiding van waarde, onderschreven

- door De Heer BERCK Geoffrey Roger Berthaud Henri Placide Christian, wonende te 2950 Kapellen, Irisdreef 7 voor 93 aandelen, volgestort ten belope van 8.600,00 euro;

- door Mevrouw BOOST Lucie Marie Henriette, wonende te 2950 Kapellen, Irisdreef 7 voor 93 aandelen, volgestort ten belope van 8.600,00 euro.

1. Deze aandelen werden volgestort door comparanten door inbreng in geld als volgt:

- door De Heer BERCK Geoffrey Roger Berthaud Henri Placide Christian, wonende te 2950 Kapellen,

Irisdreef 7 voor 38 aandelen, volgestort ten belope van 3.100,00 euro;

- door Mevrouw BOOST Lucie Marie Henriette, wonende te 2950 Kapellen, Irisdreef 7 voor 38 aandelen,

volgestort ten belope van 3.100,00 euro.

2. Deze aandelen werden volgestort door comparanten door inbreng in natura als volgt:

- door De Heer BERCK Geoffrey Roger Berthaud Henri Placide Christian, wonende te 2950 Kapellen, Irisdreef 7 voor 55 aandelen, volgestort ten belope van 5.500,00 euro;

- door Mevrouw BOOST Lucie Marie Henriette, wonende te 2950 Kapellen, Irisdreef 7 voor 55 aandelen, volgestort ten belope van 5.500,00 euro.

Beschrijving van de inbreng in natura.

De inbreng in natura bestaat uit installaties, machines en uitrusting ten bedrage van 8.500 euro en meubilair ten bedrage van 2.500 euro, omstandig omschreven in nagemeld verslag van de bedrijfsrevisor. Verslag van de bedrijfsrevisor.

BVBA Bedrijfsrevisoren Graré & C° vertegenwoordigd door de heer Frank Graré, hebben het verslag opgesteld voorzien door het Wetboek van Vennootschappen.

De conclusies van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

"De inbreng in natura tot oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid B&B advies, bestaat uit installaties, machines en uitrusting ten bedrage van 8.500 ¬ en meubilair ten bedrage van ¬ 2.500.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat :

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura. de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid. dat de voor de inbreng door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

De vergoeding voor de inbreng in natura ten bedrage van 11.000,00 ¬ , bestaat uit 110 aandelen zonder nominale waarde, met elk een fractiewaarde van 1/186e deel van het kapitaal.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen  fairness opinion is."

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap,met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Tot eerste zaakvoerders werden benoemd voor onbepaalde duur:

- De Heer BERCK Geoffrey Roger Berthaud Henri Placide Christian, wonende te 2950 Kapellen, Irisdreef 7 met een bezoldigd mandaat;

- Mevrouw BOOST Lucie Marie Henriette, wonende te 2950 Kapellen, Irisdreef 7 met een onbezoldigd mandaat.

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van mei om 11 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december. Het eerste boekjaar loopt tot 31 december 2011.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2012.

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het saldo.

De zaakvoerders organiseren de datum en wijze van betaling der dividenden.

Het aanvangstijdstip van de bedrijvigheid wordt vastgesteld op de datum van neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Volmacht wordt gegeven aan de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een naamloze vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  FIDUCIAIRE CORNELIS & BUDTS , gevestigd te 2100 Antwerpen (district Deurne), Bisschoppenhoflaan 384, die op haar beurt een derde kan aanstellen om alle handelingen te verrichten en alle stukken te ondertekenen, nodig of vereist voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de vennootschap op het handelsregister, inbegrepen de formaliteiten bij de Kamer van Ambachten en Neringen, en de aanvang, wijziging of stopzetting van de werkzaamheid van de vennootschap op de administratie van de btw.

--- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL ---

(getekend), Luc VAN PELT, geassocieerde notaris te Antwerpen.

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van de akte oprichting, verslag van de oprichters en verslag van de bedrijfsrevisor aangaande de inbreng in natura.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.05.2015, NGL 21.08.2015 15442-0335-012

Coordonnées
B & B ADVIES

Adresse
IRISDREEF 7 2950 KAPELLEN(ANTW)

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande