B & C

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : B & C
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 470.028.247

Publication

01/07/2014
ÿþ mod 11.1

i\ Il ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

1 na neeriegging ter griffie van de akte

tillItliilj11!ct11111!

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

20 JUNI 2014

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT Do GxWter.

Ondememingsnr : 0470.028.247

I3enaming (voluit): B&C

(verkort) :

Rechtsvorm: beloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Molenveld 28

2490 Balen

Onderwerp akte :Ontbinding

Uit een akte verleden voor notaris Hervé De Graef te Mol op achtentwintig mei tweeduizend veertien, en geregistreerd zoals blijkt uit volgend relaas; "Geboekt 4 bladen, geen verzending, 1° kantoor der registratie Turnhout 2, op 11 juni 2014, boek 5/183 bled 46 vak 20. Ontvangen vijftig euro 50,00)De Adviseur-Ontvanger a.i. (getekend) Veronique Gistelynck.", blijkt dat een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van "p&C" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, opgericht blijkens akte verleden voor notaris Wouters Louis te Balen op 12 januari 2000, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 4 februari 2000 onder nummer 20000204-69.

Vennootschap met maatschappelijke zetel te 2490 Balen, Molenveld 28,137W 6E0470.028.247, rechtspersonenregister Turnhout 0470.028.247.

Inhoudende de volgende besluiten:

- De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgemaakt door de zaakvoerder, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap.

De zaakvoerder licht de staat van activa en passive toe, afgesloten per 1 maart 2014. De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegd verslag en voormelde staat van activa en passive.

Het verslag opgemaakt door de zaakvoerder, alsmede de staat van activa en passive welke

 :

gevoegd is bij voormeld revisoraal verslag blijven bewaard in het dossier van ondergetekende

notaris. "

- Op 25 april 2014 heeft de heer Hubert Vencken, bedrijfsrevisor, permanent vertegenwoordiger van het bedrijfsrevisorenkantoor bvba Hubert Vencken bedrijfsrevisor, met zetel te 3960 Bree, Millenstraat 34, overeenkomstig artikel 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen een verslag opgesteld.

Dit verslag luidt als volgt:

"Besluit

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft het  bestuursorgaan van de vennootschap B&C bvba een boekhoudkundige staat afgesloten op 01.03.2014 opgesteld, die een balanstotaal opgeeft van ¬ 529.743,06 en een netto actief van ¬ 529.743,06.

Uit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele; normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft met voorbehoud over de inbaarheid van de rekening-courant op naam van de zaakvoerders en van de eventuele schulden ten opzichte van de schuldeisers.

Er werden geen provisies aangelegd voor de kosten van deze vereffening

Opgemaakt te Bree, 25 april 2014".

- De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgemaakt door de revisor, opgesteld overeenkomstig artikel 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen. De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegd verslag.

Het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor blijft bewaard in het dossier van ondergetekende notaris.

Op de laatste big, van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso. Naam en handtekening

mod 11.1

-"Voor-

behouden aan het aelgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

- De vergadering beslist de ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf 28 mei 2014,

- De vergadering beslist twee vereffenaars aan te stellen.

Zij benoemt als vereffenaars

; - De heer QUANTEN Yvo Arthur Maria, geboren te Lommel op 7 juli 1965, wonende te 2490 Balen, ' Molenveld 28,

- De heer VAN BALEN Jozef Julien, geboren te Mol op 31 juli 1956, wonende te 2490 Balen, Holven 97,

Met macht elk afzonderlijk op te treden.

- De vergadering stelt de machten van de vereffenaars als volgt, vast:

' De vereffenaars hebben de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Zij mogen de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hiervoor voorafgaandelijk een beslissing van de algemene vergadering, nodig is. Zij mogen de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire Inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaars worden ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Zij mogen onder hun verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van hun machten overdragen aan één of meerdere iasthebbers voor de duur die hij vaststelt. Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap vertegenwoordigd voor aile handelingen door de vereffenaars gezamenlijk of afzonderlijk.

- De vergadering beslist dat de vereffenaars hun mandaat onbezoldigd zullen uitoefenen.

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap.

De vergadering beslist de statuten als volgt te wijzigen:

vervanging van artikel 1: door volgende tekst:

, "De vennootschap bestaat onder de vorm van een BVBA en de benaming B&C en is in vereffening." vervanging van artikel 4: door volgende tekst:

"De vennootschap bestaat met ingang van heden enkel nog voor haar vereffening."

- De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering heeft hiervoor beslist als vereffenaars aangesteld : de heer Quanten Yvo en de heer Van Balen Jozef, beiden voornoemd.

Zij zijn benoemd onder opschortende voorwaarde van de homologatie van deze benoeming door de ; bevoegde rechtbank van koophandel.

De heer Quanten Yvo en de heer Van Balen Jozef worden eveneens aangesteld als lasthebber ad hoc teneinde het verzoekschrift tot homologatie van de benoeming van de vereffenaar te ondertekenen.

- De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de medewerkers van de bvba ACROG accountancy te 2440 Geel, Molseweg 168, met macht tot indeplaatstelling, om de vennootschap ingevolge onderhavige akte te vertegenwoordigen tegenover de griffie van de rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten en alle (belasting)-administraties, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en aile administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL  Notaris Hervé De Gref

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD:

- expeditie van de akte

- tekst van de gecoördineerde statuten

staat van activa en passiva

- verslag van de zaakvoerder

- verslag van de bedrijfsrevisor

- homologatie van de vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto Naam en hoedanigheici van de instrumenterende noteris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso. Naam en handtekening

19/09/2014
ÿþr--

4

Ve beh<

aar Bell Staal

IIII11,1111H011111

mod 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de-akte ___

'1 71 ." .'"

1 0 SEP. 2014

ANTWER,PL.1:4 1 ul,',Â'UOUT

ri; Griià.el"

Criffie

-

Ondememingsnr 0470.028.247

Benaming (voluit) B&C, in vereffening

(verkort):

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Molenveld 28

2490 Balen

2eslerwerp akte :Sluiting vereffening

Uit een akte verleden voor notaris Hervé De Graef te Mol op vier september tweeduizend veertien, ' en aangeboden ter registratie, blijkt dat een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B&C" in vereffening, opgericht blijkens akte verleden voor notaris Wouters Louis fe Balen op 12 januari 20001 gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 4 februari 2000 onder nummer 20000204-69.

Vennootschap met maatschappelijke zetel te 2490 Balen, Molenveld 28, BTW BE0470.028.247, rechtspersonenregister Turnhout 0470.028.247.

Inhoudende de volgende besluiten:

- Gelet op de eenvoud van de vereffeningsverrichtingen, verklaart de aandeelhouder te verzaken aan de wettelijke termijn van één maand gedurende dewelke hij overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen over een controle- en onderzoeksrecht beschikten betreffende de vereffeningsrekeningen en de daarbij behorende stavingsstukken.

- De vergadering beslist de voorzitter en de vereffenaars te ontslaan van de voorlezing van het vereffeningsverslag, de vereffeningsrekeningen en de daarbij behorende stavingsstukken, zoals deze documenten werden voorgelegd door de vereffenaar.

De vergadering beslist de voorzitter en de vereffenaars tevens te ontslaan van de voorlezing van het akkoordvonnis over het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers afgeleverd door de Rechtbank van Koophandel overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en documenten, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen en verklaart geen opmerkingen te Mien formuleren.

- 13e vergadering verklaart zonder enig voorbehoud of reserve het vereffeningsverslag en de vereffeningsrekening goed te keuren.

- 13e vergadering verklaart zonder enig voorbehoud of reserve kwijting te verlenen aan de vereffenaars voor de door hen vervulde vereffeningsopdracht.

- 13e vergadering beslist tot de definitieve sluiting van de vereffening van de vennootschap. Vervolgens stelt de vergadering vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid B&C definitief opgehouden heeft te bestaan.

- De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn bij de heer Quanten Yvo voormeld, op het adres te 2490 Balen, Molenveld 28.

- Bijzondere volmacht wordt verleend aan de medewerkers van de bvba ACROG accountancy te 2440 Geel, Molseweg 168, met macht tot indeplaatstelling, om de vennootschap ingevolge onderhavige akte te vertegenwoordigen tegenover de griffie van de rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten en alle (belasting)-administraties, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en elle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

- De vergadering verklaart ten slotte dat de vennootschap eigenares is van de hierna vermelde onroerende goederen:

...

Op de iaalste blz van Wsiç,ç vermeiden " Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notans hetzil van de perso(o}n(eM bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

motI11.1

.Voor-

a,

behouden. aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

1. GEMEENTE BALEN  eerste afdeling

Een woonhuis met aanhorigheden en grond, staande en gelegen te Baren, 1-Meilaan 11, groot volgens titel vijf aren vijftig centiaren (5a 50ca), gekadastreerd volgens zelfde titel sectie A, nummer 1255/C/2, thans ten kadaster bekend onder dezelfde gegevens met eenzelfde oppervlakte van vijf aren vijftig centiaren (5a 50ca).

2. GEMEENTE MOL  eerste afdeling

Een perceel grond gelegen te Mol, Lindestraat, groot volgens titels naar meting negentien aren

achttien centiaren zesenzestig vierkante decimeter (19a 18ca 66dm2), gekadastreerd volgens zelfde

titel sectie G, delen van nummers 1891D, 190/D, 191/P en 191/R, thans ten kadaster bekend, sectie ,

G, nummers 191Y en 189F, met een oppervlakte van negentien aren achttien centiaren (19a 18ca).

I. De vergadering verklaart dat ingevolge de sluiting van de vereffening van onderhavige

: vennootschap afgifte wordt gedaan van voormelde onroerende goederen aan de onverdeeldheid die

bestaat tussen de aandeelhouders, zijnde:

j 1. de heer Yvo Quanten, wonende te 2490 Balen, Molenveld 28;

. 2. de heer Jozef Van Balen, wonende te 2490 Balen, Holven 97;

l 3, mevrouw Maddy Janssens, wonende te 2490 Balen, Molenveld 28;

4. mevrouw Myrjam Mertens, wonende te 2490 Balen, Holven 97.

De aandeelhouders bevestigen dat de intekening van de aandelen geschiedde met gelden

toebehorend aan het gemeenschappelijk vermogen dat bestaat tussen hen en hun echtgenoten.

Zij verklaren dat de vermogensrechten verbonden aan de aandelen toekwamen aan hun

huwelijksgemeenschap en dat de lidmaatschapsrechten verbonden aan zelfde aandelen eigen zijn

aan henzelf.

De echtgenoten verklaren zich akkoord met het voorgaande.

2) De afgifte van voormelde onroerende goederen worden gedaan en aanvaard.

11. Worden eveneens ingevolge de vereffening aan de vennoten toebedeeld alle overige activa- en

passivabestanddelen afhangende van de vennootschap, dit alles overeenkomstig het verslag van de

. vereffenaar.

. VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL  Notaris Hervé De GRAEF

: TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD:

' - expeditie van de akte

i

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso. Naam en handtekening

16/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 07.12.2013, NGL 11.12.2013 13682-0306-010
27/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 01.12.2012, NGL 20.12.2012 12673-0099-010
30/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 03.12.2011, NGL 22.12.2011 11649-0317-010
29/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 04.12.2010, NGL 21.12.2010 10642-0275-010
17/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 05.12.2009, NGL 10.12.2009 09883-0279-010
16/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 06.12.2008, NGL 09.12.2008 08844-0327-010
17/12/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 01.12.2007, NGL 11.12.2007 07828-0072-011
02/01/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 01.12.2006, NGL 27.12.2006 06931-5297-012
15/02/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 04.01.2006, NGL 07.02.2006 06045-0992-012
08/11/2005 : TU089302
27/12/2004 : TU089302
18/02/2004 : TU089302
14/03/2003 : TU089302
04/02/2000 : TUA015820

Coordonnées
B & C

Adresse
MOLENVELD 28 2490 BALEN

Code postal : 2490
Localité : BALEN
Commune : BALEN
Province : Anvers
Région : Région flamande