B & E DEZIGN

Société en commandite simple


Dénomination : B & E DEZIGN
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 842.793.309

Publication

26/06/2012
ÿþSrtaatsbïad - 26/b6/2012 - Annexes du Moniteur belge

I I 1

NEERGELEGD

14 -06- 2012

GRIFFIE RE ANK van

KOOPHANDEnétecHELEN

Ondernemingsnr : 0842.793.309

Benaming

(voluit) : B&E DeZign

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Sint-Jozefstraat 3 - 2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte Wijziging maatschappelijke zetel

Bij Bijzondere Algemene Vergadering dd 29/05/2012 wordt met éénparigheid van stemmen beslist om de maatschappelijke zetel met ingang van heden te verplaatsen naar: Florent Pauwelslei 61 te 2100 Deume.

Get. Guns Steve

zaakvoerder

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod Word 11.1

I I

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/01/2012
ÿþMad Word 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



l

III ii iiiii i1iiiiiiii IIi

~saoas~a~"

bel a.

134

Sta

1 7 -01- 2012

GRIFFIE RECHT ANK van 00 HA DELL61 ÊC ELEN

Ondernemingsnr : 1,` ,c 309

Benaming ~1 1

(voluit) : B&E DeZign

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Sint-Jozefstraat 3 - 2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

B&E DeZign Gewone Commanditaire Vennootschap

Met maatschappelijke zetel te Sint-Jozefstraat 3, 2800 Mechelen

OPRICHTING

Tussen de ondergetekenden:

1.Bernaerts Sandy Charles Maria, wonende te 2100 Deurne, Florent Pauwelslei 61, geboren te Antwerpen

op 02/05/1979, verder vernoemd als "stille vennoot" (nationaal nummer 79.05.02-130.49)

2.Guns Steve Frans, wonende te 2800 Mechelen, Sint-Jozefstraat 3, geboren te Vilvoorde op 25/04/1979

verder vernoemd als "beherende vennoot" (nationaal nummer : 79.04.25-201.57)

Werd op 27/12/2011 een gewone commanditaire vennootschap opgericht.

Ter gelegenheid van de oprichting van deze vennootschap doet de beherende vennoot een inbreng van 495,00E, vertegenwoordigd door 99 aandelen, en de stille vennoot van 5,00¬ , vertegenwoordigd door 1 aandeel, sommen die zij ter beschikking stellen van de vennootschap op haar bankrekening. De vennootschap beschikt aldus bij haar oprichting over een werkkapitaal van 500,00¬ , verdeeld in honderd gelijke aandelen.

STATUTEN

Artikel 1 - rechtsvorm en benaming

De vennootschap is een gewone commanditaire vennootschap. Haar naam luidt "B&E DeZign"

Artikel 2 - zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Sint-Jozefstraat 3 te 2800 Mechelen. Hij kan worden overgebracht naar een andere plaats, bij besluit van de algemene vergadering der vennoten.

Artikel 3  duur

De vennootschap bestaat vanaf heden en voor onbepaalde duur. De vennootschap wordt niet ontbonden bij overlijden, ontslag, faillissement, onder curatelestelling of onbekwaamheidsverklaring van een vennoot. Zij kan slechts vroegtijdig worden ontbonden bij besluit per gewone meerderheid van de vennoten. Alle handelingen zijn vanaf heden te laste van de vennootschap.

Artikel 4  Doel

De vennootschap heeft als doel :

-Ontwerp en programmatie van software en websites;

-Verlenen van diensten (verkoop, reparatie, beheer en ondersteuning) op het gebied van internet en

informatietechnologie (dit omvat, maar is niet beperkt tot: computers, randapparatuur en netwerkmateriaal)

-Het verlenen van diensten en advisering met betrekking tot marketing, publiciteit en informatica in de

ruimste zin van het woord;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

-Advisering in verband met programmatuur en levering van programmatuur;

Artikel 6  Vennoten

Er zijn twee soorten vennoten: beherende en stille vennoten. Deze vennoten moeten natuurlijke personen zijn.

Indien een beherende vennoot overlijdt, ontslag neemt, failliet of onbekwaam wordt verklaard, of onder curatele wordt gesteld, moet hij worden opgevolgd door één enkele persoon.

Indien een stille vennoot wegvalt, wordt hij vervangen door de persoon dien hij heeft aangewezen als zijn opvolger, mits deze door de andere vennoten wordt aanvaard. Heeft de weggevallen vennoot geen opvolger aangewezen, wordt hij ais vennoot vervangen door de persoon die door de overbrijvende vennoten wordt aangewezen.

Artikel 6  bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere beherende vennoten dien hun functie persoonlijk uitoefenen en zich niet kunnen laten substitueren. Zij zijn individueel bevoegd om te besluiten over alle aangelegenheden die de vennootschap betreffen, mits ze binnen haar doel vallen en niet behoren tot de specifieke bevoegdheid van de algemene vergadering, en kunnen individueel de vennootschap verbinden. Handelingen of besluiten gesteld buiten het doel van de vennootschap of strijdig met de statuten zijn ongeldig en niet tegenwerpelijk aan derden, en kunnen evenmin worden tegengeworpen door derden aan de vennootschap.

Alle vennoten verbinden zich ertoe zich naar best vermogen in te zetten voor de belangen van de vennootschap en zullen zich onthouden van activiteiten die strijdig zijn met de belangen van de vennootschap.

De aansprakelijkheid van de stille vennoten is beperkt tot het bedrag van hun inbreng. Artikel 7  Inbreng van de vennoten

Er worden voor de vennootschap geen aandelen uitgegeven. Iedere vennoot doet een geldelijke inbreng die gestort werd in de maatschappelijke kas.

Daarenboven doen alle vennoten inbreng van hun kundigheid en bekwaamheid, met dien verstande dat de stille vennoten enkel prestaties leveren met betrekking tot de interne werking van de vennootschap, onder meer binnen het kader van de algemene vergadering en met uitsluiting van prestaties op het vlak van de zaakvoering in zoverre het de externe vertegenwoordiging betreft.

Artikel 8  Bezoldiging

Het mandaat van beherende vennoot is onbezoldigd.

Artikel 9  controle

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks  en controlebevoegdheid van een commissaris en heeft recht op informatie bepaald in artikel 64sexies van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 10  Algemene Vergadering

De algemene vergadering van de vennoten omvat zowel de beherende als de stille vennoten. De vennoten komen bijeen telkens wanneer één der vennoten hierom verzoekt. Opdat de vergadering rechtsgeldige beslissingen zou kunnen nemen, dient een meerderheid van de vennoten de beslissingen goed te keuren. Wijzigingen van de essentiële delen van dit vennootschapscontract zijn enkel mogelijk bij eenparig besluit van alle vennoten.

Artikel 11  Boekjaar  jaarrekening van het resultaat

Het eerste boekjaar van de vennootschap loopt van heden tot en met 30 september 2013. Vanaf het tweede boekjaar zullen de boekjaren telkens lopen van 1 oktober tem 30 september. Op het einde van het boekjaar wordt het boekjaar afgesloten en maken de beherende vennoten de inventaris op van het vermogen van de vennootschap. Hierbij aansluitend maken de beherende vennoten de jaarrekening over het afgesloten boekjaar op. Deze jaarrekening omvat de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Ze vormt één geheel en wordt opgemaakt overeenkomstig de Boekhoudwet en het Wetboek van Vennootschappen.

C

Ze wordt ter goedkeuring voorgelegd aan de jaarlijkse algemene vergadering die gehouden wordt op de derde vrijdag van de maand november, volgend op het afgesloten boekjaar, om 14.00 uur.

Deze vergadering beslist over de goedkeuring evenals over de kwijting te verlenen aan de beherende vennoten.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. De algemene vergadering beslist over de bestemming van dit batig saldo.

Artikel 12  Ontbinding en vereffening

De vennootschap wordt ontbonden hetzij in gevolge rechterlijke beslissing die kracht van gewijsde heeft bekomen, hetzij ten gevolge van een besluit van de algemene vergadering genomen met 3/4 meerderheid van de stemmen.

De vennootschap blijft na de ontbinding als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot de sluiting ervan.

De vereffening zal geschieden door een vereffenaar door de algemene vergadering te kiezen. Het nettoprovenue van de vereffening na de aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen wordt door de vereffenaar verdeeld onder de vennoten a rato van hun inbreng.

Als de vereffenaar zijn opdracht heeft beëindigd, brengt hij verslag uit aan de algemene vergadering die, na kennis te hebben genomen van het verslag van de door de vennoten aangestelde commissaris ter verificatie van het verslag van de vereffenaar, de vereffenaarsrekening goedkeurt en de vereffenaar kwijting verleent, waarna de vereffening is gesloten.

Artikel 13  zaakvoerder

Als zaakvoerder wordt aangeduid: De Heer Guns Steve

Opgemaakt te Mechelen, dd 27/12/2011

Bernaerts Sandy Guns Steve

vennoot zaakvoerder

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij liét Belgisch Staatsblàd = 217OUt2i1I2 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/07/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mcd weid 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V beh aa Be Stat

Ondernemingsnr : 0842.793.309 Benaming

(voluit) : (verkort) :

B&E DeZign

MC),

!!

~L~

20 -17.20eIScH s~~~ ÎS

gtiQ

Rechtbank van koophandel Antwerpen

1 3 JULI 2015

afdeling Antwerpen

Griffio

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : 2100 Deurne, Florent Pauwelslei 61

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging: omvorming naar BVBA + kapitaalverhoging + doel

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Yves Van Noten te Willebroek op 30 juni 2015, neergelegd ter registratie, houdende de wijziging van de statuten van de gewone commanditaire vennootschap "B&E DeZign" met maatschappelijke zetel te 2100 Deurne, Florent Pauwelslei 61 ondermeer wat volgt:

EERSTE BESLUIT

De algemene vergadering beslist het geplaatst maatschappelijk kapitaal te verhogen met achttien duizend honderd euro (18.100,00 EUR) waardoor het geplaatst maatschappelijk kapitaal wordt gebracht van vijfhonderd euro (500,00 EUR) naar achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) door incorporatie uit het beschikbare overgedragen resultaat (winst) zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Vaststelling dat de kapitaalsvermeerdering is verwezenlijkt

De vergadering stelt vast en verzoekt de notaris te acteren dat de kapitaalsvermeerdering volledig werd onderschreven.

Stemming

Deze beslissing wordt met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

Tweede Besluit

De algemene vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van de zaakvoerder op datum van 15 juni 2015 met betrekking tot de geplande wijziging van doel van de vennootschap alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten op 31 maart 2015.

Vermits alle aandeelhouders een kopie van dit verslag en voormelde staat hebben ontvangen voorafgaandelijk de vergadering en verklaren de inhoud te kennen, wordt de vergadering ontslagen van voorlezen van dit verslag. Documenten zullen tegelijk met de uitgifte van de akte neergelegd worden op de griffie van de rechtbank,

De algemene vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden en te herformuleren aan de nieuwe tendensen in de sector zodat de tekst van artikel 4 van de statuten aangepast wordt als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland:

- Ontwerp en programmatie van websites, software en hardware;

- Verlenen van diensten (ontwerp, programmatie, verkoop, reparatie, beheer, ondersteuning, begeleiding en coaching) op het gebied van internet en informatietechnologie (dit omvat, maar is niet beperkt tot: computers, servers, randapparatuur en netwerkmateriaal)

- Het verlenen van diensten en advisering met betrekking tot marketing, publiciteit en informatica in de ruimste zin van het woord;

-Advisering in verband met programmatuur en levering van programmatuur

- Al dan niet exclusief, advies te geven omtrent en handel te voeren in elektronische apparatuur, voornamelijk digitale 3D printers, CNC en lasercutting en rechtsreeks of onrechtstreeks aanverwante producten, waarbij de handel voornamelijk gebeurt via internet, maar ook in de vorm van directe verkoop zowel als kleinhandel als groothandel;

-Het ontwikkelen en exploiteren van digitale tekeningen (CAD, computerbestanden en/of software) en er hoofdzakelijk op gericht zijn driedimensionale objecten van te kunnen produceren en verkopen;

-Hard- en software producten, grondstoffen te leveren voor processen die momenteel of in de toekomst het driedimensionaal printen en driedimensionaal scannen mogelijk te maken en ondersteunen, zowel in Rapid prototype processing als in Fused Deposition Modelling waarbij gesmolten polymeren aan te paskorren, als voor het lasenen van speciale gel, zonder dat deze lijst limitatief is of gelijk welke andere procedés of producten uitsluit, ook al zou hiervoor een andere benaming, andere hard- of software gebruikt worden dan deze die er momenteel voor benut worden en niet limitatief worden opgesomd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

w Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2015 - Annexes du Moniteur belge In het algemeen mag de vennootschap alle commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen of vergemakkelijken.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België ais in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

De vennootschap mag alle voorgaande verrichtingen in eigen naam en voor eigen rekening doen, maar ook voor rekening van derden inzonderheid in hoedanigheid van commissionair, als tussenpersoon of ais vertegenwoordiger.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel."

Stemming

Deze beslissing wordt met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

Derde Besluit

De algemene vergadering beslist de datum van de gewone algemene vergadering van de aandeelhouders te verplaatsen naar 28 februari van ieder jaar om 14.00 uur.

Bijgevolg wordt de tekst van de 2de alinea van artikel 11 van de statuten vervangen door volgende tekst . "Ze wordt ter goedkeuring voorgelegd aan de jaarlijkse algemene vergadering die gehouden wordt op 28 februari, volgend op het afgesloten boekjaar, om 14.00 uur.

Stemming

Deze beslissing wordt met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

Vierde Besluit

Omzetting van de vennootschap

Met algemene stemmen wordt de vergadering ontslagen van het voorlezen van het verslag door de zaakvoerder dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid toelicht, en van het verslag opgemaakt op 29 juni 2015 door Moore Stephens Audit BV CVBA, bedrijfsrevisoren vertegenwoordigd door de heer Emiel De Smedt, bedrijfsrevisor, aangesteld door de zaakvoerder, over de staat waarop het actief en passief van de vennoot-'schap werden samengevat afgesloten per 31 maart 2015, hetzij minder dan drie maanden tevoren.

ledere aanwezige vennoot erkent kennis genomen te hebben van deze beide verslagen.

De originelen van deze verslagen zullen samen met een afschrift van deze akte neerge-legd worden ter griffie, De besluiten van voormeld verslag van de bedrijfsrevisor luiden ais volgt :

"CONCLUSIES

Ondergetekende, Moore Stephens Audit BV CVBA, met maatschappelijke zetel te 1020 Brussel, Buro & Design Center, Esplanade 1 bus 96 (RPR 0453.925.059), vertegenwoordigd door de heer Emiel De Smedt, bedrijfsrevisor, aangesteld op 17 juni 2015 door de zaakvoerder van de Comm. V B&E DeZign, met maatschappelijke zetel te 2100 Deurne, Florent Pauwelslei 61, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondememingsnummer 0842.793.309, gekend op de Rechtbank te Antwerpen, afdeling Mechelen, met als opdracht het verslag op te stellen, voorgeschreven bij artikel 777 W. Venn., bij de omzetting in een BVBA, verklaart dat:

- onze werkzaamheden er enkel op gericht zijn na te gaan of er enige overwaardering van het nettoactief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 maart 2015 die onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de vennootschap werd opgesteld, heeft plaatsgehad;

-uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, werden volgende overwaarderingen van het nettoactief vastgesteld:

-De wachtrekening ten belope van ¬ 1 842,98 bevat een aantal kosten bevat die nog alsdusdanig verwerkt moeten worden. Na aftrek van dit bedrag, bedraagt het eigen vermogen nog steeds ¬ 27 117,36.

-Terzake kan ondergetekende zich niet uitspreken over de volledigheid van het opgenomen bedrag aan handelsschulden zoals opgenomen in de boekhoudkundige staat afgesloten op 31 maart 2015 overwegende dat geen bevestigingsbrieven door ondergetekende werden ontvangen van leveranciers.

-Terzake dient uitdrukkelijk gesteld te worden dat ondergetekende zich niet kan uitspreken over de volledigheid inzake een mogelijke herziening met betrekking tot de vennootschapsbelasting, bedrijfsvoorheffing en RSZ voor wat betreft de nog niet definitief afgesloten controleboekjaren, zijnde de boekjaren die nog niet door de bevoegde instanties definitief werden gecontroleerd.

-het nettoactief per 31 maart 2015, nà correctie van de eventuele hierboven gemelde overwaarderingen, niet kleiner is dan het in voornoemde staat opgenomen kapitaal van ¬ 500 en dat het netto-actief groter is dan het minimumkapitaal vereist voor de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

-de te verstrekken stukken en informatie ons niet tenminste één maand voor de buitengewone algemene vergadering werden overhandigd, zodat wij niet in de mogelijkheid waren het verslag over te maken aan de vennootschap 15 dagen +/ó& de buitengewone algemene vergadering. Deze laattijdigheid heeft evenwel geen wezenlijke invloed op onze controle uitgeoefend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Dit verslag werd opgemaakt ingevolge artikel 777 W. Venn, en mag niet voor andere doeleinden worden

aangewend,

Brussel, 29 juni 2015.

Moore Stephens Audit BV CVBA

vertegenwoordigd door

(getekend)

Emiel De Smedt

bedrijfsrevisor"

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen met verandering van haar

rechtspersoonlijkheid en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen

en bepaalt onder meer dat:

het aantal vennoten, de activiteit, de duur en het maatschappelijk doel ongewijzigd blijven;

het kapitaal en de reserves dezelfde blijven, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de

waardeverminde-ringen en waardevermeerderingen;

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid de boeken en de boekhouding, die door de

gewone commanditaire vennootschap werden gehouden, zal voortzetten,

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer, RSZ-

nummer en BTW-nummer;

- de omzetting geschiedt op basis van een balans van het actief en passief van de vennoot-'schap

afgesloten per 31 maart 2015, welke balans vervat is in voormeld verslag van voornoemde bedrijfsrevisor;

- alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de gewone commanditaire vennootschap

verondersteld worden verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen;

het maatschappelijk vermogen zal blijven bestaan uit alle activa en passiva die afhangen van de

handelszaak van de gewone commanditaire vennootschap

- de vennoten die in het maatschappelijk kapitaal onderschreven hebben, in die verhouding

aandeelhouders zijn in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid;

- ieder aandeel afbetaald werd voor de omzetting van de vennoot-schap.

- de vennoten blijven hoofdelijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap die dateren van

vóór het tijdstip vanaf hetwelk de akte van omzetting aan derden kan worden tegengeworpen (namelijk vanaf de

neerlegging op de griffie).

Stemming

Dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen goedgekeurd,

Vierde Besluit

De vergadering stelt de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid als volgt

vast:

STATUTEN.

NAAM - DUUR - ZETEL - DOEL

Artikel 1

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam " E3&E

DeZign ".

Artikel 2

De duur van de vennootschap loopt voor onbepaalde tijd vanaf 27 december 2011.

De artikelen 39 en 40 Wetboek van Vennootschappen betreffende de ontbinding en de opzegging van een

vennootschapscontract zijn niet van toepassing.

Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de

buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Artikel 3

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 2100 Deurne, Florent Pauwelslei 61.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig

gebied Brussel hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder(s).

Artikel 4

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland:

- Ontwerp en programmatie van websites, software en hardware;

- Verlenen van diensten (ontwerp, programmatie, verkoop, reparatie, beheer, ondersteuning, begeleiding en

coaching) op het gebied van internet en informatietechnologie (dit omvat, maar is niet beperkt tot: computers,

servers, randapparatuur en netwerkmateriaal)

- Het verlenen van diensten en advisering met betrekking tot marketing, publiciteit en informatica in de

ruimste zin van het woord;

-Advisering in verband met programmatuur en levering van programmatuur

- Al dan niet exclusief, advies te geven omtrent en handel te voeren in elektronische apparatuur,

voornamelijk digitale 3D printers, CNC en lasercutting en rechtsreeks of onrechtstreeks aanverwante producten,

waarbij de handel voornamelijk gebeurt via internet, maar ook in de vorm van directe verkoop zowel als

kleinhandel als groothandel;

-Het ontwikkelen en exploiteren van digitale tekeningen (CAD, computerbestanden en/of software) en er

hoofdzakelijk op gericht zijn driedimensionale objecten van te kunnen produceren en verkopen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

-Hard- en software producten, grondstoffen te leveren voor processen die momenteel of in de toekomst het driedimensionaal printen en driedimensionaal scannen mogelijk te maken en ondersteunen, zowel in Rapid prototype processing als in Fused Deposition Modelling waarbij gesmolten polymeren aan te paskomen, als voor het laseren van speciale gel, zonder dat deze lijst limitatief is of gelijk welke andere procedés of producten uitsluit, ook ai zou hiervoor een andere benaming, andere hard- of software gebruikt worden dan deze die er momenteel voor benut worden en niet limitatief worden opgesomd.

In het algemeen mag de vennootschap alle commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen of vergemakkelijken.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

De vennootschap mag alle voorgaande verrichtingen in eigen naam en voor eigen rekening doen, maar ook voor rekening van derden inzonderheid in hoedanigheid van commissionair, als tussenpersoon of ais vertegenwoordiger.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

KAPITAAL EN AANDELEN

Artikel 5

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, en die alle, in zoverre ze volstort zijn, recht geven op een gelijk deel van het maatschappelijk vermogen.

Artikel 6

Tot verhoging of tot vermindering van het geplaatst kapitaal kan alleen worden besloten door een buitengewone algemene vergadering, gehouden voor notaris, volgens de regels gesteld voor de wijziging van de statuten. Bij een kapitaalverhoging in twee fasen, dienen twee notariële akten te worden opgesteld.

Artikel 7

a) 1. Bij kapitaalverhoging door inbreng in geld, worden de nieuwe aandelen het eerst aangeboden aan de bestaande vennoten, zo er meerdere zijn, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving, hen bij aangetekende brief ter kennis gebracht. Op aandelen waarop niet werd ingeschreven, kan slechts worden ingeschreven door de andere vennoten in dezelfde evenredigheid. Anderen kunnen slechts inschrijven op het saldo van de nieuwe aandelen, met unanieme toestemming van de vennoten.

indien de enige vennoot besluit tot kapitaalverhoging in geld is het voorgaande niet van toepassing.

2. ingeval een kapitaalverhoging een inbreng in natura omvat, maakt een bedrijfsrevisor een verslag op naast een bijzonder verslag van de zaakvoerder,

3. Tenslotte kan de kapitaalverhoging geschieden door omzetting van reserves.

b) Moet een algemene vergadering over een vermindering van het geplaatst kapitaal besluiten, dan wordt het doel van de vermindering en de voor de verwezenlijking ervan te volgen werkwijze in de eventuele bijeenroeping tot de algemene vergade-'ring vermeld, Verder wordt gehandeld naar het voorschrift van artikel 316 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 8

De aandelen zijn op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden waarin worden aangetekend: Voor het register van aandelen:

1. nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen.

2. de gedane stortingen.

3. de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder de levenden, door een zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

Overeenkomstig artikel 234 van het Wetboek van vennootschappen kan het register van aandelen worden opgesplitst in twee delen, zijnde één deel dat men bewaart op de zetel van de vennootschap en een tweede dat buiten de vennootschap, in België of in het buitenland berust. Van elk deel wordt een kopie bewaard op de plaats waar het andere deel berust.

Van de inschrijving in het register wordt aan de vennoot een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Artikel 9

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden en ook niet overgaan wegens overlijden dan met toestemming van alle vennoten.

Die toestemming Is evenwel niet vereist wanneer de aandelen overgedragen warden of overgaan aan een vennoot;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

De regelen in zake overdracht onder levenden zijn van toepassing bij de overdracht door of ten voordele van een rechtspersoon.

De weigering geeft geen aanleiding tot beroep voor de rechtbank.

Ingeval van weigering van afstand of van inschrijving van erfgenamen of legatarissen, zullen de aandelen waarvan de afstand of de overdracht geweigerd werd, moeten ingekocht worden door de andere vennoten en hun waarde zal bepaald worden zoals hierna bepaald in artikel 10 van de statuten. De afkoopprijs zal binnen de termijn van drie jaar, ingaande op het einde van de eerste maand na de aanneming van de aankoop, moeten betaald worden in drie jaarlijkse gelijke stortingen, waarvan de eerste aan- het begin van vorenbepaalde termijn zal moeten geschieden.

In geval van niet-uitvoering van de wederinkoop binnen de drie maand volgend op de aanvraag, zal de ontbinding van de vennootschap mogen aangevraagd worden.

Artikel 10

De waarde van een aandeel zal enkel kunnen bepaald worden op basis van het boekhoudkundig eigen vermogen van de laatst goedgekeurde jaarrekening die de afstand of het overlijden voorafgaat eventueel te verhogen met een goodwill.

Artikel 11

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, is de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst totdat één enkel persoon schriftelijk is aangewezen ais eigenaar van het aandeel ten aanzien van de vennootschap.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden,

Indien een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is, en tenzij de vruchtgebruiker en de blote eigenaar één van beiden bij geschrift aanwijzen, worden de aan het aandeel verbonden rechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker, onverminderd de regel bepaald inzake de uitoefening van het voorkeurrecht bij kapitaalsverhoging. In dat laatste geval komt het recht van voorkeur aan de blote eigenaar toe, tenzij tussen blote eigenaar en vruchtgebruiker anders is overeengekomen. De nieuwe aandelen die de blote eigenaar met eigen middelen verkrijgt, behoren hem in voile eigendom toe, maar hij is ertoe gehouden de vruchtgebruiker te vergoeden voor de waarde van het vruchtgebruik waarmee het voorkeurrecht bezwaard is. Indien de blote eigenaar het recht van voorkeur onbenut laat, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen.

De nieuwe aandelen die met eigen middelen door de vruchtgebruiker worden verkregen, behoren hem in volte eigendom toe, maar hij is ertoe gehouden de blote eigenaar te vergoeden voor de waarde van de blote eigendom van het voorkeurrecht.

De blote eigenaar kan zich verzetten, bij aangetekende brief aan de vennootschap gericht alsmede aan- de vruchtgebruiker, tegen de deelneming door de vruchtgebruiker aan de beraadslaging over de door hem aangewezen agendapunten. In dat geval wordt over die punten tweemaal gestemd achtereenvolgens door de vruchtgebruiker en de blote eigenaar. Op verzoek van de meest gerede partij waaronder de vennootschap zelf, met dagvaarding van de andere betrokken partijen, beslist de bevoegde rechter over de uitvoering van het ene of het andere besluit.

BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING - TOEZICHT

Artikel 12

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die al dan niet vennoten zijn, gekozen door de algemene vergadering die ze ook ten allen tijde kan afstellen.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Artikel 13

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte behoudens andere uitdrukkelijke bepaling in het benoemingsbesluit.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

Het dagelijks bestuur van de vennootschap kan toevertrouwd worden aan mandatarissen, wiens bevoegdheden door de zaakvoerders worden bepaald,

Artikel 14

Behoudens indien de zaakvoerder tevens de enige vennoot is, heeft iedere vennoot de individuele onderzoeks en controlebevoegdheid van een commissaris.

Enkel indien dit wettelijk verplicht is, dient de algemene vergadering één of meerdere commissaris(sen) te benoemen overeenkomstig de wetgeving op het bedrijfsrevisoraat,

Zij zijn herbenoembaar.

ALGEMENE VERGADERING

Artikel 15

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op 28 februari om 14.00 uur.

Zo voormelde dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering plaats hebben de eerstvolgende werkdag. De jaarrekening bestaande uit balans, resultatenrekening en toelichting van het verlopen jaar zullen er ter goedkeuring voorgelegd worden.

De zaakvoerder is verplicht een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer vennoten die alleen of gezamenlijk één vijfde van het geplaatst kapitaal vertegenwoordigen, het vragen. Het verzoek wordt bij aangetekend schrijven aan de zetel van de vennootschap gestuurd, Het dient de agendapunten op te geven waarover de vergadering dient te beraadslagen.

De bijeenroeping tot de dientengevolge te houden algemene vergadering moet worden gedaan binnen drie weken na het gedane verzoek. In de bijeenroeping kunnen aan de agendapunten, opgegeven door de vennoten, andere onderwerpen worden toegevoegd,

De bijeenroeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende of voor ontvangst getekende brief, toegezonden aan elke vennoot, houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de commissarissen, ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgave van de agenda.

Samen met de bijeenroepingbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen ter beschikking moeten worden gesteld,

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos verzonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Is er slechts één vennoot, die tevens zaakvoerder is, dan dienen de formaliteiten voor de bijeenroeping van de algemene vergadering niet te worden nageleefd.

De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de venncotschap of in een andere plaats in België, aangewezen in de bijeenroeping.

Artikel 16

Eik aandeel geeft recht op één stem.

INVENTARIS - JAARREKENING - RESERVE - WINSTVERDELING

Artikel 17

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar.

Op het einde van ieder boekjaar maakt de zaakvoerder een inventaris en jaarrekening op, overeenkomstig de bepalingen van artikel 92 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Zelfs indien de enige vennoot tevens zaakvoerder is, dient de algemene vergadering in een afzonderlijke stemming, na goedkeuring van de jaarrekening, zich uitte spreken over de kwijting aan de zaakvoerder.

Artikel 18

Het saldo van de resultatenrekening, na aftrok van de algemene kosten, voorzieningen, afschrijvingen en belastingen vormt het resultaat van de vennootschap.

Op de winst zal één/twintigste minstens voorafgenomen en besteed worden aan de vorming van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming houdt op verplichtend te zijn, zodra het reservefonds het tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. Zij moet opnieuw geschieden telkens wanneer het reservefonds, om gelijk welke reden, tot minder dan het tiende van het maatschappelijk kapitaal werd teruggebracht. Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, rekening houdend met wat bepaald is in artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 19

Ingeval van ontbinding van de vennootschap heeft de algemene vergadering de macht om vereffenaars aan te stellen en hun bevoegdheden en vergoedingen te bepalen overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Na de tegeldemaking van het actief en aanzuivering van het passief, zal het batig saldo vooreerst besteed worden aan de terugbetaling van de aandelen, tot beloop van hun volstorting, en het overschot zal verdeeld worden onder de vennoten, in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze onderscheidenlijk zullen bezitten.

Artikel 20

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit. KEUZE VAN WOONPLAATS

Artikel 21

Voor al wat betrekking heeft op de uitvoering van huidige statuten is elke vennoot, zaakvoerder, commissaris, volmachtdrager of vereffenaar verplicht woonst te kiezen in het arrondissement waar de zetel gevestigd is en dit voor de ganse tijdspanne van zijn mandaat. Bij gemis aan dusdanige woonstkeuze, behoorlijk betekend aan de vennootschap, zal de woonstkeuze van rechtswege aanzien worden als gedaan zijnde in de zetel, waar alle betekeningen, aanmaningen en berichten regelmatig zullen worden gedaan.

Stemming

Dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

Vijfde Besluit

De heer GUNS Steve voornoemd verklaart in zijn hoedanigheid van zaakvoerder zijn ontslag in te dienen als zaakvoerder van de omgezette gewone commanditaire vennootschap.

De algemene vergadering beslist dat op de jaarvergadering van tweeduizend vijftien de algemene vergadering zich zal uitspreken over de kwijting van de zaakvoerder en dat de kwijting die zal worden gegeven aan de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, betreffende het maatschappelijk boekjaar afgesloten per 30 september 2015 ook zal gelden voor het bestuur van de zaakvoerder voor de periode van een 1 oktober 2014 tot heden,

Stemming

Deze beslissing wordt goedgekeurd met eenparig held van stemmen.

Zesde Besluit

De algemene vergadering stelt vast dat de verdeling van de aandelen in verhouding van de participatie in het kapitaal als volgt is

1. aan de heer GUNS Steve negenennegentig (99) aandelen.

2. aan de mevrouw BERNAERTS Sandy een (1) aandeel.

De algemene vergadering beslist om als zaakvoerder aan te stellen

De heer GUNS Steve Frans, geboren te Vilvoorde op 25 april 1979, rijksregistemummer 79.04.25-201.57,

echtgenoot van mevrouw BERNAERTS Sandy Charles Maria, wonende te 2100 Deume, Florent Pauwelslei 61,

die aanvaardt.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene

vergadering.

Fiscale verklaring

Deze omzetting geschiedt onder de voordelen vervat in artikel Art, 2.9.6.0,5 Vlaamse Codex Fiscaliteit,

artikel 11 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en artikel 211 paragraaf twee van

het Wetboek van inkomstenbelastingen.

Volgende jaarvergadering

De volgende jaarvergadering za! gehouden worden in tweeduizend zestien,

Lopend boekjaar

Het lopend boekjaar loopt van een oktober tweeduizend veertien tot dertig september tweeduizend vijftien.

VOLMACHT

Volmacht wordt gegeven aan boekhoudkantoor FIVERBO, te 2830 Willebroek, Dokter Persoonslaan 18

en/of de heer Jeroen POPPE, met recht van indeplaatsstelling, om als speciale volmachthebber namens de

vennootschap op te treden bij het ondememingsioket en de andere overheidsdiensten, en aldaar alle

formaliteiten te vervullen nodig ingevolge akte.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Yves Van Noten

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd

* afschrift akte

* coordinatie van de statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

,,VOO- behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
B & E DEZIGN

Adresse
FLORENT PAUWELSLEI 61 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande