B-IMMOCONSTRUCT

Divers


Dénomination : B-IMMOCONSTRUCT
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 846.607.189

Publication

26/06/2012
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter grittie van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

15 JUNI 212

LRNHOUT

r eGriffier,

UhII( Il (lI1I( II

*iaiias9s~

Vr beh' aa( Bel Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : B-Immoconstruct

(verkort) :

Rechtsvorm : Commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : 2200 Herentals, Krakelaarsveld 4

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN - MACHTEN.

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op dertien juni twee duizend, en twaalf, dat

1. De heer BAUM Luc Jozef Simon Dominicus, geboren te Herentals op twintig augustus negentienhonderd vijfenvijftig, wonend te 2200 Herentals, Krakelaarsveld 4,

Gehuwd met mevrouw BELMANS Sonja Victorine Louisa onder het wettelijk huwelijksvermogensstelsel van gemeenschap van goederen bij gebrek aan huwelijkscontract, tot op heden ongewijzigd en twee stille vennoten een vennootschap hebben opgericht waarvan het kapitaal is samengesteld uit een geldelijke inbreng.

De vennootschap neemt de vorm aan van een commanditaire vennootschap op aandelen, daar benaming luidt: B-(mmoconstruct.

Alle documenten die van de vennootschap uitgaan zullen deze naam moeten vermelden of bevatten, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de vermelding "commanditaire vennootschap op aandelen" of de initialen "COMM.VA", leesbaar weergegeven.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 2200 Herentals, Krakelaarsveld 4.

Bij besluit van de zaakvoerder(s) mag de zetel naar elke andere plaats in hetzelfde taalgebied overgebracht worden of naar om het even welke plaats in België mits inachtneming van de taalwetgeving. Het besluit wordt bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, bij- of werkhuizen, agentschappen, stapelplaatsen en (bij)kantoren oprichten of vestigen in België of in het buitenland.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland

- het beheren in de meest ruime betekenis van een onroerend vermogen, waarin be-+grepen het occasioneel verwerven en vervreemden van onroerende goederen;

het beheren in de meest ruime betekenis van alle roerende goederen, financiële activa, spaarrekeningen en effecten, met daatbijhorende vervreemdingen en verwervingen;

- alle handelingen die strekken tot de bewaring en de uitbreiding van het maatschap-pelijk vermogen;

- het verwerven en vervreemden van onroerende goederen met uitsluiting van de handelingen als vastgoedhandelaar; het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering of leasing of het verlenen van soortgelijke rechten betreffende onroeren-de goederen; alsmede alle handelingen die rechtstreeks of. onrechtstreeks verband houden met dit doel en die de opbrengst van de onroerende goederen moeten be-vorderen, zoals het onderhoud van deze goederen;

- de verwerving van participaties onder gelijk welke vorm in handels-, industriële en financiële ondernemingen, zowel Belgische als buitenlandse; het beheer evenals het te gelde maken van deze participaties; de verwerving door deelneming, inschrij-iving, aankoop, optie of om het even welk ander middel van alle deelbewijzen, aan-delen, obligaties, waarden en titels;

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulie-ren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, en in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van de-posito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie-ondernemingen;

- het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies die rechtstreeks of, onrechtstreeks verband houden met haar maatschap-pelijk doe!.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, fi-nanciële, roerende en' onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk' doel,

© gtfe 6oy. 181

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbrengen, inschrijvingen of andere, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te be-vorderen.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Het geheel maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd tweeëntwintigduizend euro (E 122.000,00) en is verdeeld in honderd tweeëntwintig (122) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Het kapitaal van de vennootschap wordt samengesteld door inbrengen van de beherende vennoten en van de stille vennoten.

- De beherende (of gecommanditeerde) vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap.

Beherende vennoten zijn deze vermeld bij de oprichtingsakte van de vennootschap, of deze die nadien in die hoedanigheid tot de vennootschap toetreden, mits bekendmaking hiervan in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

- De overige vennoten zijn de stille vennoten; zij staan slechts in voor de schulden en de verliezen van de vennootschap tot beloop van hun inbreng op voorwaarde dat zij geen enkel daad van bestuur stellen,

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, allen beherende vennoten van de vennootschap. Zij zijn persoonlijk, hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap.

Stille vennoten mogen geen zaakvoerder zijn.

Alla aandelen zijn op naam en voorzien van een volgnummer.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, allen beherende vennoten van de vennootschap, Zij zijn persoonlijk, hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap.

Stille vennoten mogen geen zaakvoerder zijn.

Tot statutair zaakvoerder wordt aangesteld voor de duur van de vennootschap: de heer BAUM Luc Jozef Simon Dominicus, geboren te Herentals op twintig augustus negentienhonderd vijfenvijftig, wonende te 2200 Herentals, Krakelaarsveld 4, beherende vennoot die uitdrukkelijk aanvaardt en die meedeelt dat niets zich hiertegen verzet.

Zaakvoerder(s) worden benoemd door een buitengewone algemene vergadering ten overstaan van een notaris en met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Bij benoeming van een bijkomende zaakvoerder is de instemming van de andere zaakvoerder(s) vereist.

Eedere zaakvoerder is individueel bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot veiwexenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap rechtsgeldig bij alle rechtshandelingen ten overstaan van derden, voor het gerecht (ars eiser of als verweerder) en in alle akten met inbegrip van deze voor dewelke een tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is.

Elk jaar wordt er een gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats.

Deze gewone algemene vergadering vindt plaats op één juni om achttien uur.

Indien die dag geen werkdag is, wordt deze vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar,

Bij het einde van elk boekjaar worden de inventaris en de jaarrekening opgesteld overeenkomstig de wet. En onmiddellijk beslissing voornoemde oprichters met éénparigheid van stemmen :

-de eerste gewone algemene vergadering te houden in het jaar tweeduizend en veertien en het eerste boekjaar te laten ingaan vanaf de datum waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt om te eindigen op eenendertig december tweeduizend en dertien.

- aan te stellen als bijzondere gevolmachtigde(n) : de BVBA Arendonkse Accountants Associatie, te 2370 Arendonk, Wampenberg 67, evenals de bedienden, aangestelden of lasthebbers, met macht om afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, om alle verrichtingen te doen, alle verklaringen af te leggen en alle documenten neer te leggen en te ondertekenen met het oog op de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO), met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van die inschrijving, en op de eventuele invoering van vestigingseenheden, eventueel met het oog op de inschrijving of registratie als BTW-plichtige en verder om al het nodige te doen bij alle andere (fiscale en/of sociale en/of administratieve) federale of regionale instanties.

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven.

Samen hiermee neergelegd: expeditie akte oprichting, benoemingen, machten - bankattest.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
B-IMMOCONSTRUCT

Adresse
KRAKELAARSVELD 4 2200 HERENTALS

Code postal : 2200
Localité : HERENTALS
Commune : HERENTALS
Province : Anvers
Région : Région flamande