B-INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : B-INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.179.610

Publication

04/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 13.05.2013, NGL 27.06.2013 13245-0123-009
14/03/2011
ÿþ MW 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de. akte



Voor-behoude I1111IWNG~~N~~I~~V~I~ 0 2 -03- 2011

aan het +11039874 GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANDEL t- MECHELEN

Belgisci

Staatsbla



Ondememingsnr : e3 Ia 4 7 9 6 1O

Benaming

(voluit) : B-INVEST

Rechtsvorm ; BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 2890 Sint-Amands, Jan Van Droogenbroeckstraat 61

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte, verleden voor ons, geassocieerd notaris Jan Eekhaut, te Puurs, op 28 februari 2011, blijkt; dat:

1.De heer SCHELFHOUT Bart Leopold Philomena, geboren te Reet op 8 april 1973, met: rijksregistemummer 73.04.08-255.96, ongehuwd en geen verklaring van wettelijke samenwoning afgelegd,; wonende te 2890 Sint-Amands, Jan Van Droogenbroeckstraat 61.

2.De heer LUYCKX Stefan Annie François, geboren te Schoten op 15 november 1980, met', rijksregistemummer 80.11.15-075.68, ongehuwd en geen verklaring van wettelijke samenwoning afgelegd, wonende te 2890 Sint-Amands, Jan Van Droogenbroeckstraat 61.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht als volgt :

Naam: B-INVEST

Vorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID.

Zetel: 2890 Sint-Amands, Jan Van Droogenbroeckstraat 61

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

de uitbating in alle mogelijke vormen van interieurdecoratie, interieurarchitectuur, alsmede alle zakelijke; dienstverlening, eveneens dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatie.

Zij mag alle commerciële, financiële, industriële, roerende en onroerende handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken; zij mag: zich door vereniging, fusie, inschrijving, participaties, financiële tussenkomst of om het even welke wijze: interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen, waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het! hare zou zijn, of die van aard zijn haar activiteiten te bevorderen.

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op

de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. "

KAPITAAL

Het geheel geplaatste kapitaal van de ven-'nootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD; EURO (18.600,00 EUR), verte-'genwoor'digd door honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen, zonder; aanduiding van nominale waarde, doch elk met een fractiewaarde van 1/186e van het geheel geplaatste; kapitaal.

-Op 183 aandelen wordt ingetekend door de Heer Schelfhout Bart, die, ter betaling van het daaraan; beant-'woordend gedeelte van het kapitaal, zijnde 18.300 ¬ een som geld ad 6.100 ¬ heeft ingebracht, zodat: ieder aandeel waarop door hem in geld is ingeschreven, voor 113e volstort is.

-Op 3 aandelen wordt ingetekend door de Heer Luyckx Stefan, die, ter betaling van het daaraan' beantwoordend gedeelte van het kapitaal, zijnde 300 ¬ , een zelfde som ad 100 ¬ heeft ingebracht, zodat! ieder aandeel waarop door hem in geld is ingeschreven, voor 113e volstort is.

ZAAKVOERDER

De vennootschap zal beheerd worden door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of; rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder benoemd wordt, is deze verplicht onder zijn vennoten,; zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die! belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de

rechtspersoon.._ Deze._ vertegenwoordiger_ _moet_ aan__ dezelfde__voorwaar.den_ voldoen._ en__is_burgerrechtelijk

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

.............................

' Voorbehouden aá~t het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk aiSetrif zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij ,¬ vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

ledere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De algemene vergadering kan te allen tijde het aantal zaakvoerders vermeerderen of verminderen. De zaak-'voerders benoemd door de statuten zijn echter niet afzet-taar, tenzij voor een grove fout in het beheer, die dan behoorlijk dient vastgesteld te zijn.

Indien er twee zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet tegengeworpen worden.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerder mag het dagelijks bestuur van de maat-'schap"pij overdragen aan een directeur, al of niet vennoot en aan om het even welke volmachtdrager, voor bijzondere wel bepaalde machten. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van de bevoegdheid.

De rechtsgedingen als eiser en als verweerder, evenals alle gerechtelijk of administratief verhaal worden vervolgd in naam van de vennootschap, door iedere zaakvoerder afzonderlijk.

De handtekening van de zaakvoerder moet in al de akten, waarbij de verantwoordelijkheid van de vennootschap in aanmerking komt, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de vermelding van zijn hoedanigheid als zaakvoerder.

Iedere zaakvoerder individueel, vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte, zelfs indien er' meerdere zaakvoerders zijn.

JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING

De jaarlijkse algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op de eerste dinsdag van de maand mei om tien uur, ter zetel van de vennootschap of in gelijk welke plaats in de bijeenroepingbrieven aangeduid.

Indien voormelde dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden de eerstvol-gende werkdag, zelfde uur en zelfde plaats.

STEMRECHT

leder aandeel geeft recht op één stem in de algemene vergadering.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 januari van ieder jaar en eindigt op 31 december van het zelfde jaar.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

A. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar zal lopen vanaf de oprichting van de vennootschap tot en met 31 december 2012.

B. Eerste jaarvergadering

De eerste gewone algemene vergadering zal bijeen-Iko-imen op de eerste dinsdag van de maand mei om

10.00u van het jaar 2013.

C. Benoeming zaakvoerder

Voor de duur van de vennootschap, te rekenen vanaf de neerlegging van een uittreksel uit onderhavige ; oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, wordt tot niet-statutaire zaakvoerder aangesteld: de Heer Bart Schelfhout, voornoemd, die, hier persoonlijk aanwezig, verklaart zijn functie te aanvaarden, onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige ver-'bodsbe.paling die zich daartegen verzet.

Zijn mandaat zal bezoldigd zijn, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

D. Volmacht

De comparanten verklaren alhier volmacht te verlenen voor het bij voortduring vervullen van alle formaliteiten (zowel het aanvragen, het wijzigen als het schrappen) inzake de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de directe belastingen, douane en accijnzen en de Belasting over de Toegevoegde Waarde en daartoe de nodige verklaringen af te leggen, kosten te betalen en alle noodzakelijke documenten te tekenen en vestigingsgetuigschrift en alle eventuele andere juridische, administratieve en fiscale formaliteiten aan accountant Bettens Eduard, Kapellensteenweg 440, 2920 Kalmthout.

Deze volmacht wordt gegeven met recht van substitutie.

BVBA VERHAEGEN-EEKHAUT , geassocieerde notarissen te Puurs, Scheeveld 3, voor wie ondertekent, geassocieerd notaris Jan Eekhaut.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
B-INVEST

Adresse
JAN VAN DROOGENBROECKSTRAAT 61 2890 SINT-AMANDS

Code postal : 2890
Localité : SINT-AMANDS
Commune : SINT-AMANDS
Province : Anvers
Région : Région flamande