B & M

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : B & M
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 628.829.422

Publication

27/04/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het is vertegenwoordigd door 186 aandelen zonder nominale waarde.

Op voormelde aandelen wordt ingeschreven door :

1. De heer De Schepper Benjamin voornoemd onder 1., op 91 aandelen;

2. De heer de Schepper Mathias voornoemd onder 2., op 91 aandelen;

3. De heer De Schepper Rudolf voornoemd onder 3., op 4 aandelen;

Samen: 186 aandelen of de totaliteit der aandelen.

Ondergetekende notaris bevestigt dat een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd bij ING België op rekeningnummer BE75 3631 4644 2051, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 17 april 2015 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

Winst.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap, waarop jaarlijks vijf ten honderd wordt voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt en behouden.

In verband met het overschot zal de jaarvergadering soeverein besluiten onder voorbehoud van hetgeen is bepaald in artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Ieder batig saldo der vereffening wordt tussen de aandeelhouders verdeeld, per aandeel berekend. Bestuur en vertegenwoordiging.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap op te treden en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is. Hij vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden als in rechte.

Is een zaakvoerder, zijn de zaakvoerders of is een lid van het college van zaakvoerders bij het stellen van een verrichting of het nemen van een beslissing geplaatst voor een belang bedoeld in artikel 259 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, dan dient hij of dienen zij overeenkomstig dit artikel te handelen.

Indien er verschillende zaakvoerders zouden worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten. Ieder zaakvoerder heeft het vermogen om onder zijn verantwoordelijkheid bepaalde bevoegdheden of machten tijdelijk over te dragen aan derden bij bijzondere volmachten.

Het ontslag en de benoeming van elke zaakvoerder moet worden bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad en neergelegd in het vennootschapsdossier.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering er anders over besluit. Algemene vergadering.

De jaarvergadering komt jaarlijks bijeen op de eerste maandag van de maand juni om twintig uur of op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur, indien gemelde dag een wettelijke feestdag zou zijn. Boekjaar.

Het boekjaar begint op één januari om te eindigen op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op 31 december

2016.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2017.

BENOEMING ZAAKVOERDERS

De oprichters bepalen het aantal zaakvoerders op twee niet-statutaire zaakvoerders en benoemen in deze functie :

- de heer De Schepper, Benjamin , voornoemd,

- de heer De Schepper, Mathias , voornoemd,

die verklaren te aanvaarden onder de bevestiging dat zij niet werden getroffen door een maatregel die zich hiertegen verzet.

BEKRACHTIGING VERBINTENISSEN OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 60 :

Overeenkomstig artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, verklaren de comparanten, ter gelegenheid van de oprichting van de vennootschap, dat deze de rechten en verbintenissen, die voortvloeien uit de rechtshandelingen die voor haar rekening vòòr haar oprichting werden gesteld door de voornoemde oprichters of één of meerderen onder hen, overneemt onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het gerechtelijk arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel gevestigd heeft.

Bovendien verklaren voornoemde comparanten zich sterk te maken dat de vennootschap tevens die rechtshandelingen zal overnemen en bekrachtigen die door de voornoemde oprichters of één of meerderen onder hen, gesteld zullen worden in naam en voor rekening van de vennootschap, vooraleer zij de rechtspersoonlijkheid zal hebben verkregen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

BIJZONDERE VOLMACHT:

Wordt aangesteld als bijzondere lasthebber, met mogelijkheid van indeplaatsstelling : de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ADFIS, te 2900 Schoten, Lusthofdreef 21, en haar aangestelde, tot het doorvoeren van alle wijzigingen, schrappingen en inschrijvingen van deze vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, alle ondernemingsloketten en bij de diensten van de Belastingen op de Toegevoegde Waarde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De Notaris

Eric Laenens

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd : Afschrift van de akte

Coordonnées
B & M

Adresse
RUBENSSTRAAT 37 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande