B-PERFECT

Société en commandite simple


Dénomination : B-PERFECT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 847.236.602

Publication

18/07/2012
ÿþ Niod POF 19,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



E.. L. t 1-. ~ U

GRIFFIE RECHTBANK VAN

0 9 JULI 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT

Griffie De griffier

flflI 11IY IIII IIII II IIIII I11

*lziaseso*

b s,

VN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : naam enhoedanigheldvan de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nen)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondememingsnr : 08 .ei.3É.

" 6oL

Benaming (voluit) : $PERFECT

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire vennootschap

Zetel : Eikenbroekstraat

(volledig adres)

Onderwerpien) akte : Oprichting

Tekst

Uittreksel uit de oprichtingsakte dd 09106/2012

2

2235 Hulshout

Ondergetekenden:

1) GOOSSENS Julie, wonende te 2235 Hulshout, Eikenbroekstraat 2.

2) GOOSSENS Gommarus, Margaretha Liévin, wonende te 2235 Hulshout, Eikenbroekatraat

2.

Verklaren hierbij een gewone commanditaire vennootschap op te richten,

Waarvan de statuten aldus zijn opgesteld:

Titel I Oprichting

Vorm van de vennootschap

De comparanten richten bij deze een gewone commanditaire vennootschap op.

Naam  zetel

Haar naam luidt: B-PERFECT.

Zij wordt gevestigd te 2235 Hulshout, Eikenbroekstraat 2.

Gecommanditeerde en stille vennoten

Comparant sub 1 neemt deel aan de oprichting als gecommanditeerde vennoot voor de duur

van de vennootschap.

Comparant sub 2 treedt op als stille vennoot.

Kapitaal  plaatsing en storting op het kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt 1.000,00 EUR en is verdeeld in 100 aandelen, met een fractiewaarde van één/honderdste (11100ste) van het ' kapitaal.

Op deze aandelen is ingetekend door de oprichters, zoals hierna wordt uiteengezet en deze hebben zich onvoorwaardelijk verbonden tot nagemelde inbreng.

Inbreng

De oprichter sub 1 heeft ingetekend op 90 aandelen en betaalde hierop 900,00 EUR.

De oprichter sub 2 heeft ingetekend op 10 aandelen en betaalde hierop 100,00 EUR.

Samen 100 aandelen, wat de totaliteit omvat van alle uitgegeven en ingeschreven aandelen.

Verdeling van de participatie in het kapitaal van de vennootschap

Bijiagen-bithrt-BgtgischStant tff -18/077t2672 -1Annexes du Moniteur berge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

ta

\ad

E.m@lt B - vervolg

Mod PDR 11.1

De toegekende aandelen naar aanleiding van de inbreng van de hierboven beschreven goederen, komen aan de comparanten toe als volgt:

 comparant sub t: 90 aandelen;

 comparant sub 2: 10 aandelen;

Samen: 100 aandelen.

Titel II Statuten van de vennootschap

Artikel  Rechtsvorm  naam  identificatie

De vennootschap is een handelsvennootschap in de vorm van een gewone commanditaire

vennootschap.

De naam van de vennootschap luidt: B-PERFECT.

Artikel 2  Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2235 Hulshout, Eikenbroekstraat 2.

De zetel kan slechts overgebracht worden naar een andere plaats in België bij eenvoudige

beslissing van de zaakvoerder of het college van zaakvoerders.

Artikel 3  Doel

De vennootschap heeft tot doel zowel in België, de Europese Unie en derde landen:

Het verlenen van advies op het gebied van schoonheidszorgen en gezichtsverzorging zoals daar zijn, gezichtsmassages, antirimpelbehandeling, het aanbrengen van make-up etc, de huidverzorging

en het epileren, manicure en pedicure en alle aanverwante zaken. Deze opsomming is niet van beperkende maar van aanwijzende aard.

Alle diensten in verband met het lichamelijk welzijn, zoals verleend in inrichtingen voor thalassotherapie, kuuroorden, afslanking- en vermageringsinstituten, Turkse baden, sauna's, stoombaden, solariums en alle aanverwante zaken. Deze opsomming is niet van beperkende maar van aanwijzende aard.

Het plaatsen van tatoeages en piercings.

De exploitatie van fitnesscentra en centra voor de beoefening van aerobic, bodybuilding en andere aanverwante zaken.

Deze opsomming is niet van beperkende maar van aanwijzende aard.

De kleinhandel en groothandel in parfumerieën en cosmetica alsmede toiletartikelen zoals toiletzepen, tandpasta, haarschampoos en alle aanverwante zaken. Deze opsomming is niet van beperkende maar van aanwijzende aard.

De kleinhandel en groothandel in horloges en uurwerken, artikelen van edele metalen en sierraden alsmede de detailhandel in imitatiesieraden. Deze opsomming is niet van beperkende maar van aanwijzende aard.

G. Managementvennootschap, het leveren van diensten en adviezen inzake

beheer, administratie en organisatie in de ruime zin van het woord, het beheren, organiseren en adviseren van bedrijven, bedrijfsactiviteiten, roerende en onroerende projecten en organisatie in de ruime zin van het woord, het beheren, organiseren en adviseren van bedrijven, bedrijfsactiviteiten, roerende en onroerende projecten en organisaties, het organiseren van opleidingen, concours, seminaries, incentives en soortgelijke initiatieven, het leveren van secretariaats- en ondersteunende diensten, het ter beschikking stellen van maatschappelijke- of uitbatingszetels, bedrijfsvoering en alle daarmee verwante activiteiten. Het ter beschikking stellen van personeel, het

beheren van onroerende goederen voor derden, optreden als syndicus.

H. Het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen; alle studiën en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en tot alle roerende goederen en rechten welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en onderhuur, de ruiling, de verkoop en, in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken,voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

k <

Voor" behouden aan het Belgisch Staatsblad

LuBt( B - vervolg

Mas PDF 11,1

onroerende eigendommen;Het aankopen en verkopen van onroerende goederen (bouwpromotor); de aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen. De bemiddeling en beheer van onroerende goederen in de meest ruime zin zoals; het schatten en evalueren van

onroerende goederen, beheer van onroerende goederen voor een vast bedrag of op contractbasis, syndicus, beheer van residentiële gebouwen, innen van huurgelden,beheer van andere onroerende goederen en de bemiddeling hij aankoop, verkoop en verhuur van onroerende goederen.

1. Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden eu andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen ai dan niet met een (semi)-publiekrechterlijk statuut;

Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

Het beleggen van roerende waarden. Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen, zowel in binnen- als buitenland.

Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, of ondernemingen waarin ze bestuursmandaten waarneemt, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van diezelfde ondernemingen.

.l. Managementvennootschap, het leveren van diensten en adviezen inzake beheer, bedrijfsvoering en alle hieraanverwante activiteiten.

De vennootschap heeft tevens tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening : het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis. Tussenpersoon in verzekeringen.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorafgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen en dit zowel in binnen- als buitenlandse vennootschappen of ondernemingen.

K. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

v

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

LuIk E3 - vervolg Mod ADF 11.1

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap mag alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan niet haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doel alleen, of in samenwerking met anderen verwezenlijken. Zij mag deelnemen aan alle bestaande of op te richten vennootschappen in België of in het buitenland, waarvan het doel analoog is of in verband staat met het hare.

Artikel 4  Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Zij kan slechts door de wil van de vennoten ontbonden worden bij besluit van de algemene

vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Artikel 5  Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt 1.000,00 EUR en is verdeeld

in 100 aandelen, met een fractiewaarde van één/honderste (1/100 ste) van het kapitaal.

Artikel 8 -- Bestuur

§ 1. Aantal -- Benoeming

De leiding van de vennootschap berust bij één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

§ 2. Duur van de opdracht  Ontslag

Een zaakvoerder kan slechts worden ontslagen om wettige redenen door een besluit van de algemene vergadering genomen niet inachtneming van de regels geldend voor wijziging der statuten.

§ 3. Bevoegdheid

Is er slechts één zaakvoerder, dan treft hij besluiten naar eigen inzicht.

Zijn er twee zaakvoerders, dan dienen zij beiden akkoord te gaan om geldig te besluiten.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alles te doen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel van

de vennootschap te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor

krachtens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is.

§ 4. Externe vertegenwoordigingsnacht

Is er slechts één zaakvoerder aangesteld, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

Zijn er twee zaakvoerders aangesteld, dan dienen zij gezamenlijk te handelen om namens de vennootschap te handelen in en buiten rechte.

Zijn er drie of meer zaakvoerders aangesteld, dan vertegenwoordigt het college van zaakvoerders als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Het handelt door de meerderheid van zijn leden.

§ 5. Dagelijks bestuur

De zaakvoerder van de vennootschap kan het dagelijks bestuur toevertrouwen aan een directiecomité of aan één of meer directeuren die onder het toezicht en volgens de richtlijnen van dit bestuur aan wie de verantwoording verschuldigd is, handelen binnen de perken van de hen toevertrouwde machten.

§ 6. Bijzondere volmachten

De zaakvoerders en/of directeuren kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Artikel 10 -- Algemene vergadering van de vennoten

§ 1. Jaarvergadering  Bijzondere of buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede dinsdag van de maand juni om 20.00 uur, of

indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag.

De bijzondere of buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de dag en uur

aangewezen in de uitnodigingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

s Aé ~' !`" i

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

UA B - vervolg

Mad PDF 11.1

Artikel 11 Boekjaar  inventaris  jaarrekening  winstverdeling  reservering  verliezen

§ 1. Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december daarna.

Titel IH Slot- en overgangsbepalingen

Benoeming van een niet-statutair zaakvoerder

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, dit voor onbepaalde duur en met volledige externe vertegenwoordigingsbevoegdheid: GOOSSENS Julie, voornoemd.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar begint op één juli 2012 en eindigt op 31 december 2013.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede vrijdag van de maand juni van

het jaar 2014.

Bekrachtiging

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen verklaren de oprichters dat de vennootschap alle verbintenissen bekrachtigt door één van hen aangegaan in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien overneemt.

Kosten

De oprichtingskosten in welke vorm ook, die voor rekening van de vennootschap komen of

worden gebracht wegens haar oprichting, bedragen ongeveer 1.000,00 EUR.

Volmacht

De oprichters verlenen bijzondere volmacht aan bvba Hugo Decker Accountant te 2590 Berlaar, Itegembaan 99 Bus 1, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen te verzekeren.

Opgemaakt in drievoud te Hulshout op 9 juni 2012.

Tegelijk neergelegd: oprichtingsakte dd 9 juni 2012

GOOSSENS Julie

zaakvoerder

~

Op de laatste blz, van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Coordonnées
B-PERFECT

Adresse
EIKENBROEKSTRAAT 2 2235 HULSHOUT

Code postal : 2235
Localité : HULSHOUT
Commune : HULSHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande