B.B. & V.-CONSTRUCT

NV


Dénomination : B.B. & V.-CONSTRUCT
Forme juridique : NV
N° entreprise : 865.732.819

Publication

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 19.06.2014, NGL 17.07.2014 14309-0348-014
10/03/2014
ÿþmod 11.1

'I

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoude aan het Belgiscl

StaatsblE

1111111

*19058812>

Ondernemingsnr : 0865.732.819 Benaming (voluit) : B.B. & V.-Construct

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van Koophandel te Antwerpen, op.

27 FEB. 20;l

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) ;

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Schouwkensstraat 10

2030 Antwerpen

Onderwerp akte :WIJZIGING EN HERWERKING STATUTEN - ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDERS.

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 20 februari 2014, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "B.B. & V.-Construct", met maatschappelijke zetel te 2030 Antwerpen, Schouwkensstraat 10, BTW BE0865.732.819 RPR Antwerpen, onder meer volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING.

De vergadering bekrachtigt uitdrukkelijk de beslissing genomen door de bijzondere algemene vergadering van 7 oktober 2011 waarbij aan de heer Verluyten Marcus Marcel Leo, geboren te Schilde op 13 januari 1948, (rijksregisternummer 48.01.13-221.16), wonende te 2520 Ranst, Rundvoortstraat 51 en de heer Vanhout Albert Anna Maria, geboren te Turnhout op 3 januari 1944 (rijksregisternummer 44.01.03-093.69), wonende te 2360 Oud-Turnhout, Bosdreef 4 ontslag werd verleend als bestuurders van de vennootschap; zij bekwamen kwijting over hun mandaat.

TWEEDE BESLISSING.

Het artikel betreffende de externe vertegenwoordiging van de vennootschap wordt gewijzigd zoals hierna zal blijken uit de herwerkte statuten.

DERDE BESLISSING.

De vergadering beslist de statuten volledig te herwerken teneinde ze aan te passen aan voormelde beslissingen en aan de wijzigingen van de wet van 7 mei 1999, houdende het Wetboek van vennootschappen.

De herwerkte statuten worden samengevat als volgt:

Naam. De vennootschap is een handelsvennootschap; zij heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Haar naam luidt "B.B. & V.-Construct".

Zetel. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2030 Antwerpen, Schouwkensstraat 10. Duur. De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

Doel. De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of in samenwerking met derden:

1. Alle aannemingen van werken, algemene bouwonderneming eventueel in coördinatie met

onderaannemers, met inbegrip van afbraak- en restauratiewerken en monumentenzorg, fabricage, levering, plaatsing, onderhoud en herstelling van diverse structuren en materialen in alle mogelijke constructies. Studie en advies inzake diverse bedrijfsaangelegenheden, inclusief veiligheidscoördinator, nazicht en vervanging van brandstoftanks, afstellen van branders. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met:

- Ondernemingen voor rioleringswerken;

 Ondernemingen voor water- en gasvoorzieningen;

 Ondernemingen voor het bouwen, aanleggen en onderhouden van spoorwegen en andere

spoorlijnen, en aile bijkomstige werken;

 Ondernemingen voor het aanleggen van speelpleinen, sportvelden, evenals parken en tuinen, met de aanplantingen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

 Ondernemingen van grondwerken;

 Ondernemingen voor boringen, peilingen en uitdiepingen en het neerslagen van de

grondwaterspiegel;

Ondernemingen voor fundering, heiwerk, damplanken en voor versterkingswerken van de

bodem volgens allerlei methodes;

 Ondernemingen voor draineringwerken en het reinigen van waterlopen;

-- Ondernemingen voor het bouwen van kunstwerken: onder meer het bouwen van bruggen, viaducten, weg- en spoorwegtunnels, watertorens, silo's, vergaarbakken, zwembaden, kolenopslagplaatsen;

 Ondernemingen voor het optrekken van gebouwen (ruwbouw en onder dak zetten); algemene bouwondernemingen en coördinatiewerken omvattende behalve de bedrijvigheden van de voorgaande rubriek, degene die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltooiingwerken en op de coördinatie van deze laatste wanneer zij door onderaannemers worden uitgevoerd;

 Ondernemingen voor het bouwen van stellingen alsmede voor het invoegen en reinigen van gevels;

- Ondernemingen voor slopingswerken van gebouwen en kunstwerken, omvattende eveneens het effenen en het wegruimen;

- Ondernemingen voor het optrekken van uiteenneembare paviljoenen en barakken; eveneens het werk in de werkplaats van de ondernemingen waarvan de activiteit normaal en hoofdzakelijk is gericht op de plaatsen van de producten die zij vervaardigen;

 Ondernemingen voor het plaatsen van afsluitingen;

 Ondernemingen voor het waterdicht maken en bedekken van schouwen met asfalt en teer;

onder meer het bedekken met asfalt- of met koolwaterstof houdende producten, gebeurlijk gecombineerd met metalen;

- Ondernemingen voor het droogmaken van gebouwen, anders dan met teer en asfalt;

- Ondernemingen voor warmte en geluidsisolering;

 Ondernemingen voor het renoveren en restaureren van bestaande gebouwen en monumenten;

Ondernemingen voor sanitaire inrichtingen, gasverwarming en lood- en zinkwerken, omvattende eveneens de daken van non-ferrometalen, elektrische installaties;

- Algemene ondernemingen van waterbouwkundige werken;

 Ruimen van waterlopen;

- Algemene aannemingen van wilgenbouwkundige werken;

- Watervoorziening en leggen van allerhande leidingen;

 Niet elektrische verkeerstekens langs verbindingswegen, allerhande niet-technische

veiligheidsinrichtingen, afsluitingen en schermen;

- Horizontale doorpersingen van buizen voor kabels en leidingen;

 Moerriolen;

 Horizontale doorpersingen van samenstellende elementen van kunstwerken.

2. Het verlenen van diensten of prestaties op technisch, commercieel, juridisch of financieel gebied; onder meer het verstrekken van advies inzake bedrijfsbeheer, management en in het algemeen consultancy, dit alles in de breedste zin; alsook het in dienst nemen en verhuren van personeel.

3. Het op productieve wijze verwerven, beheren, verkopen van roerende en onroerende, materiële of immateriële goederen, zonder dat de vennootschap hierbij aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doet en wat de verrichtingen met onroerende goederen betreft met uitsluiting van de handelingen van vastgoedhandelaar.

4. Het verwerven en in licentie geven of nemen van alle intellectuele en industriële eigendomsrechten.

5. Het verstrekken van leningen en kredieten in de breedste zin aan vennootschappen, verenigingen of andere entiteiten of personen met of zonder rechtspersoonlijkheid en aan particulieren, alsook het stellen van alle commerciële en financiële verrichtingen, met uitzondering van die transacties die wettelijk zijn voorbehouden aan banken en andere financiële instellingen; het stellen van persoonlijke en zakelijke zekerheden ten behoeve van derden, steeds rekening houdend met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze,

rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Deze opsomming is niet beperkend.

Voorbehouden aan hot Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

Onder meer zal zij als promotor terreinen mogen verwerken en als promotor gebouwen oprichten om deze te verhuren, in onroerende leasing te geven of te verkopen.

Zij mag de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt TWEEËNZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 62.500,00).

Winstverdeling - Reserves - Vereffening.

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt minimum vijf procent voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds, tot dat dit fonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de jaarvergadering op voorstel van de raad van bestuur.

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om overeenkomstig de bij de wet bepaalde voorwaarden op het resultaat van het lopende boekjaar een interim-dividend uitte keren.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de aandeelhouders de gelden of waarden die gelijk kunnen verdeeld worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Boekjaar. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op de derde donderdag van de maand juni om 10.00 uur; indien die dag een wettelijke feestdag is wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur.

Om te worden toegelaten tot de vergadering - doch slechts indien de oproeping deze voorwaarde uitdrukkelijk vermeldt - moeten de houders van effecten de raad van bestuur tenminste vijf dagen voor de vergadering per brief verwittigen indien zij de vergadering wensen bij te wonen.

Iedere aandeelhouder, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde die geen aandeelhouder moet zijn en die de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.

Bestuur - Controle.

1. Aantal  Benoeming  Ontslag.

De vennootschap wordt bestuurd door de raad van bestuur bestaande uit natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet bezoldigd; zij worden benoemd door de algemene vergadering. Voor de eerste maal kunnen de bestuurders benoemd worden bij de oprichtingsakte; de aldus benoemde bestuurders kunnen zonodig overgaan tot de benoeming van de voorzitter van de raad van bestuur en gedelegeerd bestuurder,

Indien een rechtspersoon ais bestuurder wordt aangewezen, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger die betast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de betrokken rechtspersoon.

Hun aantal wordt bepaald door de algemene vergadering met inachtname van de wettelijke bepalingen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

2. Functies  Bijeenroeping.

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter. Werd geen voorzitter benoemd of is

hij afwezig, dan wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren aanwezige bestuurder.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door en zetelt onder het voorzitterschap van de voorzitter of zijn vervanger, telkens het belang van de vennootschap dit vereist of wanneer een bestuurder erom verzoekt,

ln dit laatste geval moet de bijeenroeping gebeuren binnen de acht dagen of zelfs onmiddellijk bij bewezen hoogdringendheid.

3. Werking van de vergadering.

De bestuurders vormen een college dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de algemene

regels van de beraadslagende vergaderingen.

De uitnodigingen tot de vergadering geschieden per gewone brief, fax of op elke andere wijze

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

waarvan enig materieel spoor nablijft, ten minste drie dagen voor de vergadering, met vermelding van plaats, dag, uur en agenda.

Iedere bestuurder die verhinderd is kan schriftelijk een ander lid van de raad machtigen om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen.

in uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Die procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestane kapitaal. De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en besluiten treffen, indien minstens de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is,

De besluiten worden bij volstrekte meerderheid van stemmen genomen.

Bij staking van stemmen is de stem van diegene die de vergadering voorzit beslissend, tenzij de raad slechts uit twee bestuurders zou bestaan.

De besluiten van de raad worden genotuleerd in een daartoe bestemd register. Deze notulen worden na goedkeuring ondertekend door de meerderheid van de leden.

4. Bevoegdheid.

De raad van bestuur is bevoegd om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten. Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op aile handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden, De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité,

5. Externe vertegenwoordiging.

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig vertegenwoordigd door een gedelegeerd bestuurder, alleen handelend.

Indien de vennootschap benoemd wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap, dan zal zij onder haar aandeelhouders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van deze opdrachten, In voorkomend geval zal, in afwijking van de algemene regel inzake externe vertegenwoordiging opgenomen in de vorige alinea, de vennootschap enkel geldig kunnen vertegenwoordigd worden door de aldus benoemde vaste vertegenwoordiger. Bovendien wordt de vennootschap ook nog geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht,

6. Dagelijks bestuur.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de

vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, overdragen aan één of

meer personen, al dan niet aandeelhouders, die alleen of gezamenlijk optreden,

Uit het benoemingsbesluit moet duidelijk blijken dat de personen aan wie het dagelijks bestuur

is opgedragen, alleen of gezamenlijk optreden; mits publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch

Staatsblad kan deze bepaling aan derden worden tegengeworpen,

ZESDE BESLISSING.

Aan de in functie zijnde bestuurders, te weten:

-- de heer Simons, Benjamin Petrus Elisabeth, geboren te Antwerpen op 19 mei 1964

(rijksregisternummer 64.05.19-517.01), wonende te 2040 Antwerpen, Monnikenhofstraat 2.

 de heer Vander Vermet, Marc Oscar Maurice, geboren te Gent op 25 maart 1950 (rijksregisternummer 50.03.25-025.05), wonende te 2950 Kapellen, Prinsendreef 15 bus 22;

 de heer Van Brecht, Ludo Jozef Ernest, geboren te Broechem op 23 augustus 1947

(rijksregisternummer 47.08.23-453.94), wonende te 2990 Wuustwezel, Noordheuvel 27; -- de heer Leysen, Ivo Aloysius Maria, geboren te Turnhout op 18 september 1959

(rijksregisternummer 59.09.18-039.44), wonende te 2350 Vosselaar, De Breem 11 wordt ontslag verleend; zij bekomen kwijting over hun mandaat.

In hun plaats worden tot bestuurders benoemd voor een periode van zes jaar, tot aan de jaarvergadering van het jaar 2019:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

~

mod 11.1

- "Evergreen", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 2040 Antwerpen, Monnikenhofstraat 2, ondernemingsnummer 0442.142.628 RPR Antwerpen; haar bestuursorgaan heeft de heer Simons Benjamin voormeld benoemd tot vaste vertegenwoordiger, gelast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap-bestuurder.

- "Administratief Centrum Batavia", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 2040 Antwerpen, Monnikenhofstraat 6, ondernemingsnummer 0891.378.629 RPR Antwerpen, haar bestuursorgaan heeft de heer Simons Benjamin voormeld benoemd tot vaste vertegenwoordiger, gelast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap-bestuurder.

De aldus benoemde bestuurders, evenals de vaste vertegenwoordigers, hebben uitdrukkelijk verklaard het toegekende mandaat te aanvaarden.

Vergadering raad van bestuur.

Vervolgens zijn de bestuurders in vergadering bijeengekomen en hebben zij éénparig beslist dat de vennootschap "Administratief Centrum Batavia" voormeld wordt benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur en gedelegeerd bestuurder.

DE NOTARIS

(get.) J. COPPENS

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte en lijst publicatiedata.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.06.2013, NGL 27.09.2013 13596-0110-013
16/01/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.06.2012, NGL 07.01.2013 13006-0064-013
16/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.06.2011, NGL 13.09.2011 11544-0026-014
01/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 17.06.2010, NGL 23.09.2010 10551-0432-014
01/06/2010 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2008, GGK 18.06.2009, NGL 26.05.2010 10131-0378-014
28/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 18.06.2009, NGL 27.07.2009 09464-0306-014
11/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 19.06.2008, NGL 08.07.2008 08377-0228-017
06/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 21.06.2007, NGL 05.07.2007 07346-0037-018
04/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 15.07.2006, NGL 28.08.2006 06712-0016-018
10/10/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 14.07.2005, NGL 30.09.2005 05814-5218-018

Coordonnées
B.B. & V.-CONSTRUCT

Adresse
SCHOUWKENSSTRAAT 10 2030 ANTWERPEN 3

Code postal : 2030
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande