B.BOGAERTS-RAADGEVEND INGENIEUR

Société en commandite simple


Dénomination : B.BOGAERTS-RAADGEVEND INGENIEUR
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 886.360.858

Publication

07/08/2014
ÿþMad wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de

MONITE

1 á -07- 2014

Rl~(;

~....,y~/r~..Y.....~....-.-...~,..~,,.~ ...............~~.,

ill'BANla 4.,iil I<lw+l.ii"11ANlDEI. ANTWErrl'EN, eiel. MECHELEN

IuIIiguoiui1i1jioiu

30-(

BELGISCH

UR BELGE

'7- 2011;

3TAATSBLA

~ ~r

~a ~:~;~~ :-~~--

1 Pré

,,., . . ~ . .. . _ ..,. . .

_.diy....W

Ondernemingsnr : 0886.360.858

Benaming

(voluit) : B. BOGAERTS-RAADGEVEND INGENIEUR (verkort)

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : HEIKE 11, 2811 MECHELEN (HOMBEEK)

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING (ontbinding - invereffeningstelling - sluiting vereffening mandaat)

Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van de vennoten, gehouden op de maatschappelijke zetel op maandag 30 juni 2014:

Eerste agendapunt

Vooreerst geeft de voorzitter lezing van het verslag, opgesteld door de zaakvoerder op vierentwintig juni tweeduizend veertien, waarin deze toelichting verstrekt bij de voorgestelde ontbinding/invereffeningstelling van de vennootschap. Bij dit ver-slag is een staat van activa en passiva gevoegd, afgesloten per negentien juni tweeduizend veertien, hetzij minder dan drie maanden voor deze vergadering, waarvan lezing wordt gegeven. Zoals blijkt uit de aangehechte staat van activa en passiva werden alle schulden, inclusief deze ingevolge de invereffeningstelling, voldaan op datum van vaststelling van deze staat. Bijgevolg staat niets het goede verloop van de vereffening van de vennootschap in de weg.

Dit verslag en bijhorende staat van activa en passiva worden met eenparigheid van stemmen goedgekeurd. Tweede agendapunt

De voorzitter verklaart vervolgens dat de vennootschap op heden niet meer actief is.

Gegeven het voorgaande besluit de vergadering eenparig om over te gaan tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap en haar in vereffening te stellen, te rekenen vanaf heden. De vennootschap zal nog enkel bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening.

Deze beslissing tot ontbindingen-vereffeningstelling brengt mee dat de in-functie-zijnde zaakvoerder, met name de heer Bogaerts Benoit, voornoemd, wordt ontlast van zijn mandaat van zaakvoerder met ingang van heden,

Derde agendapunt

In verwijzing naar het hoger gemeld verslag van de zaakvoerder, en de daaraan gevoegde staat van activa en passiva, wordt er door de voorzitter voorgesteld om het netto-actief (t.t.z, na afrekening van alle kosten en/of belastingen dewelke verband houden met onderhavige ontbinding en in-vereffening-stelling van de vennootschap) te verdelen onder de vennoten, en dit in verhouding tot het hen toebehorende aantal aandelen,

De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om -zoals voorgesteld- de terugname van het resterend actief te laten gebeuren door de vennoten zelf, en dit in verhouding tot hun aandelen-aantal.

Vierde agendapunt

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat aile boeken, beschei-den, gegevens en/of, documenten van de vennootschap gedurende een periode van minstens vijf (5) jaar vanaf heden in bewaring zullen blijven te 2811 Mechelen (Hombeek), Heike 11, bij de heer Bogaerts Benoit, voormeld, dewelke -voor zoveel als nodig- deze opdracht tot bewaarneming aanvaardt.

Vijfde agendapunt

De vergadering stelt éénparig vast dat -rekening houdende met de hoger gemelde aanwending/bestemming van het actief- de vereffening van de vennootschap de facto bewerkstelligd werd en de vennootschap thans als volledig vereffend dient beschouwd te worden.

De vergadering stelt met eenparigheid van stemmen vast dat de vereffening van de vennootschap geëindigd is en dat de vennootschap opgehouden heeft te bestaan.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

De bijzondere algemene vergadering stelt vast dat voldaan werd aan alle voorwaarden van het Wetboek

van Vennootschappen terzake, en beslist vervolgens met éénparigheid van stemmen om de vereffening heden

te sluiten, met kwijting en décharge, zonder voorbehoud noch beperking, aan wie het behoort.

Zesde agendapunt

De vergadering verleent mandaat aan

1) de heer Bogaerts Benoit, voormeld,

2) de heren Verlinden Gerrit en Brion Christophe, boekhouders-fiscalisten, kantoorhoudende te 1980-Zemst, Brusselsesteenweg 119A,

3) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Boekhoudkantoor Veelinden", met zetel te 1980-Zemst, Brusselsesteenweg 119A,enfof zijn/haar aangestelde(n), elk kunnende afzonderlijk en alleen optreden,

teneinde bij de bevoegde diensten van het Ondememïngsloket, het Bestuur van de Directe Belastingen en/of van de B.T.W., alsook bij alle besturen en instellingen in het kader van de sociale wetgeving, alle dienstige verklaringen te doen inzake de huidige invereffeningstelling met afsluiting ervan, daartoe alle documenten te tekenen en verklaringen af te leggen, teneinde met de voormelde besturen enfof instellingen alle regelingen, dadingen en overeenkomsten te treffen in verband met de sluiting van deze vereffening.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- Verslag van de zaakvoerder aan de bijzondere algemene vergadering van vennoten dd. 24 juni 2014, met

staat van activa en passiva per 19 juni 2014;

- Verslag van de bijzondere algemene vergadering van vennoten dd. 30 juni 2014

B Bogaerts

Beherend vennoot

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
B.BOGAERTS-RAADGEVEND INGENIEUR

Adresse
HEIKE 11 2811 HOMBEEK

Code postal : 2811
Localité : Hombeek
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande