B.C. SOLUTIONS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : B.C. SOLUTIONS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 563.659.872

Publication

08/10/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

06-10-2014

Griffie

*14309070*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0563659872

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

B.C. Solutions

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(verkort) :

Laar 25

2630 Aartselaar

Onderwerp akte :

Uittreksel uit een akte verleden voor Peter Dehandschutter, geassocieerd notaris te Aartselaar op 6 oktober 2014, nog te registreren.

VENNOTEN - OPRICHTERS

1. De heer CUYPERS Bart Maria, geboren te Kapellen op negen mei

negentienhonderdzesenzeventig, [Identiteitskaart nummer : 591-7735183-20 / Rijksregister nummer : 76.05.09-131.66], wonend te 2000 Antwerpen, Brouwersvliet 12.

2. Mevrouw CUYPERS Anne-Marie Alfons, ongehuwd, geboren te Kapellen op eenentwintig november negentienhonderdzevenenzeventig, [Identiteitskaart nummer : 591-5768323-29 / Rijksregister nummer : 77.11.21-164.27], wonende te 2018 Antwerpen, Lentestraat 11.

3. De heer CUYPERS Raf Ria Jozef, geboren te Kapellen op zeventien december negentienhonderdnegenenzeventig, [Identiteitskaart nummer : 591-8659427-48 / Rijksregister nummer : 79.12.17-125.41] echtgenoot van Mevrouw FISSERS Kathleen Colette Georges, wonend te 2940 Stabroek, Abtsdreef 93.

Hij verklaart gehuwd te zijn te Antwerpen(Berendrecht) op zestien juli tweeduizend en vijf onder het wettelijk stelsel blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Didier Marynen te Stabroek op dertien juni tweeduizend en vijf.

Hij verklaart geen enkele akte van wijziging, vereffening of verklaring aangaande zijn huwelijkse voorwaarden verleden te hebben.

1. Mevrouw CUYPERS Caroline Felix Hilde, ongehuwd, geboren te Brasschaat op zevenentwintig

december negentienhonderdnegentig, [Identiteitskaart nummer : 591-1448933-49 / Rijksregister

nummer : 90.12.27-450.35], wonende te 2940 Stabroek, Plantinlaan 28 A.

RECHTSVORM

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

NAAM

B.C. SOLUTIONS

ZETEL:

De zetel is gevestigd te 2630 Aartselaar, Laar 25.

Bij éénvoudige beslissing van de zaakvoerder, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch

Staatsblad, mag de zetel naar om het even welke plaats in het Nederlandstalig gedeelte van België

of in het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad, overgebracht worden.

De zaakvoerder is gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen of stapelhuizen, zowel in

België als in het buitenland op te richten.

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel:

I. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de

vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

1. De uitbating, het beheer en de inrichting van drankgelegenheden, verbruikssalons, cafés, tavernes, clubs, bars, tearooms, restaurants, frituren, hotels, traiteurdiensten, alsook het inrichten van banketten, feestelijkheden en de verhuring van feestzalen, de bereiding en de handel, import en export van alle mogelijke koude en warme gerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees- en viswaren, ijs en rookwaren en alle aanverwante artikelen.

2. Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering;

3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

4. Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële, juridische of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie personeelszaken en algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel;

5. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten in andere rechtspersonen, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden;

6. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien en brevetten, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

7. De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel;

8. Het ontwikkelen en implementeren van internationale bouw- en marketingconcepten.

9. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatieondernemingen, ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

10. Het beheer van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het valoriseren en instandhouden van dit patrimonium vooral door beheersdaden, daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals ondermeer aankopen en verkopen, huren en verhuren van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, ordenen, valoriseren, verkavelen, doen bouwen en verbouwen en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin, van welke aard ook, met inbegrip van de onroerende leasing, te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere waarde elementen.

11. het ontwikkelen, kopen, verkopen, het in licentie geven van octrooien, exclusieve en andere

rechten, knowhow en andere aanverwante immateriële vaste activa.

II. Voor eigen rekening:

a. het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen en het beheer van een roerend vermogen.

b. de samenstelling en het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, het ruilen, het bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verfraaien, het onderhouden, het verhuren, het huren, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen, evenals alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, evenals zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in

de Wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële

markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf

augustus negentienhonderd éénennegentig.

DUUR:

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

KAPITAAL:

Het geplaatst kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), verdeeld in honderd

zesentachtig gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van

het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 49 0017 3897

4671 bij BNP PARIBAS FORTIS zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 3 oktober

2014 afgeleverd bankattest.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6200,00).

JAARVERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand juni te tien uur, op

de zetel van de vennootschap, tenzij anders vermeld in de oproeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2016.

BESTUUR:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders al of niet vennoten. Zij worden

benoemd door de statuten of door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun

opdracht bepaalt.

Wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap:

- de heer Bart CUYPERS voornoemd;

De heer Bart CUYPERS voornoemd, verklaart zijn benoeming tot niet-statutair zaakvoerder te

aanvaarden.

Verklaring zaakvoerder

De heer Bart CUYPERS, voornoemd, bevestigt, in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van de

vennootschap, geen beroepsverbod te hebben opgelopen.

BESTUURSBEVOEGDHEID

Behoudens wat bepaald is in hoofdstuk VII van de statuten in geval de vennootschap slechts één

vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet

vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd voor onbeperkte duur.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van

het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen

de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee (2) zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie (3) of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en

verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere

volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere

zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap

jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De duur van hun opdracht is onbeperkt.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zullen zij handelen in overeenstemming met

het Wetboek van Vennootschappen.

De zaakvoerders mogen welbepaalde bevoegdheden voor daden van dagelijks bestuur overdragen

aan elke persoon, die zij bekwaam zouden achten.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de

handtekening der zaakvoerders en andere agenten van de vennootschap onmiddellijk worden

voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

RECHTSPERSOON ALS ZAAKVOERDER

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten,

zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad, of werknemers een vaste vertegenwoordiger

die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk en

strafrechtelijk aansprakelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

DAGELIJKS BESTUUR

De zaakvoerders worden onder andere belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap. Elke zaakvoerder beschikt over de maatschappelijke handtekening, voor alle daden van het dagelijks bestuur.

In die omstandigheden kunnen zij onder andere alle rekeningen openen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen, zelfs zonder provisionering van de rekeningen, alle rekening-uittreksels tot goedkeuring ondertekenen, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen.

De handtekening van ieder van hen volstaat om de vennootschap te vertegenwoordigen voor alle verrichtingen bij de bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden zoals ondermeer spoorwezen, post, telefoon, elektriciteit, water, e.a.

CONTROLE

Van zodra wettelijk vereist wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, aan één of meer commissarissen opgedragen De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straffe van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap wettelijk vrijgesteld is van de verplichting één of meer commissarissen te benoemen, heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid die wettelijk aan een commissaris toekomt.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

De bezoldiging van de commissarissen wordt eveneens vastgesteld door de algemene vergadering, rekening houdend met de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Deze bezoldiging bestaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang en voor de duur van hun opdracht wordt vastgesteld. Zij kan worden gewijzigd met instemming van partijen.

Buiten die bezoldiging mogen de commissarissen geen enkel voordeel, in welke vorm ook, van de vennootschap ontvangen.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Het eerste boekjaar vangt aan op de datum van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige akte op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel in overeenstemming met het Wetboek van Vennootschappen en loopt tot 31 december 2015.

WINSTVERDELING

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto - actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van het Wetboek van Vennootschappen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De geassocieerd notaris

Peter Dehandschutter

Tegelijk neergelegd: afschrift van de akte.

28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 22.06.2016 16213-0438-013

Coordonnées
B.C. SOLUTIONS

Adresse
LAAR 25 2630 AARTSELAAR

Code postal : 2630
Localité : AARTSELAAR
Commune : AARTSELAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande