B.F.A. ADVIES

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : B.F.A. ADVIES
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 420.648.418

Publication

07/05/2014
ÿþ

fiebu~ ~~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

.

t

Voor,

behoude aan het Belgisci

Staatsbl;

Ondernemingsnr : 0420.648.418

Benaming

(voluit) : B.F.A. ADVIES

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Frits Van den Berghelaan 35, 2630 Aartselaar

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING - BENOEMING VAN VEREFFENAAR - AANPASSING STATUTEN

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Peter Dehandschutter te Aartselaar op 25 maart 2014,geregistreerd te Kontich op 28 maart 2014, boekdeel 547, blad 13 vak 11, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B.F.A, ADVIES" met zetel te 2630 Aartselaar, Frits Van den Berghelaan 35, BTW-nummer BE0420.648.418, rechtspersonenregister Antwerpen, met eenparigheid van stemmen het volgende heeft beslist;

EERSTE BESLISSING

De vergadering stelt vast dat het maatschappelijk kapitaal sedert 1 januari 2002, achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (18.592,01 EUR) bedraagt,

TWEEDE BESLISSING

Er werd een tussentijdse staat van activa en passiva opgesteld per 31 december 2013, De vennoot-zaakvoerder verklaart dat deze staat een getrouw beeld geeft van de financiële positie en van de resultaten van de vennootschap in de periode tussen 1 juli 2013 en 31 december 2013.

Na lezing en kennisname wordt de tussentijdse staat van activa en passiva per 31 december 2013 unaniem goedgekeurd.

De voormelde staat van activa en passiva opgesteld per 31 december 2013 vormt eveneens de jaarrekening voor het boekjaar 2013. De vergadering beslist deze jaarrekening zonder voorbehoud goed te keuren.

DERDE BESLISSING

De vergadering krijgt lezing en gaat over tot goedkeuring van het bijzonder verslag van de zaakvoerder, de dato 1 maart 2014, alsook van het verslag van de extern accountant van de vennootschap, met name FIN-Q, gevestigd te 2600 Antwerpen (Berchem), Fruithoflaan 95 bus 28, vertegenwoordigd door de heer Eric De Roeok, extern accountant, met betrekking tot de voorgestelde ontbinding van de vennootschap, de dato 10 maart 2014, evenals van de staat van activa en passiva van de vennootschap opgesteld per 31 december 2013, dus niet meer dan drie maanden voor onderhavige akte.

De besluiten van het verslag van de extern accountant de dato 10 maart 2014 luiden als volgt:

"De staat van activa en passiva, per 31 december 2013, die door de zaakvoerder, in het vooruitzicht van de ontbinding en de vereffening van de vennootschap B.F.A.-Advies, werd opgesteld, ingevolge artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, zal, minder dan die maanden oud zijn, de indien de buitengewone algemene vergadering zoals gepland doorgaat voor 31 maart 2014.

De wettelijke voorwaarden zijn dan vervuld.

Wij bevestigen wat de voorgelegde staat van activa en passiva per 31 december 2013, opgesteld werd door het bestuursorgaan van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid B.F.A.-Advies met maatschappelijke zetel te 2630 Aartselaar, Frits Van den Berghelaan, 35, met een .balanstotaal van honderdachtennegentigduizend honderdzeventig euro zevenentwintig eurocent (198.170,27¬ )

Deze staat van activa en passiva per 31 december 2013 vloeit zonder aanpassingen voort uit de boekhouding en werd opgesteld in discontinuïteit. De voorzieningen voor de kosten van ontbinding en vereffening werden erin opgenomen, zoals voorgeschreven in artikel 28 § 1 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001.

Ingevolge ons voorbehoud op de teruggave van de BTW op oninvorderbare vorderingen het netto-actief van de Burgerlijke vennootschap onder vorm van Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid B.F.A.-AIZI!I S.ponderdeeoentachtigduizeestzeverthonderd.veertig.euro. en. dertig. eurocent,_(1.81.74Q,30¬ ).bedraagt

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

in plaats van honderd achtentachtigduizend en driehonderd euro en zeventien eurocent (188.333,17¬ ) zoals in de staat van activa en passiva per 31 december 2013 vermeld is.

De controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd op basis van de toepasselijke regelgeving, laten ons toe te besluiten dat deze staat op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding.

Deze staat is naar ons oordeel, behoudens ons voorbehoud, volledig, getrouw en juist opgesteld.

Dit verslag wordt ter informatie bezorgd aan de aandeelhouders, die zich over de ontbinding van de vennootschap moeten uitspreken tijdens een buitengewone algemene vergadering die op 25 maart 2014 voor notaris Annelies PODEVYN of Peter DEHANDSCHUTTER te Aartselaar zal gehouden worden.

Indien de buitengewone algemene vergadering niet voor 31 maart 2014 gehouden wordt, zal een nieuwe staat van activa en passiva moeten opgesteld worden, alsook een nieuw bijzonder verslag van het bestuursorgaan en zal deze nieuwe staat van activa en passiva terug door een externe accountant moeten gecontroleerd worden.

Dit verslag is enkel dienstig voor de ontbinding van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid B.F.A.-ADVIES en kan niet voor andere noodwendigheden gebruikt worden. Antwerpen-Berchem, 10 maart 2014

(getekend)

M.V. FIN-Q Erkenning IAB nr. 223355 3N 93

vertegenwoordigd door haar bestuurder, de heer Eric De Roeck,

extern accountant belastingsconsulent

Erkend door het IAB onder nummer 1237 2N 55"

De vergadering besluit hierop de vennootschap vroegntijdig te ontbin-'den en in vereffening te stellen, en dit met ingang van heden. De vennootschap bestaat enkel nog voor haar vereffening.

VIERDE BESLISSING

Onder de opschortende voorwaarde van de homologatie door de rechtbank van koophandel te Antwerpen wordt tot vereffenaar benoemd de heer Jacques Colscn, voornoemd, die verklaart te aanvaarden.

Zijn mandaat is niet bezoldigd.

De vereffenaar beschikt over de meest uitgebreide machten voor de uitoefening van zijn mandaat, namelijk deze voorzien bij artikel 181 en volgende van het wetboek van vennootschappen.

Aan de vereffenaar wordt de bijzondere volmacht gegeven teneinde onder meer over te gaan tot de indiening van het verzoekschrift op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel tot de bevestiging van de benoeming van de vereffenaar, alsook het aanwijzen van een vervanger als vereffenaar tegenover de bevoegde rechtbank van koophandel indien de door de algemene vergadering benoemde vereffenaar en/of haar vaste vertegenwoordiger niet zouden worden aanvaard door de rechtbank,

Hij zal ook de toestemming van de algemene vergadering niet moeten inroepen voor de gevallen voorzien in de artikelen 182 en 185 van voormeld wetboek, daar de vergadering hem uitdrukkelijk machtiging verleent voor aile handelingen in voornoemde artikelen aangestipt, met uitzondering van de voortzetting van de activiteit vert de vennootschap.

De vereffenaar zal ondermeer mogen vervreemden, verkopen, afstaan en overdragen alle goederen van de vennootschap, zowel roerende als onroerende, zelfs uit de hand, voor de tegenwaarde en onder de voorwaarden die hij zal goedvinden.

De vereffenaar zal derden ais gevolmachtigde mogen aanstellen en hen de machten verlenen die hij nuttig of nodig acht.

Alle akten, van welke aard ook, welke de vennootschap in vereffening verbinden, zullen door de vereffenaar mogen ondertekend worden. De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken en hij zal zich mogen beroepen op de boeken en geschriften van de vennootschap.

De handtekening van de vereffenaar volstaat om geldig de vennootschap in liquidatie te verbinden. VIJFDE BESLISSING

De vergadering stelt het einde van de opdracht van zaakvoerder, de heer Jacques Colson, voornoemd, vast gelet op de ontbinding en de in vereffeningstelling van de vennootschap en de benoeming van een vereffenaar en verleent décharge aan de heer Jacques Colson, voornoemd, als zaakvoerder voor het door hem tot op heden gevoerde bestuur,

ZESDE BESLISSING

De statuten dienen voortaan gelezen en geïnterpreteerd te worden, rekeninghoudend met de toestand van ontbinding en invereffeningstelling.

De hiernavolgende bepalingen, welke handelen over bestuur en toezicht (artikels 8 en 9) en ontbinding en vereffening (artikel 13) zijn niet meer van toepassing, in de mate zij onverenigbaar zijn met deze toestand.

De laatst gecotrdineerde tekst van de statuten wordt aangevuld met een nieuwe bepaling, welke zonodig voorgaande artikels vervangt en die luidt als volgt:

"Toestand na ontbinding en invereffeningstelling

Bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van 25 maart 2014 werd de vennootschap ontbonden en in vereffening gesteld, zodat zij nog slechts bestaat voor de noodwendigheden van haar vereffening.

De vertegenwoordigingsbevoegdheid van de vennootschap berust thans bij de vereffenaar, die verantwoording verschuldigd is onder het wettelijk voorziene toezicht.

Tot vereffenaar werd aangesteld: de heer Jacques Colson, wonende te 2630 Aartselaar, Frits Van den Berghelaan 35.

Zijn mandaat is niet bezoldigd.

1111111111

Machten van de vereffenaar

De vereffenaar beschikt over de meest uitgebreide machten voor de uitoefening van zijn mandaat, namelijk deze voorzien bij artikel 181 en volgende van het wetboek van vennootschappen.

Hij zal ook de toestemming van de algemene vergadering niet moeten inroepen voor de gevallen voorzien in de artikelen 182 en 185 van voormeld wetboek, daar de vergadering hem uitdrukkelijk machtiging verleent voor alle handelingen in voomoemde artikelen aangestipt, met uitzondering van de voortzetting van de activiteit van de vennootschap.

De vereffenaar zal ondermeer mogen vervreemden, verkopen, afstaan en overdragen alle goederen van de vennootschap, zowel roerende ais onroerende, zelfs uit de hand, voor de tegenwaarde en onder de voorwaarden die hij zal goedvinden,

De vereffenaar zal derden als gevolmachtigde mogen aan-'stellen en hen de machten verlenen die hij nuttig of nodig acht.

Aile akten, van welke aard ook, welke de vennootschap in vereffening verbinden, zullen door de vereffenaar mogen ondertekend worden.

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken en hij zal zich mogen beroepen op de boeken en geschriften van de vennootschap. De handtekening van de vereffenaar volstaat om geldig de vennootschap in liquidatie te verbinden"

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE GEASSOCIEERD NOTARIS

Peter DEHANDSCHUTÎER

Tegelijk neergelegd: afschrift van de akte, homologatie benoeming vereffenaar, coördinatie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

. Voor-behoirdeil aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

22/07/2014 : ANT000418
22/10/2014
ÿþ Mal Waal 11,1

In de bijIagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



I1111111j1.1111j111111J11111111

Vo. aan.-aan Belg Staat

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

Tt 3 OKT. Z014

Griffie

Ondememingsnr : 0420 648 418

Benaming

(voluit) B.F.A. - Advies in vereffening

(verkort)

Rechtsvorm: Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel Frits Van den Berghelaan, 35 te 2630 Aartselaar

(volledig adres)

Onderwerp akte Sluiting van de vereffening

Verwijzend naar de Bijzondere Algemene Vergadering van 30 september 2014, wordt de ontbinding van de

vernootschap, die verscheen in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 7 mei 2014 beëindigd.

De enige vennoot stelt ook het ontslag van de vereffenaar vast en geeft hem kwijting.

De ontbinding van de vennootschap verscheen op 7 mei 2014 in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De Rechtbank van Koophandel, afdeling Antwerpen, 225te kamer, heeft op 2 september 2014 beslist om

het plan tot verdeling van de activa onder de schuldeisers goed te keuren. Dit plan werd ingediend ter Griffie'

van de rechtbank op 24 juli 2014.

De boekhoudkundige en vennootschapsrechterlijke documenten zullen gedurende 5 jaar bewaard worden door de vereffenaar, de heer>Jacques Colson, op het adres Frits Van den Berg helaan, 35 te 2630 Aartselaar,

Opgesteld te Aartselaar op 30 september 2014,

Getekend, Jacques Colson,

Vereffenaar en enig vennoot van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid B.F.A.-Advies in vereffening, met maatschaapelijke zetel te, 2630 Aartselaar, Frits Van den Berg helaan, 35.

Bijlage: Kopie uitspraak van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen van 2 september 2014.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening,

15/07/2013 : ANT000418
16/08/2012 : ANT000418
03/08/2011 : ANT000418
26/08/2010 : ANT000418
11/09/2009 : ANT000418
08/08/2008 : ANT000418
04/09/2007 : ANT000418
16/10/2006 : ANT000418
09/01/2006 : ANT000418
14/12/2005 : ANT000418
13/04/2005 : ANT000418
19/12/2003 : ANT000418
21/10/2002 : ANT000418
20/09/2001 : ANT000418
25/07/2000 : ANT000418
01/01/1993 : ANT418
13/04/1989 : ANT418
01/01/1989 : ANT418
01/01/1986 : AN222716

Coordonnées
B.F.A. ADVIES

Adresse
FRITS VAN DEN BERGHELAAN 35 2630 AARTSELAAR

Code postal : 2630
Localité : AARTSELAAR
Commune : AARTSELAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande