B.G.C.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : B.G.C.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.706.189

Publication

16/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.06.2013, NGL 14.08.2013 13418-0585-011
24/02/2011
ÿþnad 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

y

" iio3oa~s

Neer^-ild fer crie YU !re RetAtbni nan tiocphalidt;! : ,_ t. ;t,=erporl, op

I 4 FEB. 2011

Griffie

Ondememingsnr: eg 33 ,

Benaming : B.G.C.

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vlasakker 35

2160 Wommelgem

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

1. Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Carlos De Baecker te Antwerpen op 8 februari 2011 dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door 1. De heer. GERARDIS Bruno Marie Pierre, geboren te Berchem. (Antwerpen) op 30 november 1962, [I.K. 590-6978418-27 I. R.R. 62.11.30-383.96], wonende te 2160 Wommelgem,' Vlasakker 35 en 2. Mevrouw NAETS Tania Octavie, geboren te Merksem op 5 maart 1965, [I.K. 590-8978064-61 / R.R. 65.03.05-220.46], wonende te 2160 Wommelgem, Vlasakker 35, met volgende standregelen:

' De naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid luidt: S.G.C.

De zetel is gevestigd te 2160 Wommelgem, Vlasakker 35.

i; De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel:

verstrekken van prestaties als externe consultant inzake :management, beheer van vennootschappen en uitoefenen van. :bestuursmandaten, alsook allerhande prestaties op het gebied

van management, communicatie, advies en dienstverlening aan organisaties, bedrijven en particulieren, en dit in de meest uitgebreide zin van het woord.

Deze activiteit zal onder meer gericht zijn op organisatie en :advies van financiële, commerciële en technische aard, de opleiding, de organisatie van voordrachten, studiedagen en seminaries evenals op de verspreiding van kennis inzake management, productontwikkeling, door consult, training, ,ontwikkeling en verkoop van ondersteunende software, ;diensten, producten en know how.

Dit omvat onder meer, zonder dat de navolgende opsomming als:. ',beperkend dient aanzien te worden:

A. Het verlenen van adviezen en bijstand op gebied van :management, communicatie, bedrijfsvoering en economische

wetg.ev.in.g_,_____marketing_,_____exp.ort__.._en___ impo_rt. van.____f.inancie.le.,

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

commerciële, technische, industriële of administratieve aard. en in het algemeen, diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

B. Het uitvoeren of laten uitvoeren van communicatie-(audiovisueel, multimediaal, muzikaal, print, electronisch, enzovoort) en management diensten/producten, alle studies en onderzoek, het verrichten van marktonderzoek, promotie, .marketing, techno consult, assistentie op het gebied van .management, communicatie en commercieelvlak;

:C. Het kopen, verkopen en in licentie nemen of geven van ;octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame Lactiva;

D. Het verlenen van allerlei diensten op het vlak van de communicatie, publiciteit en sponsoring voor diverse media;

E. Het produceren en uitgeven, het samenstellen en het verlenen van steun aan allerlei drukwerk, boeken, rapporten en geschriften, elektronische, multimedia, audiovisuele, muzikale en andere media-boodschappen;

.F. Het optreden als commercieel agent, van om het even welk groep of persoon, auteur, product, zowel in het buitenland :als in het binnenland, zowel import als export.

G. Tussenpersoon in de handel.

H. Publiciteitsonderneming omvattende onder meer

reclameagentschap, reclame-advies, marketing, copywriting, ;logo's en belettering, agentschap voor public-relations;

1. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van een eigen roerend en onroerend patrimonium. De vennootschap mag alle handelingen verrichten die hiermede in verband staan, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ;ontwikkeling van ondernemingen.

- Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door 'inbreng, participatie of investering;

Het optreden als tussenpersoon;

-- De vennootschap mag onder meer onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, doch alleen met het oog op het beheer en de opbrengst en dus onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en opbrengst; zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden, zonder dat :deze verrichtingen een activiteit als vastgoedhandelaar mogen :uitmaken. Zij mag alle activiteiten verrichten met betrekking 'tot onroerende leasing, renting en verhuring.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag overgaan tot het verstrekken van waarborgen of aval, hypotheek of pand, met inbegrip van de :handelszaak, voor eigen rekening of voor rekening van derden.

BIphge bij fiée Bélgisëh StaatsTTád - 24702/26I1- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hcedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

De vennootschap kan tot verwezenlijking van dit doel alle noodzakelijke en nuttige verrichtingen of maatregelen nemen, gelijkaardige of aanverwante ondernemingen, alsmede niet

aanverwante ondernemingen verwerven, in dergelijke

ondernemingen deelnemen, aan tijdelijke of niet in de tijd begrensde verenigingen, licenties en andere gelijkaardige rechten in binnen- en buitenland toestaan.

De vennootschap kan alle financiële, industriële, handels-,

roerende en onroerende verrichtingen stellen, die 'rechtstreeks en onrechtstreeks met haar doel verband houden.

De vennootschap kan -ook functies van bestuurder of ;vereffenaar van andere vennootschappen en verenigingen 'uitoefenen.

Zij mag, zowel in België als in het buitenland, alle zetels van uitbating en fabricatie, alle bijhuizen, agentschappen handelskantoren of stapelplaatsen oprichten, aankopen of overdragen aan andere fysieke of juridische personen.

Het kapitaal bedraagt: achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) gesplitst in honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Voornoemde comparanten hebben als volgt ingetekend op het maatschappelijk kapitaal:

1. De heer GEBAKDIS Bruno, voornoemd, voor vijfennegentig (95) aandelen.

2. Mevrouw NAETS Tania Octavie voornoemd, voor éénennegentig

(91) aandelen.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders,

'al dan niet vennoten. De zaakvoerders worden door de algemene 'vergadering benoemd. De uittredende zaakvoerders zijn ;herkiesbaar.

Ot niet-statutaire zaakvoerder werd benoemd: de heer GERARDIS

Bruno, voornoemd.

:Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te :verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder mag een of meer directeurs aanstellen. Hij mag het dagelijks bestuur en de vertegenwoordiging, wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan een of meer personen die individueel, gezamenlijk, dan wel als college moeten optreden. De zaakvoerder kan nog bijzondere machten toekennen aan lasthebbers. Hij bepaalt de wedde of vergoedingen van die lasthebbers.

De vennootschap wordt bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of als verweerder, verbonden door één enkele zaakvoerder alleen handelend' bevoegd, zelfs indien er meerdere zijn, tenzij de algemene vergadering hen dienaangaande beperkingen heeft opgelegd.

;In de gevallen waarin de wet dit voorschrijft zullen één of' meerdere commissarissen worden benoemd. Zolang dit niet noodzakelijk is, wordt het toezicht van de vennootschap :toevertrouwd aan de vennoten. Indien er één of meerdere commissarissen worden aangesteld zullen zij worden benoemd

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

voor ten hoogste drie jaar. De uittredende commissarissen :zullen herkiesbaar zijn.

;Elk jaar wordt er een algemene vergadering gehouden, op de :vennootschappelijke zetel of op een andere in de ;bijeenroepingen aangeduide plaats. Deze jaarvergadering vindt plaats op 6 juni van elk jaar te elf uur.

Om tot een algemene vergadering te worden toegelaten, moeten de vennoten de zaakvoerder(s) tenminste vijf dagen voor de vergadering schriftelijk verwittigen dat zij de vergadering wensen bij te wonen.

De vennoten mogen voor de algemene vergadering een. volmachtdrager aanstellen die zelf stemrecht heeft. De volmacht moet voldoen aan de door de zaakvoerder(s) voorgeschreven vorm. Zij moet op de vennootschappelijke zetel worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen voor de vergadering. Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december. Elk jaar, op 31 december worden de inventaris en de jaarrekening opgesteld overeenkomstig de wet.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel tot 2012.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2013.

Op de nettowinst wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds het tiende van het vennootschappelijk kapitaal bereikt heeft. Het saldo wordt aangewend in overeenstemming met de besluiten van de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s) en in de mate dat de wet het toelaat.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering een of meer vereffenaars aanstellen, hun bevoegdheid en hun. vergoeding vaststellen. Na gelijkstelling van de aflossingen'. op deelbewijzen wordt het batig saldo van de vereffening ;onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun bezit aan. aandelen.

'De comparanten-oprichters stellen aan als bijzondere ,gevolmachtigde, met recht van indeplaatsstelling, de besloten. vennootschap met beperkte aansprakelijkheid TAC, met zetel te ;2000 Antwerpen, Sint-Pietersvliet 3 bus 3, vertegenwoordigd door de heer Van den Bogaert Guy, wonend te 2550 Kontich, Scheihagenstraat 52, aan wie volmacht verleend wordt om verbeteringen/wijzigingen te doen bij het Griffie van 'Rechtbank van Koophandel en al het nodige te doen en alle .documenten te tekenen met het oog op de inschrijving van de vennootschap in het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen als B.T.W.-belastingplichtige, inclusief de ;macht om deze inschrijvingen te verbeteren en/of te wijzigen, indien nodig.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
B.G.C.

Adresse
VLASAKKER 35 2160 WOMMELGEM

Code postal : 2160
Localité : WOMMELGEM
Commune : WOMMELGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande