B.K. CONSULTANCY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : B.K. CONSULTANCY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 534.858.097

Publication

04/06/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13303222*

Neergelegd

31-05-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0534858097

Benaming (voluit): B.K. CONSULTANCY

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2870 Puurs, Keulendam 25

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: OPRICHTING  AANSTELLING ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor Anton Van Bael, geassocieerd notaris te Antwerpen op eenendertig mei

tweeduizend dertien, neergelegd op het negende registratiekantoor te Antwerpen;

BLIJKT dat

l. De sub 4. nagemelde persoon een handelsvennootschap heeft opgericht in de vorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met de naam:  B.K. CONSULTANCY .

2. De vennootschap is gevestigd te 2870 Puurs, Keulendam 25.

3. De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

4. De vennoot/oprichter is de heer KEULEMANS, Bart Adriaan Sophia, wonende te 2870 Puurs, Keulendam 25 .

5. Het geplaatste kapitaal van de vennootschap achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) bedraagt. Het is tot beloop van twaalfduizend vierhonderd euro gestort.

De heer Bart Keulemans, voornoemd, heeft zich verbonden het bedrag van zesduizend tweehonderd euro bij te storten.

6. Het kapitaal is gevormd door stortingen in geld.

7. Het boekjaar samenvalt met het kalenderjaar.

Het eerste boekjaar loopt uitzonderlijk van de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft tot

eenendertig december tweeduizend veertien.

8. - Als zaakvoerder van de vennootschap is aangesteld: de heer Bart Keulemans voornoemd.

De opdracht geldt voor onbepaalde duur en neemt een aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft.

Krachtens artikel 7.2 der statuten is aan hem volledige individuele vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om alleen handelend namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

- als bijzondere mandataris, met recht van substitutie, aangesteld werd: mevrouw Van der Vloedt, Ria, wonende te 2930 Brasschaat, Bloemenlei 31, alsook haar aangestelden, aan wie de macht verleend wordt, om het nodige te doen voor de inschrijving -met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving- van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en voor haar registratie als BTW-belastingplichtige.

9. De vergadering besloten heeft geen commissaris te benoemen.

10. Het doel van de vennootschap als volgt in de oprichtingsakte nauwkeurig is omschreven :  De vennootschap heeft tot doel :

- Het bemiddelen in de verkoop van tweedehandswagens, verlenen van adviezen of het uitvoeren van consultancy opdrachten met betrekking tot de handel in tweedehandswagens.

- Inkoop, verkoop, klein- en groothandel, import en export van tweedehandswagens en onderdelen, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden.

- Verhuring, onderhoud, herstelling, ombouwen of verbeteren van voertuigen.

- Het verkopen van accessoires, toebehoren, brandstoffen, smeermiddelen, banden en andere

goederen.

- Alle activiteiten in de ruimste zin van het woord met betrekking tot adviesverlening, consultancy en management in het algemeen en in diverse sectoren, omvattende onder meer, maar niet uitsluitend:

o Adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer, waaronder onder meer maar niet uitsluitend het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van onder meer planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en de baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

o Managementactiviteiten in het algemeen waaronder onder meer het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven.

o Studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, handels-, bedrijfseconomisch of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen.

o Het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van nut kan zijn.

- Holdingactiviteiten, omvattende onder meer:

o Het door middel van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins verwerven van een belang of deelneming in alle bestaande of nog op te richten bedrijvigheden, vennootschappen of verenigingen in België of in het buitenland, zonder onderscheid.

o Het beheren, valoriseren, verkopen, ten gelde maken of anderszins vervreemden van deze participaties of belangen.

o Alle financiële transacties en financiële overeenkomsten.

o Het rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van de vennootschappen waarin zij een belang of een deelneming heeft en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met de activiteiten van een holding.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle

verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van roerende en onroerende goederen te bevorderen met uitzondering van die activiteiten voorbehouden aan vastgoedmakelaars.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, dit alles uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

- Alle activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf in de ruimste zin van het woord, omvattende onder meer:

o Het uitbaten en inrichten van één of meer snelbuffetten, snackbars, sandwichbars, hamburgerrestaurants, frietkramen, hotdoginstallaties, croissanteries, crêperies, warmwafelkramen, tearooms, ijssalons, cafetaria s, pizzeria s, pitabars, drive-in restaurants, met inbegrip van verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden, alsook de verkoop via telefoon, fax en/of internet van eetwaren en dranken die worden afgehaald of die worden thuisbezorgd.

o Het uitbaten en inrichten van één of meerdere restaurants en drankgelegenheden in het algemeen waaronder onder meer restaurants van het traditionele type, spijshuizen, snackbars en fastfoodzaken, verbruikerssalons, tearooms, milkbars, cafés, bars, nachtclubs, bodega s en tavernen, evenals alle drankgelegenheden allerhande al dan niet met alcoholhoudende dranken en sterke dranken, bierhallen, wijnbars, feestzalen, kortom alle activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf in de ruimste zin van het woord, met inbegrip van de verkoop van tabaks- en rookwaren, zichtkaarten, suikergoedwaren, belegde broodjes, snoepgoed, parfumerie-artikelen, snuisterijen en fantasie-artikelen, souvenirs en folklore-artikelen, evenals luxe-artikelen.

o De groot- en kleinhandel in de aan- en verkoop, de im- en export, het in huur nemen en verhuren, de herstelling, het onderhoud, de installatie en de uitbating van alle horecatoestellen, uitrusting en toebehoren, evenals van alle automatische ontspannings- en amusementspelen, toestellen en toebehoren.

o Het organiseren van allerhande feesten, banketten, barbecues en alle andere activiteiten die daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden.

o Het ter beschikking stellen van allerhande ruimten.

o Catering, uitzendkoks en verzorgen van feesten en recepties, alle traiteursdiensten en aanverwante activiteiten zoals het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels en alle toebehoren.

o De in- en uitvoer van en de groot- en kleinhandel in alle voedingswaren en dranken, zowel alcoholische als andere.

o Het begeleiden van en het adviseren van derden bij het inrichten en het uitbaten van horeca-en aanverwante bedrijven.

Luik B - Vervolg

- De groot- en kleinhandel in, de handelsbemiddeling in, de import en export van, alsook de

vervaardiging van alle toiletartikelen, parfumerie-artikelen, schoonheidsproducten, reinigingsmiddelen, zeep- en badproducten, cosmetica, manicure- en pedicure-artikelen, parfums en ander reukwerk, alle scheikundige, farmaceutische en parafarmaceutische artikelen en alle aanverwante producten, machines en toestellen, alle natuurproducten, kruien, drogisterij-, dieet- en algemene lichaamsverzorgingsartikelen en aanverwante producten, kortom alle producten, artikelen, materialen en toestellen voor lichaams-, huid-, nagels- en haarverzorging en hun accessoires.

- Het inrichten en uitbaten van een evenementenbureau in de ruimste zin van het woord, de organisatie van evenementen in de ruimste zin van het woord en het verrichten van alle activiteiten die daarmee verband houden, waaronder onder meer maar niet uitsluitend:

o De organisatie van evenementen, beurzen, manifestaties, kunstmanifestaties, feesten, straatfeesten, themafeesten, festivals, tornooien, markten en jaarmarkten, shows, modeshows, miss- en misterverkiezingen, bijeenkomsten, banketten, recepteis, salons, tentoonstellingen, vernissages, congressen, seminaries.

o Het inhuren en verhuren van hostessen, presentatoren/presentatrices, zangers/zangeressen, dansers/danseressen, muzikanten, discjockeys, evenals van orkesten, podiums, decors, klank- en lichtinstallaties, togen en alle andere mogelijke installaties, materialen en toebehoren, die verband houden met voormelde activiteiten.

o Het verwerven, inrichten, ter beschikking stellen, huren en verhuren van allerhande ruimten, zalen en terreinen waarin hoger vermelde activiteiten kunnen plaatsgrijpen of uitgeoefend worden, met inbegrip van het beheer en de exploitatie van multifunctionele centra en evenementenhallen dienstig voor voormelde activiteiten.

Deze opsomming moet in de breedste zin opgevat worden. Zij is gegeven ter verduidelijking, niet ter beperking.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële en financiële, zowel roerende als onroerende verrichtingen doen die in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze ondernemingen , verenigingen, of vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap mag haar activa verpanden ten voordele van derden. Ze mag zowel in België als in het buitenland alle industriële, handels, roerend en onroerende en financiële verrichtingen uitvoeren die dienstig zijn om haar activiteiten uit te breiden. Ze mag daarbij overgaan tot de aan/verkoop en aan/verhuur van onroerende goederen.

De vennootschap kan de functie van bestuurder of zaakvoerder in andere vennootschappen waarnemen. In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep of erkenning, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt makten.

11. Jaarlijks op tweede dinsdag van de maand mei om zeventien uur wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping.

Is deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Omtrent de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht de statuten geen bijzondere bepalingen bevatten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ANTON VAN BAEL  GEASSOCIËERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

- expeditie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.05.2016, NGL 31.08.2016 16516-0467-011

Coordonnées
B.K. CONSULTANCY

Adresse
KEULENDAM 25 2870 PUURS

Code postal : 2870
Localité : PUURS
Commune : PUURS
Province : Anvers
Région : Région flamande