B.T.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : B.T.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.781.811

Publication

26/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 20.08.2013 13443-0193-011
20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 13.01.2015 15015-0001-011
08/03/2013
ÿþMbd Word 11.1

tram ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



111111191 j1,1111 i i Neergelegd ier or,ffie van de Rechtbank

van Koophandel te Antwerpen, op

2 7 FEB, 2013

i





Griffie

Ondememingsnr : 0833 781 811

Benaming

(voluit) : B.T.

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : De Burletheide 29 - 2930 Brasschaat

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

De bijzonder algemene vergadering van 30 december heeft besloten Mevrouw Thys Vera te ontslaan als zaakvoerder met ingang van 31 december 2012.

Luc Batemans

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

28/02/2011
ÿþ Mcd 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



ebe+ogil Per eiffe no de Iedléeltc vam 14epkradel le Aftween

op 1 5 FFR. 2i111 Griffae armer.

bel

BE

Sta

Onderneniingsnr : Benaming

(voluit) : B. T.

133 ?X% B'41

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011- Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid

Zetel : De Burletheide 29 2930 Brasschaat

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Hans De Decker te Brasschaat op 10 februari 2011, eerstdaags te registreren, dat de heer BALEMANS Luc Louisa André, bediende en zijn echtgenote mevrouw THYS Vera Mathilde Andrea, zelfstandige, samenwonende te 2930 Brasschaat, de Burletheide 29, gehuwd zijnde; onder het stelsel van van algehele gemeenschap blijkens de bepalingen van hun huwelijkscontract verleden voor notaris Roevens te Brasschaat, op dertig augustus negentienhonderd zes en zeventig, welk stelsel zij tot op heden niet hebben gewijzigd, naar zij verklaren.

een vennootschap hebben opgericht als volgt :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Benaming : B.T. (artikel 1)

2. Duur : onbepaald (artikel 4)

3. Zetel De Burletheide 29 2930 Brasschaat

4. identiteit oprichters: zie boven

5. kapitaal: achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) (artikel 5), ter gelegenheid van de oprichting: ten belope van 6.200,- euro, (62; euro per aandeel) volstort door inbreng in geld,

6 Samenstelling: honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde die elk één/honderdste (1/100ste) deel van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen. (artikel 5).

7 begin en einde boeklaar: telkens van één januari tot eenendertig december van ieder kalenderjaar. Het;

eerste boekjaar loopt van 10 februari 2011 en eindigt op 31 december 2012. (overgangsbepaling)

8 Reserves, winstverdeling, vereffeningssaldo: Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen maakt de netto-winst uit. Op deze winst wordt vijf ten. honderd vooraf genomen voor de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer vereist, wanneer het " reservefonds één/ tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

Over de aanwending van het saldo zal worden beslist door de algemene vergadering.

(artikel 19).

9 Bestuur: Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer, al dan niet statutaire zaakvoerders, die benoemd worden door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur. (artikel 10). Iedere zaakvoerder, alleen handelend, heeft de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en om alle daden van beheer en van beschikking te stellen of toe te laten die betrekking hebben op het doel van de vennootschap. Aangesteld als Gewone niet-statutaire zaakvoerders zijn de heer BALEMANS Luc, voornoemd, en mevrouw THYS Vera, voornoemd, beiden voor

onbepaalde duur. "

ledere zaakvoerder alleen handelend vertegenwoordigt de vennootschap in rechte, zowel als eiser, dan als verweerder.

Alle akten die de vennootschap verbinden, zullen geldig ondertekend worden door een zaakvoerder, alleen; optredend, behoudens hetgeen hierna wordt bepaald betreffende bijzondere mandatarissen.

Dit alles onder voorbehoud van dwingende wettelijke bepalingen met betrekking tot de externe; vertegenwoordiging.

De zaakvoerder die bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, is gehouden te handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

De zaakvoerders mogen onder hun verantwoordelijkheid, zich doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, vennoten of niet, aan wie zij hun machten ten dele mogen opdragen. Zij mogen aan lasthebbers naar keuze, alle bijzondere machtigingen verlenen. (artikel 11)

10. Controle: overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake (artikel 12)

11. Doel:

- Het uitbaten van drankgelegenheden, met inbegrip van het schenken van alcohol per glas, restaurants,

dancings, taverne, tea- rooms, hotels, milk-bars,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor- Pekeeen aan het Belgisch Staatsblad

12.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011- Annexes du Moniteur belge

- Inrichtingen van feestelijkheden, vemiakel jkheden, tentoonstellingen, _..,....... bals ende dergelijk,

_ e. _.....i.. _.... _........

en dergelijk, verhuring van

gebouwen en zalen, bereiding en verkoop van alle koude en warme dranken en gerechten, gebak en confiserie, bereide vis en vleeswaren, rookwaren, de fabrikatie, in- en uitvoer, aan- en verkoop, als klein- of groot handel, van bieren, waters, limonades, fruitsappen en alle andere dranken, gebrande en ongebrande koffie, thee, sandwiches, roomijs, gebak, kaas en alle andere eetwaren;

- Het vervaardigen of laten vervaardigen, en het vervoeren van alle voormelde produkten en materieel. De verhuring en uitbating van alle speeltoestellen.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf zou voldoen aan de wettelijke vereisten om ze uit te oefenen, zullen in onderaanneming gegeven worden.

- Free Lance medewerker voor handen- en geestesarbeid.

Zij mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving, of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen vestrekken. Zij mag de opdracht van bestuurder uitoefenen in andere vennootschappen.

(artikel 2)

Jaarvergadering

de eerste maandag van de maand juni om zeventien uur (17 uur) van ieder jaar. Buitengewone algemene vergadering kunnen door de zaakvoerder of commissarissen bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap dit vereist. (artikel 13). De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend en dertien. (overgangsbepaling).

De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in de plaats aangeduid in de uitnodiging tot de vergadering. ledere vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot (artikel 14).

Overname verbintenissen

Bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen, neemt de vennootschap de verbintenissen die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan door de oprichter. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

Volmacht:

Bijzondere volmacht wordt verleend door de vergadering en door voornoemde oprichters, aan: bvba Datafisc, Bosnimfdreef 5 te Schoten (RPR 0448.621.040) vertegenwoordigd door de heer Werner Wagemans, wonende te 2900 Schoten, Bosnimfdreef 5,

Met recht van in de plaatsstelling,

teneinde al het nodige of nuttige te doen met het oog op het aanvragen en/of wijzigen of schrappen van het ondernemingsnummer en de gegevens van de kruispuntbank van ondernemingen, en bij het ondememingsloket, en met het oog op het indienen en rechtvaardigen van alle fiscale aangiften tegenover de Federale Overheidsdiensten van Financiën, zoals inzake BTW en Directe belastingen, alsook bij de aangesproken sociale verzekeringsadministraties en het verrichten van alle overige formaliteiten bij de betrokken administraties.

Voor analytisch uittreksel

Notaris Hans De Decker

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
B.T.

Adresse
DE BURLETHEIDE 29 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande