B.V.C.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : B.V.C.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.373.768

Publication

28/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 25.08.2014 14463-0551-010
17/10/2012
ÿþï.' Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ihl 1111118111111111111111111111111

*12171484*

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

O 8 OKS. ZOU

Griffie

Ondernemingsnr; Q$99 .3?3.

Benaming

(voluit)

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2040 Antwerpen, Moerstraat 3 -gate 5 a

(volledig adres)

Onderwerp akte ; OPRICHTING  BENOEMING.

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Marc DENS, geassocieerd notaris van de notarissenassociatie Michel SMETS  Marc DENS, met zetel te Antwerpen op achtentwintig september tweeduizend en twaalf, dat er door : De Heer VANCAYZEELE Bart Roger, wonende te 9100 Sint-Niklaas, Vrasenestraat 130, B000, rijksregisternummer 76.02.280-75.16.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht voor onbepaalde duur, met aanvang van werkzaamheden bij de verkrijging van rechtspersoonlijkheid, met de naam "B.V.C.", met zetel te 2040 Antwerpen, Moerstraat 3-gate 5 a en met een kapitaal van vijftig duizend euro (¬ 50.000,00), verdeeld in vijfhonderd (500) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde, die hij volledig volstort.

De vennootschap heeft tot doel:

I. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon, in België of in het buitenland alle prestaties verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

a. De opslag en overslag, en voorraadbeheer, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, het verlenen van diensten van distributie en het verpakken, verzenden en conditioneren van goederen voor cliënteel.

b. Het vervoer van goederen en/of personen in de meest uitgebreide zin, alsook alle vervoerondersteunende activiteiten, zoals bijvoorbeeld logistiek, chartering. Deze opsomming is niet limitatief, doch enkel aanwijzend.

c, Samen en voor gemene rekening aannemen en uitvoeren van alle werken in de haven van Antwerpen en elders, en onder meer het laden, lossen, meten, wegen, vervoeren, stapelen, stouwen, bewerken, bewaken van alle koopwaren, regelen van magazijnwerk en aile soortgelijke werkzaamheden.

d. Alle activiteiten van zeevaartagentschap, scheepsmakelarij, scheepsbevrachting, scheepsuitrusting, terminal operator, goederenbehandeling, expeditie, verzekeringen en tussenpersonen in de handel.

e. Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële, juridische of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie, personeelszaken en algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vcrm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijke doel.

f. De aankoop en verkoop, de exploitatie, de valorisatie, het verkavelen, de urbanisatie, de rulling en verdeling, het huren en verhuren van alle onroerende gebouwde en ongebouwde, gemeubelde en niet gemeubileerde goederen, alsook het uitvoeren van alle bouw- en verbouwingswerken en aanverwante activiteiten.

g. Het waarnemen van bestuurs- en vereffingsmandaten in om het even welke Belgische of buitenlandse, reeds bestaande of nog op te richten vennootschappen waarmee rechtstreeks of onrechtstreeks een band van deelneming bestaat. Meer in het bijzonder kan de vennootschap ondernemingen waarin zij participeert, mee besturen en toezicht uitoefenen op de bedrijfsvoering teneinde de ontwikkeling en de realisatie van het maatschappelijk doel van deze onderneming te stimuleren en te coördineren.

h. Het toestaan van leningen en kredietopnemingen onder om het even welke vorm, het borgstellen of haar aval verlenen in de meest ruime zin, kortom: het verrichten van alle handels- en financiële operaties behalve die, welke wettelijk voorbehouden zijn aan de depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen. Meer in het bijzonder kan de vennootschap alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur toestaan aan de vennootschappen waarmee rechtstreeks of onrechtstreeks een band van deelneming bestaat, of persoonlijke en zakelijke zekerheden verstrekken voor deze vennootschappen. Bovenvermelde opsomming is niet te beperken, maar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

'behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



e. enk[ aanwijzend, zodat de vennootschap alle burgerlijke, handels-, nijverheids-, financiële, roerende en" onroerende of andere verrichtingen of handelingen kan stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn of die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel, alles in de meest ruime zin van het woord. De vennootschap zal zelfs deel mogen nemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, en gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting of hoe dan ook.

1, De adviesverlening inzake het vervoer van goederen en/of personen alsook alle adviesverlening inzake vervoerondersteunende activiteiten.

j, De aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel, de import en export, de fabricatie, de verwerking, de distributie van menigvuldige goederen.

k. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies in andere ondernemingen of vennootschappen.

I. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa.

Il. Voor eigen rekening:

a. Het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons, of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen en het beheer van een roerend vermogen.

b. Het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van de verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende,

roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel,

pe vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap en kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder heeft het recht bijzondere volmachten aan derden te geven.

Werd tot zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur en met individuele vertegenwoordigingsmacht

De Heer VANCAYZEELE Bart Roger, voornoemd

Er werd geen commissaris benoemd.

De jaarvergadering wordt gehouden de laatste vrijdag van de maand juni te dertien uur ten

maatschappelijke zetel en voor de eerste maal in tweeduizend veertien.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar en voor de eerste

maal op éénendertig december tweeduizend dertien

VOLMACHT:

Om bij alle administraties, en onder meer bij het ondememingsloket en het Bestuur van de B.T.W., alle

formaliteiten van inschrijving en wijziging te vervullen, wordt volmacht gegeven aan de besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid "Adfibo Accountants", gevestigd te 2170 Antwerpen-Merksem, Groenendaallaan

136, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de Heer Hermans Julien, wonende te 2940 Stabroek,

Mispelaarlaan 65.

VOOR UITTREKSEL,

Notaris Marc DENS

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2012 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 25.08.2015 15472-0306-011

Coordonnées
B.V.C.

Adresse
MOERSTRAAT 3, GATE 5A 2040 ANTWERPEN 4

Code postal : 2040
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande