B2 COMPANY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : B2 COMPANY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 475.380.667

Publication

02/08/2012
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11R111111p101 ,

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Griffie 2 JULI 2012.





Ondernemingsnr : 0475.380.667

Benaming

(voluit) : B2 COMPANY in vereffening (verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : lepermanlei 19/1, 2610 Wilrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte Sluiting van de vereffening

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering d.d. 06/06/2012 blijkt dat

- De vereffenaar verslag heeft gegeven over het beheer en het gebruik van de waarden van de vennootschap.

- De rekeningen van de vereffening afgesloten op datum van 04/06/2012 werden goedgekeurd en zonder uitzonderingen ; noch voorbehoud, werd de algehele ontlasting verleend aan de vereffenaar, mevrouw. Schnabel Martine, wonende te 2610 Wilrijk, lepermanlei 1911, en de heer Veys Yves, wonende te 9880 Aalter, Bellemstraat 136, voor hun beheer als vereffenaar.

" - Het verdelingsplan voorgelegd werd aan de Rechtbank van Koophandel van Antwerpen en goedgekeurd, werd op 15/05/2012 door de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen en door de voorzitter van de kamer in openbare en gewone terechtzitting werd uitgesproken.

De afrekening gesloten werd op 04/06/2012 en dat vastgesteld werd dat de vennootschap bvba B2 Company in vereffening, definitief opgehouden heeft te bestaan.

- Er zijn geen consignatiemaatregelen te nemen inzake gelden die vennoten of schuldeisers zouden

" toekomen.

- De boeken en de stukken van de vennootschap zullen worden toevertrouwd aan mevrouw Schnabel Martine, wonende te 2610 Wilrijk, lepermanlei 19/1, gedurende een termijn van 5 jaar.

Schnabel Martine Veys Yves

Vereffenaar Vereffenaar

. - -- " ------ " - - - -

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

17/10/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

l

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0475.380.667

Benaming

(voluit) : B2 COMPANY

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2610 Wilrijk, lepermanlei 1911

Onderwerp akte : ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING- BENOEMING VEREFFENAAR-COORDINATIE VAN DE STATUTEN

Uit een akte verleden voor Notaris Bernard Loontjens, te Izegem, op één juni tweeduizend en elf, aangeboden ter registratie zoals blijkt uit navolgend relaas : "geregistreerd, zes bladen, geen renvooien, te Izegem, op 6 juni tweeduizend en elf, Reg. 5, Boek 256, Blad 50, Vak 2. Ontvangen vijfentwintig euro (25,00E). De EA Inspecteur (Cet.) Luc De Moor.

Blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "B2 COMPANY", opgericht bij akte verleden voor Notaris Alfons Loontjens, te Izegem, op 3 augustus 2001, bekendgemaakt in de Bijlage tot hei Belgisch Staatsblad van 28 augustus daarna, onder het nummer 20010828-540, gehouden op één juni tweeduizend en elf, heeft beslist wat volgt:

1. Kennisname van het bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerders, overeenkomstig artikel 181 van het wetboek van vennootschappen, waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht en dat vermeld werd in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Aan dit bijzonder verslag van de zaakvoerder is een staat van actief en passief afgesloten volgens de boekhoudkundige toestand op 31 maart 2011 aangehecht;

De aandeelhouders erkennen een afschrift van het verslag van de zaakvoerders houdende toelichting van het voorstel tot ontbinding met hieraan toegevoegd een staat van activa en passiva, te hebben ontvangen, en er kennis van genomen te hebben. Zij maken erop geen opmerkingen, verzaken aan de termijn van inzage, en sluiten zich aan bij de besluiten erin vervat.

Kennisname van het verslag van de Naamloze Vennootschap "FISCAAL BURO GHESQUIERE", met zetel te 8800 Roeselare, Meensesteenweg, 401, vertegenwoordigd door haar vennoot, de Heer Filip Ghesquière, extern accountant, kantoorhoudend te 8800 Roesetare, Meensesteenweg, 401, eveneens opgemaakt overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, hier aangewezen door de zaakvoerders, over de staat van actief en passief, met vermelding of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

Diens besluiten luiden als volgt:

"11. BESLUIT

De staat van activa en passiva van de BVBA B2 Company, waarvan de maatschappelijke zetel gelegen is tel. Wilrijk, lepermanlei 19 bus 1, dewelke werd opgesteld in het kader van de procedure van vereffening voorzien door het vennootschapsrecht door de zaakvoerders van de vennootschap, afgesloten per 31 maart 2011, zijnde. minder dan drie maanden voordien, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, rekening houdend met, de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap geeft een balanstotaal op 31/03/2011 van 98.613,52 EUR en een gecorrigeerd resultaat van 2.618,40 EUR. Het netto actief bedraagt 46.443,04 EUR.

Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke! professionele normen, kunnen wij bevestigen dat deze boekhoudkundige staat op juiste wijze voortvloeit uit de ' boekhouding van de vennootschap. Deze staal blijkt de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en

" juist weer te geven, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden

" door de vereffenaar.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouder of derden onontbeerlijk acht.

Te Roeselare, 20 mei 2011."

De aandeelhouders erkennen een afschrift van het verslag van de extern accountant te hebben ontvangen,

en er kennis van genomen te hebben. Zij maken erop geen opmerkingen, verzaken aan de termijn van inzage,

en sluiten zich aan bij de besluiten erin vervat.

De vennootschap wordt vervroegd ontbonden vanaf één juni tweeduizend en elf. Ze bestaat vanaf één juni:

tweeduizend en elf nog enkel voor haar vereffening.

fieergáfegd ter elfes von de Refile* van Xoophondel te Antwerpen, op

D 5 2011

Griffie

1111

+11156206*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" 2. De Heer Yves Veys, geboren te Kortrijk op 13 juni 1970, wonende te 9880 Aalter, Tieitsesteenweg, 131 en Mevrouw Martine Schnabel, geboren te Antwerpen op 6 december 1966, wonende te 2610 Antwerpen, lepermanlei, 19, worden aangesteld als vereffenaars van de vennootschap.

Hun mandaat is onbezoldigd.

Erkenning dat de instrumenterende notaris verwezen heeft naar de nieuwe voorschriften opgenomen in de Wet van 2 juni 2006 tot wijziging van het Wetboek van Vennootschappen teneinde de vereffeningsprocedure te verbeteren (Belgisch Staatsblad 26 juni 2006), waaruit blijkt dat de vereffenaars pas in functie treden na bevestiging van hun benoeming door de Rechtbank van Koophandel.

De vereffenaars erkennen eveneens dat de instrumenterende notaris hen gewezen heeft op de verplichtingen opgenomen in de artikelen 189 en 190bis van het Wetboek van Vennootschappen.

Verlening van aile machten aan de hiervoor benoemde vereffenaars, de Heer Veys Yves en Mevrouw Schnabel Martine, beiden voornoemd, om het verzoekschrift met het oog op het verkrijgen van de bevestiging of homologatie van de benoeming van de vereffenaars in te dienen bij de rechtbank van koophandel tezamen met een boekhoudkunidge staat van activa en passiva. Er wordt beslist dat desgevallend in dat verzoekschrift ook bevestiging wordt gevraagd aan de rechtbank van de handelingen die de vereffenaars tussen 1 juni 2011 en de bevestiging of homologatie door de rechtbank zouden hebben gesteld in hoedanigheid van vereffenaars van de vennootschap.

Een afschrift van de beslissing van de rechtbank wordt samen met een uitgifte van dit proces-verbaal neergelegd in het vereffeningsdossier van de vennootschap bij de griffie van de rechtbank van koophandel.

Er wordt beslist opnieuw bijeen te komen teneinde een nieuwe vereffenaar aan te stellen indien de benoeming als vereffenaars van de Heer Veys Yves en Mevrouw Schnabel Martine, beiden voornoemd, door de Rechtbank van Koophandel niet wordt bevestigd of gehomologeerd.

3. De vereffenaars, de Heer Yves Veys en Mevrouw Martine Schnabel, beiden voornoemd, steeds gezamenlijk optredend, zullen de meest uitgebreide macht hebben om hun mandaat uit te oefenen, namelijk ," deze voorzien in artikel 186 .en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder hun toevlucht te.. moeten nemen tot.machtiging.van de algemene vergadering in de gevallen waarin deze is voorzien.

_ Zij mogen onder andere desgevallend de onroerende en roerende goederen van de vennootschap. uit. de._

e " hand verkopen en alles doen wat nodig of nuttig zou zijn om dit doel te verwezenlijken.

Zij mogen de Hypotheekbewaarder ontstaan om ambtshalve inschrijving te nemen, verzaken aan alle c zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, verzet Of andere

belemmeringen. r ; .

e De" vereffenaars worden ontslagen inventaris op te maken en mogen zich houden aan de boekenvan de

vennootschap. . - . "

>1' Zij zullen beroep mogen doen op deskundigen (juridische, fiscale, boekhoudkundige raadgevers) roet'.-:

macht hen te bezoldigen. "

sC

De vereffenaars zullen alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun tijdelijke machten toekennen, die

naar hun oordeel passen voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Aile akten waarbij de vennootschap in vereffening verbonden wordt, zullen getekend worden door de

p vereffenaars.

óDe vereffenaars zullen zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de

'cl uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de

t vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

De vereffenaars zullen zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van

et Vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank

et

van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord

moeten voorleggen.

el

4. Tengevolge de ontbinding wordt kennis genomen van het ontslag van de zaakvoerders, de Heer Yves

" Veys en Mevrouw Martine Schnabei, beiden voornoemd. Er wordt hen kwijting verleend.

5. Ingevolge de invereffeningstelling van de vennootschap worden de statuten aangepast en

eel gecoördineerd, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap:

Alle artikelen, behoudens het artikel waarin het doel omschreven is, worden opgeheven en vervangen door

el volgende tekst:

"Artikel 1  De vennootschap opgericht in de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte

p Aansprakelijkheid is in vereffening. Haar benaming luidt "B2 COMPANY".

Artikel 2  De vennootschap bestaat nog enkel voor haar vereffening.

et Artikel 3

pq De vennootschap heeft tot doel:

a)De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

b)De installatie, de aan- en verkoop, de in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van computers en computertoebehoren, hard- en software, alsook de installatie en programmatie ervan.

c)In het kader van haar werkzaamheden, alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende bewerkingen en handelingen verrichten die, rechtstreeks of onrechtstreeks, noodzakelijk, nuttig of ook maar

bevorderlijk geacht worden voor het verwezenlijken van haar doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

d)Alle activiteiten voor eigen rekening als voor rekening van derden, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met hel verstrekken van diensten inzake informatie en zakenbeheer, opmaken en verkopen van hardware, software en bediening, adviseren en begeleiden. Binnen dit kader: het opmaken van computerprogramma's en de uitvoering van werken op computer. Het installeren van programma's en systemen, alsook het opleiden en het geven van een vorming aan personen die zich wensen te verdiepen in de computerwereld, alsook het verstrekken van advies aan andere personen, het geven van opleiding en bijlessen.

e)Belangen te nemen, door middel van inbreng, afstand, samensmelting of op gelijk welke andere wijze, aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen, ondernemingen of verenigingen die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of waarvan de activiteit eenvoudig nuttig geacht wordt voor de verwezenlijking van haar doel of een deel ervan.

g)Alle roerende en onroerende goederen te kopen of verkopen, huren of verhuren, in pand nemen of geven, beheren of laten beheren.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard. De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel. Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Artikel 4  De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2610 Wilrijk, lepermanlei, 19/1 en wordt bij eenvoudige beslissing van de vereffenaar, gehomologeerd overeenkomstig artikel 183 § 3 van het Wetboek van Vennootschappen, gevestigd in om het even welke plaats in België.

Artikel 5  Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (18.600 ¬ ) en is verdeeld in honderd zes en tachtig (186) aandelen, zonder nominale waarde.

Artikel 6  De vennootschap wordt bestuurd door een of meer vereffenaars aan wie volledige individuele

bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden. ...

" De vereffenaars beschikken over de bevoegdheden opgesomd in de artikelen 186 en volgende van.hetre'

Wetboek 'van " Vennootschappen zonder :dat zij voorafgaandelijk de goedkeuring behoeven van de algemene _ +r

vergadering. _ _

e Artikel 7 ; Het boekjaar van de vennootschap vangt aan op één januari en eindigt op één en dertig

CU

december van hetzelfde jaar. _

ó" Artikel 8  De-jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op eerste maandag van de maand mei om " tien uur. Valt de voormelde datum op een wettelijke feestdag of verlofdag, dan heeft de jaarvergadering plaats

op de eerstvolgende werkdag op zelfde plaats en uur. e

bArtikel 9 - Er worden geen bijzondere voorwaarden opgelegd aan de aandeelhouders om deel te nemen aan " . ." " 'h.

CU de algemene vergaderingen die gehouden' worden op verzoek en onder voorzitterschap van de vereffenaars. ' Artikel 10 - De jaarrekening wordt opgesteld, aan de jaarvergadering voorgelegd en bij de Nationale Bank

van België neergelegd, door de zorgen van de vereffenaars, samen met de opgave van de redenen waarom de

sC

vereffening niet kon worden voltooid, zulks conform de wettelijke voorschriften.

Artikel 11 - In de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van de vereffening zenden de vereffenaars een omstandige toestand van de vereffening aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

óDeze staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet vereffend worden.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening moei er nog slechts één keer per jaar een omstandige staat van vereffening aan de griffie toegezonden worden.

Deze staten worden bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Artikel 12 - Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Bij de sluiting van de vereffening roepen de vereffenaars een buitengewone vergadering van de aandeelhouders samen ten einde kennis te nemen van de voorgestelde eindafrekening, in voorkomend geval het verslag van de commissaris te horen en te beslissen over de kwijting.

Tenminste één maand voor deze algemene vergadering leggen de vereffenaars de rekeningen neer, samen met de stukken ter staving.

eel Deze documenten worden gecontroleerd door de commissaris. Bij ontstentenis van een commissaris beschikken de vennoten over een individueel onderzoeksrecht, waarbij zich kunnen laten bijstaan door een

:C7à bedrijfsrevisor of een externe accountant.

Indien de vergadering de rekeningen alsdan goedkeurt, wordt aan de vereffenaars décharge verleend en is

sC de vereffening gesloten.

Zelfde vergadering duidt ten slotte de plaats aan waar de boeken en documenten van de vennootschap

zullen worden bewaard."

pQ 6. Toekenning van de nodige bevoegdheden aan de vereffenaars, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling,

om alle formaliteiten van doorhaling of van overdracht te verrichten bij alle bevoegde autoriteiten en in het

bijzonder met betrekking tot het vervullen van alle formaliteiten inzake de Kruispuntbank voor Ondernemingen.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL

Notaris Bernard Loontjens

TEGELIJK NEERGELEGDE STUKKEN:

- Afschrift van de akte de dato 1 juni 2011

- vonnis aanstelling vereffenaar afgeleverd door de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen

Voór-Gehouden

aalt rit Belgisch Staatsblad

" - coôrdinering

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 28.06.2011 11222-0488-010
17/06/2011
ÿþ Mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ber>;t:Pegd oer gra v- ee eliedeMe

C ~~ A. _~.'r" r" +. s~ele'T.;?

6 2011

Griffie

llII lIII Il IIll Ill lll llII 11h 1111ul

*11090030*

b

E Si

Ondernemingsnr : 0475.380.667

Benaming

(voluit) : B2 COMPANY

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : iepermanlei 19/1, 2610 Wilrijk

Onderwerp akte : onbezoldigd mandaat zaakvoerders

Op de algemene vergadering dd. 31.03.2011 werd met eenparigheid van stemmen beslist dat het mandaat van de zaakvoerders, zijnde mevr. Schnabel Martine en dhr. Veys Yves, ingaande op 01.04,2011 onbezoldigd wordt.

zaakvoerder

evr. Schnabel Martine

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.07.2010, NGL 01.09.2010 10520-0453-010
27/05/2010 : BG094478
03/07/2009 : BG094478
21/05/2008 : BG094478
30/08/2007 : BG094478
05/09/2006 : BG094478
15/07/2005 : BG094478
30/06/2004 : BG094478
30/05/2003 : BG094478

Coordonnées
B2 COMPANY

Adresse
LEPERMANLEI 19, BUS 1 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande