B2M

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : B2M
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 627.892.678

Publication

08/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

03-04-2015

Griffie

*15306013*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0627892678

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

B2M

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(verkort) :

Jules Bilmeyerstraat 23 2600 Antwerpen

Onderwerp akte :

Opgericht bij akte verleden voor notaris Francis van Schoubroeck te Herentals op 2 april 2015 (voor registratie neergelegd op 3 april 2015).

1.Stichters : De heer VAN KERKHOVE Kevin, zelfstandige, geboren te Brussel op 10 maart 1979, ongehuwd, wonende te 2600 Antwerpen (Berchem), Jules Bilmeyerstraat 23

2.Vorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

3.Naam : B2M

4.Zetel van de vennootschap : Jules Bilmeyerstraat 23 te 2600 Berchem.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in het Nederlandstalig gedeelte van België of het Brusselse Hoofdstedelijk gewest bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder die zorgt voor de bekendmaking hiervan in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder, administratieve zetels, bijkantoren, agentschappen of opslagplaatsen oprichten, daar waar zij het nuttig acht, in België en in het buitenland. De zaakvoerder zal evenwel rekening moeten houden met de taalwetten betreffende de exploitatiezetels en de statutaire zetel voor het geval hij deze zetel wenst over te plaatsen.

5. Doel : De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

" Klusjesdienst;

" Behang- en schilderwerken;

" Schrijnwerkerij en gyprocwerken;

" De vervaardiging van meubels en modulaire meubelelementen voor de inbouwkeukens;

" De vervaardiging van badkamermeubels;

" Het plaatsen van tussenwanden van gipsplaten;

" Isolatiewerkzaamheden;

" Schrijnwerkerij;

" Dakwerkzaamheden;

" De installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds, enzovoort in hout of kunststof;

" De installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds, enzovoort in metaal;

" Plaatsen van vloerbekleding van hout of andere materialen;

" Loodgieterswerk;

" Voegwerken:

" Bouwen van funderingen, inclusief heien;

" Algemene reiniging van gebouwen;

" Lappen van ramen;

" Verkoop van houten vloerbekleding, gipsplaten, enzovoort;

" De handel in al het voorgaande alsmede alle aanverwante artikelen.

" Tussenpersoon in de handel;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

" De vennootschap mag alle roerend en onroerend goederen verhandelen welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de verwezenlijking van haar doel;

" De vennootschap mag functies als bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen;

" Holdingmaatschappij; onder eender welke vorm participaties verwerven en/of aanhouden in bestaande en nog op te richten maatschappijen;

" Alle daden van beheer, bijstand en management van industriële- en handelsvennootschappen, zowel door rechtstreekse deelname aan het bestuur als bij wijze van managementovereenkomst, zonder dat deze opsomming beperkend is.

" Het verlenen van diensten in de meest ruime zin aan bedrijven, ondernemingen en overheidsorganisaties in verband met de organisatie, management en ontwikkeling van hun beroepsactiviteiten;

" Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, huren en verhuren, het doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen, evenals welk danige onroerende transacties en verrichtingen in de meest ruime zin;

" Het verrichten van geldleningen en het stellen van waarborgen voor derden;

" De aankoop, de verkoop van alle onroerende goederen zowel onbebouwde als gebouwen aller aard; de bemiddeling bij dergelijke operaties, de oprichting, aanpassing en herstelling voor eigen rekening of voor rekening van derden ten titel van aanneming, en dit van alle gebouwen of constructies; het verkavelen, uitrusten en tot waarde brengen van alle onroerende goederen voor eigen rekening of voor rekening van derden; het verrichten van alle studies, het opmaken van alle ontwerpen, ook voor rekening van derden en het verlenen van alle adviezen in verband met bovengemelde activiteiten; het in eigendom behouden en uitbaten van alle onroerende goederen, zowel onbebouwde als gebouwen, het verhuren, huren, onderverhuren of onderhuren, beheren voor eigen rekening of voor rekening van derden van alle onroerende goederen; het verrichten van geldleningen en het stellen van waarborgen voor derden;

Voormelde opsomming is niet op beperkende wijze aangegeven.

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, dat van aard is de ontwikkeling van haar vennootschap te bevorderen, haar grondstoffen kan verschaffen of haar producten gemakkelijker kan verdelen.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

6. Duur : De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken vanaf het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid.

7. Maatschappelijk kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 18.600,00 EUR vertegenwoordigd door 186 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Alle aandelen zijn door de oprichter ingeschreven a pari en in speciën.

De oprichter verklaart en erkent dat alle en elk der aan-delen volgestort is ten belope van 100%, zodat de som van 18.600,00 EUR zeshonderd euro thans ter beschikking is van de vennootschap. Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen voorafgaand aan deze op een bijzondere rekening nummer BE40 0689 0232 6763 geopend ten name van de vennootschap in oprichting bij Belfius Bank NV. Een bewijs van deze deponering werd afgegeven door voornoemde instelling op 1 april 2015.

8. Bestuur :

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de ter zake geldende wettelijke bepalingen.

De niet-statutaire zaakvoerder mag ontslagen worden zoals voorzien in artikel 256 van het Wetboek van Vennootschappen.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders hebben het recht, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid, zich te doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, hiertoe bestuurders te benoemen, hun bevoegdheden alsmede hun wedde en voorwaarden van hun indiensttreding en hun ontslag vast te stellen.

Het mandaat van de zaakvoerder-vennoten is bezoldigd behoudens andersluidende beslissing van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

de algemene vergadering. De algemene vergadering bepaalt, beslissend met eenvoudige meerderheid van stemmen, ofwel de enige vennoot, het bedrag van deze vaste of proportionele bezoldiging. Deze wordt geboekt op algemene onkosten onafgezien van alle eventuele representatie-, reis- en verplaatsingskosten.

Aan de andere zaakvoerders, niet vennoten, mag er, behoudens de terugbetaling van hun kosten, een vaste bezoldiging toegekend worden waarvan het bedrag zal bepaald worden door de algemene vergadering elk jaar, en deze vergoeding zal aangerekend worden als algemene kosten van de vennootschap.

In zoverre zulks wettelijk vereist is, zal de controle op de vennootschap geschieden door een commissaris.

Elke vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

9. Aanleg van reserves, verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvend saldo :

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder netto-actief moet worden verstaan : het geheel van het actief zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en de schulden. Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het netto-actief niet omvatten : het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding, en, behoudens in uitzonderingsgevallen, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Het batig saldo van de vereffening zal verdeeld worden on-der de vennoten, in overeenstemming met hun respectievelijke aandelen, elk aandeel brengt immers een gelijk recht met zich mee. Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat nochtans een vennoot verplicht kan worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht.

10. Jaarvergadering : De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand

september om 20.00 uur.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op vrijdag 2 september 2016 om 20.00 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de

eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder mag de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit

vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere

plaats aangeduid in de oproeping.

11. Boekjaar : Het boekjaar begint op 1 april en eindigt op 31 maart.

Geacht wordt dat het eerste boekjaar een aanvang heeft genomen op 1 april 2015 en zal afgesloten

worden op 31 maart 2016.

12. Benoemingen :

Wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder en tot vaste vertegenwoordiger:

De heer VAN KERKHOVE Kevin, zelfstandige, geboren te Brussel op 10 maart 1979, ongehuwd,

wonende te 2600 Antwerpen (Berchem), Jules Bilmeyerstraat 23, die verklaart deze opdracht te

aanvaarden onder de opschortende voorwaarde dat de BVBA B2M rechtspersoonlijkheid bekomt en

met bevestiging dat hij niet getroffen is door een beslissing die zich hiertegen verzet.

Tegelijkertijd hiermee neergelegd :

- volledig afschrift van de buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris Francis van

Schoubroeck te Herentals op 2 april 2015 (voor registratie neergelegd op 3 april 2015)

- bankattest afgeleverd door NV Belfius Bank op 1 april 2015

Coordonnées
B2M

Adresse
JULES BILMEYERSTRAAT 23 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande