B3 INVEST

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : B3 INVEST
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 505.672.678

Publication

27/11/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

dienaangaande, zo zal zij mogen overgaan tot aankoop, verkoop, ruiling, verhuring, expertise, beheer, oprichting, omvorming en valorisatie van onroerende goederen van alle aard, zo gronden als gebouwen, in voorkomend geval bij middel van lotissering, verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of onroerende leasing;

o Verkavelen en uitrusten onder alle vormen en met alle technieken, hieronder begrepen de promotie van alle bebouwde en onbebouwde onroerende goederen, dit zowel als hoofdhandelaar, bemiddelaar, makelaar en commissionair;

o Het doen aan projectontwikkeling in de onroerende goed sector;

o Algemene coördinatie van allerhande bouwwerken en alle aanverwante werken.

- Het uitvoeren van de functie van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van vennootschappen, het verlenen van advies en consulting in verband met het bestuur van vennootschappen;

- Het bezitten van participaties en/of aandelen in andere vennootschappen.

Deze opsomming is niet beperkend.

In het algemeen kan de vennootschap alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten, en kan zij alle om het even welke verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij, of bijdragen, tot de bevordering van haar doel.

De verrichtingen, die door de wet van vier december negentienhonderd negentig, zoals vervangen door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs, voorbehouden zijn aan vermogensbeheerders en beleggingsadviseurs, zijn de vennootschap verboden.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbrengen, inschrijvingen of anderszins in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag leningen toestaan aan en waarborgen stellen voor derden. DUUR : De duur van de vennootschap is onbepaald en haar activiteit neemt een aanvang op datum van neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL :

Bij de oprichting werd het vast kapitaal vastgesteld op vijfenzeventigduizend Euro vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, volledig volstort. Voormelde vijfenzeventigduizend euro werd overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap bij ING BANK en het bewijs van deponering werd door voormelde oprichters overhandigd aan ondergetekende notaris.

Op de aandelen werd ingeschreven als volgt:

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JOHAN SLEEBUS" heeft ingeschreven op 250 aandelen van categorie A;

2. De heer HAEVERANS Jef Laura Leo heeft ingeschreven op 250 aandelen van categorie A;

3. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NIMIN" heeft ingeschreven op 250

aandelen van categorie A.

Het maatschappelijk kapitaal omvat een vast en veranderlijk gedeelte.

Het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfenzeventigduizend euro (¬

75.000,00) en kan slechts verhoogd of verminderd worden met in achtneming van de regels voor

statutenwijziging.

Het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd

vijftig (750) aandelen van klasse A, zonder vermelding van nominale waarde.

Het veranderlijk gedeelte van het kapitaal daarentegen kan verhoogd of verminderd worden, zonder

dat de statuten daarvoor dienen gewijzigd te worden.

Het veranderlijk gedeelte van het kapitaal wordt vertegenwoordigd door een veranderlijk aantal

aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, waarvan desgevallend :

-een variabel aantal aandelen van klasse B; en/of

-een variabel aantal aandelen van klasse C; en/of

-een variabel aantal aandelen van klasse D.

De structuur van de aandelen doet zich voor als volgt:

Aandelen categorie A

- Vertegenwoordigen het vast gedeelte van het kapitaal

- Geven elk recht op vijf (5) stemmen

- Hebben het recht meerderheid van de bestuurders voor te dragen

- De wettelijke rechten en plichten zijn hieraan verbonden

Aandelen categorie B

- Vertegenwoordigen een gedeelte van het veranderlijk kapitaal

- Geven elk recht op één (1) stem

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Worden gelinkt aan één of meerdere welbepaalde projecten (andere dan deze waaraan aandelen van klasse C en D gekoppeld zijn), die gerealiseerd worden overeenkomstig het doel van de vennootschap.

- De wettelijke rechten en plichten zijn hieraan verbonden

Aandelen categorie C

- Vertegenwoordigen een gedeelte van het veranderlijk kapitaal

- Geven elk recht op één (1) stem

- Worden gelinkt aan één of meerdere welbepaalde projecten (andere dan deze waaraan aandelen van klasse B en D gekoppeld zijn), die gerealiseerd worden overeenkomstig het doel van de vennootschap.

- De wettelijke rechten en plichten zijn hieraan verbonden

Aandelen categorie D

- Vertegenwoordigen een gedeelte van het veranderlijk kapitaal

- Geven elk recht op één (1) stem

- Worden gelinkt aan één of meerdere welbepaalde projecten (andere dan deze waaraan aandelen van klasse B en C gekoppeld zijn), die gerealiseerd worden overeenkomstig het doel van de vennootschap.

Buiten de aandelen die inbrengen vertegenwoordigen, mag de vennootschap geen enkele andere soort effecten worden uitgeven, onder welke naam ook, die maatschappelijk rechten vertegenwoordigen of recht geven op een deel van de winst.

Er zal steeds op een aantal van zevenhonderd vijftig (750) aandelen van klasse A moeten ingeschreven zijn, dat overeenstemt met het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal. De aandelen zijn op naam en voorzien van een volgnummer.

De raad van bestuur doet ieder jaar een voorstel tot verdeling van de winst, goed te keuren door de algemene vergadering.

Dit voorstel dient ten aanzien van de aandelen van klasse B, C en D steeds in verhouding te zijn tot de daarvoor respectievelijke gedane inbrengen in verhouding tot de respectievelijke daaraan gekoppelde projecten, waarvoor de respectievelijke inbrengen via veranderlijk kapitaal gediend hebben

ALGEMENE VERGADERING : De algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, zal ieder jaar samenkomen op de eerste vrijdag van maart om twintig uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. BESTUUR :

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer bestuurders, vennoot of niet, aangesteld door de algemene vergadering die hun mandaat ook kan herroepen, voor een duur bepaald door de algemene vergadering. Ze zijn herkiesbaar. Een bestuurder is na verstrijken van het mandaat herkiesbaar.

Zo er meerdere bestuurders werden aangesteld vormen zij de raad van bestuur. De aandelen categorie A hebben het recht om de meerderheid van de bestuurders voor te dragen. De raad van bestuur benoemt bij gewone meerderheid van stemmen één van zijn leden tot voorzitter.

De raad van bestuur zo er meer dan één bestuurder is of de bestuurder zo er maar één is, is bevoegd om alle handelingen van beheer en beschikking te stellen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of deze statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onafgezien van de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg, leiding en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in en buiten rechte. Onafgezien van de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden, in en buiten rechte, door ten minste twee bestuurders die samen optreden zo er meer dan één bestuurder is aangesteld. Het aantal bestuurders wordt, met eenparigheid van stemmen, bepaald op drie.

Op voordracht van de aandelen categorie A, worden tot bestuurders benoemd:

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JOHAN SLEEBUS", met als vaste vertegenwoordiger: De heer SLEEBUS Johan Mariette Gerard Egied Luc, geboren te Mol op zestien november negentienhonderdnegenenzestig, wonende te 2400 Mol, St.-Theresiastraat 68, hiertoe aangesteld blijkens beslissing van de twee zaakvoerders van 24/11/2014.

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  JEF HAEVERANS , met zetel te 2400 Mol, Beeldekenslaan 14, rechtspersonenregister Turnhout met nummer 0460.890.451, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger: de heer HAEVERANS Jef, voornoemd, hiertoe benoemd blijkens beslissing van de zaakvoerder van 24/11/2014.

3. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NIMIN", voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger: De heer CAUWENBERGHS Alex Louis Martha, geboren te Turnhout op

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

drieëntwintig februari negentienhonderdvijfenzestig, wonende te 2480 Dessel, Boeretangsedreef 72, hiertoe benoemd blijkens beslissing van de twee zaakvoerders van 24/11/2014.

BOEKJAAR : Het maatschappelijk boekjaar loopt van één oktober tot 30 september van het daaropvolgend jaar.

Het eerste boekjaar begint op datum van neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel van de oprichtingsakte en eindigt op 30 september 2016.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2017

WINSTBESTEMMING : De brutowinst van het boekjaar, na aftrek van de algemene onkosten, de nodige afschrijvingen, de waardecorrecties en de fiscale voorzieningen, maakt de nettowinst uit van het boekjaar. Van deze nettowinst wordt, na aftrek van de gebeurlijke overgedragen verliezen, vijf ten honderd voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve.

Deze voorafneming is niet meer verplicht, zodra het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist welke bestemming aan het saldo zal gegeven worden. ONTBINDING EN VEREFFENING:

Benevens de gevallen van wettelijke of gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap ten allen tijde ontbonden worden door een beslissing van de algemene vergadering die beraadslaagt en beslist op de wijze zoals door onderhavige statuten is vereist voor een statutenwijziging.

Bij ontbinding van de vennootschap worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, met toepassing van de wettelijke regels terzake. Wordt daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde bestuurders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de aandeelhouders. Zij handelen als dan zowel intern als extern op dezelfde wijze als wanneer zij optraden in hun hoedanigheid van bestuurder.

De vereffenaars beschikken over alle machten opgesomd in de artikelen 186 en volgende van de vennootschappenwet, zonder dat zij daartoe een voorafgaandelijke bijzondere machtiging van de algemene vergadering behoeven. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

Het netto-provenu van de vereffening, na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen wordt door de vereffenaars onder de vennoten verdeeld in evenredigheid tot het aantal aandelen dat zij bezitten, nadat, indien nodig, de aandelen op een gelijke voet worden gesteld ofwel door aanrekening van de nog openstaande bedragen op de aandelen waarop in mindere mate is afbetaald, ofwel door vooruitbetaling ten bate van de aandelen waarop in hogere mate is betaald, tot beloop van het verschil.

Overname van verbintenissen ten name van de vennootschap in oprichting

De comparanten verklaren bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 augustus 2014 en in het bijzonder alle ondertekende rechtshandelingen in verband met de aankoop van een onroerend goed gelegen te Lille, Poederleeseweg 78.

Aanstelling volmachtdrager: Wordt aangesteld tot bijzondere volmachtdrager, met recht van indeplaatsstelling: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  I.B.A. , met zetel te 2260 Westerlo, Zandberg 59, met als ondernemingsnummer 0440.567.565, en al haar aangestelden, teneinde bij de B.T.W. alsook bij alle andere administraties als belastingen en R.S.Z., kruispuntbank der ondernemingen en de ondernemingsloketten, alle formaliteiten te vervullen en alle documenten te tekenen voor de inschrijving van de vennootschap, het verkrijgen van vestigingsattesten, registratienummers, enzovoort, en de eventuele latere wijzigingen en doorhalingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS ISABELLE VERHAERT

Tegelijkertijd hiermee neergelegd: expeditie

Coordonnées
B3 INVEST

Adresse
BOERETANGSEDREEF 72 2480 DESSEL

Code postal : 2480
Localité : DESSEL
Commune : DESSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande