B4HOTELS INVEST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : B4HOTELS INVEST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 600.934.202

Publication

16/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

12-03-2015

Griffie

*15304493*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0600934202

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

B4Hotels Invest

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

~~Uittreksel uit een akte verleden voor Meester Frederik VLAMINCK, geassocieerd notaris te Antwerpen op twaalf maart tweeduizend vijftien

1. NAUWKEURIGE AANWIJZING VAN DE AANDEELHOUDERS

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  B4Hotels , gevestigd te 2900 Schoten, Grote Singel 31 A, RPR Antwerpen met ondernemingsnummer 0536.559.062, BTW-plichtige.

2. De gewone commanditaire vennootschap  RIGGISBERG , gevestigd te 2900 Schoten, Plataandreef 12, RPR Antwerpen met ondernemingsnummer 0828.218.959, BTW-plichtige.

2. RECHTSVORM EN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP (artikel 1)

a) rechtsvorm van de vennootschap : Naamloze vennootschap

b) naam :  B4Hotels Invest .

3. ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP (artikel 2)

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2900 Schoten, Grote Singel 31 A, in het gerechtelijk

arrondissement Antwerpen

4. DOEL (artikel 3)

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland zowel voor eigen naam en voor

eigen rekening als voor naam of voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden :

1. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met, betrekking hebben op, of bevorderlijk zijn in het kader van de zogenaamde  consultancy of het management in het algemeen, en ten behoeve van hotels, restaurants en andere etablissementen van de horecasector, en dit onder meer door het uitvoeren van studies, het verstrekken van professionele en onafhankelijke adviezen en het verrichten van diensten aangaande om het even welk aspect van het bestuur, het beheer (omvattende het productiebeheer, het commercieel beheer, het administratief, financieel en het personeelsbeheer), het beleid, de marktstudie, de reclame, de sponsoring, de public relations of de bedrijfsvoering van vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden, organisaties, vereniging of zelfstandigen in het algemeen, alsook in het bijzonder ten behoeve van hotels, restaurants en andere etablissementen van de horecasector, zonder dat dit op enigerlei wijze beperkend of restrictief mag worden geïnterpreteerd.

2. Het optreden als studie-, organisatie-, raadgevend en beherend bureau inzake bovenvermelde alsmede financiële, handels-, fiscale of sociale aangelegenheden, zowel ten behoeve van vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden, verenigingen en particulieren, in het algemeen, alsook in het bijzonder ten behoeve van hotels, restaurants en andere etablissementen van de horecasector, zonder dat dit op enigerlei wijze beperkend of restrictief mag worden geïnterpreteerd.

3. Het ontwerpen, ontwikkelen, installeren, ten uitvoer brengen en onderhouden van een reserverings-, marketing- en managementsysteem voor hotels, restaurants en andere etablissementen van de horecasector, het verrichten van alle handelingen inzake de zogenaamde prospectie van hotels restaurants en andere etablissementen van de horecasector inzake hun integratie en/of aansluiting in het reserveringssysteem in binnen- en buitenland, alsook alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op of verband houden met het

Onderwerp akte :

Grote Singel 31 A 2900 Schoten

Oprichting

Naamloze vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

voeren van promotie en publiciteit voor de deelnemers aan zulk reserverings-, marketing- en managementsysteem

4. Het organiseren of meewerken aan de organisatie van beurzen, seminaries, of alle andere evenementen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met of verwant zijn aan de horecasector, met inbegrip van het ontwikkelen en geven van lezingen, presentaties, lessen, opleidingen, cursussen; de inrichting en organisatie van alle opleidingen en trainingen inzake het bovenstaande; het schrijven en uitgeven van opleidingscursussen.

5. Het bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins verwerven van een belang of deelneming in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrij¬vigheden of verenigingen zonder onderscheid in België of in het buiten¬land. Het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

6. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking heeft op het commercieel, technisch en/of administratief beheer, de valorisering voor zichzelf of voor derden van alle onroerende bebouwde en niet-bebouwde eigendommen, alle onderzoeken en schattingen verrichten, alle administratieve toelatingen vragen, alle lastenkohieren opstellen, alle architecten- en/of aannemingscontracten sluiten en alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

7. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen, met inbegrip van het uitbouwen van een kunstcollectie.

8. Het beheren, valoriseren en te gelde maken van alle elementen van het roerend en/of onroerend patrimonium van de vennootschap.

9. Het rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft.

10. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

De vennootschap mag :

* alle hoegenaamde handels -, nijverheids -, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn dit te begunstigen;

* op om het even welke wijze alle intellectuele rechten, merken, modellen en/of tekeningen verwerven, uitbaten en te gelde maken;

* zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij al dan niet een belang of deelneming heeft borgstellen of aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

5. DUUR VAN DE VENNOOTSCHAP (artikel 4)

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

6. KAPITAAL EN AANDELEN (artikel 5)

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt één miljoen euro (¬ .1.000.000,00).

Het is verdeeld in honderd duizend (100.000) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Het kapitaal is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst en is integraal vol¬gestort..

7. OVERDRACHT VAN AANDELEN (artikel 14)

In de statuten werd een regeling voor overdracht van aandelen bepaald.

8. PERSONEN GEMACHTIGD OM DE VENNOOTSCHAP TE BESTUREN EN TE VERBINDEN a) Algemeen (artikel 16)

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit ten minste drie (3) bestuurders. Wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee (2) aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit twee (2) leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

b) Bevoegdheden van de raad van bestuur (artikel 15)

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen

de algemene vergadering van de aandeelhouders bevoegd is.

De bestuurders handelen steeds als college.

c) Externe vertegenwoordigingsmacht (artikel 28)

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig verbonden door twee (2) gezamenlijk handelende bestuurders of een gedelegeerd bestuurder alleen handelend.

9. TOEZICHT (artikel 29)

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen indien het Wetboek van vennootschappen deze verplichting oplegt.

De commissarissen worden benoemd en bezoldigd volgens de regels vervat in het Wetboek van vennootschappen.

10. ALGEMENE VERGADERINGEN

a) Datum : (artikel 30)

De gewone algemene vergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste maandag

van de maand mei om tien (10:00) uur

b) Voorwaarden voor toelating : (artikel 33)

Uiterlijk vijf (5) dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering moeten de houders van aandelen op naam, of hun vertegenwoordigers, kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap. De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering

c) Vertegenwoordiging van aandeelhouders (artikel 34)

Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke aandeelhouder op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde aan wie een schriftelijke volmacht werd verleend.

De raad van bestuur kan de tekst van deze volmachten vaststellen en eisen dat deze ten minste vijf (5) dagen voor de datum van de vergadering worden neergelegd op de zetel van de vennootschap. Rechtspersonen worden vertegenwoordigd door het krachtens hun statuten met de vertegenwoordiging belaste orgaan, of door een persoon al dan niet aandeelhouder, aan wie volmacht is gegeven volgens de voorschriften van dit artikel.

d) Stemrecht : (artikel 38)

Overeenkomstig de bepalingen van artikel 541 van het Wetboek van vennootschappen

* geven alle aandelen recht op één (1) stem wanneer alle aandelen een gelijke waarde hebben, zijnde eenzelfde bedrag van het kapitaal vertegenwoordigen.

* geven de aandelen, wanneer zij een verschillende waarde in het kapitaal vertegenwoordigen, van rechtswege recht op een aantal stemmen naar evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat zij respectievelijk vertegenwoordigen, met dien verstande dat het aandeel dat het laagste bedrag vertegenwoordigt, voor één (1) stem wordt aangerekend. Gedeelten van stemmen worden verwaarloosd, behoudens in de gevallen van artikel 560 van het Wetboek van vennootschappen. De houders van obligaties, warrants of certificaten die werden uitgegeven met medewerking van de vennootschap, mogen de algemene vergaderingen bijwonen, doch slechts met raadgevende stem.

Stemming op afstand per brief

Elke aandeelhouder heeft het recht om vóór de algemene vergadering op afstand te stemmen per

brief, dit door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld formulier.

Dit formulier dient de volgende vermeldingen te bevatten:

- de aanduiding van de naam en van de volledige en nauwkeurige identiteit van de aandeelhouder,

inbegrepen zijn woonplaats of zetel;

- de vorm van de gehouden aandelen;

- de agenda van de vergadering, inclusief de voorstellen van besluit;

- het aantal stemmen dat de aandeelhouder tijdens de algemene vergadering wenst uit te brengen,

alsmede zijn stemwijze (voor of tegen) of zijn onthouding aangaande de punten van de agenda; de

aandeelhouder mag zijn stemwijze of zijn onthouding daarbij verduidelijken en motiveren.

Om geldig te zijn dient dergelijke stemming te geschieden bij middel van voormeld formulier dat bij

een ter post aangetekende brief tegen ontvangstmelding ten minste vijf (5) kalenderdagen vóór de

datum van de vergadering aan de zetel van de vennootschap wordt verzonden (de poststempel geldt

als bewijs).

De formulieren waarin noch de stemwijze, noch de onthouding door de aandeelhouder zijn vermeld

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

zijn nietig. Indien, tijdens de vergadering, een voorstel tot besluit wordt gewijzigd waarover al is gestemd, wordt die stemming nietig geacht.

Het voormeld formulier dat naar de vennootschap wordt verstuurd voor een bepaalde vergadering, geldt voor de opeenvolgende vergaderingen die met dezelfde agenda worden bijeengeroepen. De stemming op afstand per brief door een aandeelhouder die zijn aandelen heeft overgedragen op de datum van de algemene vergadering, wordt nietig geacht.

Een aandeelhouder die per brief op afstand heeft gestemd, mag geen andere wijze van deelname aan de vergadering meer kiezen voor het aantal aldus uitgebrachte stemmen.

Schriftelijke besluitvorming

De aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die behoren tot de bevoegdheid van de algemene vergadering, met uitzondering van

- de besluiten die bij authentieke akte moeten worden verleden;

- de besluiten te nemen in het kader van de toepassing van artikel 633, van het Wetboek van vennootschappen.

Daartoe zal door de raad van bestuur een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, worden verstuurd naar alle aandeelhouders en naar de houders van obligaties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, met de vraag aan de aandeelhouders om de voorstellen van besluit goed te keuren en, binnen een door de raad van bestuur per geval vast te stellen termijn, behoorlijk ondertekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of naar enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze termijn de goedkeuring van alle aandeelhouders met betrekking tot de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde besluiten geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien binnen deze termijn bepaalde voorstellen van besluit wel eenparig worden goedgekeurd, doch andere niet.

De houders van obligaties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven mogen van de eenparig en schriftelijk genomen besluiten kennis nemen. Deelname op afstand

Overeenkomstig artikel 538bis van het Wetboek van vennootschappen, hebben de aandeelhouders het recht om op afstand deel te nemen aan de algemene vergadering door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld communicatiemiddel; de aandeelhouders worden dan geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de algemene vergadering wordt gehouden.

Alsdan zal de raad van bestuur bepalen hoe wordt vastgesteld dat een aandeelhouder via het elektronisch communicatiemiddel aan de algemene veergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd.

Onverminderd enige bij of krachtens de wet opgelegde beperking moet het elektronische communicatiemiddel de aandeelhouder die op afstand de vergadering bijwoont, ten minste in staat stellen om rechtstreeks, gelijktijdig en ononderbroken

* kennis te nemen van de besprekingen tijdens de vergadering;

* deel te nemen aan de beraadslagingen;

* vragen te stellen;

* het stemrecht uit te oefenen met betrekking tot alle punten waarover de vergadering zich dient uit te spreken, en dit voor zover de betrokken houder van een effect over stemrecht geniet met de effecten waarmee hij op afstand de vergadering bijwoont.

De notulen van de algemene vergadering vermelden de eventuele technische problemen en incidenten die de deelname langs elektronische weg aan de algemene vergadering en/of stemming hebben belet of verstoord.

11. BOEKJAAR (artikel 41)

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december.

12. BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE (artikel 42)

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de te bestemmen winst van het boekjaar.

Van deze winst wordt tenminste vijf ten honderd voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen

totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over het saldo beslist de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen op voorstel

van de raad van bestuur.

Indien de algemene vergadering tot winstuitkering beslist, is elk aandeel op dezelfde wijze

dividendgerechtigd, doch met dien verstande dat voor de berekening van het dividend van ieder

aandeel moet rekening gehouden worden met :

a) het deel van het kapitaal dat dit aandeel vertegenwoordigt ( pro rata participationis )

b) de op dat aandeel gedane volstorting ( pro rata liberationis ), en

c) het aantal dagen dat het betrokken aandeel deelneemt in de winst over het betrokken boekjaar

( pro rata temporis ).

Overeenkomstig artikel 615 van het Wetboek van vennootschappen kan de algemene vergadering

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

beslissen dit saldo geheel of gedeeltelijk te bestemmen voor de aflossing van het kapitaal door terugbetaling a pari van de door het lot aan te wijzen aandelen.

13. WIJZE VAN VEREFFENING (artikel 47)

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto actief, in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

14. SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot 31 december 2016

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2017

15. BENOEMING VAN BESTUURDERS

Het aantal bestuurders wordt vastgesteld op twee (2), en volgende personen werden benoemd :

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  B4Hotels , gevestigd te 2900 Schoten, Grote Singel 31 A, RPR Antwerpen met ondernemingsnummer 0536.559.062, BTW-plichtige, die overeenkomstig artikel 61, §2 van het Wetboek van vennootschappen voor de uitvoering van deze opdracht als vaste vertegenwoordiger heeft aangewezen :

de heer BOEHLEN Didier, Elisabeth, Jan, wonend te 2900 Schoten, Grote Singel 31 A, rijksregister nummer 77.05.17-039.36.

2. De heer BOEHLEN Didier, Elisabeth, Jan, wonend te 2900 Schoten, Grote Singel 31 A,

rijksregister nummer 77.05.17-039.36.

Hun opdracht eindigt bij de sluiting van de gewone algemene vergadering van 2021.

De opdracht van de bestuurders is onbezoldigd.

16. BENOEMING VAN COMMISSARIS

De aandeelhouders verklaren thans géén commissaris te benoemen.

BIJZONDERE VOLMACHT

Voor zover als nodig wordt bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  LENAERTS  HEREMANS & Co , gevestigd te 2600 Berchem (Antwerpen), Berchemstadionlaan 76 bus 6, RPR Antwerpen met ondernemingsnummer 0430.397.017, BTW-plichtige, vertegenwoordigd door haar zaakvoerders of aangestelden, elk afzonderlijk handelend, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen tot:

a) inschrijving van deze vennootschap in het rechtspersonenregister (RPR) van de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO);

b) inschrijving van deze vennootschap als belastingplichtige bij het bestuur van de Belastingen op de

Toegevoegde Waarde.

- Voor ontledend uittreksel -

- Frederik VLAMINCK, geassocieerd notaris -

Hiermede tegelijk neergelegd : Afschrift van de oprichtingsakte dd. 12 maart 2015, met in bijlage :

uittreksel.

Uittreksel zonder registratierelaas uitgereikt met het enige doel te worden neergelegd ter griffie van

de rechtbank van koophandel.

01/04/2015
ÿþti

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblac

Ondernemingsnr : 0600.934.202. Benaming

(voluit) : "B4Hotels Invest"

(verkort) :

Rccttltitartkc ~~~~ kQaphandaZ ~

.Anto rien

2 0' t10,126#,5b

afdeerc eue

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2900 Schoten, Grote Singel 31 A

(volledig adres)

Onderwerp akte : RECHTZETTING

Uit een oprichtingsakte verleden voor Meester Frederik Vlaminck, geassocieerd notaris te Antwerpen, op,

twaalf maart tweeduizend vijftien, neergelegd ter registratie op twaalf maart tweeduzend vijftien, waarvan het'

uittreksel verschenen is in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van zestien maart tweeduizend vijftien, onder;

nummer 15304493;

BLIJKT DAT:

Volgende teksten in het uittreksel moeten gelezen worden als volgt:

" 1. NAUWKEURIGE AANWIJZING VAN DE AANDEELHOUDERS

1.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B4Hotels", gevestigd te 2900 Schoten, Grote

Singel 31 A, RPR Antwerpen met ondernemingsnummer 0536.559.062, BTW-plichtige.

2.De heer BOEHLEN Didier, Elisabeth, Jan, wonend te 2900 Schoten, Grote Singel 31 A, rijksregister,

nummer 77.05.17-039.36.

Echtgenoot van Mevrouw BRUNSWYCK Line, Mia, Leona, wonend te 2900 Schoten, Grote Singel 31 A,:

rijksregister nummer 77.03.14-070.81 onder het stelsel van de zuivere scheiding van goederen blijkens'

huwelijkscontract verleden voor notaris Ludo LAMOT te Niel op 29 juli 2008, tot op heden niet gewijzigd"

"15. BENOEMING VAN BESTUURDERS

Het aantal bestuurders wordt vastgesteld op drie (3) en volgende personen werden benoemd:

1.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B4Hotels", gevestigd te 2900 Schoten, Grote

Singel 31 A, RPR Antwerpen met ondememingsnummer 0536.559.062, BTW-plichtige, die overeenkomstig,

artikel 61, §2 van het Wetboek van vennootschappen voor de uitvodring van deze opdracht als vaste:

vertegenwoordiger heeft aangewezen : de heer BOEHLEN Didier, Elisabeth, Jan, wonend te 2900 Schoten,'

Grote Singel 31 A, rijksregister nummer 77.05.17-039.36.

2.De heer BOEHLEN Didier, Elisabeth, Jan, wonend te 2900 Schoten, Grote Singel 31 A, rijksregister;

nummer 77.05.17-039.36.

3.De heer BOEHLEN Nicolas, Marc, Isabelle, wonend te 2930 Brasschaat, Leemputweg 34, rijksregister

nummer 81.08.08147-12.

Hun opdracht eindigt bij de sluiting van de gewone algemene vergadering van 2021,

De opdracht van de bestuurders is onbezoldigd."

Antwerpen, 17 maart 2015.

Johan Kiebooms, geassocieerd notaris,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
B4HOTELS INVEST

Adresse
GROTE SINGEL 31 A 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande