BABICHE GOOLAERTS SOLUTIONS

Société en commandite simple


Dénomination : BABICHE GOOLAERTS SOLUTIONS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 555.958.666

Publication

16/07/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

- het beheren van ondernemingen en vennootschappen in de ruimste zin van het woord, waarin begrepen het uitoefenen van mandaten van zaakvoerder, bestuurder en vereffenaar;

- en alles doen wat verband houdt met het voorgaande of het kan bevorderen, in de meest ruime zin. Met het oog hierop kan de vennootschap samenwerken met andere vennootschappen en er op eender welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang of deelneming in verwerven. De vennootschap kan zich borgstellen zowel voor haar eigen verbintenissen als voor de verbintenissen van derden, onder meer door haar goederen te hypothekeren of in pand te geven, met inbegrip van haar eigen handelsfonds.

De vennootschap kan over het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende operaties uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar maatschappelijk doel.

3.ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2960 Brecht, Bosduiflaan 11. Zij kan door eenvoudige beslissing van de gecommanditeerde vennoot verplaatst worden naar elders in België.

4.DUUR

5.KAPITAAL

8.OVERLIJDEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk kapitaal, bedraagt achttienduizend zeshonderd Euro (18.600 EUR) en is verdeeld over honderd zesentachtig (186) deelbewijzen zonder nominale waarde. Het kapitaal zal volstort worden voor vijfduizend Euro (5.000 EUR). Het kapitaal zal als volgt worden onderschreven en volstort :

- door mevrouw Babiche Goolaerts,: 185 aandelen; volstort voor 4.900 EUR

- door mevrouw Christel Annaert, 1 aandeel; volstort voor 100 EUR

Het beheer van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders, welke of derden, of gecommanditeerde vennoten kunnen zijn. De zaakvoerder wordt benoemd door de vennoten, samen handelend, welke hem, eveneens samen handelend, te allen tijde, zonder hun beslissing te moeten verrechtvaardigen, kunnen ontslaan.

De zaakvoerder, en, ingeval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te beheren en te vertegenwoordigen.

Het overlijden van een vennoot is geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap. De erfgenamen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren.

Indien zij niet als vennoten worden toegelaten, hebben zij enkele recht het deel op te eisen dat, volgens de aanwijzingen van de laatste balans toekomt aan de rechtsvoorganger.

In geval van overlijden, wettelijke onbekwaam verklaring of verhindering van de zaakvoerder, zal de algemene vergadering op verzoek van een of meerdere vennoten een commanditaire vennoot of enig ander persoon als bewindvoerder aanstellen om de dringende daden van louter beheer te stellen gedurende de door de algemene vergadering vast te stellen tijd, zonder dat deze een maand te boven mag gaan.

6.BEHEER VAN DE VENNOOTSCHAP

7.OVERDRACHT VAN DEELBEWIJZEN

De duur van de vennootschap is onbepaald, ingaande op heden, onder voorbehoud van de bekomen rechtspersoonlijkheid.

Buiten het éénparig akkoord van alle vennoten is geen overdracht van deelbewijzen toegelaten.

Bij overlijden zullen de deelbewijzen van de overledene vennoot toekomen aan haar erfgenamen of legatarissen

indien alle andere vennoten hiermede hun akkoord betuigen.

9.MACHTEN VAN DE COMMANDITAIRE VENNOTEN

De machten van de commanditaire vennoten bestaan in :

- de controle op de vennootschap;

- het benoemen en het ontslaan van de zaakvoerder(s);

- het vaststellen van de bezoldiging van zaakvoerder(s);

- hun akkoord te geven in verband met dividenduitkering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

10.BOEKJAAR  ALGEMENE VERGADERING

Het boekjaar gaat in op 1 januari van ieder jaar en wordt afgesloten op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting tot en met 31 december 2014.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de 18 juni van ieder jaar, om 18 uur, ten maatschappelijke zetel. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, dan vindt de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De eerste algemene vergadering wordt gehouden op 18 juni 2015.

11.STEMRECHT

Elk deelbewijs heeft recht op één stem.

12.VEREFFENING

15. VOLMACHT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Wordt tot zaakvoerder benoemd, vanaf heden, voor onbepaalde tijd, mevrouw Babiche Goolaerts, comparant onder punt 1, die aanvaardt. Haar bezoldiging zal worden bepaald bij de jaarlijkse algemene vergadering.

Worden aangeduid als gevolmachtigden om alle formaliteiten inzake inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen of enige andere administratie te vervullen en te dien einde ook alle hoe genaamde stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel:

Bij toepassing van artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen wordt over de wijze van vereffening alsook de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo en haar verloop besloten door de algemene vergadering bij bijzondere meerderheid, zijnde de helft van de vennoten moet aanwezig zijn en in bezit van ten minste 3/4 van het vennootschapsvermogen.

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Het eenparige akkoord van de commanditaire vennoten wordt vereist.

-De heer Michel Van Look

-Agnes De Leeuw

-Of enige andere medewerker van Accountfisc, coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met

maatschappelijke zetel te 2900 Schoten, Constant Neutjensstraat 43.

Opgemaakt te Brecht, op 25 juni 2014.

Opgemaakt in 3 originelen, waarvan elke partij verklaart één exemplaar te hebben ontvangen. Het derde exemplaar is bestemd voor de registratie.

13.WINSTVERDELING

14.BENOEMING TOT ZAAKVOERDER

Babiche Goolaerts Christel Annaert

Coordonnées
BABICHE GOOLAERTS SOLUTIONS

Adresse
BOSDUIFLAAN 11 2960 BRECHT

Code postal : 2960
Localité : BRECHT
Commune : BRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande