BABIL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BABIL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 501.625.602

Publication

03/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 26.05.2014, NGL 25.09.2014 14616-0340-014
10/12/2012
ÿþ-Ut tfi

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

em.

*12198793*

Neergeted ter elle van de

Rechtbank van Koophandel NOV 2012 neerpen

op

De Griffier,

Griffie

r

Vo

beho

aan

Bek

Staal

~~~ ~ 6,25. E02 Ondernemingsnr : Benaming (voiult) : BABIL

[

E

.;

~I

~1

EE

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Luc Rochtus, met standplaats te Antwerpen, op negentien oktober tweeduizend en twaalf, geregistreerd vijf bladen, één renvooi, te Antwerpen, zevende kantoor der registratie op negenentwintig oktober tweeduizend en twaalf, boek 169, blad 64, vak 7, ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 EUR), de ontvanger, a.i. (get.) J. MARTENS, blijkt dat een Besloten vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt

1. Vennoten:

;3 a. De heer ARRAS Makki, geboren te Beni Sidel (Marokko) op vijftien augustus negentienhonderd

vierenzeventig, wonende te 2020 Antwerpen, Frans Hensstraat 44 bus 11-9.

b. De heer ZAROUALI Aziz, geboren te Farkhana (Ma) op vier september negentienhonderd vijfenzeventig,

wonende te 2060 Antwerpen, Diepestraat 134.

2. Rechtsvorm en naam:

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam: "Babil"

;; 3. Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2060 Antwerpen, Diepestraat 134. Hij mag bij beslissing van de zaakvoerder naar elke andere plaats in het land worden overgebracht. De vennootschap kan bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

il 4. Doel:

Ais tussenschakel fungeren tussen horeca, particulieren en bedrijven;

Alle activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf in de ruimste zin van het woord, omvattende onder l; meer:

- Uitbating en inrichting van restaurants, restaurants van het traditionele type; restaurants gespecialiseerd in de organisatie van gastronomische weekends; exotische eethuizen, restaurants met een beperkt aantal kamers ,; (maximum vijf) ten behoeve van de eigen cliënteel; de café-restaurants (tavernes)

Uitbating en inrichting van fastfoodzaken, snackbars, frituren en dergelijke; verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en in het algemeen in een wegwerpverpakking il aangeboden worden in snelbuffetten zoals snackbars, sandwichbars en hamburgerrestaurants; in frietkramen ;i en hotdogstalletjes; in croissanteries; crêperies en warmewafelkramen; in tearooms, ijssalons en dergelijke, in cafetaria's in drive- in restaurants; in pizzeria's.

- Uitbating en inrichting van drankgelegenheden en cafés, de verkoop van dranken vcor, in het algemeen, consumptie ter plaatse, eventueel in combinatie met enigerlei vorm van amusement door. cafés, bars, nachtclubs, bierhallen en dergelijke meer.

;: - Uitbating en inrichting van discotheken, dancings en dergelijke; de regelmatige exploitatie van discotheken, ;, dancings en privé-clubs, die hun omzet verwezenlijken door de verkoop van dranken, ook indien entreekaarten ;: worden verkocht die recht geven op consumpties.

- Uitbating en inrichting van kantines.

- Catering en uitzendkoks: het bereiden van maaltijden en spijzen in centrale keukens, voor rekening van derden, zoals voor kantines, bedrijfsrestaurants; uitzendkoks en het verzorgen van feesten en recepties; het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels; het organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties en dergelijk meer.

- Aan- en verkoop van alle mogelijke dranken en aanverwanten artikelen zoals tabakswaren, kranten, magazines, snoepwaren.

- De groot- en kleinhandel in, de aan- en verkoop, de in- en uitvoer, het in huur nemen en verhuren, de here stelling, het onderhoud, de installatie en de uitbating van alle horecatoestellen, - uitrusting en -- toebehoren evenals van aile automatische ontspannings- en amusementsspelen, toestellen en toebehoren.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm ; Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Diepestraat 134

2060 Antwerpen

mod 11.1

- Het inrichten van schouwspelen van om het even welke aard, zoals ballet-, dans- en toneelvoorstellingen en modeshows.

- Het ter beschikking stellen van allerhande ruimten,

- De uitbating van speel- en sportterreinen; de uitbating van een fitnesscenter, zwembad, sauna en massagesalon.

- De groot- en kleinhandel in, de aan- en verkoop, de in- en uitvoer van alle voedingswaren en dranken, met inbegrip van de verkoop van tabaks- en rookwaren, zichtkaarten suikergoedwaren, snoepgoed, partumerieartikelen, snuisterijen en fantasieartikelen, souvenirs en folkloreartikelen evenals luxeartikelen. - Het begeleiden van en het adviseren van derden bij het inrichten en het uitbaten van horeca- en aanverwante bedrijven.

Het uitgeven van magazines en alle inkomsten welke uit magazines en/of websites en reclame voortkomen. De vennootschap heeft tevens tot doel alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf ais voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

5. Duur: onbepaalde duur.

6. Boekjaar:

Het boekjaar begint op de eerste januari en eindigt op de éénendertigste december van ieder jaar.

leder jaar maken de zaakvoerder(s) een inventaris op, waarin wordt aangegeven: alle onroerende en roerende waarden en aile activa en passiva van de vennootschap, met in bijlage, een beknopt overzicht van haar verbintenissen, alsook van de schulden der zaakvoerder(s) jegens de vennootschap. Op dezelfde datum wordt de jaarrekening opgesteld, die de balans, de resultaatrekening en de toelichting omvat.

De bruto-opbrengst van het boekjaar, na aftrek van de algemene onkosten, de waardecorrecties, de nodige afschrijvingen en de fiscale voorzieningen maakt het netto-actief uit van het boekjaar. Binnen de perken, voorzien in artikel 319 en 320 van het Wetboek Vennootschappen wordt het netto-actief als volgt verdeeld:

1. ten minste vijf ten honderd wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve tot dat die ééntiende van het kapitaal bedraagt;

2. het saldo mag ter beschikking van de algemene vergadering gesteld worden.

De buitengewone algemene vergadering beschikt over de mogelijkheid tot het uitkeren van een tussentijds dividend op basis van de uitkeerbare winst zoals die blijkt uit de jaarrekening op datum van het laatst afgesloten boekjaar, zonder dat kan worden geput uit de winst van het lopende boekjaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van de neerlegging van de akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en zal worden afgesloten op een en dertig december tweeduizend dertien.

7. Kapitaal:

Het kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (£ 18.600,00), vertegenwoordigd

door ZEVENHONDERDVIERENVEERTIG (744,00) aandelen van ieder VIJFENTWINTIG EURO (£ 25,00).

Het kapitaal is volledig geplaatst en bij de oprichting voor meer dan één/derde volstort.

Op het kapitaal werd in speciën ingeschreven ais volgt:

- de Heer Arras Makki, voornoemd, NEGENDUIZEND DRIEHONDERD EURO (£ 9.300,00) zijnde driehonderd

twee en zeventig aandelen

- de Heer Zarouati Aziz, voornoemd, NEGENDUIZEND DRIEHONDERD EURO (£ 9.300,00) zijnde

driehonderd twee en zeventig aandelen

Totaal: ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (£ 18.600,00) zijnde ZEVENHONDERD VIER EN

VEERTIG AANDELEN.

8. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, vennoot of niet.

De zaakvoerders hebben ieder afzonderlijk alle macht om uit naam van de vennootschap te handelen, welke de aard en de belangrijkheid van de handelingen ook moge wezen, mits zij tot het doel van de vennootschap behoren. Zij vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser en als verweerder. Op eigen verantwoordelijkheid, mogen de zaakvoerders zich, in hun betrekkingen met derden, laten helpen of vertegenwoordigen door gemachtigden en/of gedelegeerden, op voorwaarde nochtans dat het mandaat of de afvaardiging speciaal en van tijdelijke aard zijn. Het is de zaakvoerder uitdrukkelijk verboden rechtstreeks of onrechtstreeks belangen te hebben in gelijkaardige zaken, welke met de vennootschap zouden kunnen concurreren.

9. Benoeming:

Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt benoemd: de Heer Zarouali Aziz, voornoemd, die verklaart deze opdracht

te aanvaarden, vanaf één november tweeduizend en twaalf.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tot zolang de algemene vergadering daar niet anders over

beslist.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

, mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

10. Jaarvergadering:

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden op de laatste maandag van de maand mei in de zetel

van de vennootschap, of in elke andere plaats in België, vermeld in het bericht van bljeenroeping.

Indien de hierboven bepaalde datum op een feestdag valt, heeft de jaarlijkse algemene vergadering plaats op

de eerst volgende werkdag.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend veertien.

Voor uittreksel: notaris Luc Rochtus te Antwerpen;

Tegelijk hierbij neergelegd: expeditie

r

J

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.05.2015, NGL 19.10.2015 15653-0370-014

Coordonnées
BABIL

Adresse
DIEPESTRAAT 134 2060 ANTWERPEN 6

Code postal : 2060
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande