BABO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BABO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.297.464

Publication

04/08/2014
ÿþMod Word 11.1

^ ~ _-~,~.c--.~^~t ~--~.. a.e.._. ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

uni iiu iisiwi~0~i ~i~i0i

*14198 58*

Blitagenrbij'het B~~tgigeli`Stffatstilïe_ 041d87ZÛ14 - Annexes du-Moniteur belge

Ondememingsnr : BE 0848297464

Benaming

(voluit) : BABO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetei : Liersesteenweg 22 te 2520 Emblem

(volledig adres)

6nciërwëvp kte : Ontslag» Benoeming - Verplaatsing-maatschappelijke zetel

Bij besluit van de bijzondere algemene vergadering van 18 juni 2014 wordt er beslist dat de Heer Bart Boits, wonende te Liersesteenweg 22 te 2520 Emblem, ontslag neemt als zaakvoerder, en dit op datum van 18 juni 2014. Dezelfde vergadering besluit dat de Heer Van Druten Pim, benoemd wordt ais zaakvoerder, eveneens op 18 juni 2014.

Dezelfde vergadering beslist dat de maatschappelijke zetel verplaatst wordt van Liersesteenweg 22 te 2520 Emblem naar Jacob Van Arteveldestraat 30 te 2640 Mortsel, en dit vanaf 19 juni 2014.

Van Drunen Pim

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

31/08/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12304451*

Neergelegd

29-08-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0848297464

Benaming (voluit): BABO

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2520 Ranst, Liersesteenweg 22

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uittreksel uit een akte verleden voor Dick Van Laere, geassocieerd notaris te Antwerpen op

28 augustus 2012, vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de

griffie van de rechtbank van koophandel, waaruit blijkt dat:

De heer BOITS Bart Karel Joanna, geboren te Brasschaat op 1 juli 1963, wonende te 2520

Ranst, Liersesteenweg 22, ongehuwd,

een handelsvennootschap heeft opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid met de naam  BABO .

Zetel.

De vennootschap is gevestigd te 2520 Ranst, Liersesteenweg 22.

Doel

De vennootschap heeft tot doel :

" Het vervaardigen, plaatsen, herstellen, vervangen, demonteren en aanverwante handelingen van alle sanitaire inrichtingen, verwarmingsinstallaties, elektrische installaties, ventilatie-installaties, luchtconditionering en industriële pijpleidingen met alle energiebronnen en op alle wijzen en met alle bijkomende toestellen.

" Pijpenfitting, reinigen van stookinstallaties, afstellen van branders voor centrale verwarmingsinstallaties, groot- en kleinhandel in apparaten en toebehoren voor installaties van centrale verwarming, ventilatie, luchtconditionering en waterbehandeling.

" Groot- en kleinhandel in apparaten en toebehoren voor centrale verwarmingsinstallaties, ventilatie, verwarming met warme lucht, luchtconditionering, waterbehandeling en zweminstallaties.

" Studiebureel inzake toepassingen van de verhandelde installaties.

" Reinigen en onderhouden van stookinstallaties.

" Algemene sanitaire werken, algemene werken van centrale verwarming en algemene elektriciteitswerken.

" Groot- en kleinhandel van alle bovenvermelde artikelen en van de volgende goederen: elektrische artikelen, verlichtingsartikelen, radio elektrisch materiaal, gas in flessen, en huishoudartikelen.

Dit alles zonder dat deze opsomming beperkend is.

" Adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer;

" Het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie;

" Het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enzovoorts;

" Het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, enzovoorts;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

" Managementactiviteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere management activiteiten;

" Overige dienstverlening hoofdzakelijk aan bedrijven.

" Tussenpersoon in de handel;

" Verlenen van administratieve dienstprestaties;

" Organiseren van salons, tentoonstellingen en beurzen;

" Organiseren van seminaries, congressen, ...;

" Handel in onroerend goed voor eigen rekening;

" Het uitvoeren van alle bestuurs-, management-, organisatie- en consultancy-opdrachten in om het even welke onderneming, organisatie, vereniging, openbare en parastatale instelling;

" Het beheren, verwerven, vervreemden, verhuren en huren van alle roerende en onroerende goederen, met uitzondering van de activiteiten van vastgoedhandelaars;

" De aankoop, verhuur, onderhoud en verkoop van alle roerende goederen - desgevallend ten behoeve van eigen handelsverrichtingen van derden - zoals alle soorten materieel, gereedschappen, machines, installaties en computers, soft- en hardware.

" Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen: alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

" Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen: alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard "ook, zoals aan- en verkoop, huur en verhuur, de ruil, in het bijzonder, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

" Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken. Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden betreffende toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het is verdeeld in achthonderd (800) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Op alle kapitaalaandelen wordt door de heer BOITS Bart, voornoemd, in geld ingeschreven. Het gehele kapitaal is geplaatst en is volstort ten belope van ¬ 12.400,00 zoals blijkt uit het bankattest overhandigd aan de notaris.

De aandelen zijn steeds op naam. In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden.

Luik B - Vervolg

Indien er meerdere vennoten zijn, worden de aandelen van een vennoot overgedragen onder de levenden of wegens overlijden overeenkomstig de voorschriften terzake van het Wetboek van Vennootschappen.

Reserves, verdeling van de winst:

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Bestuur en de vertegenwoordiging:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Iedere zaakvoerder is individueel bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap in en buiten rechte.

De opdracht van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders zou beslissen.

De oprichters stellen aan tot niet-statutair zaakvoerder: de heer BOITS Bart, voornoemd, en dit voor onbepaalde duur.

Jaarvergadering

Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de derde donderdag van de maand juni om 17.00 uur.

De eerste jaarvergadering zal plaats hebben op donderdag 19 juni 2014.

Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2013.

Niet-benoeming commissaris

Aangezien de voorwaarden niet vervuld zijn, waardoor de aanstelling van één of meerdere commissarissen verplicht is, wordt geen commissaris benoemd.

Volmacht

Een bijzondere volmacht wordt verleend onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid  A & T ANTWERPEN , met zetel te 2640 Mortsel, Jacob Van Arteveldestraat 30, evenals haar bedienden, met recht van indeplaatsstelling om als speciale volmachthebber namens de vennootschap op te treden bij de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, de diensten van de Kruispuntbank van ondernemingen inclusief ondernemingsloket om daar alle formaliteiten te vervullen van inschrijvingen, latere wijzigingen, en schrappingen van de vennootschap en tevens om alle formaliteiten te vervullen bij de Directe en Indirecte Belastingen en de diensten van de B.T.W.

voor ontledend uittreksel.

(get.) Dick Van Laere, notaris.

tegelijk neergelegd : afschrift akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

03/03/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
BABO

Adresse
CAMPUS BLAIRON 471 2300 TURNHOUT

Code postal : 2300
Localité : TURNHOUT
Commune : TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande