BABS

Société en commandite simple


Dénomination : BABS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 836.498.603

Publication

22/07/2014
ÿþ Mal Word 11.1

141.1 '. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1111111

*14140872*

Neergelegd ter griffie van .de Rechtbank van koophandel Aw en,

afdeling Antwerpen; U e 113 JUL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondememingsnr : 0836.498.603

Benaming

(voluit) : BABS

(verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Grotebaan 12, 2660 Hoboken

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging zetel van de vennootschap

Bij beslissing van de zaakvoerder wordt beslist dat de zetel van de vennootschap per 14 maart 2014 wordt: verplaatst van Grotebaan 12, 2660 Hoboken naar Alice Nahonlei 7, 2900 Schoten.

de zaakvoerder

Van den Boom Barbara

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

06/06/2011
ÿþ '" ,~~~ , o ~ Mod 2.1

~ 1_9 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~~~_.-

dIINIIR~IIIIIIIIIAGIII III

*11083838*

lietegd ter giffie vmt de

%d4usit ro TaerrifeAntwerpeni te Antwerpen

op 21, ME',2,'t1

Griffie De SrJflier.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernerningsnr : 3 6.498.603

Benaming

"

(voluit) : BABS

Rechtsvoren : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Grotebaan 12, 2660 Hoboken

Onderwerp akte : oprichting

Uit onderhandse akt dd 5 mei 2011 blijkt dat :

1. Barbara Van den Boom, Steenlandlaan 16 , 2940 Stabroek NN 88 05 16 424 09, beherend vennoot En

2. Wouter Weckx, Grotebaan 12, 2660 Hoboken NN 80.12.24 359 89, stille vennoot ZIJN OVEREENGEKOMEN HETGEEN VOLGT:

De comparanten verklaren een gewone commanditaire vennootschap op te richten met als: maatschappelijke benaming 'BABS', met een maatschappelijk kapitaal van 1.000 Euro vertegenwoordigd door 1.000 aandelen met zonder vermelding van nominale waarde.

Op het kapitaal wordt ingeschreven als volgt :

be heer Wouter Weckx als stille vennoot 500 Euro waarvoor hij 500 aandelen ontvangt.

Mevrouw Barbara Van den Boom als werkend vennoot 500 Euro waarvoor zij 500 aandelen ontvangt.

1 - naam - vorm : De vennootschap is een gewone commanditaire vennootschap welke zal handelen onder de benaming "BABS"

2 - zetel : De zetel van de vennootschap is gevestigd te Grotebaan 12, 2660 Hoboken 3 - doel : De vennootschap heeft als doel :

1) De uitoefening van de verpleegkunde en de persoonsverzorging door toedoen van hiervoor opgeleide en:

" erkende verpleegkundigen of aangestelde medewerkers.

Overige menselijke gezondheidszorg.

2) Drankgelegenheid, verbruiksalon, taverne, tearoom, snackbar, frituur en restaurant, private club, dancing, discotheek en cabaret, hotel en logementshuis, feestzaal, ontspanningscentrum en sportcentrum, alle: installaties en inrichtingen behorend tot of aansluitend bij de horecasector of ontspanningswereld.

Het inrichten en organiseren van eetmalen, feesten, recepties, cocktails, vermakelijkheden, evenementen,; happenings, tentoonstellingen, vernissages, gezelschapsspelen, conferenties met inbegrip van de verhuring van conferentiematerialen van alle aard in de meest ruime zin van het woord, vertoningen, concerten en tentoonstellingen, sport en culturele manifestaties, traiteurdiensten en catering.

Het ondersteunen en adviseren inzake bovenstaande.

Het ondersteunen van toeristische activiteiten.

Het produceren, verdelen en uitbaten van automaten bestemd voor de distributie van voeding in de meest!

ruime zin, de verhuur zonder uitbatingpersoneel van verkoopautomaten. "

De aan- en verkoop, van alle daarmee verband houdende producten en diensten, voedingswaren, wijnen en' likeuren, machines en materialen in verband hiermee, zowel klein- als groothandel, import en export.

3) het beheren en oordeelkundig uitbreiden van het patrimonium van de vennootschap in de ruimste zin van. het woord,_.alle beschikbare. middelen. te. beleggen. of .wederbeleggen,_.zowel.. in_roerende.als..onroerende

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Sr

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor "

-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

goederen, voor eigen rekening en dit zowel bij wijze van verhuur, verkoop, beheer, ruil of leasing; Zij mag ondermeer onroerende goederen verwerven, bouwen, opschikken uitrusten en ombouwen.

4) het opnemen van bestuurdersmandaten in- en het optreden als adviseur bij alle mogelijke ondernemingen en vennootschappen.De vennootschap is eveneens gerechtigd alle commerciële, financiële, ' roerende en onroerende verrichtingen te doen die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten of die verwezenlijking ervan kunnen bevorderen of vergemakkelijken, dit alles mag zowel in binnen- als in het buitenland verricht worden voor eigen rekening of voor rekening van derden.

Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van die aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

Zij kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of : afspraak, deelnemen in alle andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden, wier maatschappelijk voorwerp gelijk is, verwant of analoog aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot verwezenlijking van haar doel.

Zij kan zich ten gunste van vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Voorgaande opsomming is aanwijzend en niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze dan ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp.

Zij mag bijgevolg de functie van zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

4 - duur : De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur te rekenen vanaf heden.

5 - Kapitaal - Aandelen : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 1.000 en is verdeeld in 1.000 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

6 - Bestuur : werd aangesteld als zaakvoerder mevrouw Barbara Van den Boom.

7 - Algemene Vergadering : Jaarlijks zal een algemene vergadering plaatsvinden op de zetel van de vennootschap en dit op de tweede maandag van de maand juni om 20 uur alwaar de beherend vennoot toelichting zal geven over de resultaten van het boekjaar en algemene vergadering zal stemmen over de toewijzing van dit resultaat.

8 - boekjaar : Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar;

9 - Beherende vennoten en stille vennoten

De beherende vennoten staan hoofdelijk en ondeelbaar in voor alle verbintenissen van de vennootschap. De stille vennoten zijn slechts gehouden tot beloop van hun inbreng en dragen bijgevolg geen verantwoordelijkheid.

Het eerste boekjaar begint op datum van oprichting om te eindigen op 31 december 2012. Pro Fisco wordt de vennootschap geacht te bestaan vanaf 1 februari 2011.

De comparanten stellen als bijzondere gevolmachtigde aan, met recht van indeplaatsstelling, de heer van de Korput Peter, wonende te 2460 Kasterlee (Tielen), Langendries 1, aan wie de macht wordt verleend om alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen, met het oog op de inschrijving en latere wijzigingen van het ondernemingsnummer en BTW.

Opgemaakt te Hoboken op 5 mei 2011 in drie exemplaren waarvan elke partij erkent er één ontvangen te hebben, één exemplaar bestemd zijnde voor neerlegging op de griffie rechtbank van koophandel.

Barbara Van den Boom 2taca~ ~cGd-Z ,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BABS

Adresse
GROTEBAAN 12 2660 HOBOKEN(ANTW)

Code postal : 2660
Localité : Hoboken
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande