BABY OUTLET

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BABY OUTLET
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.185.735

Publication

15/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 21.03.2014, NGL 08.05.2014 14118-0161-010
07/06/2012
ÿþA i v Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoudt

aan he

Belgisc

5taatsbl,

rJ

ID

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

2 9 MEI 2012

Griffie

=iaioaoss*

Ondernemingsnr : *

Benaming (voluit) : "BABY OUTLET" (verkort): *

QSbg.185.735

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid te 2640 Mortsel,

Zetel :2630 Aartselaar, Antwerpsesteenweg 50

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Meester Paul WELLENS, notaris

Eggestraat 28, blijkt dat op 23 mei 2012 een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BABY OUTLET", gevestigd te Antwerpsesteenweg 50, werd opgericht als volgt:

ZIJN VERSCHENEN:

1. Mevrouw 2NDJA2 Amy Kate, geboren te Sint-Joost-ten-Node op dertig juni negentienhonderd tweeëntachtig, nationaal nummer 820630 204 -78, wonende te 2630 Aartselaar, Hoevelei 180

2. De heer MEYNENDONCKX Wesley Leon Leontina, geboren te Zoersel op elf februari negentienhonderd éénentachtig, nationaal nummer 810211 413-02, wonende te 2630 Aartselaar, Hoevelei 180

STATUTEN:

RECHTSVORM EN NAAM.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "BABY OUTLET".

ZETEL.

De vennootschap is gevestigd te 2630 Aartselaar, Antwerpsesteenweg 50.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen : kleinhandel in outlet en tweedehands babyartikelen, restauratie van babyartikelen en Organisatie van evenementen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij kan ook funkties van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

2630 Aartselaar,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

KAPITAAL.

Het geplaatst kapitaal.is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600 E).

Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op voormelde aandelen wordt ingeschreven door:

1. Mevrouw INDJAI Amy Kate, wonende te 2630 Aartselaar, Hoevelei 180, titularis van. drieënnegentig (93) aandelen

2. De heer MEYNENDONCKX Wesley Leon Leontina, wonende te 2630 Aartselaar, Hoevelei 180, titularis van drieënnegentig (93) aandelen

Samen: honderd zesentachtig (186) aandelen of de totaliteit der aandelen. Ten bewijze dat zesduizend tweehonderd euro (E 6.200,00) van het geplaatste kapitaal. werd gestort, wordt door verschijners een bankattest overhandigd, uitgaande van BNP Paribas Fortis gedateerd op 23 mei 2012 waaruit blijkt dat zesduizend tweehonderd euro (E 6.200,00), van het geplaatst kapitaal werd gedeponeerd op naam van de vennootschap in oprichting.

De oprichters hebben aan ons notaris het financieel plan overhandigd, waarin zij het bedrag van het kapitaal van de vennootschap verantwoorden. De kosten, uitgaven, vergoedingen en lasten, van welke aard ook, die voor rekening van de vennootschap komen of wegens haar oprichting ontstaan zijn, worden geraamd op duizend vierhonderd negentien euro achttien cent (E 1.419,18 ).

BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap op te treden en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden als in rechte.

Is een zaakvoerder, zijn de zaakvoerders of is een lid van het college van zaakvoerders bij het stellen van een verrichting of het nemen van een beslissing geplaatst voor een belang bedoeld in artikel 259 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, dan dient hij of dienen zij overeenkomstig dit artikel te handelen.

Indien er verschillende zaakvoerders zouden worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

Ieder zaakvoerder heeft het vermogen om onder zijn verantwoordelijkheid bepaalde bevoegdheden of machten tijdelijk over te dragen aan derden bij bijzondere volmachten.

Het ontslag en de benoeming van elke zaakvoerder moet worden bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad en neergelegd in het vennootschapsdossier.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering er anders over besluit.

ALGEMENE VERGADERING.

Alle vergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, in de zetel van de vennootschap.

Ieder zaakvoerder is bevoegd de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer hij het nuttig vindt voor de vennootschap.

De jaarvergadering komt jaarlijks bijeen op derde vrijdag van maart om negentien uur of op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur, indien

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het,

E` Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

gemelde dag een wettelijke feestdag zou zijn.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, worden de besluiten van de enige vennoot, die handelt als algemene vergadering, vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Met uitzondering van de- beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 332 van het Wetboek van Vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend veertien.

BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgend jaar.

WINST.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap, waarop jaarlijks vijf ten honderd wordt voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt en behouden.

In verband met het overschot zal de jaarvergadering soeverein besluiten onder voorbehoud van hetgeen is bepaald in artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

BENOEMING ZAAKVOERDER

De verschijners hebben bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

b. te benoemen tot deze functie: Mevrouw INDJAI Amy Kate, ongehuwd, wonende te 2630 Aartselaar, Hoevelei 180, die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat zij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden.

e. geen commissaris te benoemen..

De notaris bevestigt dat de identiteit van de comparanten hem werd

aangetoond aan de hand van bewijskrachtige identiteitsbewijzen.

Comparanten verklaren dat de activiteiten pas zullen starten op 1 juli

2012

VASTE VERTEGENWOORDIGER

De zaakvoerder, mevrouw' Amy Kate INDJAI voornoemd neemt de beslissing zichzelf tot vaste vertegenwoordiger aan te duiden.

Zij verklaart door ondergetekende notaris Wellens op de hoogte te zijn gebracht dat de bestuurde vennootschap de benoeming van de vaste vertegenwoordiger bekend dient te maken in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad,

Volmacht.

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, ATF Accountants bvba, te 2350 Vorsselaar, Antwerpsesteenweg 202 b2, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (Get.) notaris Paul Wellens.

Tegelijk hiermee neergelegd:

Afschrift van het proces-verbaal

4./oor.. behouden

E. aan het,, Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
BABY OUTLET

Adresse
ANTWERPSESTEENWEG 50 2630 AARTSELAAR

Code postal : 2630
Localité : AARTSELAAR
Commune : AARTSELAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande