BADA CONSULT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BADA CONSULT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.577.427

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.05.2014, NGL 26.06.2014 14219-0047-010
27/02/2014
ÿþ Mod PDF 11.1

(>. ; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111§01,111111

flueryelegd ter.; ` Îii-* r?vchterafic

yp~f',oeendes pea, op

'1 B FEB. 2014

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0832.577.427

Benaming (voluit) : Bada Consult

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Drabstraat 186 - 2550 Kontich

, (volledig adres)

Onderwerp(ert' akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

Tekst:

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 30/09/2093

De vergadering beslist het ontslag van Roussel Sophie, wonende Drabstraat 186 te 2550 Kontich, als zaakvoerder vanaf heden.

De vergadering beslist om Batens Christiaan, wonende Jacob Smitslaan 56 te 2630 Aartselaar, te

benoemen als zaakvoerder vanaf heden.

Zijn mandaat is onbezoldigd.

David Batens

zaakvoerder

Op de laatstel blz. van Lufk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van'de instrurnenterende notaris, hetzij van de perso(o)rï(én)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.05.2012, NGL 29.06.2012 12233-0158-009
18/01/2011
ÿþ mod 2.1

LLldC3 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





V, 11I IV~IIN VNIIII~IWIIw Neergelegd ter griffie van «a

beh *11008829" Rechtbank van oapfan de l le Antwerpen

aa

Bel

Staz



De Grlffler

Griffie

Ondememingsnr :

Benaming : BaDa Consult

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Drabstraat 186

2550 Kontich

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Er blijft uit een akte verleden voor Notaris Benoît Meert op 4 januari 2011, neergelegd voor registratie dat : :

1.-De Heer BATENS David, geboren te Antwerpen op drieëntwintig maart negentienhonderd!

drieënzeventig, en Mevrouw ROUSSEL Sophie Catherine , geboren te Wilrijk op tien februari!

negentienhonderd , beide wonend te 2550 Kontich, Drabstraat 186.

2.-een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de benaming "BaDa! Consuit".

3.-De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2550 Kontich, Drabstraat 186. De maatschappelijke zetel! mag elders overgebracht worden krachtens eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

De vennootschap mag in België of in het buitenland administratieve zetels, bijhuizen, kantoren of! agentschappen oprichten door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

4.-De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland :

Het verwerven, beheren, exploiteren, huren en verhuren, vervreemden van onroerende zaken, hetzij voor: eigen rekening, hetzij voor rekening van derden. De Makelarij in onroerende goederen.

Zowel in binnen- als buitenland, de promotie van gebouwen waaronder villa's, huizen, flatgebouwen, industriële en nijverheidsgebouwen, bij middel van aankoop, verkoop, ruiling, constructie, verpachting, lotissering, uitbating en beheer van onroerende goederen evenals alle immobiliaire operaties van om het even; welke aard of ermede verband houdende handelingen en projectontwikkelingen. Het verrichten van alle: adviezen In bovenvermelde activiteiten;

Het verkavelen en bouwrijp maken van gronden;

Het doen oprichten of doen bouwen van alle welkdanige gebouwen of bouwwerken;

Het laten uitvoeren van alle bouwwerkzaamheden door onderaannemers en de coördinatie van deze! :; werkzaamheden;

De aan- en verkoop van aile onroerende goederen;

Alle aanneming van private of openbare gebouwen;

Het voeren van een studie, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, handels- of sociale! aangelegenheden, omvattende bedrijfsorganisatie, bedrijfsadvies en marketing, zonder beperking;

Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste! zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën verkoop, productie en algemeen bestuur;

Het deelnemen in en het financieren van andere ondernemingen van welke aard ook, het instaan voor! schulden van derden, het beleggen van vermogen voor eigen rekening, zomede al hetgeen met het! vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.

Het verwerven, beheren, exploiteren, huren en verhuren, vervreemden van onroerende zaken, hetzij voor; eigen rekening, hetzij voor rekening van derden.

Zij mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of deze: activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling.

De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of; anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en! :! dochtervennootschappen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming,; financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen; of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met;

________ ;_het hare-of_van_aard_haarmaatschappelk_doelte.bevorderen_________________________________________________________:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

832_ 4 Z~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad mod2.1



De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

5. - Het kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro, vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen van gelijke waarde maar zonder aanduiding van nominale waarde.

6.-De aandelen werden in speciën onderschreven als volgt:

1. De Heer BATENS David voornoemd, voor veertienduizend achthonderd tachtig euro, waarvoor hem 80 aandelen worden toegekend .

2 Mevrouw ROUSSEL Sophie Catherine voornoemd, voor drieduizend zevenhonderd twintig Euro, waarvoor haar 20 aandelen worden toegekend .

Hetzij in totaal honderd aandelen of gans het maatschappelijk kapitaal.

leder aandeel werd volstort tot beloop van één/derde. De inbreng van zesduizend tweehonderd euro werd gestort op een bijzondere bankrekening nummer 735-0275847-64 bij de KBC Bank.

7.-De vennootschap verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag der neerlegging der oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel, op welke dag de bedrijvigheid van de vennootschap zal aanvangen.

8.-De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, door de algemene vergadering benoemd, en wordt tot onbezoldigd niet-statutair zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur,

- de Heer BATENS David

- Mevrouw ROUSSEL Sophie Catherine

beide voornoemd, die aanvaarden.

Iedere zaakvoerder, alleen handelend, kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

9.-Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de stichtingsdatum tot 31 december 2011.

10.-De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats vermeld in de bijeenroeping op de laatste woensdag van de maand mei om 18 uur en voor de eerste maal in het jaar 2012. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van de lasten, de algemene onkosten, de noodzakelijke afschrijvingen en de fiscale voorzieningen, is de nettowinst van de vennootschap en zal verdeeld worden volgens de beslissing van de algemene vergadering welke kan beslissen een door haar te bepalen gedeelte van de uitkeerbare winst als dividenden uit te keren aan de vennoten. De zaakvoerder is bevoegd het tijdstip te bepalen waarop de dividenden betaald worden.

Van deze winst wordt jaarlijks minstens vijf procent voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds. Deze voorafneming is niet meer vereist wanneer de wettelijke reserve het tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

Biizondere volmacht.

Een bijzondere volmacht wordt voor onbepaalde tijd verleend onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "OUTCOME", te 1830 Machelen, Dorpsplein 2, vertegenwoordigd door Mevrouw lise Getteman te 1150 Brussel, Kamelialaan, 10 of de Heer Patrick De Smet, te 1982 Zemst, Populierendreef, 5, om, met bevoegdheid tot indeplaatsstelling en met mogelijkheid om afzonderlijk te handelen alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister, bij een ondernemingsloket, op de griffie van de rechtbank van koophandel en/of bij alle administratieve autoriteiten.

Een bijzondere volmacht wordt daarenboven voor onbepaalde tijd verleend onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FILOTAX", te 2600 Antwerpen-Berchem, Grote Steenweg 616, vertegenwoordigd door één van haar zaakvoerders, de heer Jean-Louis Verhaert of de Heer Philippe van Dieren, met kantoor op zelfde adres om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vennootschap in te schrijven bij de belasting over de toegevoegde waarde.

Voornoemde bijzondere volmachten aan "OUTCOME" en "F1LOTAX" hebben betrekking op aile mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND U1TTREKSEL

Notaris Benoît MEERT

Samen neergelegd : afschrift akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BADA CONSULT

Adresse
DRABSTRAAT 186 2550 KONTICH

Code postal : 2550
Localité : KONTICH
Commune : KONTICH
Province : Anvers
Région : Région flamande