BAEYENS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BAEYENS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 448.031.914

Publication

08/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.06.2014, NGL 04.08.2014 14394-0096-015
22/01/2014
ÿþMod Word 11.1

ffl ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEE_RGFt_EGD

GRA=FIE RECHTBANK VAN





11111111111),M11111111111

Ondernemingsnr : 0448.031.914

Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2460 Kasterlee, Kluis 22 (volledig adres)

BAEYENS

,3 JAN. Mit

KOOPHANDEL TURNHOUT

,SwirgrIffler

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte : Statutenwijziging: kapitaalverhoging door inbreng in natura overeenkomstig art. 537 WIB

Uit een proces-verbaal inhoudende een buitengewone algemene vergadering, verleden voor notaris Jan Van Roosbroeck te Beerse op 30 december 2013, welke wordt neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel vóór registratie, conform artikel 173 van het Wetboek Registratierechten, blijkt dat de aandeelhouders van de besloten vennootschap naamloze vennootschap "BAEYENS" de volgende beslissingen hebben genomen

EERSTE BESLUIT Verhoging van het maatschappelijk kapitaal door inbreng

a. Notulen van de buitengewone algemene vergadering

De vergadering neemt kennis van de notulen van de buitengewone algemene vergadering gehouden op 12 december 2013 en ontslaat de voorzitter van de voorlezing ervan.

Er werd met eenparigheid van stemmen beslist tot uitkering van een tussentijds dividend aan de vennoten voor een bruto bedrag van honderd drieënveertig duizend euro (¬ 143.000,00) door ont-trekking van de beschikbare reserves aan de reserves.

Dit dividend werd betaalbaar gesteld op 13 december 2013, door toekenning van een dividendvordering ten belope van het netto-bedrag van het aan de vennoten toegekend dividend.

De voorzitter zet bijkomend het volgende uiteen:

- Het boekjaar van de vennootschap loopt van 1 januari tot 31 december van ieder jaar.

De jaarvergadering wordt, overeenkomstig de statuten, gehouden op de eerste zaterdag van de maand juni.

- De laatste algemene vergadering, voor 31 maart 2013, werd gehouden op 30 juni 2012.

Door deze algemene vergadering werd de balans en de jaarre-kening van het boekjaar, afgesloten per 31

december 2011, goedgekeurd.

- Uit de balans, afgesloten per 31 december 2011, blijkt dat de belaste reserves honderd drieënveertig

duizend tweehonderd achtentwintig euro (¬ 143.228,00) bedragen.

- Uit de balans, afgesloten per 31 december 2012, betreffende het boekjaar dat beëindigd werd op 31 december 2012, blijkt dat deze reserves alsdan nog aanwezig waren en dat zij eveneens nog aanwezig waren op 12 december 2013, waarover hun gedeeltelijke uitkering als dividend wordt besloten.

- De voormelde vergadering de dato 12 december 2013 heeft, overeenkomstig de bepalingen van artikel 537 eerste lid WIB92, besloten tot de uitkering van een tussentijds dividend ten bedrage van honderd drieënveertig duizend euro (¬ 143.000,00).

- De roerende voorheffing op deze winstuitkering, ten bedrage van veertienduizend driehonderd euro (¬ 14.300,00) werd tijdig, hetzij uiterlijk op 28 december 2013, door de vennootschap aan de administratie lnningscentrum Roerende Voorheffing gestort.

- De schuldvordering, voortkomend uit de beslissing tot de dividenduitkering, voor een netto-bedrag van honderd acht-tintwintig duizend zevenhonderd euro (¬ 128.700,00), zal door de vennoten aangewend worden voor onderhavige kapitaalverhoging.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draag-wijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder en onder meer.

- de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijzi-ging van de dividendpolitiek van de voorbije 5 boekjaren.

- de gevolgen van een eventuele vermindering van kapitaal binnen een periode van vier jaren na heden.

b, Bijzonder verslag van de Raad van Bestuur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De buitengewone algemene vergadering neemt kennis van het bij-zonder verslag van de Raad van Bestuur de dato 23 december 2013 met betrekking tot de voorgenomen dividenduitkering en kapi-taaisverhoging en ontslaat de voorzitter van de voorlezing er-van.

c. Verslag van de bedrijfsrevisor

Verslag van de heer Steven Vyvey, bedrijfsrevisor, optredende voor rekening van de bvba VYVEY & Co,

Bedrijfsrevisor, kantoor-houdende te 2240 Massenhoven, Herentalsebaan 2, betreffende deze inbreng in

natura, waarin de schatting van de inbreng door de bedrijfsrevisor wordt gecontroleerd.

Dit verslag besluit ais volgt:

"BESLU ITEN

Tot besluit van ons onderzoek, verricht overeenkomstig de con-trolenormen van het Instituut van de

Bedrijfsrevisoren, ver-klaart ondergetekende Steven VYVEY, bedrijfsrevisor, vertegen-woordiger van de

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprake-lijkheid VYVEY & Co, Bedrijfsrevisor, dat:

a. de intentie geuit is om een kapitaalverhoging door te voeren bij de NV BAEYENS middels een inbreng In natura van de vordering van de vennoten uit de dividenduitkering ten bedrage van ¬ 143.000,00 onder afhouding van 10% roerende voorheffing conform artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelastingen. Het totale netto dividendbedrag zal dus ¬ 128.700,00 bedragen;

b. het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de beschrijving en de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het bepalen van de vergoeding voor de inbreng in natura;

c. de beschrijving van de inbreng in natura voldoet aan de nor-male vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

d. de voor de inbreng in natura door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepalingen waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomst met de vergoeding voor een bedrag van ¬ 128.700,00 zodat de inbreng niet overgewaardeerd is;

e. indien de vennoten besluiten om de ontvangen netto dividend-uitkering in het kapitaal te incorporeren, zal als vergoeding voor deze inbreng 4.510 nieuwe aandelen van de vennootschap NV BAEYENS, zonder nominale waarde, warden uitgegeven.

Huidig rapport wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijk opschor-tende voorwaarde dat de vennoten van de vennootschap de reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoeren. indien echter na de beslissing van de dividenduitkering een vennoot niet wenst deel te nemen aan de voorziende kapitaalverhoging zat het kapi-taal slechts worden verhoogd ten bedrage van het netto dividendbedrag ontvangen door de vennoten welke wel wensen in te tekenen op de kapitaalverhoging.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de recht-matigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "faimess opinion" is.

het onderhavig controle verslag werd opgesteld in toepassing van artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelastingen bij de NV BAEYENS en mag niet voor andere doeleinden aangewend worden,

Massenhoven, 23 december 2013

BVBA VYVEY & Co, Bedrijfsrevisor

(get.)

Vertegenwoordigd door:

Steven VYVEY, Bedrijfsrevisor"

d. Kapitaalverhoging

De buitengewone algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen het kapitaal te verhogen met honderd achtentwintig duizend zevenhonderd euro (¬ 128.700,00) om het te brengen van tweehonderd zevenenveertig duizend achthonderd drieënnegentig euro tweeënvijftig cent (¬ 247.893,52) op driehonderd zesenze-ventig duizend vijfhonderd drieënnegentig euro tweeënvijftig cent (¬ 376.593,52), door de uitgifte van vierduizend vijfhon-derd en tien euro (4.510) nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, die van dezelfde aard zullen zijn als de bestaande en in de winst zullen delen vanaf het eerst volgende boekjaar, door een inbreng in natura afkomstig uit de schuldvordering die ontstaat door voormelde netto-dividenduitkering onder het regime van artikel 537 WIB,

Op deze kapitaalverhoging wordt ingeschreven door de bestaande vennoten, overeenkomstig het aantal aandelen waarover zij voor heden beschikken.

Op de kapitaalverhoging wordt als volgt ingeschreven

-door de heer Baeyens Walter, voornoemd, door een inbreng in natura van vijftig procent (50%) van de schuldvordering die ontstaat door voormelde netto-dividenduitkering, hetzij voor een bedrag van vierenzestig duizend driehonderd vijftig euro (¬ 64.350,00), waarvoor hem in totaal tweeduizend tweehonderd vijfenvijftig (2.255) aandelen worden toegekend, die hij verklaart te aanvaarden.

-door de heer Baeyens Frank, voornoemd, door een inbreng in natura van vijftig procent (50%) van de schuldvordering die ontstaat door voormelde netto-dividenduitkering, hetzij voor een bedrag van vierenzestig duizend driehonderd vijftig euro (¬ 64.350,00), waarvoor hem in totaal tweeduizend tweehonderd vijfenvijftig (2.255) aandelen worden toegekend, die hij verklaart te aanvaarden.

e. Vaststelling kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast dat het kapitaal van de vennootschap verhoogd werd met honderd achtentwintig duizend zevenhonderd euro (¬ 128.700,00) om het te brengen van tweehonderd zevenenveertig duizend achthonderd drieënnegentig euro tweeënvijftig cent (¬ 247.893,52) op driehonderd zesenzeventig duizend vijf}monderd drieënnegentig euro tweeënvijftig cent (¬ 376.593,52), door de uitgifte van vierduizend vijfhonderd en tien (4.510) nieuwe aandelen, zonder nominale waarde

Bijgevolg is het kapitaal thans vastgesteld op driehonderd zes-enzeventig duizend vijfhonderd

drieënnegentig euro twee-envijftig cent (¬ 376.593,52), vertegenwoordigd door veertien duizend vijfhonderd en

tien (14.510) aandelen, zonder nominale waarde.

f. Wijziging van de statuten

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen artikel 5 van de statuten te wijzigen als volgt:

De huidige tekst van artikel 5 wordt vervangen door de hierna volgende tekst:

"Artikel 5. Kapitaal - Aandelen

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderd zesenzeventig duizend vijfhonderd drieënnegentig euro

tweeënvijftig cent (¬ 376.593,52) en is verdeeld in veertien duizend vijfhonderd en tien (14.510) aandelen

zonder aanduiding van waarde,"

TWEEDE BESLUIT Coördinatie van de statuten:

Aan de ondergetekende notaris wordt de taak opgedragen te zorgen voor coördinatie van de statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Jan VAN ROOSBROECK

Notaris

Bisschopslaan, 12

2340 BEERSE

Werden tevens neergelegd op de Rechtbank van Koophandel te Turnhout ; een voor eensluidend afschrift van zelfde akte, de gecoördineerde statuten, kopij verslag buitengewone algemene vergadering dd. 12 december 2013, bijzonder verslag van de raad van bestuur, verslag van de bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor%

,chourgen

aan het

Belgisch

\6taatsbiad

06/02/2013
ÿþRIPPrgeleQd ter griffie van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 y JAN. 2013

TURNHOUT

D$r@Céffier,

Ondernemingsnr : 0448.031.914

Benaming

(voluit) : BAEYENS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2460 Kasterlee, Kluis 22

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging: modernisering statuten-aandelen op naam

Uit een proces-verbaal inhoudende een buitengewone algemene vergadering, verleden voor notaris Jan Van Roosbroeck te Beerse op 28 december 2012, geregistreerd als volgt : "zes bladen geen verzendingen te Turnhout reg. de 10 januari 2013 boek 695 folio 04 vak 10 ontvangen Vijfentwintig euro. Voor de Ontvanger getekend, J. Van Den Broeck" blijkt dat de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "BAEYENS" de volgende beslissingen hebben genomen

EERSTE BESLUIT  Datum jaarvergadering

- De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de datum van de jaarvergadering te verplaatsen van de " de laatste zaterdag van juni" naar "de eerste zaterdag van juni om 10u00".

- De huidige tekst van het betreffende artikel van de statuten wordt aangepast en vervangen door de volgende tekst

'De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste zaterdag van de maand juni om 10u00 in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats vernield in de oproepingen.

TWEEDE BESLUIT Aard van de aandelen:

a. De vergadering stelt met eenparigheid van stemmen vast dat de aandelen van de vennootschap gedrukt en aan toonder zijn, en de vennoten bevestigen, ieder voor zich, dat zij houder zijn van de mantels van deze aandelen.

b. De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de bestaande tekst van het betreffende artikel van de statuten te vervangen door de hierna volgende tekst als volgt:

ARTIKEL $. AARD VAN DE AANDELEN

De aandelen van de vennootschap zijn op naam of in gedematerialiseerde vorm, naar keuze van de aandeelhouder, Bovendien zullen de aandelen altijd op naam zijn in de gevallen bepaald door de wet.

Overeenkomstig artikel 463 WbVen, zal de vennootschap een register houden van de aandelen op naam.

Dit aandelenregister wordt opgemaakt zoals voorzien in het WbVenn. en vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met hun volgnummer, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en overnemer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen.

Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap.

Op hun verzoek van zal aan de houders van aandelen op naam, op hun kosten, een uittreksel van dit register werden verstrekt.

Een gedematerialiseerd aandeel wordt vertegenwoordigd door een boeking op een effectenrekening, op naam van de eigenaar of de houder van het gedematerialiseerd aandeel bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeninginstelling.

Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijn gedematerialiseerde aandelen wordt in het register van aandelen op naam ingeschreven op naam van de erkende rekeninghouder of de vereffeninginstelling.

Iedere aandeelhouder kan, op elk moment en op zijn kosten, de omzetting vragen van de gedematerialiseerde aandelen in aandelen op naam en vice versa.

De lidmaatschapsrechten verbonden aan een aandeel, kunnen slechts warden uitgeoefend door één enkele persoon, die zowel een natuurlijke persoon als een rechtspersoon kan zijn.

Zijn er meerdere eigenaars van een aandeel of behoort de blote eigendom en het vruchtgebruik van een aandeel toe aan meerdere personen, dan worden de eraan verbonden lidmaatschapsrechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

d. De algemene vergadering stelt vast en bevestigt

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

in 111,11,11 11111111111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge - dat de vennoten er zich toe verplichten om, binnen de veertien dagen na heden, de aandelen aan toonder

over te dragen aan de raad van bestuur;

- dat de raad van bestuur de opdracht krijgt om deze aandelen te vernietigen binnen de maand na heden;

e. Vaststelling dat tot op heden,

- geen vennotenregister werd opgemaakt,

- geen certificaten waarin het aantal aandelen vermeld staan, waarover iedere aandeelhouder kan

beschikken, werden opgemaakt die aan de aandeelhouders hadden moeten worden overhandigd.

f. De raad van bestuur krijgt opdracht om, in samenwerking met de vennoten, binnen de zeven dagen na

heden, over te gaan tot het opmaken van het vennotenregister.

DERDE BESLUIT  Wijziging van de regeling van de overdracht van de aandelen

a. De vergadering besluit met een eenparigheid van stemmen de modaliteiten betreffende de overdracht van de aandelen vast te stellen.

b. - De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen, de volledige tekst van het betreffende artikel

van de statuten te vervangen door de hierna volgende tekst.

ARTIKEL $ . OVERDRACHT VAN DE AANDELEN

A. Algemeen

De aandelen worden overgedragen door een verklaring van overdracht, ingeschreven in het

aandelenregister en gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer.

De gedematerialiseerde effecten worden overgedragen van rekening op rekening,

B. Overdrachtsbeperkingen

B.1, Overdrachten onder levenden:

Bij een voorgenomen vervreemding, moet de vennoot, die één of meer aandelen wil overdragen, zijn medevennoten bij aangetekende brief inlichten over de identiteit van de voorgestelde ovememer(s), het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen en de voorwaarden van de overdracht.

Ingeval van overdracht ingevolge overname van de algeheelheid van de goederen, tengevolge van fusie of splitsing van de vennootschap-aandeelhouder, is huidige procedure strekkende tot goedkeuring van de overdracht niet van toepassing op de vervreemding, binnen de twee jaar na de verkrijging van de aandelen door de vennootschap.

Indien de vennoten binnen de maand na toezending van het verzoek tot goedkeuring van de overdracht nalaten hierop te antwoorden, worden zij geacht akkoord te gaan met de vervreemding,

Als de voorgestelde overdracht niet de vereiste instemming bekomt, is tegen het verzet van één of meer der vennoten, zelfs al wordt dit niet gemotiveerd, geen beroep op de rechter open, doch de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen kan de weigerende vennoten verplichten, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden tegen de voorwaarden in gemeen akkoord te bepalen binnen een door hem gestelde termijn ten vroegste drie maanden na de door hen daartoe bij aangetekende brief verzonden aanmaning

Kan geen overeenstemming bereikt worden over de prijs dan geschiedt de overname op voet van de werkelijke waarde der aandelen op datum van de aangetekende brief, waarbij om toelating van overdracht verzocht werd, te bepalen door een expert, door beide partijen aangesteld.

Raken de partijen het niet eens over de aanduiding van één deskundige, dan geven zij elk opdracht aan een expert van hun keuze om deze waarde te bepalen.

Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen, zal worden beslist door een derde deskundige. Tegen diens beslissing staat geen rechtsmiddel open,

Blijft een partij in gebreke haar expert aan te duiden binnen de acht dagen na dat zij hiertoe werd verzocht bij aangetekende brief, of komen de experten van beide partijen niet tot eenzelfde resultaat, dan wordt de tweede, respectievelijk derde deskundige aangewezen door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van het rechtsgebied waarbinnen de zetel van de vennootschap is gevestigd.

De afkoop van de aandelen moet tot stand gekomen zijn binnen de drie maanden na de definitieve vaststelling van de prijs, zoniet kan de overlater de ontbinding van de vennootschap vorderen, op voorwaarde dat hij deze eis instelt binnen de veertig dagen na het verstrijken van deze termijn.

De overnameprijs, in gemeen akkoord, of na expertise bepaald, zal moeten betaald zijn binnen de vijf jaar na het verstrijken van de termijn, bedongen in de aanmaning door de overlater tot verplichte overname door de weigerende vennoten, en indien hij niet meteen volledig wordt gekweten, moet hij worden vereffend in jaarlijks betaalbare fracties van ten minste eenlvijfde per jaar,

Vanaf de vervaldag bedongen in gezegde aanmaning, is er van rechtswege op de prijs of op het schuldig blijvend saldo een intrest verschuldigd, berekend tegen de wettelijke rentevoet en jaarlijks betaalbaar op de gestelde vervaldag.

B.2. Overgang ingevolge overlijden.

Ingeval van overlijden van een vennoot, moeten de erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden, binnen de twee maanden na het overlijden, bij aangetekende brief, gericht aan de raad van bestuur, de mede-vennoten inlichten over de identiteit van de persoon of personen aan wie de aandelen van de overleden vennoot toevallen met vermelding van hun erfrechten,

Indien de medevennoten nalaten om binnen de veertig dagen, na toezending van deze kennisgeving, hun verzet tegen de overgang aan de raad van bestuur te laten kennen, worden zij geacht de erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden, als vennoot te aanvaarden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zijn er meerdere rechthebbenden, dan moeten zij, indien zij in onverdeeldheid blijven binnen de tien dagen aan de zaakvoerder(s) meedelen wie van hen zij aanduiden om tegenover de vennootschap te gelden ais eigenaar of gevolmachtigde.

Indien de aangewezen erfgenaam of legataris niet als vennoot wordt aanvaard, bij gebrek aan de vereiste instemming van de medevennoot of vennoten, moet(en) deze laatste(n) binnen de drie maand na verloop van de termijn van veertig dagen, waarvan hoger sprake, zelf kopen of een overnemer aanwijzen, die aan de afgewezen erfgenaam of legataris de waarde van de over te nemen aandelen zal vergoeden,

Deze waarde wordt behoudens minnelijke overeenkomst, bepaald en uitbetaald op de wijze als hiervoor vastgesteld, ingeval van weigering van overdracht onder levenden.

Zolang de aangewezen overnemer zich niet akkoord heeft verklaard met de overname, wordt de uitoefening van de rechten verbonden aan de aandelen van een overleden vennoot opgeschort.

Ingeval door het overlijden der aandeelhouders de lidmaatschapsrechten van de vennootschap in één hand verenigd zouden worden, dient de op dat ogenblik enige aandeelhouder, binnen een termijn van drie maanden, de nodige overdrachten van aandelen uit te voeren, met een minimum van één en zonder dat het maximale aantal overgedragen aandelen meer dan tien hoeft te bedragen. In het kader van deze overdracht is het nagemelde recht van voorkeur niet van toepassing,

C, Voorkeurrecht:

Wanneer een of meerdere aandelen van de vennootschap moeten worden overgenomen uit de nalatenschap van een overleden vennoot omdat de erfgenaam of legataris niet als vennoot wordt toegelaten, of wanneer een vennoot één of meer aandelen wenst over te dragen onder levenden, wordt aan de bestaande vennoten de voorkeur gegeven tot aankoop In verhouding tot hun aandelenbezit.

Indien sommige medevennoten geen gebruik wensen te maken van hun voorkooprecht dan kunnen de andere medevennoten, na de uitoefening van hun voorkooprecht met betrekking tot het hen toekomende aantal aandelen, de overblijvende aandelen verwerven in verhouding tot hun nieuw aandelenbezit

Indien tengevolge van deze proportionele verdeling een aantal aandelen niet kan worden toegewezen, dan geschiedt de toekenning van dit ondeelbaar restaandeel aan één van de gegadigde medevennoten, door loting, georganiseerd door de raad van bestuur,

Indien geen der vennoten gebruik wenst te maken van zijn recht van voorkoop, kan de vennootschap, met inachtneming van de wettelijke voorschriften terzake, de over te nemen aandelen zelf inkopen.

VIERDE EESLUIT  Wijziging van de regels betreffende de bijeenroeping algemene vergaderingen

a. De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de regels betreffende de bijeenroeping van de algemene vergadering vast te stellen.

b. De huidige tekst van het betreffende artikel van de statuten wordt volledig vervangen door de hierna

volgende tekst.

ARTIKEL $. BIJEENROEPING VAN DE ALGEMENE VERGADERING

De raad van bestuur, evenals de commissaris(sen) kunnen de algemene vergadering en bijeenroepen.

Zij zijn verplicht de vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders, die een/vijfde van het

maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, dit vragen.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda, evenals de plaats, dag en uur van de

bijeenkomst. Deze agenda moet de te behandelen onderwerpen bevatten.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt overeenkomstig de formaliteiten en andere

voorschriften van het wetboek Vennootschappen.

De houders van effecten op naam of certificaten op naam, uitgegeven met medewerking van de

vennootschap, de bestuurders en de commissaris(sen) zullen worden opgeroepen bij gewone brief, ten laatste

vijftien dagen voor de datum van de algemene vergadering, tenzij ze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk

hebben ingestemd om de oproeping door middel van een andere communicatiemiddel te ontvangen.

VIJFDE BESLUIT  Wijziging van de regels betreffende de deelname aan de algemene vergadering.

a. De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de regeling betreffende de deelname aan de algemene vergadering, vast te stellen

b. De huidige tekst van het betreffende artikel van de statuten vervalt en wordt volledig vervangen door de hierna volgende tekst.

ARTIKEL $. DEELNAME AAN DE ALGEMENE VERGADERING

De eigenaars van aandelen op naam worden tot de algemene vergadering toegelaten op grond van hun inschrijving in het aandelenregister op naam van de vennootschap.

Vijf werkdagen voor de bijeenkomst van de algemene vergadering, moeten de eigenaars van gedematerialiseerde effecten, om tot de vergadering te worden toegelaten, een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeninginstelling opgesteld attest neerleggen waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de dag van de algemene vergadering wordt vastgesteld op de plaatsen aangegeven in de oproepingsbrief.

De neerlegging van het attest moet gebeuren op de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats, zoals vermeld in de oproeping.

ZESDE BESLUIT  Uitbreiding van de regels betreffende de besluitvorming op de algemene vergadering:

a. De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen, de regeling betreffende de uitbreiding van de

regeling betreffende de besluitvorming door de algemene vergadering, vast te stellen.

De gewone regeling betreffende de besluitvorming blijft uiteraard behouden.

b. De huidige tekst van het betreffende artikel van de statuten vervalt en wordt volledig vervangen door de hierna volgende tekst.

" Voorbehouden ,aan het Belgisch 5taatsbiad



ARTIKEL $, BERAADSLAGING

Met uitzondering van de besluiten te nemen in het kader van de toepassing van artikel 633 WbVenn. en van de besluiten die bij authentieke akte moeten worden genomen, kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe kan de raad van bestuur een rondschrijven per brief, fax of e-mail, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, richten aan alle aandeelhouders en de commissaris(sen), met de vraag aan de aandeelhouders

- de schriftelijke procedure, de agenda en de voorstellen van besluit goed te keuren en

- binnen de aangegeven termijn na ontvangst, het rondschrijven, op correcte manier getekend, terug te sturen naar de zetel van de vennootschap.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn, de goedkeuring van alle aandeelhouders, zowel met betrekking tot de procedure, de agenda en de voorstellen van besluit, niet ontvangen, dan worden de voorgestelde besluiten geacht niet te zijn genomen.

Hebben bepaalde voorstellen wel, doch andere niet, de unanieme goedkeuring van de aandeelhouders verkregen, dan zijn enkel de unaniem goedgekeurde voorstellen aangenomen en de andere verworpen.

De houders van warrants, obligaties en certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen besluiten. ZEVENDE BESLUIT  Coördinatie van de statuten:

Aan de ondergetekende notaris wordt de taak opgedragen te zorgen voor de coördinatie van de statuten

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge Jan VAN ROOSBROECK

Notaris

Bisschopslaan, 12 2340 BEERSE

Werden tevens neergelegd op de Rechtbank van Koophandel te Turnhout : een voor eensluidend afschrift van zelfde akte, de gecoördineerde statuten,



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 30.08.2012 12510-0081-015
30/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.06.2011, NGL 22.08.2011 11440-0265-015
03/02/2011 : TU069918
08/09/2009 : TU069918
08/07/2008 : TU069918
09/07/2007 : TU069918
14/07/2006 : TU069918
18/07/2005 : TU069918
28/07/2004 : TU069918
13/02/2004 : TU069918
06/08/2003 : TU069918
24/08/2002 : TU069918
12/08/2000 : TU069918
10/08/1999 : TU069918
25/02/1999 : TU069918
05/09/1992 : TU69918
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 04.06.2016, NGL 29.08.2016 16504-0369-015

Coordonnées
BAEYENS

Adresse
KLUIS 22 2460 KASTERLEE

Code postal : 2460
Localité : KASTERLEE
Commune : KASTERLEE
Province : Anvers
Région : Région flamande