BAEYENS LUC II

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BAEYENS LUC II
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 809.366.020

Publication

04/03/2014
ÿþ mod 11.1

LITZTJ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



r~ ~ ,

it'eLrgelegrs ter griffie van ~ ~e~,~ti,a~ ~ ~v

van Koophandel te Aniwerpcn, op

2 1 F51. ?Mt

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0809.366.020 Benaming (voluit) : BAEYENS LUC H

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING - WIJZIGING DUUR

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Olivier Bremans te Hoogstraten op eenendertig januari tweeduizend veertien, geregistreerd te Turnhout Registratie, op dertien februari daarna, deel 704, blad 69, vak 06,. Ontvangen vijfentwintig euro, voor de E.a. Inspecteurwn, getekend, Ivo MATTHYS, dat:

Werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte, aansprakelijkheid "BAEYENS LUC IV' met maatschappelijke zetel te 2540 Hove, Appelkantstraat 1,, ;i ondernemingsnummer 0809.366.020 -- RPR Antwerpen.

Volgende beslissingen werden onder meer genomen:

11 Verlenging van de duur van de vennootschap tot onbepaalde duur.

De vergadering beslist het artikel 4. van de statuten aan te passen als volgt:

"Artikel 4. DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

De vervroegde ontbinding van de vennootschap kan slechts geschieden met inachtneming van de voorwaarden: en vormen bepaald voor de wijziging van de statuten."

2/ Een bijzondere machtiging wordt verleend aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissing uit te voeren. 3/ Als bijzondere mandataris, met recht van substitutie, wordt aangesteld: de heer John Willemse, kantoorhoudende te 2100 Deume, Oude Donklaan 139, aan wie de macht verleend wordt, met recht van: substitutie, om het nodige te doen voor de inschrijving  met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of; schrapping van de inschrivijving- van de vennootschap in het register van burgerlijke vennootschappen, ondememingsloket en kruispuntbank voor ondernemingen en de vennootschap te vertegenwoordigen bij de diensten van de B.T.W. voor het uitvoeren van alle administratieve verrichtingen.

41 Aanpassing en coördinatie van de statuten overeenkomstig de genomen beslissingen en overeenkomstig de. wijzigingen van het Wetboek van Vennootschappen, met name vervanging van de artikelen 29 en volgende van: de statuten door onderstaande tekst:

Artikel 29. BENOEMING VAN DE VEREFFENAARS

:: Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan worden de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie; zijn, overeenkomstig artikel 185 van het Wetboek van Vennootschap ten aanzien van derden als vereffenaars! beschouwd.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan ten aile tijde en bij gewone meerderheid van`, steramen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

:; De algemene vergadering beslist of de vereffenaars, indien er meer zijn, alleen gezamenlijk, dan wel als college; :; de vennootschap vertegenwoordigen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de: bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De rechtbank gaat pas: over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van: rechtschapenheid bieden.

De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaars hebben gesteld tussen hun benoeming; door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht! bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van: het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de bevoegde rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een: ~_Yel_&fi`_@rJs~~r'_ë~n~~Ytijlt+d~~~~~_~!~Qr~ta[__v_~t~sl~_~1g8~n~n_e__Yerg~dsrírl~_:~_,;~~_: - ~._~.~.w:~ ____-- _" _...~" .~_~.__.~_~ ~-;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Appelkantstraat 1

2540 Hove

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen de vijf dagen nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging' is ingediend.

Voorgaande procedure met betrekking tot bevestiging of homologatie van de benoeming van de vereffenaar(s) door de bevoegde rechtbank van koophandel dient niet te worden gevolgd ingeval van ontbinding met onmiddellijke afsluiting van de vereffening in één enkele akte, mits voldaan is aan de wettelijke voorwaarden terzake.

Artikel 3Q, BEVOEGDHEDEN VAN DE VEREFFENAARS

De vereffenaars zijn bevoegd tot aile verrichtingen vermeld in de artikel 186, 187, 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit, Artikel WIJZE VAN VEREFFENING

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel, tenzij in het geval van ontbinding met onmiddellijke afsluiting van de vereffening in één enkele akte.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen die zij bezitten.

TITEL VIII. BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT

Artikel 32 Algemene bepaling

Aile bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de eenhoofdigheid.

Een natuurlijke persoon kan de enige vennoot zijn en is beperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap. Hij kan de enige vennoot zijn van meerdere besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid; hij verliest dan evenwel het voordeel van de beperkte aansprakelijkheid voor de tweede en volgende besloten vennootschappen, behalve wanneer de aandelen in zulke vennootschap wegens overlijden aan hem zijn overgegaan.

Niettegenstaande enig hiermee strijdig beding, is de oprichter-rechtspersoon hoofdelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen aangegaan, zolang de vennootschap als enige vennoot slechts de rechtspersoon telt die deze vennootschap alleen heeft opgericht.

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van aile aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Artikel 33. Overdracht van aandelen onder levenden

Tot overdracht van een geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen beslist. Artikel 34. Overdracht van aandelen wegens overlijden

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen worden de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getrèden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap.

Hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van de enige vennoot oefent de eraan verbonden rechten uit, Artikel 35. Kapitaalverhoging-voorkeurrecht

Indien de enige vennoot besluit tot kapitaalverhoging in geld is artikel 6 van deze statuten niet van toepassing. Artikel 36. Tegenstrijdig belang

Is de enige vennoot ook de enige zaakvoerder dan kan hij de verrichting doen, doch hij moet hiervoor bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd. Hij is gehouden zowel ten aanzien van de vennootschap als van derden tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij zich tan kosten van de vennootschap onrechtmatig zou hebben bezorgd;

Artikel 37. Controle

Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd bestaat geen controle in de vennootschap.

Artikel 38. Algemene vergadering

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen, Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet.

TITEL IX. ALGEMENE BEPALING

Artikel 39. ALGEMENE BEPALING

De zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars, die hun woonplaats in het buitenland hebben, worden geacht voor de gehele duur van hun taak woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap en de verantwoordelijkheid voor hun bestuur en hun toezicht."





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE NOTARIS

Jan MICHOEL

Tegelijk hiermede neergelegd afschrift van de akte.

Bijlagen bij liétliétisch Staatsblad - 04/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

C

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

,7

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~ r

r +

24/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 18.06.2013 13191-0109-009
26/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 20.06.2012 12192-0421-009
07/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 15.06.2011, NGL 21.06.2011 11189-0135-010
25/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 15.06.2010, NGL 21.06.2010 10200-0191-010

Coordonnées
BAEYENS LUC II

Adresse
APPELKANTSTRAAT 1 2540 HOVE

Code postal : 2540
Localité : HOVE
Commune : HOVE
Province : Anvers
Région : Région flamande