BAILA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BAILA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.658.058

Publication

15/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 12.09.2014, NGL 10.10.2014 14643-0042-011
08/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 13.09.2013, NGL 07.10.2013 13619-0276-011
31/07/2012
ÿþMod Word tf.t

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0836658058

Benaming

(voluit) : BAf LA

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : De Brulen 57, 2370 Arendonk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering in datum van 30 juni 2012 blijkt het ontslag van de

heer Emiliano HEUVELMANS, in zijn hoedanigheid van zaakvoerder.

Kwijting wordt verleend voor het uitgeoefende mandaat.

Aldus opgemaakt te Arendonk, op 30 juni 2012

Petra Verwaest,

Zaakvoerder,

1111111111111111111

*12135060*

111

d

beF. as Be Stat

Neera À rei griffie van de

R CH1 : VAN KOOPHANDEL

2 U JULI 252

1. L'FINHOUT

qriff Griffier,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/06/2011
ÿþOp de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mcd 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van GELEGD s

GRIFFIE RECIITBANK VAN

3 1 MEI 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier,

Griffie

IN I II III 11l lI Iffl fil!! 10!! 111! Ii!

" 11069251*



Luik B



Ondernemingsnr G're. os-a

Benaming

(voluit) : BAILA

Rechtsvorm : bvba

Zetel : 2370 Arendonk, De Brulen 57

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden op 27 mei 2011 voor geassocieerd notaris Tom Verbist te Geel, ter registratie neergelegd, dat de bvba opgericht werd, met volgende kenmerken:

1. naam-rechtsvorm: bvba "BAILA"

2. zetel: 2370 Arendonk, De Brulen 57

3. oprichter(s): 1) Mevrouw VERWAEST Petra Frans Comelia, geboren te Tumhout op zevenentwintig juni negentienhonderd zesenzeventig, wonende te Dessel, Middelvelden 13. 2) De heer HEUVELMANS Emiliano Franciscus Edith, geboren te Mol op zesentwintig april negentienhonderd achtenzeventig, wonende te Dessel, Middelvelden 13.

4. doel: De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening of voor rekening van derden, door en met derden, voor zover voldaan aan de wettelijke voorwaarden terzake:

-Het uitbaten van dansscholen, organiseren van danslessen en dansopleidingen voor dansgroepen en dansverenigingen in de meest diverse stijlen ;

-Het uitbaten van een binnenspeeltuin.

-Het uitbaten voor eigen rekening of voor rekening van derden van drankgelegenheden, herbergen, café's, tavemes, restaurants, eethuizen, feestzalen, dancings en alle andere horecainrichtingen.

-De levering van alle bijkomende diensten in verband met voorgaande activiteiten.

-Het organiseren van cursussen, symposia, interne danskampen en seminaries ; opleidingen en

informatie verstrekken aan professionelen en particulieren.

-Het ter beschikkings stellen van kantoorruimten en vergaderzalen.

-Toerisme.

-Het adviseren, ontwikkelen, organiseren en realiseren van promotionele en publicitaire activiteiten, met

inbegrip van het voeren van commerciële transacties dienaangaande.

-Het adviseren op het vlak van marketing en publiciteit.

-Personeelsselectie en vorming.

-Het management, adviseren, consulteren, begeleiden, leiden, optreden als bestuurder van en in alle vennootschappen en ondernemingen.

Bijlagen tiij itetItelgisetr-Staatsblud 1-5/06f20r1- AiiiiexëS -dif 1VÎbiliteux-tié-tgë

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

-Het verlenen van diensten aan bedrijven en personen, waarin ondermeer begrepen, het verstrekken van

adviezen, het optreden als tussenpersoon, agent, commissionair, enz.

-Het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen.

-Het beheren van vennootschappen, ondernemingen en patrimonia, welke ook hun doel wezen, met inbegrip van de uitoefening van de functies van bestuurder, gedelegeerd bestuurder en vereffenaar van vennootschappen.

-In verband met onroerende goederen: verwerven, kopen verkopen, ruilen, huren, verhuren, bouwen, onderhouden, beheren, in hypotheek geven en ontvangen.

-In verband met roerende goederen, lichamelijke en onlichamelijke: verwerven, kopen, verkopen, groot- en kleinhandel, ruilen, huren, verhuren, onderhouden, beheren, in pand geven en ontvangen, verwerven van zakelijke rechten.

-Het optreden als franchisenemer en franchisegever.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stelten en al haar ander; goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als deze voor alle derden. De

vennootschap mag leningen verrichten aan derden.

De vennootschap mag aile roerende en onroerende, industriële, commerciële of financiële

verrichtingen doorvoeren die in verband staan met haar doel en alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen, eveneens door deelneming in andere vennootschappen of bedrijvigheden onder alle mogelijke vormen.

5. kapitaal: 18.600 ¬ , verdeeld in 100 aandelen zonder aanduiding nominale waarde, volstort ten belope van 6.200¬ door de oprichters, elk in verhouding tot hun aandelenbezit (VERWAEST Petra 99 aandelen, HEUVELMANS Emiliano 1 aandeel).

6. bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering. De vergadering die ze aanstelt bepaalt hun aantal, de duur van hun mandaat, hun bezoldiging en hun machten wanneer er verschillende zijn. Wanneer er slechts één zaakvoerder is worden alle aan de zaakvoerders verleende machten aan deze laatste toevertrouwd.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten in naam van de vennootschap; hij kan in zijn naam alle bestuurs- en beschikkingshandelingen verrichten. Al hetgeen niet uitdrukkelijk is voorbehouden door de wet of door de huidige statuten aan de algemene vergadering behoort tot zijn bevoegdheid. Hij kan onder zijn eigen verantwoordelijkheid bijzondere lasthebbers aanstellen voor bepaalde handelingen.

7. Vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in recht als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

6. Boekjaar: 01/04 tot 31/03. Het eerste boekjaar zal eindigen op 31/03/2013.

9. Jaarvergadering: tweede vrijdag van september om 10u

10. Stemrecht- Toelating tot algemene vergadering: Elke vennoot mag zich laten vertegenwoordigen door een andere vennoot, drager van een bijzondere volmacht; hij kan zelfs zijn stem uitbrengen schriftelijk of per telegram. Uitgenomen in de gevallen waarin de wet er anders over beschikt, geeft elk aandeel recht op één stem. Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening ; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste

11

daags voor de vergadering op de zetel toekomen.Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door het bestuursorgaan, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, email of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn.

Voor-

.behouden

aan hnt

Belgisch

Staatsblad

11. Bestemming winevereffeningssaldo: conform de wet.

12. Zaakvoerder(s): Er wordt twee zaakvoerders benoemd voor onbepaalde duur: mevrouw VERWAEST Petra, en de Heer Emiliano Heuvelmans voornoemde vennoten., die verklaren deze opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet. Haar opdracht wordt onbezoldigd uitgeoefend, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

13. Overname van verbintenissen: De comparant verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan vanaf heden. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

14. Volmacht: De comparant verklaart aan te stellen als bijzonder mandataris van de vennootschap de heer Luc BRUSSELEERS, wonende te Geel, Djepstraat, 20, ten einde alle nodige formaliteiten te verrichten voor de oprichting van huidige vennootschap, onder meer bij het bevoegde handelsregister, bij de diensten van de BTW en bij de bevoegde diensten voor het bekomen van het vestigingsattest en distributieattest, indien nodig. Te dien einde mag de mandataris, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel,

Tom VERBIST, Geassocieerd Notaris te Geel.

Tegelijk neergelegd: afschrift oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 11.09.2015, NGL 28.09.2015 15600-0353-011

Coordonnées
BAILA

Adresse
DE BRULEN 57 2370 ARENDONK

Code postal : 2370
Localité : ARENDONK
Commune : ARENDONK
Province : Anvers
Région : Région flamande