BAKKER BRAM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BAKKER BRAM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.859.807

Publication

11/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.05.2013, NGL 03.06.2013 13153-0239-015
29/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.05.2012, NGL 22.06.2012 12208-0219-015
09/09/2011
ÿþVoor- betº%oudi aan he Belgisc Staatsbi

tutoó2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffe van d____e akte _

" Ondernemingsnr : 0833.859.807

Benaming

(voluit) : BAKKER BRAM

_

. ..

:~...;~, . ._ .;.. ~

L Griffie . 

1101

*11137110"

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID Zetel : DR. VAN DE PERRESTRAAT 80 2240 GEEL

Onderwerp akte : Neerlegging verslag over de quasi-inbreng d.d. 16.08.2011 - Verslag van de zaakvoerders Bakker Bram d.d. 25107/2011

-Bijiagen-bij het-Beigisch-Staatsbtad _ 09/09/2011- AIIIIexes dtt 1Vioaitenr beige

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/03/2011
ÿþOp de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 4 833. 85-5. go 7

Benaming

(voluit) : Bakker Bram

Rechtsvorm : bvba

Zetel : 2440 Geel, Dokter Van de Perrestraat 80

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden op 17 februari 2011 voor geassocieerd notaris Katrien Eerens te Geel, ter registratie neergelegd, dat de bvba opgericht werd, met volgende kenmerken:

1. naam-rechtsvorm: bvba "Bakker Bram"

2. zetel: 2440 Geel, Dokter Van de Perrestraat 80

3. oprichter(s): 1/ De heer DRIESEN Bram Lucienne Gustaaf Quirinus, geboren te Turnhout op acht december negentienhonderd tweeëntachtig, wonende te 2440 Geel, Dokter Van de Perrestraat 80.2/ Mevrouw VALCKE Shila Ilona Johanna, geboren te Turnhout op twintig februari negentienhonderd zevenentachtig, wonende te 2440 Geel, Dokter Van de Perrestraat 80.

4. doel: De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening of voor rekening van derden, door en met derden, voor zover voldaan aan de wettelijke voorwaarden terzake:

- de productie en verkoop van brood en banket, biscuits, confiserie-artikelen, ijsroom en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt;

- de groot- en kleinhandel, de aan- en verkoop van voedingswaren;

- de groot- en kleinhandel, de aan- en verkoop van bakkerijgrondstoffen, -machines, biscuiteriemachines en aanverwante in het bakkersbedrijf;

- het deelnemen aan het bestuur van vennootschappen als mandataris;

- op gelijk welke wijze deelnemen in of samenwerken met vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig of complementair doel hebben en telkens wanneer deze deelname of samenwerking het verwezenlijken van het doel kan bevorderen;

- het kopen, verkopen, ruilen, hypotheceren, huren, verhuren, onderverhuren, bouwen, verbouwen, verkavelen en verwezenlijken van alle onroerende goederen.

En in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het doel der vennootschap verband houden, en/of nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel.

Zij kan, binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerrechtelijke handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

5. kapitaal: 18.600 ¬ , verdeeld in 100 aandelen zonder aanduiding nominale waarde, volstort ten belope van 6.200¬ door de oprichters in verhouding tot hun aandelenbezit (elk vennoot heeft 50 aandelen).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2011- Annexes du Moniteur belge

1111t111111!EIR1119111

Vc behc

aar

Belt Staal

Mod 2.1

me vanac-are EERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

1.8 FEB. 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT

Griffie De griffier



na neerlegging ter gri

ace' C~.3UW C In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

,.

%"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2011- Annexes du Moniteur belge

6. bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering. De vergadering die ze aanstelt bepaalt hun aantal, de duur van hun mandaat, hun bezoldiging en hun machten wanneer er verschillende zijn. Wanneer er slechts één zaakvoerder is worden alle aan de zaakvoerders verleende machten aan deze laatste toevertrouwd.

De zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten in naam van de vennootschap; hij kan in zijn naam alle bestuurs- en beschikkingshandelingen verrichten. AI hetgeen niet uitdrukkelijk is voorbehouden door de wet of door de huidige statuten aan de algemene vergadering behoort tot zijn bevoegdheid. Hij kan onder zijn eigen verantwoordelijkheid bijzondere lasthebbers aanstellen voor bepaalde handelingen.

7. Vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in recht als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

8. Boekjaar: 1/1 tot 31/12. Het eerste boekjaar zal eindigen op 31/12/2011.

9. Jaarvergadering: laatste donderdag van mei om 20u

10. Stemrecht- Toelating tot algemene vergadering: Elke vennoot mag zich laten vertegenwoordigen door een andere vennoot, drager van een bijzondere volmacht; hij kan zelfs zijn stem uitbrengen schriftelijk of per telegram. Uitgenomen in de gevallen waarin de wet er anders over beschikt, geeft elk aandeel recht op één stem. Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening ; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door het bestuursorgaan, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, email of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn.

11. Bestemming winst/vereffeningssaldo: conform de wet.

12. Zaakvoerder(s): Er worden twee zaakvoerders benoemd. Worden in hoedanigheid van zaakvoerder benoemd voor een onbepaalde duur:

- de heer DRIESEN Bram Lucienne Gustaaf Quirinus voornoemde vennoot sub 1., geboren te Turnhout op acht december negentienhonderd tweeëntachtig, wonende te 2440 Geel, Dokter Van de Perrestraat 80,

- mevrouw VALCKE Shila llona Johanna voornoemde vennoot sub 2., geboren te Tumhout op twintig februari negentienhonderd zevenentachtig, wonende te 2440 Geel, Dokter Van de Perrestraat 80.

Beiden hier aanwezig, die aanvaarden, onder de bevestiging niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Hun opdracht wordt bezoldigd uitgeoefend, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

13. Overname van verbintenissen: De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 januari 2011. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

14. Volmacht: De verschijners verklaren aan te stellen als bijzonder mandataris van de vennootschap,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

FIDMAR bvba, te Zandhoven, Schriekweg 45, RPR 046 .893.907 vertegenwoordigddourdmzmokwoordor de heerJefSIMONS, wonende te Zandhoven, Schriekweg 45,

ten eind alle nodige formaliteiten te verrichten voor de oprichting van de vennootschap betreffende de

inschrijving, wijziging, stopzetti de vennootschap bij de diensten van het ondernemingsloket. Te dien einde mag de mandataris in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen.

Voor gelijkvorrnig ontledend uittreksel,

Katrien EERENS, Geassocieerd Notaris te Geel.

Tegelijk neergelegd afschrift oprichtingsakte.

^ ----------'--' --- ----'-----'--'  ' '-----'---'

opue laatste Wz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 26.05.2016, NGL 25.07.2016 16356-0189-016

Coordonnées
BAKKER BRAM

Adresse
DOKTER VAN DE PERRESTRAAT 80 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande