BAKKERIJ LULU

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BAKKERIJ LULU
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 541.648.592

Publication

18/09/2014
ÿþN«.

Mod Wosd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte Neerrleori ter griffie win de RECHTBANK vAi\lKoorniA DEL

09 SEP. 201h

ANTWERPEN aideling iuiN4OUT

Dee

II 11R211.1130 II

Ondememingsnr : 0541.648.592

Benaming

(voluit) : BAKKERIJ LULU

(verkort):

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Gareelmakersstraat 61 te 2200 Herentals

(volledig adres)

Onderwerp akte: Ontslag zaakvoerder

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 29 augustus 2014 blijkt wat volgt:

1. Met eenparigheid van stemmen aanvaardt de vergadering het ontslag van mevrouw Katleen

CUSTERS als zaakvoerder,

Dit ontslag gaat in vanaf 1 september 2014.

Kwijting wordt verleend voor het uitgeoefende mandaat tot en met 31 augustus.

Aldus opgemaakt te Herentals, op 29 augustus 2014

Joannes Verstappen

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

18/11/2013
ÿþ Mod Werd 11.1

' - l~x-ff .++'- i L.'ttUi1y` ,/iPj In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~..-.-



Neergelegd ter griffie van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 5 NOV, 2013

TUeilà OUT

De Griftier,

M eg

111111

I I

Ondernemingsnr: O 5 ti-1. fo ti Ó 5 9 2_..

Benaming

(voluit) : BAKKERIJ LULU

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2200 Herentals, Gareelmakersstraat, 61.

.(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd vôôr registratie om neer te leggen op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Turnhout.

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Jan Van Hemeldonck te Olen op 30 oktober 2013 dat een vennootschap werd opgericht als volgt

Identiteit van de oprichters.

1.De heer VERSTAPPEN Joannes Petrus, geboren te Westerlo op 16 augustus 1956, echtgenoot van mevrouw VAN BAEL Carine Arthur Rosa Alfons, wonende te Olen, P,Verhaertstraat, 1 . Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract.

2.De heer VERSTAPPEN Jimmy, geboren te Geel op 3 augustus 1978, echtgenoot van mevrouw GEBRUERS Annick, wonende te Olen, Populierenstraat, 7. Gehuwd onder het wettelijk huwelijksvermogenstelsel ingevolge akte verleden voor notaris Jan Van Hemeldonck te Olen op 26 juni 2013. r 3.De heer LAENEN Dimitri, geboren te Herentals op 23 mei 1981, echtgenoot van mevrouw DAEMS lees, wonende te Olen, Spoorwegstraat, 16. Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract.

4.De heer SMETS Yannick, geboren te Herentals op 17 februari 1992, ongehuwd, wonende te Berlaar, Doelstraat, 105.

5.Mevrouw CUSTERS Katleen, geboren te Lommel op 30 april 1992, ongehuwd, wonende te Olen, Narcissenstraat, 1.

Vorm en Naam. De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "BAKKERIJ LULU".

Duur. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, op dertig oktober tweeduizend dertien.

Zetel. De vennootschap is gevestigd te 2200 Herentals, Gareelmakersstraat, 61.

Doel. De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening of voor rekening van derden, door en met derden, voor zover voldaan aan de wettelijke voorwaarden terzake

- vervaardiging van bakkerijproducten in de vorm van deeg; artisanale brood- en banketbakkerijen, vervaardiging van beschuit en koekjes, vervaardiging van ander houdbaar banketbakkerswerk, vervaardiging van versnaperingen, zoet dan wel gezouten; kleinhandel in brood, banketbakkerswerk en suikerwerk;

- de aankoop, de in- en de uitvoer, de distributie en de verkoop, zo rechtstreeks ais tussenpersoon van producten van brood- en banketbakkerij, van chocolade, snoep, suikerwaren en confiserie, ijs en consumptieijs;

- het uitbaten van koffiehuizen en kruidenierszaak;

Zij kan binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerrechtelijke handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. Zij kan bij wijze van inbreng, overdracht, samensmelting, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of op enige andere wijze belangen nemen in alle vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig doel hebben of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen, Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan tevens borg staan voor derden, zaakvoerders en vennoten, zij kan hen leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

Kapitaal. Set geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend euro (¬ 20.000,00). Het is verdeeld in tweehonderd (200) aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één/tweehonderdste (1/200) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De oprichters hebben verklaard het kapitaal van de vennootschap als volgt te onderschrijven in geld tegen de prijs van honderd euro (¬ 100,00) per aandeel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

a) de heer VERSTAPPEN Joannes, voornoemd subi ; tienduizend euro (¬ 10.000,00), waarvoor hem

honderd aandelen worden toegekend, die hij verklaard heeft te aanvaarden. 100.

b) de heer VERSTAPPEN Jimmy, voornoemd sub.2 : tweeduizend vijfhonderd euro (¬ 2.500,00), waarvoor

hem vijfentwintig aandelen worden toegekend, die hij verklaard heeft te aanvaarden. 25.

c) de heer LAENEN Dimitri, voornoemd sub.3 ; tweeduizend vijfhonderd euro (¬ 2.500,00), waarvoor hem

vijfentwintig aandelen worden toegekend, die hij verklaard heeft te aanvaarden. 25.

d) de heer SMETS Yannick, voornoemd sub.4 : tweeduizend vijfhonderd euro (¬ 2.500,00), waarvoor hem

vijfentwintig aandelen worden toegekend, die hij verklaard heeft te aanvaarden, 25.

e) mevrouw CUSTERS Katleen, voornoemd sub.5 ; tweeduizend vijfhonderd euro (¬ 2.500,00), waarvoor

haar vijfentwintig aandelen worden toegekend, die zij verklaard heeft te aanvaarden. 25.

Totaal ; tweehonderd aandelen. 200,

Alle aandelen zijn volledig volgestort en de gelden ten bedrage van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) werden gestort op een bijzondere bankrekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting, bij de naamloze vennootschap ING België, te 1000 Brussel, Marnixlaan, 24, kantoor ING Herentals, te 2200 Herentals, Augustijnenlaan, 95, op rekening nummer 363-1263414-29. Het bewijs van deze deponering werd door voornoemde instelling afgeleverd op 21 oktober 2013.

Bestuur. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. ledere zaakvoerder is bevoegd om alleen alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerders kunnen gemachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de aansprakelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht.

Jaarvergadering. De jaarvergadering van de vennoten moet ieder jaar bijeengeroepen worden op de eerste vrijdag van december om negentien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden. De jaarvergadering en de bijzondere algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap, of in een andere plaats in het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap is gevestigd, aangewezen in de oproeping; de buitengewone algemene vergadering kan gehouden worden waar ook in België.

Boekjaar. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli van ieder jaar en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

Bestemming van het resultaat, Van de te bestemmen winst van het boekjaar zoals deze blijkt uit de jaarrekening, wordt jaarlijks in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, de wettelijke reserve aangelegd en de jaarvergadering besluit verder over de bestemming van het overblijvende saldo.

Wijze van vereffening. Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvraging van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort. Het saldo wordt evenredig onder aile aandelen verdeeld.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

- De vennootschap verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag waarop het uittreksel uit de oprichtingsakte neergelegd wordt ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en vangt haar activiteiten aan vanaf dezelfde dag.

- Het eerste boekjaar begint op datum van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid en eindigt op 30 juni 2015.

- De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

- De oprichters hebben verklaard, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die bij de uitoefening van de ingebrachte activiteit zijn aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van de oprichtingsakte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Turnhout.

- De oprichters besluiten dat tot niet-statutaire zaakvoerders worden benoemd voor onbepaalde duur ;

a) de heer VERSTAPPEN Joannes Petrus, voornoemd sub.1;

b) de heer VERSTAPPEN Jimmy, voornoemd sub.2;

c) de heer LAENEN Dimitri, voornoemd sub.3;

d) de heer SMETS Yannick, voornoemd sub.4;

e) mevrouw CUSTERS Katleen, voornoemd sub.5;

die allen aanvaard hebben.

- De oprichters hebben verklaard dat uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van een commissaris verplicht wordt en zij geen commissaris wensen te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld.

BIJZONDERE VOLMACHT wordt verleend met recht van indeplaatsstelling, aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CUYPERS

` 4 J Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Boekhouding -- Fiscaliteit. te 2440 Geel, Pas, 257, FiPR Turnhout  ondernemingsnummer 0446.646.002, of

diens aangestelden, om alle opstartformaliteiten en latere wijzigingen te volbrengen in naam en voor rekening

van de oprichter en de oprichtende vennootschap, hierbij horen onder meer :

-aanvragen van attesten en vergunningen;

-inschrijving en wijziging in het ondememersioket;

-alle administratieve verplichtingen met betrekking tot de oprichting.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte.

Jan Van Hemeldonok

Notaris









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2013 - Annexes du Moniteur belge



















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BAKKERIJ LULU

Adresse
GAREELMAKERSSTRAAT 61 2200 HERENTALS

Code postal : 2200
Localité : HERENTALS
Commune : HERENTALS
Province : Anvers
Région : Région flamande