BAKKERIJ VENUS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BAKKERIJ VENUS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 538.636.248

Publication

18/09/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13305278*

Neergelegd

16-09-2013



Griffie

OpOp de de laatselaatse blz.blz. vanvan LuikLuk B Bvermeldenvermelden : : RectoRecto: : NaamNaam en en hoedanigheidhoedanighed vanvan de de instrumenterndeinstrumenterende notaris,notaris, hetzijhetzij vanvan de de perso()n(en)perso(o)n(e bevoegdbevoeg de de rechtspersonrechtspersoon tenten anzienaanzien vanvan derdenderden te e vertegenwordigenvertegenwoordige

VersoVerso: :NaamNaam en en handtekenighandtekenin

Ondernemingsnr : 0538636248

Benaming (voluit): Bakkerij Venus

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2845 Niel, Heideplaats 46

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting  Bakkerij Venus

Uit een akte verleden voor notaris François Leconte te Mortsel, 16 september 2013, neergelegd ter griffie voor registratie, blijkt dat:

1° de heer VENUS Peter Jozef Maria, geboren te Mortsel op twee mei negentienhonderd zeventig, rijksregisternummer 700502-367-11, wettelijk samenwonend met mevrouw DE GROOF Maaike, nagenoemd, wonende te 2627 Schelle, Paepevelden 49, intekenend op 149 aandelen; en

2° mevrouw DE GROOF Maaike, geboren te Rumst op éénentwintig januari negentienhonderd eenentachtig, rijksregisternummer 810121-116-89, wettelijk samenwonend met de heer VENUS Peter, voornoemd, wonende te 2627 Schelle, Paepevelden 49, intekenend op 37 aandelen.

Een verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd op de gemeente Schelle op twee mei tweeduizend en twaalf.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht hebben onder de benaming Bakkerij Venus, met zetel te Niel, Heideplaats 46.

De aandelen werden volstort ten belope van één/derde, door inbreng in geld. Een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) werd gedeponeerd op een afzonderlijk rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij BNP Paribas Fortis Bank.

Uittreksel statuten:

Vorm - Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Benaming -  Bakkerij Venus .

Zetel - De zetel mag door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder overgebracht worden naar elke plaats binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig Brussels Hoofdstedelijk Gewest en zelfs naar een ander taalgebied. In dit laatste geval krijgt/krijgen de zaakvoerder(s) de bevoegdheid om een vertaling van de statuten op te stellen of te laten opstellen. Iedere verplaatsing van de zetel zal bekend gemaakt worden in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag eveneens mits eenvoudige beslissing van de zaakvoerder administratieve zetels, bijhuizen, agentschappen, filialen en zo meer oprichten zowel in België als in het buitenland.

Doel - De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of voor gemeenschappelijke rekening met derden: de aankoop, de verkoop, import, export, productie, distributie, commercialisering, het fabriceren, het ontwerpen, de bereiding en handel in het algemeen, in producten die verband houden met de bakkerij, banketbakkerij, beschuiten, koekjes, snoepgoed, versnaperingen en alle andere voedingswaren in de ruimste zin van het woord.

De vennootschap heeft bovendien tot doel het uitbaten van verbruiksalons, restaurant en snackbars en alle activiteiten die ermee verband houden.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel van haarzelf als deze van alle derden.

In algemene regel mag de vennootschap alle financiële, commerciële, industriële, roerende of onroerende handelingen verrichten, welke in verband staan met haar doel of welke eenvoudig van aard zijn om de verwezenlijking ervan te bevorderen en dit zowel in het binnen- als in het buitenland.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Het doel van de vennootschap kan gewijzigd worden bij statutenwijziging overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Duur - een onbeperkte duur.

Kapitaal - Het maatschappelijk kapitaal is bij de oprichting vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) vertegenwoordigd door 186 aandelen die elk één/honderdzesentachtigste deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Bestuur - Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, rechtspersonen, vennoten of niet, wiens mandaat al dan niet bezoldigd zal zijn volgens beslissing van de algemene vergadering. Indien geen zaakvoerder is benoemd en er slechts één vennoot is, heeft hij van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

Algemene vergadering - De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste maandag van de maand juni om twintig uur op de zetel van de vennootschap.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Boekjaar - Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Bestemming van de winst - Reserve - De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal van de vennootschap heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven, beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder.

Verdeling bij vereffening - Het batig saldo van deze vereffening zal verdeeld worden onder de vennoten, in overeenstemming met hun respectievelijke aandelen, elk aandeel brengt immers een gelijk recht met zich mee. Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat nochtans een vennoot verplicht kan worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht. OVERGANGSBEPALINGEN

I. Jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend vijftien.

II. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in op zestien september tweeduizend dertien en eindigt op eenendertig december

tweeduizend veertien.

De vennoten bijeengekomen in buitengewone algemene vergadering hebben bovendien verklaard:

- dat de huidige zetel gevestigd is te 2845 Niel, Heideplaats 46 .

- dat tot zaakvoerder wordt benoemd:

de heer VENUS Peter, en mevrouw DE GROOF Maaike, beiden voornoemd, wiens mandaten bezoldigd zullen

zijn.

De vergadering heeft aangesteld tot bijzondere volmachtdrager teneinde bij de Kruispuntbank der

Ondernemingen, het Ondernemingsloket, administratieve en/of fiscale diensten alle formaliteiten te vervullen

en alle documenten te tekenen: het accountantskantoor  Coninx Accountants met zetel te 2100 Deurne-

Antwerpen, Blivensstraat 51-53 bus 1, of haar aangestelden.

III. Overname van verbintenissen

De vennootschap zal bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen de verbintenissen overnemen die voor rekeningen en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf één juli tweeduizend dertien.

Get. Notaris F. Leconte

16 september 2013

Neergelegd: afschrift van de akte van 16 september 2013.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

25/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 07.08.2015, NGL 20.08.2015 15445-0419-015

Coordonnées
BAKKERIJ VENUS

Adresse
HEIDEPLAATS 46 2845 NIEL

Code postal : 2845
Localité : NIEL
Commune : NIEL
Province : Anvers
Région : Région flamande