BAKX CONSULTING

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : BAKX CONSULTING
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 874.379.378

Publication

14/01/2015
ÿþMod Wond 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111R111111111



R~.ct;;,a 7,,:.~,~.,~ _,:id! uai

Ant4vercan





I111 0 2 JAN. 2015

afdeling Antwerpen



effie







Ondernemingsnr : 0874.379.378

Benaming

(voluit) : Bakx Consulting

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Heidelaan 6 - 2547 Lint

(volledig adres)

Onderwerp akte : DOELSWIJZIGING - KAPITAALVERHOGING - OMZETTING IN BESLOTEN

VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID -

VASTSTELLING STATUTEN - BENOEMING ZAAKVOERDER

Er blijkt uit notulen opgesteld door notaris Daniel Van Bockrijck te Lint op 22 december 2014, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap onder firma "Bakx Consulting", gevestigd te 2547 Lint, Heidelaan 6 en ingeschreven in het rechtspersonenregister (Antwerpen) onder ondememïngsnummer 0874.379.378 (vennootschap opgericht krachtens onderhandse akte van 30 mei 2006, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 17 juni daarna, onder het nummer 05036049) volgende beslissingen heeft genomen : -

1.VOORAFGAAND BIJZONDER VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDERS

De voorzitter leest het voorafgaand bijzonder verslag van de zaakvoerders de dato 1 december 2014 voor en de vennoten, aanwezig zoals hierboven gezegd, verklaren sinds meer dan vijftien dagen een exemplaar van dit verslag te hebben ontvangen.

Het bijzonder verslag van de zaakvoerders de dato 1 december 2014, wordt aan ondergetekende notaris overhandigd om in het vennoot-schapsdossier te worden bewaard.

II.- DOELSWIJZIGING

De vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen, door artikel 3 der statuten te vervangen door volgende tekst:

De vennootschap heeft tot doel:

IVOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1. De aan- en verkoop, in- en uitvoer, huur en verhuur, huurkoop en leasing van computers,

hoogtechnologisch materiaal en apparatuur, van elk informatica en elektronisch materiaal, en in het algemeen

alle computersoftware en  hardware met inbegrip van, maar niet beperkt tot:

a.Personal computers, bedienings- en controlepanelen;

b.Computerwerkstations, processors;

c.Digitate overbrengers, telefaxapparaten, plotters, printers, toetsenborden, toevoerbehoren,

beeldschermen, computer-terminals;

d.Computeronderdelen, uitrusting, toebehoren en randappara-tuur

e.Servers;

2. De ontwikkeling van computergerelateerde hardware.

3. Het verstrekken van onderhouds-, reparatie-, opleidings- en systeemdiensten in verband met informatica en elektronisch materiaal en in het algemeen alle computersoftware en  hardware.

4. Het verstrekken van adviezen en diensten die verband houden met informatica en elektronisch materiaal en in het algemeen alle computersoftware en  hardware

5. Het verstrekken van opleiding, technische expertise en bijstand op het vlak van informatica en elektronisch materiaal en in het algemeen aile computersoftware en  hardware

6. Het verrichten van diverse prestaties ten behoeve van andere ondernemingen, zoals onder meer managementprestaties, het leveren van advies en bijstand op het gebied van public relations, communicatie, bedrijfsbeheer en bedrijfsvoering, financieel beheer, con-sultancy, planning, organisatie, efficiëntie, toezicht, het geven van opleidingen en verstrekken van technische expertise, en, meer in het algemeen, het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

7. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in aile be-staande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

8. Het` waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoe-fenen van opdrachten en functies. II.VOOR EIGEN REKENING

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht,...), zoals de huurfinanciering van en-roerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, ter beschikking stellen, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2, Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roeren-de goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

111.BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doet verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan haar doel verwezenlijken door het ter beschikking stellen van (on)roerende goederen in natura aan de zaakvoerders als onderdeel van hun bezoldiging of door de verhuur van (on)roerende goederen aan de zaakvoerders.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in recht-streeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht,

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werk-zaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de ei-gen handelszaak.

Ill.- KAPITAALVERHOGING

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen met DERTIENDUIZEND VIJFHONDERDVIJFTIG EURO (¬ 13.550,00), om het te brengen van VIJFDUIZEND EURO (¬ 5.000,00) op ACHTTIEN-DUIZEND VIJFHONDERDVIJFTIG EURO (¬ 18.550,00).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door incorporatie van reeds belaste reserves en zonder uitgifte van nieuwe kapitaalaandelen.

IV.- VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van DERTIENDU1ZEND VIJFHONDERDVIJFTIG EURO (¬ 13.550,00), daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERDVIJFTIG EURO (¬ 18.550,00), vertegenwoordigd door honderd (100) kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

VI.- WIJZIGING ARTIKEL 5

Teneinde dit in overeenstemming te brengen met wat voorafgaat, besluit de vergadering artikel 5 der

statuten te wijzigen en te vervangen door volgende tekst :

"Artikel 5

Het geheel geplaatste maatschappelijke kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERDVIJFTIG

EURO (¬ 18.550,00),

Het is vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder vermelding van waarde, met een fractiewaarde van

éénhonderdste van het kapitaal."

VII.- ONTSLAG ZAAKVOERDERS VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

De vergadering aanvaardt met ingang van heden het ontslag van de zaakvoerders van de vennootschap

onderfrme, te weten :

1)0e heer BAKX Patrick Theophile Maria, geboren te Antwerpen (Deurne) op 3 juni 1961, wonende te 2547

Lint, Heidelaan 6;

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

2)Medrouw EMPSTEN Anne-Marie Florent, geboren te Wilrijk op 8 maart 1965, wonende te 2547 Lint,

Heidelaan 6.

Zij verkrijgen allen kwijting over hun mandaat.

VIII.- VERSLAGGEVING

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door de zaakvoerders, dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht, en van het verslag opgemaakt op 10 december 2014 door de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "C. Rombaut Bedrijfsrevisoren", gevestigd te 2600 Antwerpen (Berchem), Belpairestraat 4 bus 2.1, vertegenwoordigd door de heer Carl Rombaut, bedrijfsrevisor, over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per 30 september 2014,

De vennoten erkennen kennis te hebben genomen van deze verslagen.

Het verslag van de zaakvoerders, de staat van actief en passief (afgesloten per 30 september 2014) en het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor worden aan ondergetekende notaris overhandigd om in het vennootschapsdossier te worden bewaard,

IX.- VERSLAG VAN DE BEDRIJFSREVISOR

De besluiten van het verslag opgemaakt op 10 december 2014 door de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten ven-nootschap met beperkte aansprakelijkheid "C. Rombaut Bedrijfsrevisoren", gevestigd te 2600 Antwerpen (Bérchem), Belpairestraat 4 bus 2.1, vertegenwoordigd door de heer Carl Rombaut, bedrijfsrevisor, luiden als volgt:

4.Conclusie

In toepassing van Artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen kunnen wij C. Rombaut Bedrijfsrevisoren Burg BVBA vast vertegenwoordigd door de heer Cari Rombaut, attesteren, in overeenstemming met de wettelijke bepalingen en met de Normen van het Instituut van de Bedrijfsreviso-ren met betrekking tot de omzetting van vennootschappen,

De staat van activa en passiva per 30 september 2014 en haar waarderingsregels werden opgesteld onder de verantwoordelijkheid van de algemene vergadering van de vennootschap.

Op basis van onze werkzaamheden kunnen wij concluderen

.dat het netto-actief per 30 september 2014 ten bedrage van 203.866,55 Euro van de Vennootschap Onder Firma Bakx Consulting niet in materiële zin over- of ondergewaardeerd is;

" dat het netto-actief per 30 september 2014 van de Vennootschap Onder Firma Bakx Consulting niet

voldoet aan de minimumkapitaalvereiste van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Evenwel na incorporatie van de beschikbare reserves ad 13.550 Euro zal dit wel zo zijn;

.dat het kapitaal ter waarde van 5.000 Euro van de Vennootschap Onder Firma Bakx Consulting kleiner is

dan het wettelijk vereiste minimum kapitaal voor een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Het kapitaal zal worden verhoogd tot 18.550,00 Euro door incorporatie van de beschikbare reserves om te

voldoen aan het wettelijk vereiste minimum kapitaal voor een Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid.

Dit verslag bestaat uit 10 pagina's en is opgesteld in de uitsluitende toepassing van het Artikel 776 en het

Artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen en kan dan ook voor geen enkele ander doel worden aan-

gewend.

Opgemaakt te goeder trouw,

Antwerpen, 10 december 2014

C, Rombaut Bedrijfsrevisoren Burgerlijke BVBA

Vertegenwoordigd door

De heer C. ROMBAUT

Bedrijfsrevisor

X: OMZETTING

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar

rechtspersoonlijkheid en de vorm van een BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJK-

HEID aan te nemen.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de

waardeverminderingen en  vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal

de boeken en de boekhouding die door de vennootschap onder firma werd gehouden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondememingsnummer

0874.379.378 waaronder de vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister Antwerpen,

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per 30

september 2014.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de vennootschap onder firma werden

verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor

wat het opmaken van de maatschappelijke rekeningen betreft.

XI.- VASTSTELLING STATUTEN VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE

AANSPRAKELIJKHEID

De vergadering beslist de tekst van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid vast te stellen als volgt, rekening houdend met de wijzigingen die voorafgaan

STATUTEN

TITEL I : BENAMING ZETEL DOEL DUUR

ARTIKEL 1: Benaming

" Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2015 - Annexes du Moniteur belge De vênnootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "Bakx Consulting".

Deze naam zal worden gebruikt in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken, al dan niet in elektronische vorm, uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aan-sprakelijkheid" of "BVBA". ARTIKEL 2: Zetel

De zetel is gevestigd te Heidelaan 6, 2547 Lint.

Het bestuursorgaan kan zonder statutenwijziging de zetel van de vennootschap verplaatsen in België, voor zover deze zetelverplaatsing geen wijziging veroorzaakt inzake het op de vennootschap toepasselijke taalregime.

De zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door het bevoegde orgaan van vertegenwoordiging ondertekende verklaring, samen met een afschrift ter bekendmaking in de bijlage van het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van het bestuursorgaan, in België of in het buitenland bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten. ARTIKEL 3: Doel

De vennootschap heeft tot doel:

IVOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

4.De aan- en verkoop, in- en uitvoer, huur en verhuur, huurkoop en leasing van computers, hoogtechnologisch materiaal en appara-tuur, van elk informatica en elektronisch materiaal, en in het algemeen aile computersoftware en  hardware met inbegrip van, maar niet beperkt tot

a.Personal computers, bedienings- en controlepanelen;

b.Computerwerkstations, processors;

c.Digitale overbrengers, telefaxapparaten, plotters, printers, toetsenborden, toevoerbehoren, beeldschermen, computertermi-vals

d.Computeronderdelen, uitrusting, toebehoren en randapparatuur;

e.Servers.

2.De ontwikkeling van computergerelateerde hardware.

3.Het verstrekken van onderhouds-, reparatie-, opleidings- en systeemdiensten in verband met informatica en elektronisch materiaal en in het algemeen alle computersoftware en  hardware.

4.1-let verstrekken van adviezen en diensten die verband houden met informatica en elektronisch materiaal en in het algemeen alle computersoftware en  hardware

5.Het verstrekken van opleiding, technische expertise en bijstand op het vlak van informatica en elektronisch materiaal en in het algemeen alle computersoftware en  hardware

6.Het verrichten van diverse prestaties ten behoeve van andere ondernemingen, zoals onder meer managementprestaties, het leveren van advies en bijstand op het gebied van public relations, communicatie, bedrijfsbeheer en bedrijfsvoering, financieel beheer, consultancy, planning, organisatie, efficiëntie, toezicht, het geven van opleidingen en verstrekken van technische expertise, en, meer in het algemeen, het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

7.1-fet verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

8.Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies. II.VOOR EIGEN REKENING

I.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, ter beschikking stellen, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zou-den hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2.1-let aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

111.E3IJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan haar doe! verwezenlijken door het ter beschikking stellen van (on)roerende goederen in natura aan de zaakvoerders als onderdeel van hun bezoldiging of door de verhuur van (on)roerende goederen aan de zaakvoerders.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aárd zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeel-telijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

ARTIKEL 4: Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

TITEL ll : KAPITAAL AANDELEN AANSPRAKELIJKHEID

ARTIKEL 5: Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro nul eurocent (¬ 18.550,00). Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

ARTIKEL 12: Register van aandelen

Een register van aandelen wordt op de zetel gehouden.

In het register van aandelen wordt aangetekend:

1° de nauwkeurige gegevens van de persoon van elke vennoot alsmede het aantal van de hen toebehorende aandelen;

2° de gedane stortingen;

3° de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden en door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

De eigendom van de effecten wordt bewezen door de inschrijving in het register van aandelen. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van de effecten. De overdrachten en de overgangen van aandelen gebeuren ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen.

TITEL III : ORGANEN VAN DE VENNOOTSCHAP

AFDELING 1 -ALGEMENE VERGADERING

Behoudens hetgeen bepaald is in Titel VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, zijn de hiernavolgende bepalingen van toepassing op de algemene vergadering.

ARTIKEL 13: Jaarvergadering - buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand mei om 19.00 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in Artikel 25 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door aile vennoten, ten laatste te ontvan-gen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

ARTIKEL 14: Oproepingen

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Zij worden vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die niet medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris(sen).

De oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te be-roepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

AAFDELING 2 - BESTUUR

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Behoudens hetgeen bepaald is in Titel Vi van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

' ARTIKEL 27: Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Telkens wanneer een rechtspersoon wordt voorgedragen voor een mandaat als zaakvoerder, moet een document aan de algemene vergadering worden voorgelegd waaruit zowel de identiteit van voormelde vaste vertegenwoordiger blijkt evenals de bevestiging dat deze laatste bereid is de functie van vaste vertegenwoordiger waar te nemen. De rechtspersoon is maar benoemd als zaakvoerder, nadat de algemene vergadering de vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard. Bij het terugtreden van de vaste vertegenwoordiger neemt het mandaat van zaakvoerder van rechtswege een einde, tenzij de algemene vergadering voorafgaand aan de terugtreding een nieuwe vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger geiden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen,

Indien de vennootschap zelf tot bestuurderizaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan,

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

ARTIKEL 28: Interne bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren,

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

ARTIKEL 29: Externe vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanwijzen, Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht. Ten aanzien van derden zal de gevolmachtigde het bewijs van zijn aanstelling kunnen leveren door een exemplaar voor te leggen van de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad waarin zijn aan-stelling werd bekendgemaakt.

AFDELING 3 - CONTROLE

ARTIKEL 30: Controle

De controle op de financiële tcestand, op de Jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen, De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar, Op straffe van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen,

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria, Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegen-woordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

TITEL IV: BOEKJAAR --JAARREKENINGEN - WINSTVERDELING

ARTIKEL 31: Boekjaar-jaarrekening - jaarverslag

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

ARTIKEL 32: Winstverdeling

Van de jaarlijkse winst wordt, volgens de vigerende wettelijke verplichtingen terzake, de dotatie aan de wettelijke reserve voorafgenomen.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

TITEL V : ONTBINDING  VEREFFENING

ARTIKEL 33: Voorstel tot ontbinding

" . I K l Het vdorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag dat door het bestuursorgaan wordt opgemaakt en dat vermeld wordt in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2015 - Annexes du Moniteur belge De commissaris of, bij zijn ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een externe accountant die door het bestuursorgaan wordt aangewezen, brengt over deze staat verslag uit en vermeldt inzonderheid of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

Een afschrift van voormelde verslagen en de staat van activa en passiva wordt aan de vennoten verzonden. ARTIKEL 34: Beslissing tot ontbinding

Onverminderd de mogelijkheid tot gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels bepaald in Artikel 24 van de statuten.

De vennoten en de rechthebbenden of de rechtverkrijgenden kunnen de vereffening van de vennootschap niet vorderen, noch de verzegeling of de verdeling van het maatschappelijk bezit vorderen, noch op eender welke wijze ook tussenkomen in het bestuur van de vennootschap. Voor de uitoefening van hun rechten moeten zij zich houden aan de boeken en geschriften en aan de beslissingen van het bestuursorgaan en de algemene vergadering.

ARTIKEL 35: Vereffening

Behoudens in het geval de vennootschap ontbonden wordt en haar vereffening gesloten wordt in één akte, overeenkomstig artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen, geldt het hiernavolgende:

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars moeten de algemene vergadering van vennoten bijeenroepen wanneer vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen en zij moeten de algemene vergadering van obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die één vijfde van het bedrag van de in omloop zijnde obligaties vertegenwoordigen, het vragen.

De vereffenaars zenden in de zevende en de dertiende maand na de in vereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eer-ste vereffeningsjaar, over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vennootschapsdossier gevoegd.

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto, Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat of een notaris bij eenzijdig verzoekschrift het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

ARTIKEL 36: Verdeling van het vereffeningssaldo

Het batig saldo van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten a rato van hun aandelenbezit, waarbij er voor wordt gezorgd dat de activa bij voorkeur worden toegewezen aan de vennoot die de bewuste activa heeft ingebracht in de vennootschap.

Indien in het kader van de sluiting van de vereffening tot uitkering van een liquidatiebonus wordt besloten, dan komen, wat de aandelen betreft die met vruchtgebruik bezwaard zijn, de toegekende activa voor de blote ei-gendom aan de blote eigenaars van de aandelen toe en het vruchtgebruik van de toegekende activa aan de vruchtgebruikers van de aandelen, dit bij toepassing van het principe van zaakvervanging.

Indien tot de uitgekeerde activa getdsommen behoren, dan komen deze in blote eigendom toe aan de blote eigenaars van de aandelen op last evenwel voor de blote eigenaars om bij toepassing van het principe van zaakver-vanging de ontvangen geldsommen te plaatsen op een geblokkeerde bankrekening die op naam van de blote eigenaars en de vruchtgebruikers gezamenlijk zal worden geopend met het oog op de uitoefening van het vrucht-gebruik door de vruchtgebruikers die zodoende hun vruchtgebruik zullen uitoefenen op deze geldsommen.

TITEL VI : BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT

ARTIKEL 37: Algemene bepaling

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

ARTIKEL 42: Zaakvoerder - benoeming

Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder, Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden. ARTIKEL 43: Ontslag

Indieneen derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder Beperking van duur, kán deze te ellen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbe-paalde duur mits opzegging.

ARTIKEL 44: Controle

Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle bevoegdheden van de commissaris uit zoals bepaald in deze statuten.

Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd bestaat geen controle in de vennootschap.

ARTIKEL 45: Algemene vergadering

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig artikel 268 van het Wetboek van vennootschappen doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

TITEL VII : ALGEMENE BEPALINGEN

ARTIKEL 46: Woonstkeuze

Elke zaakvoerder, commissaris of vereffenaar met buitenlandse woonplaats moet woonst kiezen in België, bij gebreke waarvan hij geacht zal worden woonst te hebben gekozen in de maatschappelijke zetel,

XII.- BENOEMING ZAAKVOERDER BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

De vergadering beslist met ingang van heden tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap te benoemen: de heer BAKX Patrick voormeld, hier aanwezig en die uitdrukkelijk verklaart zijn benoeming van zaakvoerder te aanvaarden en die tevens verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling die zich daartegen verzet,

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

X1i1.- BIJZONDERE MACHTIGING AAN DE ZAAKVOERDER

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

XIV.- VOLMACHT VOOR DE ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

Hierbij wordt bijzondere volmacht verleend voor het vervullen van alle formaliteiten inzake het rechtspersonenregister, BTW-administratie, sociaal verzekeringsfonds, sociale secretariaten en andere fiscale-en diverse administraties, aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Verdibo", met maatschappelijk zetel te 2530 Boechout, Molenlei 61, ondernemingsnummer 0458.089.230 RPR Antwerpen, en alle aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Daniel VAN BOCKRIJCK

Terzelfder tijd neergelegd:

- afschrift akte dd. 22,12.2014

- verslag van de zaakvoerders dd 1,12.2014

- staat van activa en passiva per 30.09.2014 - verslag van de bedrijfsrevisor dd. 10.12.2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voort

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
BAKX CONSULTING

Adresse
HEIDELAAN 6 2547 LINT

Code postal : 2547
Localité : LINT
Commune : LINT
Province : Anvers
Région : Région flamande