BALANCEBOOST-EQUIFEEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BALANCEBOOST-EQUIFEEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.478.481

Publication

07/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 31.10.2013 13654-0070-010
03/10/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouder aan het Belgisch 5taatsblai

mad 2.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRJFFiE RECHTBANK VAN

2 1 SEP. 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT

Grinlibe griffier

" 1114055"

ilill

Ondernerningsnr : 6 i33 ~ .41-g . t-{ 8 1

Benaming : Balanceboost-Equifeel

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter

Zetel : Jagersweg 105

2450 Meerhout

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Hervé De Graef te Mol op twintig september tweeduizend en elf,

en aangeboden ter registratie, inhoudende de oprichting van de besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid starter Balanceboost-Equifeel blijkt dat:

* De vennootschap werd opgericht door:

Mevrouw BLEYEN Annick Marie Odette, echtgescheiden, geboren te Lommel op 20 juli 1969,

wonende te 2450 Meerhout, Jagersweg 105.

* De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter de naam Balanceboost-Equifeel

draagt.

* De werkelijke zetel gevestigd is te 2450 Meerhout, Jagersweg 105.

* De vennootschap heeft tot doel:

- recrutering

- selectie

- werving

- coaching

- training

- opleidingen verzorgen

iE - adviesbuereau

- administratieve ondersteuning

- consultancy breed gezien

- aan- en verkoop van onroerende goederen

- aan- en verkoop van auto's

- aan- en verkoop van paarden

- paardentransport

- paardentraining

- fotografie

- fotoreportages

- budget advies

Dit alles zowel nationaal als internationaal.

Tevens alle andere takken die de vennootschap in het kader van haar exploitatie kan verwezenlijken

welke niet onder de vestigingswet vallen.

De vennootschap kan alle industriële, commerciële, roerende of onroerende, burgerlijke of financiële

verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband hebben met haar voorwerp.

Zij mag zich ook betrekken door middel van inbrengen, onderschrijvingen, financiële tussenkomsten

i! of op een andere wijze, in alle vennootschappen of ondernemingen die geheel of gedeeltelijk een

:? gelijkaardig of gelijklopend voorwerp hebben, of die van aard zijn om de uitbreiding en de

ontwikkeling ervan te bevorderen, dit alles zo in binnen- als buitenland.

De duur van de vennootschap onbepaald is, te rekenen vanaf de dag dat zij rechtspersoonlijkheid

i` verkrijgt.

* Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00),

vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder nominale waarde, met een

fractiewaarde van één/honderdzesentachtigste (1I1865te)

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Stortingsplicht

Wanneer het kapitaal niet volledig is volgestort, kan (kunnen) de zaakvoerder(s) zelfstandig beslissen over de opvragingen van stortingen door de vennoten, op voorwaarde van gelijke behandeling van deze vennoten.

De zaakvaerder(s) kan(kunnen) de vennoten toelaten hun aandelen vervroegd te volstorten; in dat geval bepaalt hij(bepalen zij) de eventuele voorwaarden waaronder deze vervroegde betalingen worden toegelaten. Deze worden beschouwd als voorgeschoten gelden.

Elk ingevorderde betaling wordt aangerekend op het geheel van de aandelen waarvan de vennoot titularis is.

De vennoot die na een aanmaning van één maand, betekend bij aangetekende brief, achterstaat met zijn stortingen, za! een interest berekend op de wettelijke interest, verhoogd met twee ten honderd per jaar, moeten betalen ten bate van de vennootschap te rekenen vanaf de dag der eisbaarheid der stortingen.

"

De zaakvoerders kunnen bovendien, nadat een tweede aangetekend schrijven gedurende een maand onbeantwoord is gebleven, de uitsluiting van de in gebreke gebleven vennoot uitspreken en zijn aandelen doen verkopen aan een andere vennootof desgevallend aan een derde die werd goedgekeurd overeenkomstig deze statuten, tegen een prijs die wordt bepaald door een in gemeen overleg aangewezen deskundige of, bij gebrek aan overeenstemming, door de voorzitter van de rechtbank van koophandel die uitspraak doet zoals in kortgeding op verzoek van de meest gerede partij., waarbij alle procedure- en expertisekosten voor de helft ten laste van de overdrager en voor de helft ten laste van de overnemers zijn, evenredig aan het door ieder aantal verworven aandelen indien er meerdere overnemers zijn.

De netto opbrengst van deze verkoop wordt aangerekend op hetgeen verschuldigd is door de in gebreke gebleven vennoot; hij zal in voorkomend geval instaan voor het verschil of genieten van het overschot.

De overdracht van de aandelen zal worden opgetekend in het register der aandeelhouders door de in gebreke gebleven vennoot, of bij diens ontstentenis, door de zaakvoerders binnen acht dagen na de aanmaning die hem aangetekend werd toegestuurd.

De uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop de stortingen niet werden uitgevoerd, wordt geschorst zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet zijn geschied.

In geval van een enige vennoot-zaakvoerder, bepaalt deze laatste vrij, naargelang de behoeften van de vennootschap en op door hem bepaalde tijdstippen, de later door hem uit te voeren stortingen op de in speciën onderschreven en niet geheel volgestorte aandelen.

Op het kapitaal wordt in geld ingeschreven door mevrouw Bleyen Annick, voornoemd, voor de som van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), op honderd zesentachtig (186) aandelen, waarvan vijfduizend euro (¬ 5.000,00) wordt volstort.

Het maatschappelijk kapitaal is aldus onderschreven en gedeeltelijk volstort voor een bedrag van vijfduizend euro (¬ 5.000,00).

De comparante heeft verklaard dat ze geen effecten bezit in een andere vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die 5% of meer vertegenwoordigen van het totaal der stemrechten van deze andere vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij verklaart tevens dat de vennootschap die wordt opgericht geen vijf voltijdse werknemers zal tewerkstellen zolang deze het statuut van "starter" geniet.

É * De vennootschap wordt beheerd door één of meer zaakvoerders, gekozen tussen de vennoten, benoemd voor onbepaalde duur, door de algemene vergadering.

De zaakvoerder(s) kunnen te allen tijde en ad nutum afgezet worden door de algemene vergadering. Ingeval er slechts één zaakvoerder is, kan deze alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Zo er meer dan één zaakvoerder is, zal de vennootschap geldig verbonden zijn door de handtekening van één hunner voor wat betreft de bewerkingen van dagelijks beheer. Voor alle andere handelingen zullen de zaakvoerders als college dienen op te treden.

Ieder jaar zal, op de werkelijke zetel, of op iedere plaats aan te duiden in de oproepingsbrieven een gewone algemene vergadering gehouden warden, de laatste vrijdag van de maand juni om 16.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

* Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december.

* Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling der winsten en der opbrengsten van de vereffening; bovendien mogen geen winstaandelen worden voorzien die geen deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor- behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

, t

mod2.1

*Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek der algemene onkosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, maakt de netto-winst van de vennootschap uit. Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijfentwintig ten honderd (25%) voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer dit reservefonds het bedrag heeft bereikt van het verschil tussen het minimumkapitaal vereist bij artikel 214, §1, en het geplaatst kapitaal. * in geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden ;aangewezen.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te bétalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

* Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap, de comparanten in buitengewone algemene vergadering zijn bijeengekomen met op het agenda de punten die voorzien zijn de overgangsbepalingen en werden volgende beslissingen genomen:

1. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in op 20 september 2011, en eindigt op 31 december 2012.

2. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op vrijdag 28 juni 2013.

3. Benoeming van een zaakvoerder - Bezoldiging

De oprichter verklaart dat zij als enige vennoot de eerste algemene vergadering samenstelt waarop

het gehele kapitaal aanwezig of vertegenwoordigd is.

Voormelde mevrouw Bleyen Annick, wordt door de algemene vergadering als zaakvoerder benoemd

voor onbepaalde termijn.

ï Voormelde mevrouw Bleyen Annick bevestigt dat de uitoefening van deze functie haar niet verboden

is en verklaart de opdracht te aanvaarden.

De zaakvoerder oefent zijn ambt onbezoldigd uit zolang een algemene vergadering hem, voor het

toekomende, geen bezoldiging zal hebben toegekend.

4. Bijzondere volmacht wordt verleend aan Kantoor Patrick De Bie, te 2400 Mol, Ezaart 85, vertegenwoordigd door de heer Patrick De Bie, met macht tot indeplaatstelling, om de vennootschap ingevolge onderhavige akte te vertegenwoordigen tegenover de griffie van de rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten en alle (belasting)-administraties, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL- NotarisHervé De Graef

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD:

- expeditie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Vçor-tehouden

pan het

Belgisch Staatsblad

27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 16.07.2015 15323-0493-012

Coordonnées
BALANCEBOOST-EQUIFEEL

Adresse
JAGERSWEG 105 2450 MEERHOUT

Code postal : 2450
Localité : MEERHOUT
Commune : MEERHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande