BANDEN DE SOEVEL MALLE

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : BANDEN DE SOEVEL MALLE
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 628.872.378

Publication

07/05/2015
ÿþVoor- behoudE aan he Belg9sc Staatsbl

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Motl Word 11.1

Ii`i:t 1E3 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

1 na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbankvan koophandel

Antwerpen

2 4 APR, 2015

af flif igntwerpen

1

iuubiuiuiii~ui

15 6A81

u

Ondernemingsnr : 0 6 2 8$ 7 2 3 7 8

Benaming

(voluit) : BANDEN DE SOEVEL MALLE

(verkort) :

Rechtsvorm : VOF

Zetel : Rodendijk 43 te 2980 Zoersel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Tussen de ondergetekenden

1. de heer SAUVILLERS Chris Jozef, rijksregisternummer 720206.153.29, wonende te 2360 Oud-Turnhout, Blijkerstraat nr. 1;

en

2. mevrouw VERBRAEKEN Ann Germaine, rijksregisternummer 700210.300.11, wonende te 2360 Oud-Turnhout, Blijkerstraat nr. 1;

wordt een vennootschap onder firma opgericht met volgende gegevens :

Artikel 1 ; Naam

De vennootschap onder firma wordt opgericht onder de benaming "BANDEN DE SOEVEL MALLE". Deze benaming zal op alle officiële stukken uitgaande van de vennootschap dienen opgenomen te worden.

Artikel 2 : Doel

Het doel van de vennootschap wordt bepaald ais volgt

De aankoop, verkoop, het in huur of leasing geven en nemen, de exploitatie, de financiering, het beheer en het onderhoud van onroerende goederen en elke bemiddeling hierbij, de makelarij in onroerende goederen en verzekeringen, de promotie in het algemeen, de studie, het verlenen van deskundig advies en de schatting van onroerende goederen, de ontwikkeling, commercialisatie van en de begeleiding bij alle projecten betreffende onroerende goederen, de verkaveling en het in staat brengen door urbanisatie.

Het verkrijgen, uitbaten of afstaan van alle octrooien, licenties en handelsmerken in verband met haar doel. Het patrimonium van de vennootschap, roerend of onroerend, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden,

De verwerving voor eigen rekening van participaties, titels, rechten of roerende waarden, onder welke vorm ook.

Het verlenen, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of financieel,

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies, inclusief die van vereffenaar, welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden, Het voeren van het dagelijks management van vennootschappen.

Aile immobiliaire operaties of ermede verband houdende verrichtingen te doen met name aankoop, verkoop, ruiling, verhuring, expertise, beheer, onroerende promotie, omvorming of verbouwing of valorisatie van onroerende goederen van alle aard, zo gronden als gebouwen, zo op het platteland als in bebouwde kommen, in voorkomend geval door middel van loftisering, verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

d t

Y l

L

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het verlenen van persoonlijke, zakelijke, roerende als onroerende waarborgen ten voordele van derden.

De aankoop, verkoop, het in huur of leasing geven en nemen, de exploitatie, de financiering, het beheer en het onderhoud van onroerende goederen, de promotie in het algemeen, de studie, het versenen van deskundig advies en de schatting van onroerende goederen, de ontwikkeling, commercialisatie van en de begeleiding bij alle projecten betreffende onroerende goederen, de verkaveling en het in staat brengen door urbanisatie.

Het verkrijgen, uitbaten of afstaan van alle octrooien, licenties en handelsmerken in verband met haar doel. Projectmanagement omvattende de exploitatie van een onderneming voor projectontwikkeling en alles wat hiermee gepaard gaat, onder meer maar niet uitsluitend het begeleiden van bouwprojecten, het verlenen van technische en juridische adviezen dienaangaande, het onderhandelen met en het aanstellen van architecten, aannemers en andere betrokken personen, het optreden tegenover de diverse overheden en instanties voor vergunningen en andere administratieve procedures tot de coördinatie van bouwwerken en de controle hierop tijdens en nadien.

Het coördineren en laten uitvoeren van alle private en openbare bouwwerken van alle aard, dit alles voor zover aan de vestigingsvoorwaarden kan worden voldaan.

De activiteiten opgenomen in voormelde doelomschrijving die gereglementeerd zijn, kunnen slechts worden uitgeoefend mits het bekomen van de vereiste erkenningen en/of inschrijvingen.

Deze opsomming is exemplatief en niet limitatief zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. Zij kan de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Artikel 3 : Zetel en duur

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 2980 Zoersel, Rodendijk nr. 43. De zetel

kan zonder statutenwijziging verplaatst worden door een beslissing van het bestuur.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel 4 : Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap wordt bij de oprichting vastgesteld op 1.000,00 EUR, volledig volstort en vertegenwoordigd door 100 aandelen.

Het kapitaal wordt als volgt onderschreven :

ndoor SAUVILLERS Chris, comparant sub 1, ten belope van 500,00 EUR, wat 50 aandelen vertegenwoordigt;

ndoor VERBRAEKEN Ann, comparant sub 2, ten belope van 500,00 EUR, wat 50 aandelen vertegenwoordigt.

Artikel 5 : Wijzigingen van het kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap kan verhoogd of verlaagd worden, in één of meerdere

keren, mits éénparige beslissing van alle vennoten, verenigd in algemene vergadering.

Elke wijziging van het kapitaal zal verplicht gepubliceerd worden in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 6 :, Aansprakelijkheid der vennoten

Te rekenen vanaf de datum van de oprichting zijn de vennoten tegenover derden persoonlijk en hoofdelijk gehouden tot het maatschappelijk passief.

Artikel 7 : Aantal, toelating, uittreding en overlijden der vennoten

Het aantal vennoten mag niet lager zijn dan twee.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Tot de eventuele toelating van een nieuwe vennoot, kan beslist worden bij éénparigheid der vennoten, verenigd in algemene vergadering. Deze beslissing zal gepubliceerd worden in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De nieuwe vennoot zal slechts over rechten en plichten ten aanzien van de vennootschap beschikken vanaf zijn intrede in de vennootschap.

Hij zal tegenover derden gehouden zijn de maatschappelijke schulden die ontstaan zijn na publikatie van zijn toetreding.

Elke vennoot heeft het recht zich op elk ogenblik terug te trekken, zonder het akkoord van de andere vennoten, mits een opzeggingstermijn van zes maanden. Deze terugtrekking zal bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht worden van de vennootschap en van elk der andere vennoten.

De eventuele uittreding van een vennoot zal slechts uitwerking hebben, zowel ten overstaan van de vennootschap als ten overstaan van derden, vanaf de vijftiende dag die volgt op de publikatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van de wijziging der statuten en de overdracht van zijn aandelen.

De vennoot die ophoudt deel uit te maken van de vennootschap blijft onder meer gehouden tot de maatschappelijke schulden die ontstaan zijn voor de vijftiende dag volgend op de publikatie van zijn vertrek.

In geval van uittreding of overlijden van een vennoot, kan de overblijvende vennoot voorzien in zijn vervanging.

Artikel 8 : Bevoegdheid der vennoten

De vennoten delegeren alle beheersbevoegdheden van de vennootschap aan één onder hen, die de zaakvoerder wordt van de vennootschap.

De vennoten-niet zaakvoerder hebben evenwel het recht om, samen of individueel, daden van controle en toezicht te stellen, onder meer voor wat betreft de jaarrekeningen en de maatschappelijke bescheiden,

Artikel 9 : Aanstelling en herroeping van de zaakvoerder

Als zaakvoerders van de vennootschap worden aangesteld, de heer SAUVILLERS Chris, comparant sub 1 en mevrouw VERBRAEKEN Ann, comparant sub 2, die aanvaarden,

Het mandaat van zaakvoerder is in principe onherroepelijk, behoudens in geval van vrijwillig ontslag of herroeping om wettige redenen,

in geval van herroeping van de zaakvoerder bij gerechtelijke beslissing die in kracht van gewijsde is getreden, verliest deze automatisch zijn hoedanigheid van vennoot van de vennootschap,

ln dit geval is de vennoot-zaakvoerder ertce gehouden zijn verbintenissen na te leven overeenkomstig artikel 7, par. 3 alinea 3 van onderhavige statuten.

In geval van ontslag, herroeping of overlijden van de vennoot-zaakvoerder, zullen de vennoten, verenigd in algemene vergadering, overgaan tot de aanduiding, bij éénparigheid, van een nieuwe zaakvoerder, door middel van een wijziging der statuten, die verplicht zal gepubliceerd worden in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 10 : Tijdelijke aanduiding van een niet-statutaire zaakvoerder

In geval de statutaire zaakvoerder tijdelijk verhinderd is zijn fukties uit te oefenen, zullen de vennoten, verenigd in algemene vergadering, bij éénparigheid, aan één onder hen, alle beheersbevoegdheden delegeren voor een periode van maximum twee jaar.

In geval de onbekwaamheid van de vennoot-zaakvoerder zich uitstrekt over een periode van meer dan twee jaar, zal hij ertoe gehouden zijn zijn aandelen over te dragen.

Artikel 11 : Bevoegdheden van de zaakvoerder

De zaakvoerder wordt belast met het beheer van de vennootschap, met uitsluiting van de andere vennoten, binnen de perken van het maatschappelijk doel, zoals het is vastgelegd in onderhavige statuten.

De zaakvoerder bevoegd om alle daden van beheer en van beschikking te stellen die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

Hij mag, zonder dat deze opsomming limitatief is, personeel aanwerven en ontslaan, materiaal aankopen, de schuldvorderingen innen, handelseffekten aanvaarden, elke verzekeringspolis ondertekenen, rechtsvorderingen instellen, enz.

Hij heeft tevens het recht beleggingen te doen in aandelen, obligaties, e.a., zonder dat deze belegging het karakter mag hebben van een deelneming.

De zaakvoerder beschikt alleen over de maatschappelijke handtekening, zonder dat hij moet doen blijken van het akkoord van de andere vennoten.

Hij mag evenwel, op zijn eigen verantwoordelijkheid, en buiten het geval bepaald in artikel 10, eerste alinea van onderhavige statuten, vcor de daden van dagelijks beheer, de maatschappelijke handtekening delegeren aan één of meer vennoten of werknemers.

t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 12 : Bezoldiging der vennoten

Elke vennoot heeft recht op een bezoldiging waarvan het bedrag en de wijze van betaling zullen bepaald worden door de vennoten verenigd in algemene vergadering. De bezoldigingen zijn te beschouwen als algemene onkosten.

Artikel 13 : Jaarrekeningen van de vennootschap

De vennootschap is ertoe gehouden een boekhouding te voeren in overeenstemming met de wet op de boekhouding en de jaarrekeningen van de ondernemingen en de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen.

De maatschappelijke bescheiden worden ieder jaar op 31 december afgesloten. De zaakvoerder maakt de inventaris, de balans en de winst- en verliesrekening op.

De jaarrekeningen van de vennootschap worden goedgekeurd, op definitieve wijze, door de vennoten, verenigd in algemene vergadering, op de eerste vrijdag van de maand juni te 20 uur. Indien deze datum samenvalt met een wettelijke feestdag, zal de algemene vergadering doorgaan op de eerstvolgende werkdag. Voor het opmaken van de jaarrekeningen, begint het boekjaar op 1 januari en eindigt het op 31 december van elk jaar.

Artikel 14 : Verdeling der winsten en verliezen van de vennootschap

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, maakt de netto-winst uit van de vennootschap.

De vennoten, verenigd in algemene vergadering, zullen bij éénparigheid beslissen :

Dover de bestemming van het resultaat;

dover het aanleggen van een reservefonds. Dit reservefonds wordt gevormd door van de jaarlijkse netto-

winst minstens 5% te reserveren tot 10% van het maatschappelijk kapitaal gevormd is.

Artikel 15 : Ontbinding van de vennootschap

De vennootschap blijft na haar ontbinding en tot aan de sluiting ervan als rechtspersoon voortbestaan.

Met het oog op de vereffeningsaktiviteiten benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars, bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, stelt vast op welke wijze zij de vennootschap kunnen verbinden en vertegenwoordigen en geeft aan hoe zij de vereffening tot een goed einde moeten brengen.

Worden geen vereffenaars benoemd, dan zijn de bestuurders die ingevolge de vereffening automatisch uittredend zijn, van rechtswege vereffenaars.

Het netto-provenu van de vereffening, na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt door de vereffenaars onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, nadat, indien nodig, de aandelen op een gelijke voet gesteld worden ofwel door aanrekening van de nog openstaande bedragen op de aandelen waarop in mindere mate is afbetaald, ofwel door vooruitbetaling, ten bate van de aandelen waarop in de hogere mate is betaald, tot beloop van het verschil.

Artikel 16 : Diverse en overgangsbepalingen

Voor alles wat niet voorzien is in deze statuten, wordt verwezen naar de Gecoördineerde Wetten op de Handelsvennootschappen.

De eventuele nietigheid van het geheel of een deel van één of meerdere artikelen van onderhavige statuten, zal in geen enkel opzicht de geldigheid van de andere beschikkingen aantasten.

5r wordt bijzondere volmacht gegeven aan Accountantskantoor Lambregts & Co BVBA, met maatschappelijke zetel te 2300 Turnhout, Steenweg op Zevendonk 30, en diens aangestelden en/of lasthebbers, evenals aan haar bedienden, aangestelden of lasthebbers, met recht van in de plaats stelling, om alle nodige inschrijvingen te doen in de kruispuntbank ondernemingen en bij de BTW-administratie, en verder voor het vervullen van alle administratieve formaliteiten ten behoeve van de vennootschap, waaronder aansluiting sociaal verzekeringsfonds en publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden om te eindigen op 31 december 2015. De eerste jaarvergadering zal plaatshebben in 2016.

Bij aanvang wordt bepaald dat het mandaat van zaakvoerder en werkend vennoot onbezoldigd is, tenzij de algemene vergadering anders zou beslissen.

d

door` behouden aan het Belgisch Staatsblad





Aldus opgesteld en overeengekomen te Zoersel, op 9 april 2015, in vier exemplaren, één voor elke comparant, één voor de publikatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en één voor de registratie.



Jan Lambregts Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

s

Coordonnées
BANDEN DE SOEVEL MALLE

Adresse
RODENDIJK 43 2980 ZOERSEL

Code postal : 2980
Localité : ZOERSEL
Commune : ZOERSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande