BANDENCENTRALE DIMI MEGENS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BANDENCENTRALE DIMI MEGENS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.805.324

Publication

30/07/2013
ÿþr+" t mod 11.1

Ondernemingsnr: Q5`36, 801" 32-tf

Benaming (voluit) : Bandencentrale Dimi Megens

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kloosterstraat 27 bus 4 2275 Lille (Gierle)

Onderwerp akte :OPRICHTING - BENOEMING ZAAKVOERDER

i Uit een akte verleden op 18 juli 2013 voor notaris Isabelle Verhaert, met standplaats te Lille, neer te leggen ter registratie, blijkt dat: de heer MEGENS Dimitri, geboren te Turnhout op dertien ' juni negentienhonderdvierentachtig, ongehuwd, wonende te 2275 Lille (Gierle), Kloosterstraat i 27 Bus4, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de i

benaming "BANDENCENTRALE DIMI MEGENS", en waarvan de statuten onder andere de

; volgende bepalingen inhouden:

ZETEL: De zetel is gevestigd te 2275 Lille-Gierle, Kloosterstraat 27 bus 4

DOEL : De vennootschap heeft tot doel :

- vervaardiging van carrosserieën (inclusief cabines) voor auto's; i

- detailhandel in auto's en lichte bestelwagens (= 3,5 ton);

i - Kleinhandel in nieuwe en gebruikte auto's voor personenvervoer, inclusief die voor i

i bijzondere doeleinden (vb: ambulances); '

- Algemeen onderhoud en reparatie van auto's en lichte bestelwagens (= 3,5 ton); i

`i - Carrosserieherstelling;

- Bandenservicebedrijven;

i - Handelsbemiddeling en groothandel in onderdelen, banden en accessoires van

;; motorvoertuigen;

- Detailhandel in onderdelen, banden en accessoires van motorvoertuigen;

- het doen van alle verrichtingen voor eigen rekening die rechtstreeks of onrechtstreeks?

ii betrekking hebben op het kopen, verkopen, ruilen, verhuren en huren, onderverhuren, valoriseren, verbouwen, verkavelen, verwezenlijken van alle onroerende goederen, en het

i nemen en afstaan van optierechten voor het kopen van onroerende goederen of;

i irnmobiliënmaatschappijen,

- de activiteiten van patrimoniumvennootschap

- het beheer van onroerende goederen;

: - het uitvoeren van de functie van bestuurder of vereffenaar van vennootschappen, heti

ii verlenen van advies en consulting in verband met het bestuur van vennootschappen,

i - het verstrekken van advies en bijstand, zowel technisch als administratief en commercieel, i

ii aan alle vennootschappen en ondernemingen voor alle mogelijke aangelegenheden met

ii betrekking tot de sector van onroerende goederen;

- De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of '

vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch,eva II1Iimi~ia~eN~~~u~~

Neergelegd ter griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 9 JULI 2013

TURNHOUT

DeG1#ffler,

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

4 ~` modil.l

Voor-

behouden "

aan het - Adviesbureau op het gebied van de bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar

Belgisch niet uitsluitend het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijf in verband met public Staatsblad

relations en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht,.

- plet tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar

- plet begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen, etc,

Het presteren van alle mogelijk diensten die kunnen verband houden met wat voorafgaat, in de ruimste zin van het woord.

Het bovenstaande is een opsomming en geenszins beperkend.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen met inbegrip van het handelsfonds in pand geven en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor derden.

De vennootschap kan deelnemen in of zich op een andere wijze interesseren door inbreng, fusie of participatie in andere of op te richten vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties waarvan het doel geheel of gedeeltelijk identiek, analoog of gelijkend is aan, of samenhangend met dit van deze vennootschap.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden, met inbegrip van alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen, stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is, rechtstreeks of onrechtstreeks, de verwezenlijking ervan te bevorderen.

DUUR : De duur van de vennootschap is onbeperkt en haar activiteit neemt een aanvang op op datum van neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL :

Bij de oprichting werd het kapitaal vastgesteld op achttienduizend vijfhonderd vijftig Euro vertegenwoordigd door achttienduizend vijfhonderd vijftig aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, gedeeltelijk volstort, ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro.

Elk aandeel vertegenwoordigt éénlachttienduizend vijfhonderd vijftigste van het kapitaal. De heer Dimitri Megens, voornoemd heeft ingeschreven op 18.550 aandelen, waarvan tweialfduizend vierhonderd euro volstort is en nog zesduizend honderd vijftig euro te volstorten is.

Voormelde twaalfduizend vierhonderd euro werd overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap bij BNP PARIBAS FORTIS en het bewijs van deponering werd door voormelde oprichter overhandigd aan ondergetekende notaris.

ALGEMENE VERGADERING : De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni om tien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag of een zondag is, wordt de vergadering op de daaropvolgende werkdag gehouden.

BESTUUR : Overeenkomstig de artikels 10, 11 en 12 der statuten wordt de vennootschap bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De zaakvoerders moeten tegenover derden of tegenover de hypotheekbewaarder enkel hun hoedanigheid van zaakvoerder kunnen bewijzen.

De zaakvoerders kunnen bijzondere en beperkte volmachten geven. Deze gevolmachtigden

-verbindende vennootschap.aan-derden-binnen- de.perken van. de hun. verleende volmacht,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

' Voorbehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Tot niet statutaire zaakvoerder werd aangesteld: de heer NEGENS Ditmitri, voornoemd. BOEKJAAR : Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

Het eerste boekjaar begint op datum van neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel van de oprichtingsakte en eindigt op 31 december tweeduizend veertien. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

WINSTVERDELING : Ter berekening van de netto-winst der vennootschap worden van de bruto inkomsten afgetrokken, elk verlies, de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen en

alle voorzieningen overeenkomstig de boekhoudwetgeving.

Van de netto-winst wordt vijf ten honderd bestemd voor het aanleggen van het wettelijk reservefonds tot wanneer dat reservefonds tien ten honderd van het kapitaal bedraagt. Over de aanwending van het overblijvend saldo spreekt de algemene vergadering zich uit. ONTBINDING EN VEREFFENING: Bij ontbinding van de vennootschap benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars, die pas in functie treden na bevestiging of homologatie van hun aanstelling door de bevoegde rechtbank van koophandel. De algemene vergadering bepaalt hun bezoldiging, hun bevoegdheid en de wijze van vereffening.

Na de aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap, wordt het saldo van het maatschappelijk vermogen gelijkelijk verdeeld tussen alle geheel afbetaalde aandelen. Aanstelling volmachtdrager: Wordt aangesteld tot bijzondere volmachtdrager, met recht van indeplaatsstelling: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN LOOY ACCOUNTANTS", met zetel te 2180 Antwerpen (Ekeren), Laar 222, teneinde bij de B.T.W. alsook bij alle andere administraties als belastingen en R.S.Z., kruispuntbank der ondernemingen en de ondernemingsloketten, alle formaliteiten te vervullen en alle documenten te tekenen voor de inschrijving van de vennootschap, het verkrijgen van vestigingsattesten, registratienummers,

enzovoort, en de eventuele latere wijzigingen en doorhalingen

Overname van verbintenissen ten name van de vennootschap in oprichting:

Bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen neemt de vennootschap alle

verbintenissen over die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te

rekenen vanaf één juli 2013.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS ISABELLE VERHAERT

Tegelijkertijd hiermee neergelegd: expeditie

09/06/2015
ÿþ, . r

!Md Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1V CCi gfJlt7g1,t tee griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

29 MEI 2015

ANTWERPEN sidenlAg TURNHOUT

efftriPr



Ondernemingsnr : 0536.805.324

Benaming

(uokiit) : Bandencentrale Dimi Megens

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kloosterstraat 27 bus 4, 2275 Lille (Gierle)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Uit een verslag van de zaakvoerder dd. 19/05/2015 blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

-vanaf 17/05/2015 de maatschappelijke zetel wordt verplaatst naar

Rondtuin 16, 2275 Gierle

-volmacht wordt gegeven om de publicaties in het Belgisch Staatsblad te verzorgen en aanvraagformulieren

1 en 2 tot bekendmaking in het Belgisch Staatsblad te ondertekenen aan Van Looy Accountants Cvba,

vertegenwoordigd door de heer Sommen Bart of door een door hem gevolmachtigde.

Van Looy Accountants BV oW CVBA vertegenwoordigd door

Bart Sommen

gevolmachtigd accountant

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

28/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 25.07.2016 16347-0453-013

Coordonnées
BANDENCENTRALE DIMI MEGENS

Adresse
RONDTUIN 16 2275 GIERLE

Code postal : 2275
Localité : Gierle
Commune : LILLE
Province : Anvers
Région : Région flamande