BANGBO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BANGBO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 876.335.810

Publication

31/12/2013
ÿþ Mod Word 11.1

in de bijiagen bij het Belgisch Staatsbiad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

1111111.111,111111,111,1)111111111

Ondernemingsnr : 0876.335.810

Benaming

(voluit) - BANGBO

(verkort)

Neergelegd ter griffie van de, L RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

17 BEC, 1013

ritiftie

TURNHOUT

De Griffier,

Rechtsvorm: BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: VENNEN 4A, 2200 HERENTALS

(volledig adres)

Onderwerp akte: ONTSLAG + BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering d.d. 01/11/2013 blijkt dat vanaf heden mevrouw

De Grove Veerle ontslag neemt als zaakvoerder. Ze bekomt kwijting over haar mandaat.

ln haar plaats wordt vanaf heden benoemd de heer De Poot Philippe. Zijn mandaat is bezoldigd.

Vanaf heden worden tevens de maatschappelijke zeteL en de uitbatingszetel verplaatst naar Tessenderloseweg 33, 2440 GEEL

De Poot Philippe

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

..... .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te veltegenwoorffigen

Verso :

Naam n en hand ekerung.

17/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.06.2013, NGL 16.07.2013 13303-0067-013
20/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.06.2012, NGL 19.07.2012 12308-0389-013
08/11/2011
ÿþ Mod2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IVC1C1-i(àLLL(jL)

GRIFFIE RECHTBANK VAN

2 5 OKT. 2011

KOOPHAI D L. TURNHOUT

De griffier

I 11111 111h 11IJl IJ 1 JlJI 1I IDI11111V

*11168119*

iu

Srtaatsb7id =Un-17201f - Annexes dü 1Vldniteur beYgë

Ondernemingsnr : 0876.335.810.

Benaming

(voluit) : POWER PLATE ® FRANCHISE CONCEPTS BELGIUM

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2200 Herentals, Vennen 4A

Onderwerp akte : NAAMSWIJZIGING - DOELSUITBREIDING - ONTSLAG ZAAKVOERDER - BENOEMING NIEUWE ZAAKVOERDER- STATUTENWIJZIGING(EN).

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op twaalf oktober twee duizend en elf, geregistreerd drie bladen zonder verzendingen te Herentals, Registratie op zeventien oktober, daarna boek 5/159 blad 45 vak 14, ontvangen vijfentwintig euro, de ontvanger getekend mevrouw V. Gistelynck, dat de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid; POWER PLATE O FRANCHISE CONCEPTS BELGIUM gevestigd te 2200 Herentals, Vennen 4A, opgericht bij; akte verledenv oor ondergetekende notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op zevenentwintig september twee duizend en vijf, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zeven oktober daarna onder; het (referte)nummer 05140534 beslist heeft hetgeen volgt :

EERSTE BESLISSING. NAAMSWIJZIGING.

De vergadering beslist om de naam van de vennootschap te wijzigen in: BANGBO.

Bijgevolg wordt de tekst van artikel 1 van de statuten vervangen als volgt:

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid waarvan de naam luidt: BANGBO.

Alle documenten die van de vennootschap uitgaan zullen deze naam moeten vermelden of bevatten, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de vermelding "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de initialen"BVBA", leesbaar weergegeven.

TWEEDE BESLISSING. DOELUITBREIDING.

a. De vergadering ontslaat met eenparigheid van stemmen de voorzitter van het voorlezen van het bijzonder. verslag van de zaakvoerder inzake de voorgenomen en hierna vermelde wijziging en/of uitbreiding van het; maatschappelijk doel.

Aan dit bijzonder verslag van de zaakvoerder is een staat van actief en passief gehecht, afgesloten op 31 augustus 2011.

Iedere aanwezige (of vertegenwoordigde) vennoot erkent ervan een afschrift te hebben ontvangen en er: kennis van te hebben genomen.

b. De vergadering beslist om het maatschappelijk doel van de vennootschap uit te breiden door toevoeging in artikel 4 van de statuten na de woorden "deze onroerende goederen", van volgende tekst:

- Grafisch ontwerp, consultancy op gebied van grafisch ontwerp.

- Het gereedmaken en vervaardigen van bladen voor overheadprojectie (retroprojectie), tekeningen, layouts,'

duinmies, enzovoort.

- De bewerking van digitale gegevens : verrijking, selectie en koppeling van digitale ge-gevens op

gegevensdragers.

- Overige grafische activiteiten.

- Het maken, onderhouden van websites en internetapplicaties. Consultancy op het ge-bied van onderhoud

en gebruik van internetapplicaties.

" c. De vergadering beslist de statuten aan te passen aan het hiervoor vermelde en genomen besluit

inhoudende wijziging en/of uitbreiding van het maatschappelijk doel.

Bijgevolg wordt de tekst van artikel 4 van de statuten vervangen als volgt:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van deze:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2011- Annexes du Moniteur belge

- het ontwikkelen, produceren en verhuren van systemen, producten en diensten ten behoeve van de exploitatie van concepten

- het in franchise geven van systemen, concepten, merknamen, beeldmerken, logo's op het gebied van beauty, sport, kine, wellness en health & anti-aging in de ruimte zin van het woord.

- het exploiteren van concepten, systemen, merknamen, beeldmerken, logo's op het gebied van beauty, sport, kine, wellness en health & anti- aging in de ruimte zin van het woord.

- het begeleiden en coachen van de aan de franchisegever verbonden zelfstandige ondernemers.

- het beheer van onroerend goed en de huurfinancieringen van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

- grafisch ontwerp, consultancy op gebied van grafisch ontwerp.

- het gereedmaken en vervaardigen van bladen voor overheadprojectie (retroprojectie), tekeningen, layouts, dummies, enzovoort.

- de bewerking van digitale gegevens: verrijking, selectie en koppeling van digitale gege-vens op gegevensdragers.

- overige grafische activiteiten.

- het maken, onderhouden van websites en internetapplicaties. Consultancy op het gebied van onderhoud en gebruik van internetapplicaties.

Voormelde opsomming is aanwijzend doch niet beperkend.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel. De vennootschap dient daartoe in voorkomend geval de vereiste wettelijke machtiging(en) te bekomen of te verkrijgen.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in of belangen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, deelneming of op gelijk welke andere wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, in elke vennootschap of onderneming met een gelijkaardige, verwante of aanvullende bedrijvigheid.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Zij kan ook bestuurdersopdrachten in vennootschappen of functies van bestuur van vennootschappen waarnemen.

Zij mag alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar maatschappelijk doel en, in het algemeen, alle handelingen verrichten die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, geheel of ten dele, te vergemakkelijken, te bevorderen of te begunstigen.

DERDE BESLISSING. ONTSLAG ZAAKVOERDER.

Met eenparigheid van stemmen beslist de vergadering met ingang van heden het ontslag te aanvaarden van de heer Philippe De Poot, voornoemd vennoot 1, die hier tussenkomt en dit bevestigt, ais zaakvoerder van de vennootschap,

De goedkeuring van de eerstkomende jaarrekening zal automatisch décharge inhouden van het door hem gevoerde bestuur.

VIERDE BESLISSING. BENOEMING NIEUWE (GEWONE) ZAAKVOERDER.

Met eenparigheid van stemmen wordt vanaf heden als nieuwe en (niet) statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur benoemd: mevrouw Veerle De Greve, voornoemde vennoot sub 2, die, hier vertegenwoordigd zoals voormeld, verklaart dat de uitoefening van deze functie haar niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig, en die verklaart de opdracht te aanvaarden.

Zij oefent het ambt onbezoldigd uit zolang een algemene vergadering hem voor het toekomende geen bezoldiging zal hebben toegekend.

LAATSTE BESLISSING. VOLMACHTEN EN MACHTIGING.

1. De algemene vergadering verleent alle machten aan de zaakvoerder voor de uitvoering van de genomen beslissing(en) omtrent de voorgaand(e) agendapunt(en) en aan onder-getekende notaris voor het opmaken van een gecoördineerde tekst van statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

2. Volmacht wordt in het bijzonder gegeven aan de burgerlijke vennootschap Studiecentrum voor Accountancy te 2200 Herentals, Lierseweg 81, evenals aan de bedienden, aangestelden of lasthebbers, met macht om elk afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen, alle verrichtingen te doen, alle verklaringen af te leggen en alle documenten neer te leggen en te ondertekenen bij een erkend ondernemingsloket met het oog op een eventuele controle en/of wijziging van de ingeschreven gegevens van onderhavige vennootschap als (handels)onderneming in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en bij alle andere (fiscale en/of sociale en/of administratieve) federale en/of regionale (overheids)diensten waaronder eventueel de diensten van de BTW, tot uitvoering van voormelde statutenwijziging(en).

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven

x Voor-tehouden aan het Belgisch Staatsblad

Samen hiermee neergelegd : expeditie akte naamswijziging, doelsuitbreiding, ontslag zaakvoerder, benoeming nieuwe zaakvoerder, statutenwijziging(en) - volmacht, historiek met coordinatie der statuten, verslag van de zaakvoerder met staat van actief en passief.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.06.2011, NGL 08.07.2011 11264-0101-009
27/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.06.2010, NGL 26.07.2010 10333-0423-009
24/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.06.2009, NGL 23.07.2009 09448-0101-009
11/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 08.07.2008 08378-0389-009
05/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.06.2007, NGL 03.07.2007 07326-0091-009
12/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 26.06.2006, NGL 07.07.2006 06436-1743-011
01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.06.2015, NGL 28.08.2015 15499-0159-014

Coordonnées
BANGBO

Adresse
VENNEN 4A 2200 HERENTALS

Code postal : 2200
Localité : HERENTALS
Commune : HERENTALS
Province : Anvers
Région : Région flamande