BANK OF AMERICA, NATIONAL ASSOCIATION

Divers


Dénomination : BANK OF AMERICA, NATIONAL ASSOCIATION
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 404.455.257

Publication

11/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.05.2014, NGL 05.06.2014 14153-0573-013
11/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.05.2014, NGL 05.06.2014 14153-0574-010
04/04/2014
ÿþVoor-behoude aan he/ Beigisc Staatsbl

ModWord11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neerbeic&-ti te; iie vua d Rechtbank van Koophondel to Antwerpe°, op

is 201

Griffie

_

Ondememingsnr : 0404456257

Benaming

(voluit) : Bank of America, National Association

(verkort) :

Rechtsvorm: Buitenlandse Vennootschap onder Amerikaans Recht

Zetel: Hoofdzetel in VS: 100 North Tryon Street, Suite 170, 28202 Charlotte - North Caroline

Vestigingseenheid in België Uitbreidingstraat 180 Bus 6 - 2600 Berchem (Antwerpen) (volledig adres)

Onderwerp akte Volmacht-Benoeming erkend revisor (verlenging)

Overeenkomstig de volmachten die mij verleend werden bij akte van 20 februari 2003, zoals gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 06 mei 2003 onder het nummer 03051090 en met verwijzing naar, volmacht 11115490 gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 27 juli 2011, verklaar ik Marcus Josephus Paulus Van Loock, wettelijk vertegenwoordiger van het Belgisch filiaal van Bank of America, National Association het volgende:

Bij beslissing van het directiecomité van de Bank en na erkenning door de Nationale Bank van België op 11 februari 2014, wordt het mandaat van de erkende revisor, zijnde PricewaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Gregory Joos, verlengd voor een periode van 3 jaar, vanaf 1 april 2014 tot en met 31 maart 2017.

Getekend te Antwerpen, Berchem op 20 maart 2014

Marcus Josephus Paulus Van Loock

Wettelijke vertegenwoordiger

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

*14073880*

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/10/2014
ÿþS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod VPortl 11 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffe van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 4 SEP. 2014

Griffie

afdeling Antwerpen

Ondernemingsnr : 0404.455.257

Benaming

(voluit) : Bank of America, National Association

(verkort) .

Rechtsvorm : Buitelandse Vennootschap naar Amerikaans Recht

Zetel : Hoofdzetel in VS: 100 North Tryon Street, Suite 170, 28202 Charlotte - North Caroline

Vestigingseenheid in België: Uitbreidingstraat 180, Bus 6- 2600 Berchem (Antwerpen) (volledig adres)

Onderwerp akte : Herroeping volmacht - Volmacht

HERROEPING VAN EEN VOLMACHT

WEET IEDEREEN BiJ DEZER:

Dal BANK OF AMERICA, NATiONAL ASSOCiATiON, een nationale bankonderneming opgestart en bestaande volgens de wetten van de Verenigde Staten van Amerika, met hoofdzetel gelegen in 100 North Tyron Street, Suite 170, Charlotte, NC 28202, VS (hierna vermeld ais de "Bank'), de volmacht uitgereikt op 20 februari 2003 voor Marcus Josephus Paulus Van Loock die hem machtigt om het filiaal van de Bank in België te besturen hierbij annuleert en herroept.

TEN GETUIGE WAARVAN Bank of America, National Association, onderhavig instrument heeft laten uitvoeren door de naar behoren gemachtigde ambtenaar en dat de bedrijfszegel erop laten plaatsen heft.

DATUM: 15 september 2014

Voor en namens

BANK OF AMERICA, NATIONAL ASSOCIATION

Door: (Handtekening]

Alexander Wilmot-Sitweil

Directeur, Europa & Opkomende Markten (bv. Azië)

Het zegel van BANK OF AMERICA, NATIONAL ASSOCIATION werd hieraan bevestigd in het bijzijn van;

(Handtekening]

Sharon Cloete

Adjunt-Secretaris

Bank of America, National Association

2 King Edward Street,

Londen, EC1A 1HQ

VOLMACHT

DOOR DEZE VOLMACHT gegeven op deze 15de dag van september 2014, duidt BANK OF AMERICA, NATIONAL ASSOCIATION, een nationale bankonderneming opgestart en bestaande volgens de wetten van de Verenigde Staten van Amerika, met hoofdkantoor in Charlotte, North Caroline, Verenigde Staten, onder (Charternummer 13044) (hierna vermeld ais "de BANK"), hierbij Nelly Anna Frans Pauwels aan als Branch Manager voor het filiaal in Antwerpen van de Bank, en als vertegenwoordiger van de BANK in België (hierna vermeld als "de GEMACHTIGDE"), de ware en wettelijke gemachtigde van de BANK voor en in naam van de

BANK om in haar eigen naam aile of enkele van de volgende dingen te doen:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)níen)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

1.0m de BANK in Antwerpen, België te vertegenwoordigen als Branch Manager en om alle dingen te

doen die nodig of raadzaam zijn die gedaan moeten worden om het werk van de BANK zo goed en zo doeltreffend mogelijk te kunnen uitvoeren.

2,0m werknemers en vertegenwoordigers aan te nemen, te schorsen en te ontslaan indien nodig, om de goede werking van de BANK te verzekeren en alle handelingen uit te voeren waarvoor de GEMACHTIGDE hierbij de machtiging krijgt.

3.0m rekeningen te openen en te sluiten met klanten van de BANK, geld te ontvangen op lopende en depositorekeningen en geld uit te betalen, en interesten te betalen of te innen op deze rekeningen, commissie aan te rekenen, en om te gaan met de rekeningen van klanten van de BANK in overeenstemming met het beroep van bankier.

4.0m geld van de bank te lenen en voorschotten te verlenen, alsook vergoedingen en rentevoeten, winsten of kredieten, zoals wettelijk voorgeschreven en met effecten die door de GEMACHTIGDE wordt bepaald, of zonder effecten aan elke persoon of personen, politiek lichaam, onderneming of bedrijf, en om kwijtingen te ontvangen en te verlenen voor terugbetalingen van geleend of bevorderd geld, en van interesten, winsten of kredieten daarop, of vergoedingen die hier mogelijk aan gerelateerd zijn.

5. Om circulaires en documentaire kredieten uit te vaardigen en andere instrumenten die gewoonlijk door bankiers in België worden uitgevaardigd.

6.0m wisselbrieven, promessen en andere instrumenten te verdisconteren, uit te schrijven, te accepteren, te onderschrijven en erover te onderhandelen.

7.0m voor klanten van de BANK alle soorten aandelen en effecten te kopen, verkopen of om ervoor te

zorgen dat ze worden gekocht of verkocht.

8.0m geld te lenen op de effecten van de gehele activa van de BANK in België, of op een deel hiervan.

9.0m alle soorten effecten, kostbaarheden en spullen van de klanten van de BANK te aanvaarden en veilig te bewaren.

10.Om in naam van de klanten van de BANK dividenden op aandelen en effecten, lijfrentes en andere periodieke aflossingen te innen en te ontvangen.

11.0m voor de klanten van de BANK premies, abonnementen, interesten, dividenden en andere periodieke aflossingen te betalen.

12.0m cognossementen, opslagbewijzen, leveringsbonnen, verzekeringspolissen, eigendomsaktes, leningen en kosten op roerende en onroerende goederen, koopbrieven, certificaten van aandelen, obligatieleningen en andere handelsinstrumenten, overdrachten van goederen, eigendomslicenties, waardepapieren, effecten, en symbolen van bezit of van eigendomsaktes van roerend en onroerend goed aan te nemen en te bewaren, en deze te verkopen, overdragen, vrij te geven en erover te onderhandelen.

13.0m in naam van de BANK de kantoren, taken en verantwoordelijkheden van uitvoerder, beheerder, bewaarder, en andere vertrouwensfuncties op te nemen en uitte voeren voor zo lang de BANK de toestemming heeft om dit te doen volgens de geldende wetten in België.

14.0m van elke persoon of personen, politieke lichamen, ondernemingen of bedrijven op te vragen, te

herwinnen en te ontvangen, en om ontvangstbewijzen en kwijtingen te geven voor alle sommen geld, schulden, tegoeden, goederen, roerende zaken, effecten en dingen die nu of later verschuldigd zijn of te betalen aan, te herwinnen of te ontvangen door de BANK.

15.Om alle verantwoordingen en geschillen die voortvloeien uit een van de voorgenoemde transacties of waarin de BANK op eender welke manier betrokken is, op te lossen, compromissen te sluiten, aan arbitrage of evaluatie te onderwerpen.

16.Om dagvaardingen te starten en verdedigen, aan te nemen en te vervolgen in aile rechtszaken en

wettelijke procedures voor elke rechtbank of autoriteit in Dublin, Ierland, die voortvloeien uit transacties,

handelingen, aktes, zaken en dingen waarin de BANK op eender welke manier betrokken is en/of noodzakelijk zijn om de wettelijke rechten en belangen van de BANK hieromtrent te verdedigen en beschermen, om een raadsman in te schakelen, voor te komen voor de rechtbank of een andere autoriteit en klachten, schriftelijke verklaringen, applicaties, beëdigde verklaringen, bezwaren, beroepen, revisies en petities te ondertekenen, zweren en te verifiëren waar nodig en om al deze rechtszaken en juridische procedures op te

U

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

lossen, tot een compromis te komen, of in te trekken of te verwijzen voor bemiddeling en om door elke rechtbank of autoriteit sommen geld te ontvangen ten gunste van de BANK.

17.0m stappen te nemen omtrent faillissementen en het liquideren van bedrijven en andere procedures tegen de goederen of personen van insolvente schuldenaren voor elke schuld, eis, of vordering verschuldigd aan of gevorderd door de BANK en clin alle stappen te nemen en al het nodige te doen om deze schuld, eis of vordering tegen elke persoon, of personen, bedrijven, politieke lichamen of ondernemingen te herwinnen en goed te maken.

18.0m garanties uit te voeren, te ondertekenen, te verzegelen en af te leveren, in de vorm van kredietbrieven, maritieme obligaties, uitvoeringsgaranties, en alle andere aktes, contracten, ontvangstbewijzen, bevestigingen, berichten, instrumenten, documenten, en alle brieven die nodig zijn om de handelingen en andere dingen uit te voeren of te laten uitvoeren waarvoor de GEMACHTIGDE gemachtigd is.

19.0m deze volmacht en aile daden, berichten, herinneringen, contracten, instrumenten of documenten die nodig of raadzaam zijn om te registreren of te kiasseren, te registreren of te klasseren of dit te laten doen in elk officieel register of elke rechtbank in België, met of door elk politiek lichaam, onderneming, bedrijf of persoon.

20.Om elk bezit te verkopen, leasen, over te dragen of zich ervan te ontdoen, waar of persoonlijk, roerend of onroerend, op naam van de BANK of dat de belangen van de BANK aangaat, en dat zich bevindt in België, verworven door een lening of krachtens een heffing of op een andere manier, en volgens de voorwaarden, en voor cash of krediet, die door de GEMACHTIGDE mogen worden bepaald.

21.0m voor en in naam van de BANK aktes, huurovereenkomsten, koopbrieven, documenten of andere papieren of overeenkomsten van elke aard uit te voeren die op eender welke manier nodig of raadzaam zijn om de handelingen uit te voeren die beschreven zijn in paragraaf 20, of elke andere handeling die in deze volmacht is omschreven.

22.0m voor de BANK en in naam van de BANK landgoederen, huizen, gebouwen, appartementsgebouwen of roerende goederen aan te kopen, te huren of op een andere manier te verwerven, zoals de GEMACHTIGDE dit wenselijk acht om de belangen van de BANK in België te ondersteunen, in het bijzonder om panden voor de BANK in België en accommodatie voor de werknemers van de BANK te voorzien, voor een periode en volgens de voorwaarden die volgens de GEMACHTIGDE geschikt zijn.

23. Om in naam van de BANK een rekening of meerdere rekeningen te openen en te beheren met een deviezenbank, een joint stock bank, of elke andere bank of bankiers in België, om de voorwaarden van het beheer van deze rekeningen te accepteren en om van tijd tot tijd instructies te verschaffen betreffende de verrichtingen op deze rekeningen, in credit of in overschrijding.

24.Om effecten of obligaties te kopen, verkopen, overdragen, in pand te geven, te lenen, te onderschrijven en te vernieuwen van elke overheidsinstantie of openbaar lichaam en alle andere gelijkaardige effecten en elke aandelen, bevelschriften of andere schriften van of in elk joint stock-bedrijf, onderneming, of openbaar lichaam en om interesten en dividenden te herwinnen en te ontvangen die hieraan verbonden zijn.

25. Om goud, zilver, edelmetalen, speciën, deviezen en buitenlandse valuta te kopen en te verkopen. 26.0m waarborgen en schadeloosstellingen te geven.

27.0m in het algemeen in naam van de BANK alle handelingen en dingen te doen of te laten doen die

expliciet hierin beschreven staan of niet, en die in de loop van de algemene handelingen van de BANK in België volgens de GEMACHTIGDE nodig of raadzaam zijn om te doen of te laten doen.

28.0m een vervanger of vervangers aan te duiden om alle of enkele van de handelingen en dingen uit te voeren waarvoor de GEMACHTIGDE gemachtigd is en om deze afspraken weer in te trekken, op voorwaarde dat geen van deze afspraken de GEMACHTIGDE zelf bevoegdheden ontneemt en op voorwaarde dat de bevoegdheid om vervangers aan te duiden zoals omschreven in deze paragraaf 28 niet wordt uitgevoerd door een vervanger.

EN er wordt hierbij verklaard dat alle instrumenten en documenten die heden in overeenstemming zijn met de geldende Belgische wetten en die ondertekend of verzegeld kunnen zullen worden door een gemachtigde, indien nodig, ondertekend of verzegeld zullen worden door de GEMACHTIGDE, en in overeenstemming met de wet, met de toevoeging van de woorden dat hij of zij ondertekent of verzegelt in naam van de BANK en dat instrumenten en documenten die niet kunnen worden ondertekend of verzegeld door de GEMACHTIGDE mogen worden uitgevoerd overeenkomstig de geldende wetten.

En de BANK stemt hierbij in om al wat de GEMACHTIGDE zal doen of zal laten doen betreffende de werkzaamheden in de panden, goed te keuren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

EN de BANK machtigt hierbij in België, specifiek voor de invulling van deze volmacht 1) haar lokale raadsman Christian Bayart, Alexander Van Hoof, Susana Gonzalez Melon of elke andere juridisch medewerker van Allen & Overy LLP, met kantoor te Tervurenlaan 268A, 1150 Brussel, elk afzonderlijk en met de bevoegdheid tot vervanging van elk van de volgende personen tewerkgesteld door de BANK A) Simone Van Hove met verblijfplaats te Seraphin de Grootestraat 65, 2100 Deurne, Antwerpen, België of B) David Vanparys met verblijfplaats te Rijsenbergstraat 82, 9000 Gent, België, om in naam van de BANK aan alle formaliteiten te voldoen betreffende de invulling van deze volmacht met de handelsregisters van zowel Antwerpen als Brussel en zijn publicatie in het Belgisch Staatsblad, of voor gelijkaardige wettelijk vereiste invullingen en publicaties van elk ander document gerelateerd aan deze volmacht.

Ten getuige waarvan, BANK OF AMERICA, NATIONAL ASSOCIATION deze volmacht laat bekrachtigen door de hiervoor gemachtigde ambtenaar en haar bedrijfszegel laat toevoegen op deze 15de dag van september 2014.

BANK OF AMERICA, NATIONAL ASSOCIATION

Door: [Handtekening][Zegel]

Alex Wimot-Sitwell

Directeur, Europa & Opkomende Markten (bv.-Azië)

Het zegel van BANK OF AMERICA, NATIONAL ASSOCIATION werd hieraan bevestigd in het bijzijn van:

[Handtekening]

Sharon Cloete

Adjunt-Secretaris

Bank of America, National Association

2 King Edward Street,

Londen, EC1A 1HQ

CHEESWRIGHTS

NOTARIES PUBLIC

AAN WIE HET AANBELANGT: ik, SARAH KAREN MACKIE van de stad Londen, Engeland, NOTARIS door vorstelijk gezag naar behoren aangesteld, gezworen en houder van een getuigschrift om mijn functie uit te voeren in Engeland en Wales, VERKLAAR HIERBIJ dat het bedrijfszegel van de BANK OF AMERICA, NATIONAL ASSOCIATION, een nationale bankonderneming opgestart en bestaande volgens de wetten van de Verenigde Staten van Amerika (hierna vermeld als "de Onderneming"), werd aangebracht onderaan de bijlage van dit instrument, in het bijzijn van ALEXANDER SACHEVERELL WILMOT-SITWELL, directeur Europa & Opkomende Markten (bv. Azië) van de Onderneming en van SHARON KATHLEEN CLOETE, adjunct-secretaris van de Onderneming die onderaan dit instrument heeft getekend en getuige is van het aanbrengen van bovenvermeld zegel, en vervolgens dit instrument afleverde in naam van de Onderneming;

EN DAT de verzegeling, ondertekening en aflevering van bovenvermeld instrument wordt uitgevoerd in naam van de Onderneming, waarbij de bovenvermelde directeur en adjunct-secretaris gemachtigd zijn om het bijgevoegde instrument uit te voeren.

NAAR EER EN GEWETEN onderteken ik, bovenvermelde notaris, met mijn naam en het zegel van mijn kantoor in Londen, Engeland op deze zestiende dag van september in het jaar tweeduizend veertien.

[Handtekening]

[Zegel van het kantoor van notaris Sarah Karen Mackie]

Gereguleerd door de Faculty Office van de aartsbisschop van Canterburry

Bankside House 107 Leadenhall Street Londen EC3A 4AF

Tel 020 7623 9477 Fax 020 7623 5428

E-mail notary@cheeswrights.co.uk

DX 6271 London City EC3 www.cheeswrightss.co.uk

Kantoor Canary Wharf Tel 020 7712 1565

APOSTILLE

(Verdrag van Den Haag van 5 oktober 1961)

1. Land: Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië en Noord-Ierland

Onderhavig document

2. Werd ondertekend door: Sarah Karen Mackie

3. Handelend in de hoedanigheid van; Notaris

4. Draagt het zegel I de stempel van: Bovenvermelde Notaris

Gecertificeerd

5. in: Londen

A

6. op: 16 september 2014

7. door: Hare Majesteits Staatssecretaris van Buitenlandse Zaken en Gemenebestzaken

8. Nummer: K224185

9. Zegel / stempel: [Stempel]

10. Handtekening: J. Farrell

[Handtekening]

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

. ,

} Voor., behouden aan het Belgisch Staatsblad

Deze apostille mag niet worden gebruikt in het Verenigd Koninkrijk en bevestigt enkel de echtheid van de handtekening, het zegel of de stempel op het bijgevoegde publieke document van het Verenigd Koninkrijk. Het bevestigt de echtheid niet van het onderliggende document. Apostilles die bevestigd zijn aan documenten die gefotokopieerd werden en gecertificeerd werden in het Verenigd Koninkrijk, bevestigen de handtekening van de publieke ambtenaar van het Verenigd Koninkrijk die enkel de certificatie uitvoerde. Het authentiseert op geen enkele manier de handtekening op het oorspronkelijke document, noch de inhoud van het oorspronkelijke document.

Indien dit document wordt gebruikt in een land dat niet deelneemt aan het Verdrag van Den Haag van 5 oktober 1961, moet het worden voorgelegd aan het consulaat van het desbetreffende land.

Om deze apostille te verifiëren, gaat men naar www.verifyapostille.service.gov.uk

Susana Gonzalez Melon

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n3 eni bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

30/07/2014
ÿþ Mod Wo re 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mevrouw Fiuguette Kuipers, wonende Hooiveld 18, 2520 Ranst

Oe heer Jozef Ceulemans, wonende Herentalsebaan 70,2520 Ranst Mevrouw Veronique Ghys, wonende Jef Van Durmelaan 3,9190 Kemzeke Mevrouw Inge Van Loock, wonende Frieslandstraat 4/B.163, 2660 Hoboken

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

'i 11I 'iii 11I 11 I111 II1 111I 11 1I

*14146341*

' Ondememingsnr : 0404455257

Benaming

voluit): Bank of America, National Association

(verkort):

Rechtsvorm: Buitenlandse Vennootschap naar Amerikaans Recht

Zetel: Hoofdzetel in VS 100 North Tryon Street, Suite 170, 28202 Charlotte - North

Caroline

Vestigingseenheid in België Uitbreidingstreat 180 Bus 6 - 2600 Berchem (Antwerpen) (volledig adres)

Onderwerp akte: Toekenning volmachten

Overeenkomstig de volmachten die mij verleend werden bij akte van 20 februari 2003, zoals gepubliceerd in de E3illagen tot het Belgisch Staatsblad van 06 mei 2003 onder het nummer 03051090, verklaar ik Marcus Josephus Paulus Van Loock, wettelijk vertegenwoordiger van het Belgisch filiaal van Bank of America, National Association, het volgende:

Vanaf heden worden aile machten in het verleden toegekend aan aile kaderleden van de Bank of America., National Association in Belgen gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad, ingetrokken en worden hieronder de nieuwe machten aan alle huidige kaderleden vermeld.

Er bestaan drie categorie van volmachten, zoals als volgt gestipuleerd

Categorie 1: Volmachten 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8,9, 10.11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21,22, 23, 24, 25,

26, 27 en 28.

Categorie 2 : Volmachten 3, 4, 5, 6,9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17.18, 19, 20,21, 22, 23, 24, 25 en 26.

Categorie 3 : Volmachten 3, 4, 5, 6,9, 10, 11, 12, 13, 14, 18, 19, 21 en 26.

Aan de volgende kaderleden heb ik de volmachten die ressorteren onder categorie 1 gedelegeerd

Mevrouw Nelly A.F. Pauwels, wonende Pater Renaat De Vosstraat 19, 2640 Mortsel

Oe heer Marc-Jan Patiwael, wonende Mr, Troelstralaan 70 A, 1181 VG Amstelveen, Nederland

Aan het volgende kaderlid heb ik de volmachten die ressorteren onder categorie 2 gedelegeerd, alsook volmacht nr 2 uit de categorie 1

Mevrouw Simone Van Hove, wonende Seraphin De Grootestraat 65, 2100 Deume

Aan de volgende kaderleden heb ik de volmachten die ressorteren onder categorie 2 gedelegeerd:

David Vanparys, wonende Spastraat 63, 1000 Brussel

Myriam Kind, wonende De Borrekensstraat 116, 2100 Deurne

Ingrid Heiler, wonende Boonhoek 9, 2170 Merksem

Aan de volgende kaderleden heb ik de volmachten die ressorteren onder categorie 3 gedelegeerd:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtbank van koophandel

Ail twerPeri

1 JULI 1014

efdeiim. hatwerpen

Lime

a

voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

...

Getekend te Antwerpen, Berchem, op 17 juli 2014

Marcus Josephus Paulus Van Loock Wettelijk vertegenwoordiger

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(c)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

19/02/2014
ÿþi

Mod Word 11.1

?rr{ .7 i .

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte







11 !1411111 11









Neergelegd ter grata van da Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie ,1 ~ ~~~, 2814

Ondernemingsnr : 0404455257

Benaming

(voluit) : Bank of America, National Association

(verkort) :

Rechtsvorm : Buitenlandse Vennootschap naar Amerikaans Recht

Zetel : Hoofdzetel in VS : 100 North Tryon Street, Suite 170, 28202 Charlotte - North Carolina

Vestigingseenheid in België Uitbreidingstraat 180 Bus 6 - 2600 Berchem (Antwerpen) (volledig adres)

Onderwerp akte : Intrekking volmachten

Overeenkomstig de volmachten die mij verleend werden bij akte van 20 februari 2003, zoals gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 06 mei 2003 onder het nummer 03051090 en met verwijzing naar volmacht 14000352 gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 02 januari 2014, verklaar ik Marcus Josephus Paulus Van Loock, wettelijk vertegenwoordiger van het Belgisch filiaal van Bank of America, National Association, het volgende :

Alle volmachten in het verleden toegekend aan de heer Eric Van Wonterghem, wonende Tarwelaan 12,' . 2520 Ranst worden met onmiddellijke ingang ingetrokken aangezien deze persoon de Bank heeft verlaten.

Getekend te Antwerpen, Berchem op 6 februari 2014

Marcus Josephus Paulus Van Loock

Wettelijk vertegenwoordiger

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

fleergelegd fer griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

18 DEC. 2U13

Griffie

i 11111111111 51i

'19uu~i~iiud

*

111

su

Ondernemingsnr : 0404455257

Benaming

(voluit) : Bank of America, National Association

(verkort) :

Rechtsvorm : Buitenlandse Vennootschap naar Amerikaans Recht

Zetel : Hoofdzetel in VS : 101 South Tryon Street, 28255-0001 Charlotte, North Carolina, Verenigde Staten van Amerika

Vestigingseenheid in België : Uitbreidingstraat 180 Bus 6 - 2600 Berchem (Antwerpen) (volledig adres)

Onderwerp akte : Rechtzetting publicatie nr 13118027 dd. 29/0712013 - Verplaatsing

hoofdzetel Bank of America, National Association in de Verenigde Staten van Amerika per 25 juni 2012

Verklaring van de Adjunct-Secretaris van Bank of America, National Association

Ik ondergetekende, Allison L. Gilliam, een Adjunct-Secretaris van Bank of America, National Association (de: "Bank"), een nationale bankinstelling naar het recht van de Verenigde Staten, verklaar hierbij dat :

de hoofdzetel van de Bank werd verplaatst van 101 South Tryon Street, Charlotte, North Carolina 282550001 naar 100 North Tryon Street, Suite 170, Charlotte, North Carolina 28202, op 25 juni 2012.

Ten blijke waarvan ik dit document ondertekend heb en voorzien van het zegel van de Bank op 21 oktober 2013.

Zegel : Bank of America, National Association - Zegel

(getekend)

Allison L. Gilliam

Adjunct-Secretaris

Staat North Carolina

Provincie Mecklenburg

Ik ondergetekende, James E. Dwiggins, Notaris van voormelde Provincie en Staat, verklaar hierbij dat Allison L. Gilliam heden persoonlijk voor mij verschenen is en de rechtsgeldige uitvoering van dit document bevestigde.

Ten blijke waarvan ik dit document ondertekend heb en voorzien van zegel op 21 oktober 2013,

(getekend)

James E. Dwiggins, Notaris

Bevoegd tot 2 mei 2015

(Officiële zegel)

Zegel ; James E, Dwiggins - Notaris - Provincie Mecklenburg - North Carolina

Staat North Carolina

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Departement van de Staatssecretaris

Stempel : Staat North Carolina - Staatssecretariaat - 12 april 1776 - Esse Quam Videri

Apostille

(Conventie van Den Haag van 5 oktober 1961)

1. Land : Verenigde Staten van Amerika

2. Deze authentieke akte

werd ondertekend door James E. Dwiggins

3. in de hoedanigheid van Notaris, bevoegd tot 2 mei 2015

4, voorzien van een zegel/stempel van de provincie Mecklenburg, North Carolina

Voor echt verklaard

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

5, te Raleigh, North Carolina

6. op 23 oktober 2013

7. door de Staatssecretaris of de Adjunct-Staatssecretaris van de staat North Carolina

8. onder nummer 19328

9. Zegel/Stempet : Grootzegel van de Staat North Carolina - 12 april 1776 - Esse Quam Videri

10. Handtekening : Door (getekend) Haley Haynes, Adjunct-Staatssecretaris

Scan om online te controleren

Staatssecretaris

Legalisatie nummer 4384288120

Controleer de uitgifte van deze Apostille op www.secretary.state.nc.us/apostille

Deze Apostille bevestigt enkel de authenticiteit van de handtekening en de hoedanigheid van de persoon die deze authentieke akte ondertekende en, waar nodig, de identiteit van het zegel of de stempel aangebracht op de authentieke akte. Deze Apostille bevestigt niet de authenticiteit van de inhoud van het document. Deze Apostille is niet geldig voor gebruik in de Verenigde Staten van Amerika, de gebieden of bezittingen ervan. (Controleer de uitgifte van deze Apostille op www.secretary.state.nc.us/apostille)

Voor eensluidende vertaling van het Engels naar het Nederlands :

Hilda Paelinck, beëdigde vertaalster bij de Rechtbank van Eerste Aanleg te Antwerpen

Getekend te Antwerpen, Berchem, op 12 december 2013

Marcus Josephus Paulus Van Loock

Wettelijk vertegenwoordiger

Bijlagen/tegelijk neergelegde stukken :

- Assistant Secretary's Certificate of Bank of America, National Association (dd. 21 st October 2013) +

Apostille

- Beëdigde vertaling - Verklaring van de Adjunct-Secretaris van Bank of America, National Association (dd.

21 oktober 2013) + Apostille + legalisatie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

02/01/2014
ÿþ ç ~ é Motl Word 17.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Y I*1.111j1,1,1j1,111111111

Ifeergelegd ter griffie van de Rechtbank

van Koophandel te Antwerpen, op

.18 DEC. 2013

Griffie

Ondernemingsnr: 0404455257

Benaming

(voluit) : Bank of America, National Association

(verkort):

Rechtsvorm : Buitenlandse Vennootschap naar Amerikaans Recht

Zetel : Hoofdzetel in VS : 100 North Tryon Street, Suite 170, 28202 Charlotte - North Caroline

Vestigingseenheid in België : Uitbreidingstraat 180 Bus 6 - 2600 Berchem (Antwerpen) (volledig adres)

Onderwerp akte ; Toekenning volmachten

Overeenkomstig de volmachten die mij verfeend werden bij akte van 20 februari 2003, zoals gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 06 mei 2003 onder het nummer 03051090, verklaar ik Marcus Josephus Paulus Van Loock, wettelijk vertegenwoordiger van het Belgisch filiaal van Bank of America, National Association, het volgende

Vanaf heden worden alle machten in het verleden toegekend aan alle kaderleden van de Bank of America, National Association in België, en gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad, ingetrokken en worden hieronder de, nieuwe machten aan alle huidige kaderleden vermeld.

Er bestaan drie categorieën van volmachten, zoals als volgt gestipuleerd :

Categorie 1 : Volmachten 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25,,

26, 27 en 28.

Categorie 2 : Volmachten 3, 4, 5, 6, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 en 26.

Categorie 3 : Volmachten 3, 4, 5, 6, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 18, 19, 21 en 26.

Aan de volgende kaderleden heb ik de volmachten die ressorteren onder categorie 1 gedelegeerd

De heer Eric Van Wonterghem, wonende Tarwelaan 12, 2520 Ranst

Mevrouw Nelly A.F. Pauwels, wonende Pater Renaat De Vosstraat 19, 2640 Mortsel

Aan het volgende kaderlid heb ik de volmachten die ressorteren onder categorie 2 gedelegeerd, alsook volmacht nr 2 uit de categorie 1 :

Mevrouw Simone Van Hove, wonende Seraphin de Grootestraat 65, 2100 Deurne

Aan het volgende kaderlid heb ik de volmachten die ressorteren onder categorie 2 gedelegeerd De heer Marc-Jan Patiwael, wonende Mr. Troelstralaan 70 A, 1181 VG Amstelveen, Nederland Aan de volgende kaderleden heb ik de volmachten die ressorteren onder categorie 3 gedelegeerd :

Mevrouw Huguette Kuipers, wonende Hooiveld 18, 2520 Ranst

De heer Jozef Ceulemans, wonende Herentalsebaan 70, 2520 Ranst

Mevrouw Ingrid Heiler, wonende Boonhoek 9, te 2170 Merksem

Mevrouw Veronique Ghys, wonende Jef Van Durmelaan 3, 9190 Kemzeke

Mevrouw Myriam Kind, wonende De Borrekensstraat 116, 2100 Deurne

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Getekend te Antwerpen, Berchem, op 12 december 2013

Marcus Josephus Paulus Van Loock

Wettelijk vertegenwoordiger

4. il".

Voorbehouden aan het Beigtsch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/07/2013
ÿþ Mod WOrd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NI

*1311802]*

r9rrergefegd for griffie de 1?r7rhtAce mir ifoopliandej A,rih:°srgo;

1 8 JUL 2813

Griffie



Ondernemingsnr : 0404455257

Benaming

(voluit) : Bank of America, National Association

(verkort)

Rechtsvorm : Buitenlandse Vennootschap naar Amerikaans Recht

Zetel : South Tryon Street 101 - NC 28255-0001 Charlotte, North Carolina - Verenigde Staten van America

Vestigingseenheid België : Uitbreidingstraat 180 Bus 6 - 2600 Berchem (Antwerpen) (volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing hoofdzetel Bank of America, National Association in de Verenigde Staten van Amerika per 25 juni 2012

Verklaring van de Adjunct-Secretaris van Bank of America, National Association

Ik ondergetekende, Allison L. Gilliam, een Adjunct-Secretaris van Bank of America, National Association (de "Bank"), een nationale bankinstelling naar het recht van de Verenigde Staten, verklaar hierbij dat :

de hoofdzetel van de Bank werd verplaatst van 101 South Tryon Street, Charlotte, North Carolina naar 100 North Tryon Street, Suite 170, Charlotte, North Caroline, op 25 juni 2012,



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2013 - Annexes du Moniteur belge



Ten blijke waarvan ik dit document ondertekend heb en voorzien van het zegel van de Bank op 19 april 2013,

Zegel : Bank of America, National Association



(getekend)

Allison L. Gilliam Adjunct-Secretaris

Staat North Carolina Provincie Mecklenburg

Ik ondergetekende, James E. Dwiggins, Notaris van voormelde Provincie en Staat, verklaar hierbij dat, Allison L. Gilliam heden persoonlijk voor mij verschenen is en de rechtsgeldige uitvoering van dit document bevestigde.

Ten blijke waarvan Ik dit document ondertekend heb en voorzien van zegel op 19 april 2013.

(getekend)

James E. Dwiggings, Notaris

Bevoegd tot 2 mei 2015

(0fficiële zegel)

Zegel : James E. Dwiggings - Notaris - Provincie Mecklenburg - North Carolina

Staat North Carolina

Departement van de Staatssecretaris

Apostille

(Conventie van Den Haag van 5 oktober 1961)



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening,

1. Land: Verenigde Staten van Amerika Deze authentieke akte

I V,,00r- behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

2. werd ondertekend door James E. Dwiggins

3, in de hoedanigheid van Notaris, bevoegd tot 2 mei 2015, provincie Meckienburg, North Carolina 4. voorzien van een zegel/stempel van de Notaris, bevoegd tot 2 mei 2015, provincie Mecklenburg, North Carolina

Voor echt verklaard

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2013 - Annexes du Moniteur belge 5. te Raleigh, North Carolina

6. op 1 mei 2013

7. door de Staatssecretaris of de Adjunct-Staatssecretaris van de staat North Carolina

8. onder nummer 8174

9. Zegel/Stempel: Staat North Carolina - Staatssecretariaat

10. Handtekening: (getekend) Elaine F. Marshall, Staatssecretaris

Legalisatie nummer 5289664122

Controleer uitgifte van deze Apostille op www.secretary.state.nc.us/apostille

Deze Apostille bevestigt enkel de authenticiteit van de handtekening en de hoedanigheid van de persoon die deze authentieke akte ondertekende en, waar nodig, de identiteit van het zegel of de stempel aangebracht op de authentieke akte. Deze Apostille bevestigt niet de authenticiteit van de inhoud van het document. Deze Apostille is niet geldig voor gebruik in de Verenigde Staten van Amerika, de gebieden of de bezittingen ervan. Controleer de uitgifte van deze Apostille op www.secretary.state.nc.us/apostille

Voor eensluidende verklaring van het Engels naar het Nederlands : Hilda Paelinck, beëdigde vertaalster bij de Rechtbank van Eerste Aanleg te Antwerpen

Getekend te Antwerpen, Berchem, op 12 juli 2013







Marcus Josephus Paulus Van Loock

Wettelijk vertegenwoordiger

Bijlagen/tegelijk neergelegde stukken

- Assistant Secretary's Certiliicate of Bank of America, National Association (dd. 19 April 2013) + Apostille - Beëdigde vertaling - Verklaring van de Adjunct-Secretaris van Bank of America, National Association (dd. 19 april 2013) + Apostille + legalisatie



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/07/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I Inlllllllllflll~lll

<13118028x

i

i

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van Koophandel te Antwerpen, op

'1 8 JULI 2013

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming 0404455257

(voluit) (verkort) : Bank of America, National Association

Rechtsvorm Buitenlandse Vennootschap naar Amerikaans Recht

Zetel : Hoofdzetel in US : North Tryon Street 100-Suite 170 - NC 28255-0001 Charlotte, North Caroline, Verenigde Staten van Amerika

Vestigingseenheid (volledig adres) in België : Uitbreidingstraat 180 Bus 6 2600 Berchem (Antwerpen) VOLMACHT - INTREKKING VOLMACHT

Onderwerp akte



Overeenkomstig de volmachten die mij verleend werden bij akte van 20 februari 2003, zoals gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 06 mei 2003 onder het nummer 03051090 en met verwijzing naar volmacht 03071530 gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 26 juni 2003, verklaar ik,. Marcus Josephus Paulus Van Locck, SVP en Branch Manager van de Antwerp Branch van Bank of America,. N.A. het volgende

Alle machten in het verleden toegekend aan Mevrouw Myriam Van Gucht, wonende Chaussée d'Haecht 377, 1030 Brussel worden met onmiddellijke ingang ingetrokken aangezien deze persoon de Bank heeft. verlaten.

Getekende te Antwerpen (Berchem), 12 juli 2013

Marcus Josephus Paulus Van Loock

Wettelijk vertegenwoordiger

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik l. vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.12.2012, NGL 06.06.2013 13155-0102-013
10/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 08.05.2013, NGL 06.06.2013 13155-0104-008
05/10/2012
ÿþ 9L_~~i" ~a~ ~ Mo,i Word ti.t

'E° $ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

A *iaisszse*

Nergetegd tar griffie van de Rechthank

van Kaa handel te Antwerpen, op

5 SEF, F117

Griffie

Ondernemingsnr : 0404455257

Benaming

(voluit) : Bank of America, National Association

(verkort) : Buitenlandse

Rechtsvorm : Vennootschap naarAmerikaans Recht

Zetel : Hoofdzetel US = South Tryon Street 101 - NC 28255-0001 Charlotte

Vestigingseenheid in België : Uitbreidingstraat 180/Bus 6 - 2600 Berchem

(Antwerpen)

(volledig adres)

Onderwerp akte : VOLMACHT - TOEKENNING VOLMACHT - INTREKKING VOLMACHTEN

Overeenkomstig de volmachten die mij verleend werden bij akte van 20 februari 2003, zoals gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 06 mei 2003 onder het nummer 03051090 en met verwijzing naar volmacht 03071530 gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 26 juni 2003, verklaar ik, Marcus Josephus Paulus Van Loock, SVP en Branch Manager van de Antwerp Branch van Bank of America, ' N.A. het volgende :

Aan het volgende kaderlid heb ik de volgende volmachten die ressorteren onder categorie 3 vanaf heden gedelegeerd (zijnde nrs 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 18, 19, 21 en 26) :

Mevrouw Eline Peeters, wonende Wolfstraat 6, 2018 Antwerpen

Alle machten in het verleden toegekend aan :

Mevrouw Claudine Berliner, wonende Lijsterdreef 24, 2970 's Gravenwezel en

De heer Edwin Verhaegen, wonende Steynstraat 75/1, 2660 Hoboken (Antwerpen) -

gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatblad

worden met onmiddellijke ingang ingetrokken aangezien deze personen de Bank hebben verlaten.

Getekend te Antwerpen (Berchem), 7 september 2012

Marcus Josephus Paulus Van Loock

Senior Vice PresidentlBranch Manager

Bijlagen/tegelijk neergelegde stukken :

- bewijs van betaling dd. 10/9/2012 VAN E 148,35

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 09.05.2012, NGL 13.06.2012 12170-0167-009
18/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.12.2011, NGL 13.06.2012 12170-0175-010
27/07/2011
ÿþ MM 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ex-ripm ter ieZ2 de Aec$iW

iáete~~~¬ ^ ,fij-i:Jerpen, ap

p ~ ,IUL! 2011

Griffie

n

" 11115990*

V bah aa Bel Stria

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0404455257

Benaming

(voluit) : Bank of America, National Association

Rechtsvorm : Buitenlandse Vennootschap naar Amerikaans Recht

Zetel : Hoofdzetel US = South Tryon Street 101 - NC28255-0001 Charlotte - Verenigde Staten van America

Vestigingseenheid in België : Uitbreidingstraat 180/Bus 6 - 2600 Berchem - Antwerpen

Onderwerp akte : VOLMACHT-BENOEMING ERKEND REVISOR (VERLENGING)

Overeenkomstig de machten die mij verleend werden bij akte van 20 februari 2003, zoals gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 6 mei 2003 onder het nummer 03051090, met verwijzing naar volmacht 03071530 gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 26 juni 2003, en met verwijzing naar volmacht 11031701 gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 28 februari 2011, verklaar ik Marcus Josephus Paulus Van Loock, Directeur van de Antwerp Branch van Bank of America, N.A. het volgende:

Bij beslissing van het directiecomité van de Bank en na erkenning door de Nationale Bank van België op 29 maart 2011, wordt het mandaat van de erkende revisor, zijnde PricewaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren bcvba, vertegenwoordigd door de heer Gregory Joos, verlengd voor een periode van 3 jaar, vanaf 1 april 2011: tot en met 31 maart 2014.

Getekend te Antwerpen, Berchem op 8 juli 2011

Marcus Josephus Paulus Van Loock

Directeur

Bijlagen/tegelijk neergelegde stukken :

- Betaalbewijs 8 juli 2011 (¬ 143,26)

- Aanvraagformulier Il - Luik A en C in enkelvoud

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2011- Annexes du Moniteur belge

21/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 11.05.2011, NGL 15.06.2011 11173-0523-010
21/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 11.05.2011, NGL 17.06.2011 11173-0391-010
25/03/2011
ÿþ.A

Mol 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergologel ter griffie vo de Retlttbad en hop/mile e3 'Worms. op

1 5 IIMRi 2011

Griffie

" 11045968

Ondernemingsnr : 0404455257

"

Benaming

(voluit) : Bank of America, National Association

Rechtsvorm : Buitenlandse Vennootschap naar Amerikaans Recht

Zetel " South Tryon Street 101 - NC28255-0001 Charlotte

Vestigingseenheid België : Uitbreidingstraat 180 Bus 6 - 2600 Berchem - Antwerpen

Onderwerp akte : Gewijzigde en gecoördineerde Statuten van Bank of America, National Association zoals gewijzigd op 8 december 2009

GEWIJZIGDE EN GECOORDINEERDE STATUTEN

VAN

BANK OF AMERICA, NATIONAL ASSOCIATION

zoals gewijzigd op 8 december 2009

TITEL I

AANDEELHOUDERS

Artikel 1.1. Jaarlijkse vergadering

De gewone jaarlijkse vergadering van de aandeelhouders van de Bankinstelling voor de verkiezing van: bestuurders en de behandeling van elke andere aangelegenheid die kan worden voorgelegd aan de vergadering, zal worden gehouden op de maatschappelijke zetel van Bank of America, National Association (de "Bankinstelling") of elke andere plaats aangeduid door de Raad van Bestuur, op de datum die zal worden; vastgesteld door de Raad van Bestuur. Bijzondere vergaderingen van aandeelhouders kunnen worden; bijeengeroepen door de Voorzitter van de Raad van Bestuur, de Algemene Directeur, de President of de; Secretaris, en kan worden gehouden op de plaats en het tijdstip zoals bepaald in de oproeping van de vergadering

Artikel 1.2. Schriftelijk besluit

Tenzij anders wordt bepaald door de van toepassing zijnde wet en reglementen, kan elke handeling die, tijdens een algemene vergadering of bijzondere vergadering van aandeelhouders wordt verricht, ook worden; verricht zonder vergadering indien een schriftelijk besluit daartoe wordt ondertekend door alle personen die' stemgerechtigd zijn en dit document wordt neergelegd bij de Secretaris van de Bankinstelling als deel van de administratieve stukken van de vennootschap.

TITEL Il

BESTUURDERS

Artikel 2.1. Algemene bevoegdheden

De activiteiten van de Bankinstelling zullen worden bestuurd en beheerd onder leiding van de Raad van

Bestuur.

Artikel 2.2. Aantal

De Raad van Bestuur zal bestaan uit minimum vijf en maximum vijfentwintig aandeelhouders van de Bankinstelling of van een vennootschap die controle heeft over de Bankinstelling. Het juiste aantal binnen deze: minimum- en maximumgrenzen zal te gelegener tijd worden bepaald door een besluit van de meerderheid van. de voltallige Raad of door een besluit van de aandeelhouders.

Artikel 2.3. Kwalificatie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Elke bestuurder van de Bankinstelling, tenzij anders wordt bepaald overeenkomstig de wetgeving van de Verenigde Staten, moet Amerikaans staatsburger zijn tijdens de volledige duur van zijn mandaat. Elke bestuurder moet tijdens zijn mandaat zelf aandelen bezitten van de Bankinstelling of van een vennootschap die de controle heeft over de Bankinstelling. Het aantal aandelen zal worden bepaald door de van toepassing zijnde verordeningen of reglementen.

Artikel 2.4. Benoemingen

Voorstellen voor de verkiezing als lid van de Raad van Bestuur kunnen worden gedaan door de Raad van Bestuur of door een aandeelhouder van elke geplaatste categorie aandelen van de Bankinstelling met stemrecht voor de verkiezing van bestuurders.

Artikel 2.5. Eedaflegging en duur van het mandaat

Elke persoon die benoemd of verkozen wordt als bestuurder van de Bankinstelling moet een eed afleggen zoals voorgeschreven door de Bankcommissie. Niemand zal de functie van bestuurder van de Bankinstelling kunnen uitoefenen zolang de eed niet werd afgelegd. Elke bestuurder van de Bankinstelling zal zijn functie uitoefenen totdat zijn of haar opvolger voldoet aan de voorwaarden en wordt verkozen tijdens de volgende jaarlijkse vergadering van aandeelhouders of tot zijn of haar voortijdige ontslag of afzetting.

Artikel 2.6. Gewone vergaderingen

Zo spoedig mogelijk na elke jaarlijkse verkiezing door de aandeelhouders zullen de bestuurders een vergadering houden met het doel de eed af te leggen, de nieuwe Raad van Bestuur te vormen, leidinggevende functionarissen te benoemen en alle andere aangelegenheden te regelen die aan de vergadering kunnen worden voorgelegd. De Raad van Bestuur kan gewone vergaderingen houden op de datum en plaats zoals te gelegener tijd door de Raad van Bestuur wordt bepaald. Gewone vergaderingen kunnen worden gehouden zonder oproeping.

Artikel 2.7. Bijzondere vergaderingen

Bijzondere vergaderingen van de Raad van Bestuur kunnen worden bijeengeroepen door de Voorzitter van de Raad of door de President, of door drie (3) of meer bestuurders. Tenzij afstand wordt gedaan van dit recht, zal elk lid van de Raad van Bestuur in kennis worden gesteld per telefoon of persoonlijk, of schriftelijk per telegram, fax, persoonlijke overhandiging, koerier, post, aangetekend schrijven, expresbrief, e-mail of een andere elektronisch middel, met vermelding van de datum en de plaats van elke bijzondere vergadering.

Artikel 2.8. Quorum

Een meerderheid van de leden van de Raad van Bestuur zal het quorum vormen. Indien op het tijdstip dat werd bepaald voor de vergadering, met inbegrip van de vergadering om een nieuwe Raad van Bestuur te organiseren na de jaarlijkse vergadering van de aandeelhouders, het quorum niet aanwezig is, dan kunnen de aanwezige bestuurders de vergadering uitstellen totdat het quorum aanwezig is. Tenzij anders wordt bepaald in deze Statuten zal een meerderheid van de aanwezige bestuurders met stemrecht tijdens een vergadering van de Raad van Bestuur over elke voorgestelde aangelegenheid beslissen.

Artikel 2.9. Vacatures

Indien een plaats als lid van de Raad van Bestuur openvalt, met inbegrip van een vacature ingevolge een vermeerdering van het aantal bestuurders, dan kan daarin worden voorzien door een beslissing van de enige aandeelhouder of door de meerderheid van de overblijvende bestuurders.

Artikel 2.10. Schriftelijk besluit

Tenzij anders wordt bepaald door de van toepassing zijnde wet en reglementen, kan elke handeling die tijdens een vergadering van de Raad van Bestuur wordt verricht, ook worden verricht zonder vergadering indien een schriftelijk besluit daartoe werd ondertekend door alle bestuurders en dit document wordt neergelegd bij de Secretaris van de Bankinstelling als deel van de administratieve stukken van de vennootschap.

TITEL Ill

COMITÉS VAN DE RAAD VAN BESTUUR

Artikel 3.1. Uitvoerend Comité

De Raad van Bestuur kan vier of meer bestuurders aanstellen die het Uitvoerend Comité van de Bankinstelling vormen. Tussen de vergaderingen van de Raad van Bestuur en behoudens de beperkingen die wettelijk vereist zijn of worden opgelegd krachtens een besluit van de Raad van Bestuur, zal het Uitvoerend Comité beschikken over alle bevoegdheden van de Raad van Bestuur voor het bestuur van de Bankinstelling. Vergaderingen van het Uitvoerend Comité kunnen te allen tijde worden gehouden op verzoek van de Voorzitter of twee leden van het Comité. Een meerderheid van de leden zal een quorum vormen voor alle vergaderingen. Het Uitvoerend Comité zal notulen opstellen van alle vergaderingen en verslag uitbrengen van alle activiteiten tijdens de eerstvolgende vergadering van de Raad van Bestuur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel 3.2. Comités

De Raad van Bestuur kan. te gelegener tijd een of meerdere comités oprichten of ontbinden, met inbegrip maar niet beperkt tot een Auditcomité, Honoreringscomité, Strategisch Comité, Kredietcomité, Bedrijfsrisicocomité, en leden van de Raad van Bestuur benoemen om in deze comités te zetelen. Elke comité zal een of meer leden hebben die zetelen naar goeddunken van de Raad van Bestuur, en de Raad van Bestuur zal regelmatig een charter goedkeuren met beschrijving van de taken van elk comité. De bepalingen van de Vennootschapswet van de Staat Delaware, zoals deze nu van kracht is of in de toekomst wordt gewijzigd en de bepalingen van deze Statuten in verband met vergaderingen, schriftelijke vergaderingen, oproepingenkennisgevingen en de verzaking aan oproeping en de vereisten inzake quorum en stemming van de Raad van Bestuur zullen ook van toepassing zijn op de comités en hun leden. In de mate zoals bepaald door de Raad van Bestuur kan elk comité de bevoegdheid uitoefenen van de Raad van Bestuur, behalve voor de zaken waarbij de Vennootschapswet uitdrukkelijk een uitzondering maakt voor de bevoegdheid van deze comités. Niets van dit artikel zal de Raad van Bestuur beletten om een comité op te richten en te benoemen, al dan niet bestaande uit bestuurders, zonder de bevoegdheid van de Raad van Bestuur.

Artikel 3.3. Oproepingen

Tenzij door een comité anders wordt bepaald, zal het niet nodig zijn een oproeping te sturen voor de gewone vergaderingen. Bijzondere vergaderingen kunnen worden gehouden op verzoek van de voorzitter van de Raad van Bestuur, de President of de voorzitter van het comité op de manier zoals voorzien in deze statuten voor het bijeenroepen van bijzondere vergaderingen van de Raad van Bestuur.

Artikel 3.4. Schriftelijk besluit

Tenzij anders wordt bepaald door de van toepassing zijnde wet en reglementen, kan elke handeling die tijdens een vergadering van een Comité van de Raad van Bestuur wordt verricht, ook worden verricht zonder vergadering in overeenstemming met de procedures van toepassing op de handelingen verricht door een voltallige Raad van Bestuur.

TITEL IV

LEIDINGGEVENDE FUNCTIONARISSEN EN WERKNEMERS

Artikel 4.1. Aantal

De leidinggevende functionarissen van de Bankinstelling zijn een Voorzitter van de Raad van Bestuur, een Algemeen Directeur, een President, één of meer Vicevoorzitters, één of meer Presidenten van Divisies, één of meer Afgevaardigde Bestuurders, één of meer Directeurs, één of meer Vicepresidenten, een Secretaris, één of meer Adjunct -Secretarissen, een Penningmeester, één of meer Adjunct-Penningmeesters, en alle andere leidinggevende functionarissen die de Raad van Bestuur kan verkiezen of benoemen voor het leiden van de activiteiten van de Bankinstelling.

Artikel 4.2. Verkiezing van leidinggevende functionarissen

De leidinggevende functionarissen van de Bankinstelling zullen elk jaar verkozen of benoemd worden tijdens de eerste vergadering van de Raad van Bestuur na elke algemene vergadering van de aandeelhouders overeenkomstig artikel 2.6 van Titel Il van deze Statuten of zo spoedig mogelijk na deze vergadering. Bovendien kunnen andere verkiezingen of benoemingen van leidinggevende functionarissen worden gehouden wanneer dit nodig is door of onder gezag van de Raad van Bestuur. Alle leidinggevende functionarissen zullen optreden naar goeddunken van de Raad van Bestuur en de Raad van Bestuur kan hen te allen tijde ontslaan, al dan niet met opgave van reden.

Artikel 4.3. Voorzitter van de Raad

De Raad van Bestuur kiest onder zijn leden een Voorzitter van de Raad van Bestuur. De Voorzitter zal toezien op de naleving van de grondslagen van het beleid dat werd goedgekeurd door de Raad van Bestuur en zal beschikken over de algemene uitvoerende bevoegdheden, evenals de bijzondere bevoegdheden verleend door deze Statuten. Hij zal alle andere taken uitvoeren die hem kunnen worden opgedragen of toegewezen door de Raad van Bestuur. De Voorzitter van de Raad van Bestuur zal de vergaderingen van de Raad van Bestuur voorzitten.

Artikel 4.4. Algemeen Directeur

De Algemene Directeur, die een lid van de Raad van Bestuur zal zijn, is het belangrijkste hogere kaderlid van de Bankinstelling en zal beschikken over de algemene uitvoerende bevoegdheden en kan deze bevoegdheden uitoefenen en de taken van de functie van Algemeen Directeur uitvoeren zoals wettelijk toegelaten is. Bij afwezigheid van de Voorzitter van de Raad van Bestuur zal de Algemene Directeur de vergaderingen van de Raad van Bestuur voorzitten.

Artikel 4.5. President

De President, die een lid van de Raad van Bestuur zal zijn, zal beschikken over de algemene uitvoerende machten en kan alle andere bevoegdheden uitoefenen en taken uitvoeren zoals voorzien in de wet, reglement of de gangbare praktijk voor de functie van President, of zoals voorzien in deze Statuten. De President zal ook alle andere bevoegdheden kunnen uitoefenen en alle andere taken uitvoeren die te gelegener tijd kunnen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2011- Annexes du Moniteur belge

worden verleend of opgedragen door de Raad van Bestuur. Bij afwezigheid van de Voorzitter van de Raad van Bestuur en de Algemene Directeur zal de President de vergaderingen van de Raad van Bestuur voorzitten.

Artikel 4.6. Vicevoorzitters en Presidenten van Divisies

De Raad van Bestuur kan één of meerdere Vicevoorzitters en één of meer Presidenten van Divisies van de Bankinstelling benoemen. Elke Vicevoorzitter en elke President van een Divisie zal de bevoegdheden kunnen uitoefenen en de taken kunnen uitvoeren zoals bepaald door de Raad van Bestuur of door een leidinggevende functionaris aan wie de Vicevoorzitter of de President van de Divisie rapporteert.

Artikel 4.7. Afgevaardigde Bestuurders, Directeurs en Vicepresidenten

De Raad van Bestuur kan één of meerdere Afgevaardigde Bestuurders, één of meer Directeurs en één of meerdere Vicepresidenten benoemen. Er kunnen verschillende categorieën Vicepresidenten zijn, met inbegrip maar niet beperkt tot, Groep Executive Vicepresidenten, Executive Vicepresidenten, Senior Vicepresidenten en Adjunct Vicepresidenten. De Raad van Bestuur kan verschillende categorieën Afgevaardigde Bestuurders of Directeurs creëren. Elke Afgevaardigde Bestuurder elke Directeur en elke Vicepresident zal de bevoegdheden kunnen uitoefenen en de taken kunnen uitvoeren zoals bepaald en omschreven door de Raad van Bestuur of door de leidinggevende functionaris aan wie deze Afgevaardigde Bestuurder, Directeur of Vicepresident rapporteert.

Artikel 4.8. Secretaris

De Secretaris van de Bankinstelling zal de Secretaris zijn van de Raad van Bestuur en zal verantwoordelijk zijn voor het notulenboek van de Bankinstelling. De Secretaris zal zorgen voor het vennootschapszegel en de administratieve stukken van de Bankinstelling. Hij zal de verslagen van de Raad van Bestuur en Comités van de Bankinstelling bijhouden. Hij zal alle bevoegdheden kunnen uitoefenen en alle taken uitvoeren die hem bij wet, reglement of de gangbare praktijk voor de functie van Secretaris worden toegewezen of opgelegd door deze Statuten. Hij zal ook alle andere bevoegdheden kunnen uitoefenen en alle andere taken uitvoeren die hem te gelegener tijd kunnen worden verleend of opgedragen door de Raad van Bestuur. De taken van de Secretaris kunnen worden uitgeoefend door een Adjunct-Secretaris.

Artikel 4.9. Andere leidinggevende functionarissen

Een leidinggevende functionaris van de Bankinstelling zal de bevoegdheden kunnen uitoefenen en de taken uitvoeren die hem te gelegener tijd worden verleend of opgedragen door de Raad van Bestuur, de Voorzitter van de Raad van Bestuur, de Algemene Directeur of de President of de door hen aangestelde leidinggevende functionarissen.

Artikel 4.10. Salaris

Het salaris van de leidinggevende functionarissen zal te gelegener tijd worden bepaald door de Raad van Bestuur of onder gedelegeerd gezag van de Raad van Bestuur, en een leidinggevende functionaris kan steeds dit salaris ontvangen, ook al is deze leidinggevende functionaris eveneens bestuurder van de Bankinstelling.

Artikel 4.11. Andere werknemers

De Raad van Bestuur kan andere personen de bevoegdheid verlenen om vertegenwoordigers en

werknemers aan te stellen, hun taken bepalen, hun vergoeding vaststellen en hen ontslaan.

TITEL V

DIVERSE BEPALINGEN

Artikel 5.1. Boekjaar

Het boekjaar van de Bankinstelling komt overeen met het kalenderjaar.

Artikel 5.2. Ondertekening van stukken

Alle overeenkomsten, dienstovereenkomsten, hypotheken, akten, overdrachten van eigendommen, overdrachten, contracten, cheques, promesses, wissels, leningsovereenkomsten, kredietbrieven, basisakkoorden, swap-overeenkomsten, echtverklaringen van handtekeningen, attesten, verklaringen, kwijtingen, decharges, opheffingen, regelingen, verzoeken, formulieren, rekeningen, beëdigde verklaringen, borgtochten, verbintenissen, volmachten en andere stukken of documenten kunnen worden ondertekend, opgesteld, erkend, gecontroleerd, voor echt verklaard, afgeleverd of aanvaard in naam van de Bankinstelling door de Voorzitter van de Raad van Bestuur, de Algemene Directeur, de President, elke Vicevoorzitter van de Raad van Bestuur, elke President van een Divisie, elke Afgevaardigde Bestuurder, elke Directeur, elke Vicepresident, elke Adjunct Vicepresident, of elke andere persoon die wordt vermeld in het personeelsregister van de Bankinstelling met een functie die gelijk is aan de functie van één van de hiervoor vermelde leidinggevende functionarissen of elke andere leidinggevende functionaris, werknemer of vertegenwoordiger zoals kan worden bepaald door de Raad van Bestuur of één van voormelde leidinggevende functionarissen of personen. De bepalingen van dit hoofdstuk 5.2. zijn een aanvulling van elke andere bepaling van deze Statuten en kunnen niet worden geïnterpreteerd als de toelating voor de ondertekening van stukken op een andere manier dan zoals bepaald in de wet.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel 5.3. Aandelen van andere Vennootschappen

De Voorzitter van de Raad van Bestuur, de Algemene Directeur, de President, elke Vicevoorzitter, elke President van een Divisie, de Secretaris of alle andere leidinggevende functionarissen, werknemers of vertegenwoordigers zoals door de Raad van Bestuur of de hoger vermelde leidinggevende functionarissen kan worden bepaald, zijn bevoegd om in naam van de Bankinstelling te stemmen en op te treden en alle rechten uit te oefenen die verbonden zijn aan aandelen van andere vennootschappen of instellingen die in het bezit van de Bankinstelling zijn. De bevoegdheid om in naam van de Bankinstelling te stemmen of op te treden voor alle aandelen gehouden door de Bankinstelling in andere vennootschappen of instellingen kan worden uitgeoefend met een volmacht.

Artikel 5.4. Elektronische vergaderingen

Behoudens de bepalingen van deze Statuten of de Oprichtingsakte van de Bankinstelling in verband met de oproeping voor vergaderingen, kunnen aandeelhouders, leden van de Raad van Bestuur, of leden van een comité ingesteld door de Raad, aanwezig zijn op een vergadering van deze aandeelhouders, Raad van Bestuur, of comité door middel van een telefoonconferentie of andere communicatieapparatuur waardoor alle personen die deelnemen aan de vergadering elkaar kunnen horen en met elkaar kunnen communiceren. De deelname aan dergelijke vergadering zal worden beschouwd als de persoonlijke aanwezigheid op dergelijke vergadering, tenzij een persoon deelneemt aan de vergadering met de uitdrukkelijke bedoeling zich te verzetten tegen de afhandeling van zaken omdat de vergadering niet rechtsgeldig bijeengeroepen of gehouden is.

Artikel 5.5. Afstand van de oproeping

Tenzij anders wordt bepaald in de wetgeving van de Verenigde Staten zal elke vergadering van de aandeelhouders, Raad van Bestuur, en elk comité ingesteld door de Raad van Bestuur te allen tijde en zonder oproeping kunnen worden gehouden indien de aandeelhouders, bestuurders en leden van het comité verklaren afstand te doen van de oproeping met vermelding van het tijdstip en de plaats van deze vergadering. De aanwezigheid op de vergadering zal worden beschouwd als een verzaking aan de oproeping.

Artikel 5.6. Zegel en waarmerking

Elke leidinggevende functionaris van de Bankinstelling is bevoegd voor het plaatsen van het vennootschapszegel op documenten en kan de handtekening van een persoon die een document ondertekent, legaliseren in naam van de Bankinstelling. Bij de ondertekening in naam van de Bankinstelling van een stuk, document of kennisgeving is het niet nodig het zegel van de Bankinstelling aan te brengen, en indien dergelijk stuk, document of kennisgeving niet voorzien is van het zegel, zal dit dezelfde bindende kracht hebben als met het zegel van de Bankinstelling.

Artikel 5.7. Van toepassing zijnde wet

In zoverre het niet tegenstrijdig is met de van toepassing zijnde Federale Bankreglementen of de

bankveiligheid en solvabiliteit, zal de Bankinstelling onderworpen zijn aan de wetten van de staat Delaware.

TITEL VI

STATUTEN

Artikel 6.1. Nazicht

Een kopie van de Statuten, met alle wijzigingen, zal te allen tijde worden bewaard op de maatschappelijke

zetel van de Bankinstelling en tijdens de kantooruren ter inzage beschikbaar zijn voor de aandeelhouders.

Artikel 6.2. Wijzigingen

Deze Statuten kunnen worden gewijzigd door een besluit van de meerderheid van de voltallige Raad van Bestuur tijdens een vergadering van de Raad van Bestuur of door een besluit van de enige aandeelhouder van de Bankinstelling. Een wijziging zal niet worden doorgevoerd als deze tegenstrijdig is met de wetgeving van de Verenigde Staten van Amerika en de Oprichtingsakte van de Bankinstelling.

TITEL VII

AANDELEN

Artikel 7.1. Aandelen

De aandelen van de Bankinstelling kunnen eventueel worden vertegenwoordigd door aandeelbewijzen. Indien aandeelbewijzen worden afgeleverd, dan zullen deze bewijzen worden ondertekend door of voorzien zijn van de facsimile handtekening van de Voorzitter van de Raad van bestuur of de President, en de Secretaris of een Adjunct-Secretaris van de Bankinstelling.

Artikel 7.2. Overdrachten

De Bankinstelling zal een lijst bewaren met het aantal en de categorie reeks van de aandelen in het bezit

van de enige aandeelhouder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Goedgekeurd op 13 juni 2005

Gewijzigd op 8 december 2009

#937723v2

BANK OF AMERICA

Merrill Lynch

VERKLARING VAN DE ADJUNCT-SECRETARIS

Ik ondergetekende, Fiona Church, verklaar hierbij dat ik een Adjunct-Secretaresse ben van BANK OF AMERICA NATIONAL ASSOCIATION, (de "Bank"), een nationale bankinstelling naar het recht van de Verenigde Staten en dat ik werd aangesteld en op dit ogenblik deze functie uitoefen in overeenstemming met de statuten van de Bank.

Ik verklaar eveneens dat

1. het bijgevoegde document een eensluidend afschrift is van de huidige statuten van de Bank.

Datum: 17 februari 2011

(getekend)

Fiona Church

Adjunct-Secretaresse

Bank of America, National Association

[zegel]

Bank of America, N.A.

King Edward Street 2, Londen EC1A 1HQ

Officieel bijkantoor in Engeland, King Edward Street 2, Londen EC1A 1 HQ, Verenigd Koninkrijk,

Nummer FC 2984

Toegelaten en goedgekeurd door de Financiële autoriteiten

BTW nummer: GB 2451224 93

Londen telex: 888412/3

Opgericht in de Verenigde Staten als vennootschap met beperkte aansprakelijkheid door het kantoor van de

Toezichthoudende instanties op het Bankwezen, Charter 13044

Hoofdkantoor: S. Tryon Street, Charlotte 101, North Carolina, Verenigde Staten van Amerika

CHEESWRIGHTS

Notariskantoor

N P Ready

R M Campbell

J B Burgess

E Gardiner

A J Claudet

I A Rogers

A Grafton

I N Hyde Vaamonde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Aan de belanghebbende

De ondergetekende, IAIN ALEXANDER ROGERS, Notaris ter standplaats Londen, rechtsgeldig benoemd en bevoegd voor Engeland en Wales, VERKLAART HIERBIJ dat de handtekening zoals geplaatst op het bijgevoegde document authentiek is en toebehoort aan FIONA CHURCH, Adjunct-Secretaresse van BANK OF AMERICA, NATIONAL ASSOCIATION, een nationale bankinstelling naar het recht van de Verenigde Staten van Amerika, geregistreerd als buitenlandse onderneming door de bevoegde Ambtenaar van het Handelsregister van Engeland en Wales onder nummer FC002984, met bijkantoor in Landen, Engeland, die in voormelde hoedanigheid bevoegd is om deze akte op te stellen.

Ten blijke waarvan dit document door ondergetekende werd ondertekend en voorzien van zegel te Londen,

Engeland, op zeventien februari tweeduizend en elf.

(getekend)

Zegel: lain Alexander Rogers - Notaris  Londen

Apostille

(Conventie van Den Haag van 5 oktober 1961)

VERENIGD KONINKRIJK VAN GROOT-BRITTANNIË EN NOORD-IERLAND

1. Land: Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië en Noord-Ierland

Deze authentieke akte

2. werd ondertekend door lain Alexander Rogers

3. in de hoedanigheid van Notaris

4. voorzien van een zegel/stempel van voormelde Notaris

Voor echt verklaard

5. te Londen

6. op 17 februari 2011

7. door de Minister van Buitenlandse Zaken

8. onder nummer 1783889

9. Zegel/Stempel: Ministerie van Buitenlandse Zaken - Londen

10. Voor de Minister, (getekend) Ahmed

Indien dit document wordt gebruikt in een land dat niet toegetreden is tot de Conventie van Den Haag van 5 oktober 1961, dan moet het worden overhandigd aan de consulaire dienst van de diplomatieke missie van dit land.

Een apostille of legalisatie bevestigt enkel dat de handtekening, zegel of stempel op het document authentiek is. Het betekent niet dat de inhoud van het document juist is of dat het Ministerie van Buitenlandse Zaken en Gemenebestzaken de inhoud goedkeurt.

Voor eensluidende vertaling van het Engels naar het Nederlands:

Hilda Paelinck, beëdigde vertaalster bij de Rechtbank van Eerste Aanleg te Antwerpen

1

Getekend te Berchem (Antwerpen), op 11 maart 2011

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Marcus Josephus Paulus Van Loock

Directeur

Bijlagen/tegelijk neergelegde stukken :

- Amended and restated bylaws of Bank of America, N.A. - As amended on December 8, 2009

- Beëdigde vertaling - Gewijzigde en gecoördineerde statuten van Bank of America, N.A. - zoals gewijzigd

op 8 december 2009

- Beëdigde vertaling - Verklaring van de Adjunct-Secretaris Fiona Church dd. 17 februari 2011

- Beëdigde vertaling - Certificaat door notaris dd. 17 februari 2011

- Beëdigde vertaling - Apostille voor echt verklaard 17 februari 2011 + legalisatie handtekening

Notaris dd. 25 februari 2011

Bijlagen reeds in bezit van Rechtbank van Koophandel :

- Betaalbewijs 06-01-2010 (¬ 140,48) (Reeds in bezit van Rechtbank van Koophandel)

- Betaalbewijs 05-01-2011 (bijkomende storting ¬ 2,78 om tot tarief 2011 te komen) (reeds in bezit RvK)

(reeds in

bezit van Rechtbank van Koophandel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2011- Annexes du Moniteur belge

28/02/2011
ÿþ Mo021

Lg: In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

t:

*11031700"

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van Koophandel te Aasterpen, op

16 FEB. 2011

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hefzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0404455257 Benaming

(voluit) : Bank of America, National Association

Buitenlandse

Rechtsvorm : Vennootschap onder Amerikaans Recht

Zetel : Hoofdzetel US = South Tryon Street 101 - NC 28255-0001 Charlotte

Vestigingseenheid in België : Uitbreidingstraat 180/Bus 6 - 2600 Berchem (Antwerpen)

Onderwerp akte : VOLMACHT - TOEKENNING VOLMACHT

Overeenkomstig de volmachten die mij verleend werden bij akte van 20 februari 2003, zoals gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 06 mei 2003 onder het nummer 03051090 en met verwijzing naar: volmacht 03071530 gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 26 juni 2003, verklaar ik, Marcus Josephus Paulus Van Loock, SVP en Branch Manager van de Antwerp Branch van Bank of America,: N.A. het volgende :

Aan het volgende kaderlid heb ik de volmachten die ressorteren onder categorie 2 vanaf heden gedelegeerd'

(zijnde nrs 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 en 26) :

De heer Marc-Jan Patiwael, wonende Mr. Troelstralaan 70 A, 1181 VG Amstelveen, Nederland.

Getekend te Antwerpen (Berchem), 5 januari 2011

Marcus Josephus Paulus Van Loock

Senior Vice PresidentiBranch Manager

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011- Annexes du Moniteur belge

28/02/2011
ÿþ Mud2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bel

ar

BE

Sta



Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophendel te Antwerpen, op

1 6 FEB. 2011

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0404455257

Benaming

(voluit) : Bank of America, National Association

Buitenlandse

Rechtsvorm : Vennootschap onder Amerikaans Recht

Zetel : Hoofdzetel US = South Tryon Street 101- NC 28255-0001 Charlotte

Vestigingseenheid in België : Uitbreidingstraat 180/Bus 6 - 2600 Berchem - Antwerpen

Onderwerp akte : VOLMACHT-WIJZIGING VERTEGENWOORDIGER ERKEND REVISOR

Overeenkomstig de machten die mij verleend werden bij akte van 20 februari 2003, zoals gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 6 mei 2003 onder het nummer 03051090, en met verwijzing naar: publicatie nummer 05046801 in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 30 maart 2005, verklaar ik Marcus Josephus Paulus Van Loock, Senior Vice President en Branch Manager van de Antwerp branch van Bank of America, N.A. het volgende :

Het mandaat van de erkende commissaris zal vanaf 30 november 2010 uitgeoefend worden door de vennootschap PricewaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren bcvba, vertegenwoordigd door de heer Gregory Joos die hierbij de heer Jurgen De Raedemaeker opvolgt als vertegenwoordiger van PWC.

Getekend te Antwerpen, Berchem op 5 januari 2011

Marcus Josephus Paulus Van Loock

Senior Vice President/Branch Manager

Bijlage(n) :

- Bewijs van betaling dd. 05/01/2011 van¬ 143,26

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011- Annexes du Moniteur belge

28/02/2011
ÿþ Mod 2.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 16 FEB, 1011

lIIIl lih1 lIll ItII 1lI ltli IIfl III II ilI

" 11031702"

br

t: st

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr Benaming 0404455257

(voluit) : Bank of America, National Association

Rechtsvorm : Buitenlandse

Zetel : Vennootschap onder Amerikaans Recht

Hoofdzetel US = South Tryon Street 101 - NC28255-0001 Charlotte Vestigingseenheid in België = Uitbreidingstraat 180/Bus 6 - 2600 Berchem - Antwerpen

Onderwerp akte : VOLMACHT - INTREKKING VOLMACHT

Overeenkomstig de volmachten die mij verleend werden bij akte van 20 februari 2003, zoals gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 6 mei 2003 onder het nummer 03051090 en met verwijzing naar: volmacht 03071530 gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 26 juni 2003 en naar volmacht; 06174338 gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 21 november 2006, verklaar ik Marcus; Josephus Paulus Van Loock, SVP en Branch Manager van de Antwerp Branch van Bank of America, N.A. het volgende :

Alle machten in het verleden toegekend aan :

De heer Steven Samandar, wonende Kardinaal de Jongstraat 45, 1181 MG Amstelveen, Nederland gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, worden met ingang van 1 december 2009 ingetrokken aangezien deze persoon de Bank toen verlaten heeft.

Getekend te Berchem, Antwerpen op 5 januari 2011

Marcus Josephus Paulus Van Loock

Senior Vice President/Branch Manager

Bijlagen/tegelijk neergelegde stukken :

- bewijs van betaling dd. 26/11/2009 van ê 140,48

- bewijs bijkomende betaling dd. 05/01/2011 van ê 2,78 om tot tarief 2011 te komen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011- Annexes du Moniteur belge

16/03/2015
ÿþ Riad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : Buitenlandse Vennootschap naar Amerikaans Recht

Zetel Hoofdzetel in VS : 100 North Tryon Street, Suite 170, 28202 Charlotte - North

Caroline

Vestigingseenheid in België : Uitbreidingstraat 180 Bus 6 2600 Berchem (Antwerpen) (volledig adres)

Onderwerp akte : Toekenning volmachten

Overeenkomstig de volmachten die mij verleend werden bij akte van 15 september 2014, zoals gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 3 oktober 2014 onder het nummer 14180297, verklaar ik Nelly Anna Frans Pauwels, wettelijk vertegenwoordiger van het Belgisch filiaal van Bank of America, National Association, het volgende :

Vanaf heden worden alle machten in het verleden toegekend aan alle kaderleden van de Bank of America, National Association in België en gepubliceerd in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad, ingetrokken en worden hieronder de nieuwe machten aan alle huidige kaderleden vermeld.

Er bestaan drie categorieën van volmachten, zoals als volgt gestipuleerd :

Categorie 1 : Volmachten 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 en 28.

Categorie 2 : Volmachten 3, 4, 5, 6, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15,16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 en 26. Categorie 3 : Volmachten 3, 4, 5, 6, 9, 10, 11, 12, 13, 14,18, 19, 21 en 26.

Aan het volgende kaderlid heb ik de volmachten die ressorteren onder categorie 1 gedelegeerd, behalve volmacht nr 28 onder deze categorie :

De heer Marc-Jan Patiwael, wonende Mr. Troelstralaan 70 A, 1181 VG Amstelveen, Nederland

Aan het volgende kaderlid heb ik de volmachten die ressorteren onder categorie 2 gedelegeerd, alsook volmacht nr 2 uit de categorie 1 :

De heer David Vanparys, wonende Rijsenbergstraat 82, 9000 Gent

Aan de volgende kaderleden heb ik de volmachten die ressorteren onder categorie 2 gedelegeerd :

Myriam Kind, wonende De Borrekensstraat 116, 2100 Deurne

Ingrid Heiler, wonende Boonhoek 9, 2170 Merksem

Aan de volgende kaderleden heb ik de volmachten die ressorteren onder categorie 3 gedelegeerd :

Mevrouw Huguette Kuipers, wonende Hooiveld 18, 2520 Ranst

De heer Jozef Ceulemans, wonende Herentalsebaan 70, 2520 Ranst Mevrouw Veronique Ghys, wonende Gerard De Paepstraat 22, 9120 Melsele Mevrouw Inge Van Loock, wonende Frieslandstraat 4/B. 163, 2660 Hoboken

Op de Laatste hlz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en Handtekening

*1503940

Ondernemingsnr " 0404455257

Benaming

(voiuü) . Bank of America, National Association

(verkort)

,<...itbank van koophentlial

Ant.'serpen

O1 i ~`h~'s1 ~~~

xu`

afdeling ereem

Bijlagen bij héalélgiscli StaatsbI d - I6/0312015 = Annexes du Moniteur belge



tiC Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad Getekend te Antwerpen, Berchem, op 2 maart 2015



Nelly Anna Frans Pauwels

Op de laatste blz van Luik B vermelden " Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

27/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.04.2010, NGL 19.05.2010 10124-0462-010
27/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.04.2010, NGL 19.05.2010 10124-0455-009
29/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.04.2009, NGL 23.06.2009 09288-0131-010
29/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.04.2009, NGL 23.06.2009 09288-0124-009
25/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 23.04.2008, NGL 18.07.2008 08436-0375-010
25/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 23.04.2008, NGL 18.07.2008 08436-0368-008
22/05/2015
ÿþOndernemingsnr : 0404455257

Benaming

(voluit) : Bank of America, National Association

(verkort)

Rechtsvorm : Buitenlandse Vennootschap naar Amerikaans Recht

Zetel : Hoofdzetel in VS : 100 North Tryon Street, Suite 170, 28202 Charlotte - North Caroline

Vestigingseenheid in België : Uitbreidingstraat 180 Bus 6 - 2600 Berchem (Antwerpen) (volledig adres)

Onderwerp akte : intrekking volmachten

Overeenkomstig de volmachten die mij verleend werden bij akte van 15 september 2014, zoals gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 3 oktober 2014 onder het nummer 14180297, en met verwijzing naar volmacht 15039402 gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 16 maart 2015, verklaar ik Nelly Arma Frans Pauwels, wettelijk vertegenwoordiger van het Belgisch filiaal van Bank of America, National Association, het volgende

Alle volmachten in het verleden toegekend aan :

De heer Jozef Ceulemans, wonende Herentalsebaan 70, 2520 Ranst en Mevrouw Inge Van Loock, wonende Frieslandstraat 4/B. 163, 2660 Hoboken, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad

worden met onmiddellijke ingang ingetrokken aangezien deze personen de Bank hebben verlaten. Getekend te Antwerpen, Berchem op 6 mei 2015

Nelly Anna Frans Pauwels

Wettelijk vertegenwoordiger

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

1 2 MEI 2015

afdelitparerpen

:»)

IRJUMW

i

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.04.2007, NGL 10.07.2007 07371-0045-008
17/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.04.2007, NGL 10.07.2007 07371-0044-007
17/06/2015
ÿþ Mod Warcc 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i 11B1.11.1 i

Rechtbank van koophand. n

Antwerpen

0 0 füil1 2015

afdeling Angtie

Ondernemingsnr : 0404455257

Benaming

(voluit) : Bank of America, National Association

(verkort) :

Rechtsvorm : Buitenlandse Vennootschap naar Amerikaans Recht

Zetel : Hoofdzetel in VS : North Tryon Street 100, Suite 170, 28202 Charlotte - North Caroline

Vestigingseenheid in België : Uitbreidingstraat 180 Bus 6 - 2600 Berchem (Antwerpen) (volledig adres)

Onderwerp akte : Statuten van Bank of America, National Association - Gewijzigde versie door de Raad van Bestuur op 22 augustus 2013 - Van kracht vanaf 22 augustus 2013

Bank of America, National Association

STATUTEN VAN BANK OF AMERICA, NATIONAL ASSOCIATION

Gewijzigde versie door de Raad van Bestuur op 22 augustus 2013

Van kracht vanaf 22 augustus 2013

INHOUDSTAFEL

ARTIKEL I AANDEELHOUDERS 4

Paragraaf 1,1. Vergaderingen van de aandeelhouders. 4

Paragraaf 1.2. Toestemming in plaats van een vergadering van aandeelhouders. 4

ARTIKEL Il BESTUURSLEDEN 4

Paragraaf 2.1. Algemene bevoegdheden. 4

Paragraaf 2.2. Aantal, 4

Paragraaf 2.3. Kwalificaties. 4

Paragraaf 2.4. Kandidaturen. 4

Paragraaf 2.5. Eedaflegging. 4

Paragraaf 2.6. Gewone vergaderingen. 5

Paragraaf 2.7. Bijzondere vergaderingen 5

Paragraaf 2.8. Quorum. 5

Paragraaf 2.9. Vacatures. Bij het openvallen van een opdracht in de Raad van Bestuur, waaronder een opdracht ten gevolge van een stijging in het aantal bestuursleden, kan de vacature worden ingevuld door beslissing van de aandeelhouders of door meerderheid van de stemmen van de resterende bestuursleden.5

Paragraaf 2.10, Toestemming in plaats van een vergadering van aandeelhouders. 5

ARTIKEL III COMITÉS VAN DE RAAD VAN BESTUUR 5

Paragraaf 3.1. Comités. 5

Paragraaf 3.2, Kennisgeving. 3

Paragraaf 3.3, Toestemming in plaats van een vergadering van aandeelhouders. 3

ARTIKEL IV BESTUURSLEDEN EN WERKNEMERS 3

Paragraaf 4.1, Aantal. 3

Paragraaf 4.2, Verkiezing van bestuursleden 3

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Paragraaf 4.3. Voorzitter van de Raad van Bestuur 3

Paragraaf 4.4. Chief Executive Officer. 4

Paragraaf 4.5. Algemeen Voorzitter ("the President"). 4

Paragraaf 4.6. Vice-voorzitter en "Division Presïdents". 4

Paragraaf 4.7. "Managing Directors", "Principals", Vicevoorzitters (Vice Chairmen") en "Officers". 4

Paragraaf 4.8. Secretaris, 4

Paragraaf 4.9. Thesaurier ("Treasurer")< 4

Paragraaf 4.10. Assistent Secretarissen en Plaatsvervangende Thesaurier ("Treasurer")s. 5

Paragraaf 4.11. Andere bestuursleden. 5

Paragraaf 4.12. Bezoldigingen. 5

Paragraaf 4.13. Andere werknemers. 5

ARTIKEL V ANDERE BEPALINGEN 5

Paragraaf 5.1. Begrotingsjaar. 5

Paragraaf 5.2. Legalisatie van documenten. 5

Paragraaf 5.3. Aandelen van andere bedrijven. 6

Paragraaf 5.4. Elektronische vergaderingen, 6

Paragraaf 5.5. Kennisgeving niet vereist. 6

Paragraaf 5.6. Zegel en attestering. 6

Paragraaf 5.7. Toepasselijke wetgeving, 6

ARTICLE VI STATUTEN 6

Paragraaf 6.1. Raadpleging. 7

Paragraaf 6.2. Wijzigingen. 7

ARTIKEL VII AANDELENKAPITAAL 7

Paragraaf 7.1. Aandelen. 7

Paragraaf 7.2. Overdrachten. 7

GEWIJZIGDE EN GEHERFORMULEERDE STATUTEN VAN

BANK OF AMERICA, NATIONAL ASSOCIATION

Vanaf 22 augustus 2013

ARTIKEL I AANDEELHOUDERS

Paragraaf 1.1. Vergaderingen van de aandeelhouders.

Op de gewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Bank of America, National Association (de "Vereniging") worden bestuursleden aangesteld en bedrijfskwesties behandeld. Ze vindt jaarlijks plaats op de hoofdzetel van de Vereniging op een datum of een andere geschikte plaats die wordt bepaald door de Raad van Bestuur, tenzij alle voorstellen die aangenomen moeten worden op dergelijke vergadering met schriftelijke toestemming worden afgehandeld, zoals bepaald in onderstaande paragraaf 1,2. bijzondere aandeelshouders-vergaderingen kunnen worden bijeengeroepen door de Voorzitter van de Raad van Bestuur, de "CEO", de Algemeen Voorzitter ("the President") of de Secretaris ("the Secretary"), en kunnen plaatsvinden op een tijdstip en plaats die worden opgenomen in een convocatie.

Paragraaf 1.2. Toestemming in plaats van een vergadering van aandeelhouders.

Tenzij wettelijk anders bepaald, kunnen voorstellen die aangenomen worden op de algemene of bijzondere vergadering van aandeelhouders ook aangenomen worden zonder vergadering indien een schriftelijke toestemming voor deze acties wordt ondertekend door alle stemgerechtigden en deze in de bedrijfsadministratie wordt bewaard door de Secretaris ("the Secretary") van de Vereniging.

ARTIKEL ll BESTUURSLEDEN

Paragraaf 2.1. Algemene bevoegdheden.

De Raad van Bestuur ziet toe op de bedrijfsactiviteiten van de Vereniging,

Paragraaf 2.2. Aantal.

De Raad van Bestuur bestaat uit ken minste vijf en hoogstens achttien bestuursleden. Het minimale en maximale aantal wordt regelmatig door meerderheid van de stemmen bepaald door de bestuursleden die op dat moment zijn aangesteld, of door beslissing van de aandeelhouders.

Paragraaf 2.3. Kwalificaties.

Elk bestuurslid van de Vereniging moet een burger zijn van de Verenigde Staten tijdens zijn/haar volledige ambtstermijn tenzij anders bepaald in de Amerikaanse wetgeving. Elk bestuurslid moet aandelenkapitaal bezitten, in het eigen recht van het bestuurslid en tijdens zijn/haar ambtstermijn, in de Vereniging of In een

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

bedrijf die controle heeft over de Vereniging. De grootte van het aandelenkapitaal moet conform zijn met de vereisten uit de toepasselijke bepalingen of regelgeving.

Paragraaf 2.4, Kandidaturen.

Kandidaturen voor de verkiezing van de Raad van Bestuur kunnen worden gesteld door de Raad van Bestuur of door aandeelhouders van uitstaand kapitaalaandeel van de Vereniging die gerechtigd zijn om te stemmen over de verkiezing van bestuursleden.

Paragraaf 2.5, Eedaflegging.

Elk bestuurslid van de Vereniging moet de eed afleggen om een ambt te bekleden op een manier die is voorgeschreven door de "Comptroller of the Currency" als deze voor het eerst wordt aangesteld of verkozen als bestuurslid. Geen enkel verkozen of aangesteld bestuurslid van de Vereniging zal de functie van dat ambt uitoefenen tot hijlzij de eed heeft afgelegd. Eik bestuurslid van de Vereniging zal zijn ambt bekleden tot zijn of haar opvolger is verkozen en bevoegd wordt geacht, of tot zijn/haar opdracht openvalt ingevolge vroegtijdig overlijden, ontslag, ontzetting of verwijdering,

Paragraaf 2.6.Gewone vergaderingen,

De bestuursleden zullen zo snel mogelijk na elke jaarlijkse verkiezing van de aandeelhouders samenkomen oni hun ambtseed af te leggen, de nieuwe Raad van Bestuur samen te stellen en andere bedrijfskwesties te behandelen die voor de vergadering kunnen opduiken. De Raad van Bestuur kan een gewone vergadering plannen op een tijdstip en plaats naar keuze, Gewone vergaderingen kunnen plaatsvinden zonder kennisgeving.

Paragraaf 2.7. Bijzondere vergaderingen.

Bijzondere vergaderingen worden georganiseerd door de voorzitter van de Raad van Bestuur, de "CEO", de Algemeen Voorzitter ("the President") of de Secretaris ("the Secretary") indien deze laatste handelt in naam van de voorzitter van de Raad van Bestuur, de "CEO" of de Algemeen Voorzitter ("the President"), of indien drie (3) of meer bestuursleden deze aanvragen. Tenzij deze aanvraag wordt geweigerd, za! elk lid van de Raad van Bestuur een persoonlijke kennisgeving ontvangen; per telefoon, fax, of ander elektronisch bericht; of per koerier; waarbij het tijdstip en de datum van elke bijzondere vergadering wordt vermeld.

Paragraaf 2.8. Quorum.

Een meerderheid van de leden van de Raad van Bestuur zal een quorum vormen voor het behandelen van bedrijfskwesties. Als, er geen quorum is op het tijdstip van de vergadering, met inbegrip van de vergadering waarop de nieuwe Raad van Bestuur wordt samengesteld volgend op de jaarvergadering van aandeelhouders, kunnen de aanwezige bestuursleden de vergadering uitstellen tot er een quorum is gevormd. Tenzij anders bepaald in deze statuten of in de toepasselijke wetgeving, zal een meerderheid van de aanwezige bestuursleden die ook stemmen op de Raad van Bestuur, waarbij een quorum aanwezig is, over elke kwestie beslissen.

Paragraaf 2,9. Vacatures.

Bij het openvallen van een opdracht in de Raad van Bestuur, waaronder een opdracht ten gevolge van een stijging in het aantal bestuursleden, kan de vacature worden ingevuld door beslissing van de aandeelhouders of door meerderheid van de stemmen van de resterende bestuursleden.

Paragraaf 210, Toestemming in plaats van een vergadering van aandeelhouders,

Tenzij anders bepaald in de toepasselijke wetgeving of in deze statuten, kunnen voorstellen die aangenomen worden op de Raad van Bestuur ook aangenomen warden zonder vergadering indien het voorstel wordt aangenomen door aile leden van de Raad van Bestuur. De voorstellen moeten worden aangetoond door een of meerdere schriftelijke toestemmingen of elektronische toestemmingen waarin de aangenomen voorstellen warden omschreven, welke toestemming of toestemmingen worden opgenomen in de notulen of worden bewaard in de administratie van de Raad van Bestuur.

ARTIKEL Ill COMITÉS VAN DE RAAD VAN BESTUUR

Paragraaf 3.1. Comités,

De Raad van Bestuur kan één of meerdere comités oprichten of schrappen, met inbegrip van maar niet beperkt tot comités inzake audit, bezoldigingen en voordelen, ondernemingsbeleid ("corporate governance"), kredieten en bedrijfsrisico's, en kan leden van de Raad van Bestuur aanstellen voor een comité. Elk comité moet ten minste één lid omvatten, en het lid/de leden zullen op vraag van de Raad van Bestuur handelen. De Raad van Bestuur zal op regelmatige termijn een charter goedkeuren waarin de taken van elk comité beschreven worden, In overeenstemming met paragraaf 5.7 zullen de bepalingen in de General Corporation Law van de Staat Delaware al dan niet in bestaande of gewijzigde toestand (de "DGCL"), en deze statuten die gelden voor vergaderingen, acties zonder vergaderingen, kennisgevingen en situaties waarbij kennisgeving niet vereist is, en quorum- en stemmingsvereisten van de Raad van Bestuur, gelden voor de comités en hun leden. Elk comité kan in de bevoegdheid van de Raad van Bestuur handelen in de mate die bepaald is door de Raad van Bestuur, behoudens de DGCL en toepasselijke wetgeving. Geen enkele bepaling in deze paragraaf zal de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Raad van Bestuur verhinderen om een comité op te richten en aan te stellen, of deze nu bestaat uit bestuursleden of andere personen, die niet handelen in de bevoegdheid van de Raad van Bestuur.

Paragraaf 3.2. Kennisgeving,

Tenzij anders bepaald door een comité, is het niet nodig om een kennisgeving te verzenden voor de gewone vergaderingen. Bijzondere vergaderingen kunnen worden bijeengeroepen door de voorzitter van de Raad van Bestuur, de Algemeen Voorzitter ("the President"), of de voorzitter van het comité op de wijze die bepaald wordt in onderhavige statuten voor het bijeenroepen van bijzondere vergaderingen van de Raad van Bestuur.

Paragraaf 3.3. Toestemming in plaats van een vergadering van aandeelhouders.

Tenzij anders bepaald in de toepasselijke wetgeving of in deze statuten, kunnen acties die kunnen genomen worden op een vergadering van een comité van de Raad van Bestuur ook genomen worden zonder vergadering in overeenstemming met de toepasselijke procedures voor acties die worden genomen door de volledige Raad van Bestuur.

ARTIKEL IV BESTUURSLEDEN EN WERKNEMERS

Paragraaf 4.1. Aantal,

Het bestuur van de Vereniging bestaat uit een voorzitter van de Raad van Bestuur, een "Chief Executive Officer" of "CEO", een Algemeen Voorzitter ("the President"), één of meerdere vicevoorzitters ("Vice Chairmen"), één of meerdere "Division Presidents", één of meerdere "Managing Directors", één of meerdere "Principals", één of méér "Vice Presidents", een Secretaris ("Secretary"), één of meerdere Assistent-Secretarissen ("Assistant Secretaries"), een Thesaurier ("Treasurer"), één of meerdere Assistant Thesauriers ("Assistant Treasurers"), en andere leden die door de Raad van Bestuur zijn verkozen of zijn aangesteld om de Vereniging te leiden.

Paragraaf 4.2. Verkiezing van bestuursleden.

Bestuursleden van de Vereniging kunnen verkozen of aangesteld worden door de Raad van Bestuur op de jaarvergadering van de aandeelhouders of op een andere geschikte datum die bepaald is door de Raad van Bestuur. Eenmaal verkozen, zal elk bestuurslid aangesteld blijven tot zijn/haar overlijden, ontslag, pensioen, ontzetting of uitsluiting of tot een opvolger is verkozen en bevoegd is bevonden. Alle bestuursleden handelen op vraag van de Raad van Bestuur en deze laatste kan hen ook met of zonder reden van hun functie ontheffen.

Paragraaf 4.3. Voorzitter van de Raad van Bestuur.

De Raad van Bestuur zal onder zijn leden een voorzitter kiezen. Hij/zij overziet de uitvoering van de

beleidslijnen die zijn aangenomen of goedgekeurd door de Raad van Bestuur, heeft algemene

uitvoeringsbevoegdheden en specifieke bevoegdheden die hem/haar werden toegekend onder deze statuten, en voert andere taken uit die hem/haar zijn toegewezen door de Raad van Bestuur. De voorzitter van de Raad zal alle vergaderingen van de Raad van Bestuur voorzitten.

Paragraaf 4.4. Chief Executive Officer.

De "Chief Executive Officer", die lid is van de Raad van Bestuur, is het eerste uitvoerende bestuurslid van de Vereniging en heeft algemene uitvoerings-bevoegdheden. Hij kan deze bevoegdheden aanwenden en de functie als "CEO" uitoefenen zoals dit wettelijk is bepaald, Ingeval de voorzitter belet is, zal de "CEO" de vergaderingen van de Raad van Bestuur voorzitten.

Paragraaf 4.5, Algemeen Voorzitter ("the President").

De Algemeen Voorzitter ("the President'), die lid is van de Raad van Bestuur, heeft algemene uitvoeringsbevoegdheden en kan deze en andere bevoegdheden aanwenden. Hij/zij kan alle bevoegdheden en functies van Algemeen Voorzitter ("the President") uitoefenen die bepaald zijn in de wet- of regelgeving, in de praktijk of in deze statuten. De Algemeen Voorzitter ("the President") kan ook andere bevoegdheden krijgen en andere functies uitoefenen die zijn toegewezen door de Raad van Bestuur. Ingeval de voorzitter van de Raad en de "CEO" belet zijn, zal de Algemeen Voorzitter ("the President") de vergaderingen van de Raad van Bestuur voorzitten.

Paragraaf 4.6.Vice-voorzitter en "Division Presidents".

De Raad van Bestuur kan één of meerdere vicevoorzitters ("Vice Chairmen") en één of meerdere "Division Presidents" aanstellen. De bevoegdheden en functie van elke vicevoorzitter en elke "Division President' worden bepaald door de Raad van Bestuur of door het bestuurslid waaraan de vicevoorzitter ("Vice Chairman") of "Division President" dient te rapporteren.

Paragraaf 4.7, "Managing Directors", "Principals", Vicevoorzitters ("Vice Chairmen") en "Officers"Y

De Raad van Bestuur kan één of meerdere "Managing Directors", één of meerdere "Principals" en één of meerdere vicevoorzitters ("Vice Chairmen") aanstellen. De categorieën voor de vicevoorzitters ("Vice Chairmen") omvatten, maar zijn niet beperkt tot: "Group Executive Vice Presidents", "Executive Vice Presidents", "Senior Vice Presidents", en "Assistant Vice Presidents". De categorieën voor de vicevoorzitters ("Vice Chairmen") omvatten, maar zijn niet beperkt tot de functie van "Director". De Raad van Bestuur kan ook

'A + "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

categorieën voor "Principals" en "Officers" opmaken. De bevoegdheden en functie van elke "Managing Director", elke "Principal", elke" Vice President" en elke "Officer" worden bepaald door de Raad van Bestuur of door het bestuurslid waaraan de "Managing Director", "Principal", "Vice President" of "Officer dient te rapporteren.

Paragraaf 4.e, Secretaris,

De Secretaris ("the Secretary") van de Vereniging is de Secretaris ("the Secretary") van de Raad van Bestuur en is verantwoordelijk voor de notulen van de Vereniging. De Secretaris ("the Secretary") is bewaarder van de bedrijfszegel, de administratie, documenten en papieren van de Vereniging; hij/zij houdt de rapporten van de Raad van Bestuur en de bedrijfscomités bij; hij/zij kan alle bevoegdheden en functies van Secretaris uitoefenen die bepaald zijn in de wet- of regelgeving, in de praktijk of in deze statuten; en hij/zij zal ook andere taken kunnen uitvoeren als deze hem/haar zijn toegewezen door de Raad van Bestuur. De taken als Secretaris ("the Secretary") kunnen worden uitgevoerd door een Assistant-Secretaris ("Assistant Secretary").

Paragraaf 4.e. Thesaurier ("Treasurer").

De Thesaurier ("Treasurer") is verantwoordelijk voor alle geld en effecten van de Vereniging, en voert aile taken uit in zijn/haar functie als Thesaurier ("Treasurer"), aangevuld met mogelijke andere taken die hem/haar worden toegewezen door de "CEO", de Raad van Bestuur of een comité dat is samengesteld door de Raad van Bestuur.

Paragraaf 4.10. Assistent Secretarissen en Plaatsvervangende Thesaurier ("Treasurer')s.

Assistent-Secretarissen ("Assistant Secretaries") en Plaatsvervangende Thesaurier ("Treasurer"), indien deze zijn aangesteld, hebben in geval van overlijden, onbekwaamheid of weigering tot handelen door de Secretaris ("the Secretary") of de Thesaurier ("Treasurer"), respectievelijk, aile bevoegdheden en kunnen aile taken van de Secretaris ("the Secretary") of Thesaurier ("Treasurer) uitvoeren. In het algemeen voeren zij de taken uit die hen zijn toegewezen door de Secretaris ("the Secretary") of de Thesaurier ("Treasurer'), respectievelijk, of door de "CEO" of de Raad van Bestuur.

Paragraaf 4.11. Andere bestuursleden.

Elk ander bestuurslid van de Vereniging heeft de bevoegdheden en taken die hem/haar zijn toegewezen door de Raad van Bestuur, de voorzitter van de Raad, de "CEO", de Algemeen Voorzitter ("the President") of bestuursleden die hiertoe van hen de bevoegdheid hebben gekregen. Bestuursleden kunnen meerdere functies bekleden zoals dit ook wettelijk is toegestaan.

Paragraaf 4.12, Bezoldigingen.

De bezoldiging van de bestuursleden wordt bepaald door de Raad van Bestuur of door afgevaardigden van de Raad. Geen enkel bestuurslid kan deze bezoldiging geweigerd worden omwille van het feit dat hij/zij de Vereniging ook mee bestuurt.

Paragraaf 4.13. Andere werknemers.

De Raad van Bestuur kan mensen aanduiden om andere agenten en werknemers aan te stellen, hun taken

en bezoldiging te bepalen en hen te ontslaan.

ARTIKEL V ANDERE BEPALINGEN

Paragraaf 5.1. Begrotingsjaar,

Het begrotingsjaar van de Vereniging stemt overeen met het kalenderjaar.

Paragraaf 5.2. Legalisatie van documenten.

Alle trustaktes, hypothecaire leningen, aktes, overdrachten, contracten, kennisgevingen, kredietbrieven, kaderovereenkomsten, borgstellingen, swapovereenkomsten, kwijtingen, vrijgaven, voldoeningen, vereffeningen, affidavits, obligaties, verbintenissen, volmachten en andere documenten kunnen worden ondertekend, uitgevoerd, erkend, geverifieerd, verschaft, geleverd of aanvaard in naam van de Vereniging door de voorzitter van de Raad, de "CEO", de Algemeen Voorzitter ("the President"), vicevoorzitters ("Vice Chairmen") van de Raad, "Division Presidents", "Managing Directors", "Directors" (zoals omschreven in paragraaf 4.7 van onderhavige statuten), "Principals", "Executive Vice Presidente", "Senior Vice Presidents", . "Vice Presidents", "Assistant Vice Presidente", "Officers" of andere personen die vermeld worden in het personeelsbestand en waarbij zij een positie innemen die evenwaardig is aan de voornoemde officersfuncties, of die andere bestuursleden, werknemers of agenten zoals de Raad van Bestuur, de "CEO" of een ander bestuurslid die rechtstreeks aan de "CEO" rapporteert, in een schriftelijke afvaardiging vermelden die is opgenomen in het notulenboek van de Vereniging. De bepalingen van deze paragraaf 5.2 zijn een aanvulling op andere bepalingen in deze statuten en kunnen niet gebruikt worden voor de legalisatie van documenten die wettelijk moeten worden opgemaakt.

Paragraaf 5.3. Aandelen van andere bedrijven.

De voorzitter van de Raad, de "CEO", de Algemeen Voorzitter ("the President"), de vicevoorzitters ("Vice Chairmen"), "Division Presidents", de Secretaris ("the Secretary") of andere bestuursleden, werknemers of agenten zoals de Raad van Bestuur of de daartoe aangewezen bestuursleden kunnen de rechten vorderen, zijn

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

bevoegd om te stemmen, kunnen in naam van de Vereniging alle rechten vertegenwoordigen en uitoefenen die voortkomen uit aandelen of andere eigenaarschapsbelangen in andere bedrijven, verenigingen, vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid, partnerschappen of andere entiteiten die in naam van de Vereniging zijn opgericht. De bevoegdheid om te stemmen in naam van de Vereniging of de eigenschapsbelangen van de Vereniging te vertegenwoordigen kan door de mensen zelf of door een volmacht worden uitgeoefend.

Paragraaf 5.4. Elektronische vergaderingen.

Behoudens de bepalingen die vereist zijn of zijn toegestaan door deze statuten of statutaire bepalingen van de Vereniging voor de kennisgeving van vergaderingen, kunnen de leden van de Raad van Bestuur, of de leden van de comités die zijn aangesteld door deze Raad, deelnemen aan een vergadering van de Raad van bestuur of comité en deze bijeenroepen via een conferentiegesprek of ander communicatiemiddel waarmee de deelnemers aan de vergadering elkaar kunnen horen of met elkaar kunnen communiceren. De Raad van Bestuur kan via haar eigen beoordelingsvrijheid bepalen dat de vergaderingen van de aandeelhouders op afstand kunnen plaatsvinden overeenkomstig de bepalingen van de DGCL. Deelname aan dergelijke vergadering vereist persoonlijke aanwezigheid op de vergadering, tenzij er een persoon deelneemt aan de vergadering om zijn/haar bezwaar te uiten over een bedrijfstransactie op grond van een onwettelijke bijeenroeping van de vergadering

Paragraaf 5.5. Kennisgeving niet vereist.

Tenzij anders bepaald in de Amerikaanse wetgeving kunnen de vergaderingen van de aandeelhouders, de Raad van Bestuur of van de comités die zijn aangewezen door de Raad van Bestuur bijeengeroepen worden zonder kennisgeving indien de aandeelhouders, het bestuur, of de leden van het comité de kennisgeving van de datum en het uur van de vergadering niet vereisen. Aanwezigheid op een vergadering houdt in dat kennisgeving niet vereist is, tenzij er een persoon deelneemt aan de vergadering om zijn/haar bezwaar te uiten over een bedrijfstransactie op grond van een onwettelijke bijeenroeping van de vergadering.

Paragraaf 5.6. Zegel en attestering.

De bestuursleden van de Vereniging zijn bevoegd om de bedrijfszegel op alle documenten te voorzien, en kunnen de handtekening waarmerken van personen die een document legaliseren waarmerken in naam van de Vereniging. Bij de legalisatie van een document, schriftelijk bericht, kennisgeving of papier in naam van de Vereniging is het niet nodig om de bedrijfszegel te plaatsen en elk document, schriftelijk bericht, kennisgeving of papier dat gelegaliseerd wordt zonder de bedrijfszegel heeft dezelfde bewijskracht en is op dezelfde manier van kracht voor de Vereniging als een document waarop de bedrijfszegel wel werd geplaatst.

Paragraaf 5,7. Toepasselijke wetgeving.

De Vereniging dient de DGCL te volgen voor al haar bedrijfsprocedures om de toepasselijke federale

bankstatuten en  regelgevingen na te leven of bankveiligheid en  soliditeit te bekomen,

ARTICLE VI STATUTEN

Paragraaf 6.1. Raadpleging.

Een kopie van de statuten, met inbegrip van aile wijzigingen, zal zorgvuldig worden bewaard op het hoofdkantoor van de Vereniging en zal kunnen worden geraadpleegd door de aandeelhouders tijdens de kantooruren.

Paragraaf 6.2. wijzigingen.

Deze statuten kunnen door meerderheid van de stemmen van de aangestelde Directors gewijzigd worden op een vergadering van de Raad van Bestuur of door meerderheid van de stemmen van de aandeelhouders van de Vereniging. Er kan geen wijziging worden doorgevoerd tenzij de gewijzigde statuten de wettelijke vereisten van de Verenigde Staten naleven, alsook de vereisten voor de statutaire bepalingen van de Vereniging,

ARTIKEL VII AANDELENKAPITAAL

Paragraaf 7.1, Aandelen.

Aandelen in kapitaal van de Vereniging kunnen maar hoeven niet door certificaten worden vertegenwoordigd. Als aandelen worden vertegenwoordigd door certificaten zullen deze laatste ondertekend worden door, of zullen deze de facsimile handtekening bevatten van de voorzitter van de Raad of de Algemeen Voorzitter ("the President"), en de Secretaris ("the Secretary") of Assistent-Secretaris ("Assistant Secretary") van de Vereniging.

Paragraaf 7.2. Overdrachten,

De Vereniging zal een overzicht bijhouden van het aantal en type/reeks aandelen van de aandeelhouders.

Aangenomen op 13 juni 2005

t a ' p

r

r 2

d ?.

4

l

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Gewijzigd op 8 december 2009

Gewijzigd op 24 februari 2011

Gewijzigd op 22 augustus 2013

KM 32431579

DE STAAT NORTH CAROLINA  DEPARTMENT OF THE SECRETARY OF STATE

APOSTILLE

(Conventie Den Haag van 5 oktober 1961)

1. Land : VERENIGDE STATEN VAN AMERIKA

Deze openbare akte

2. is ondertekend door JAMES E. DWIGGINS

3. handelend in de hoedanigheid van NOTARIS / OPDRACHT VERVALT OP 2 mei 2015

4. is voorzien van het zegel/de stempel van de COUNTY OF MECKLENBURG, NORTH CAROLINA

Voor echt verklaard

5. In Raleigh, North Carolina

6. Op 12 DECEMBER 2013

7. Door de Secretary of State of Deputy Secretary of State, Staat North Carolina

8. Met nummer 21981

9. Zegel/Stempel +ZEGEL VAN DE STAAT NORTH CAROLINA

10. Handtekening

+get. ELAINE F. MARSHALL  SECRETARY OF STATE

+QR-CODE Gelieve in te scannen voor anime verificatie.

Certificatienummer 9073820226

Ga naar www.secretary.state.nc.us/apostille om de uitgifte van deze Apostille te verifiëren.

Deze Apostille waarmerkt enkel de authenticiteit van de handtekening en de hoedanigheid van de persoon die de openbare akte heeft ondertekend, en indien van toepassing, de identiteit van de zegel of stempel op de opebare akte. Het certificeert geen inhoud van het document waarvoor het uitgegeven werd. De Apostille is niet geldig voor gebruik binnen de Verenigde Staten van Amerika, haar overzeese gebieden of bezittingen. [Ga naar www.secretary.state.nc.us/apostille om de uitgifte van deze Apostille te verifiëren].

CERTIFICAAT VAN DE ASSISTANT SECRETARY VAN BANK OF AMERICA, NATIONAL ASSOCIATION

De ondergetekende, Allison L. Gilliam, Assistant Secretary van Bank of America, National Association (de "Vereniging"), een nationale bankvereniging die handelt en is opgericht volgens de Amerikaanse wetgeving en waarvan de hoofdzetel is gevestigd in de stad Charlotte, County van Mecklenburg in de staat North Carolina, verklaart hierbij dat het aangehechte document een waarheidsgetrouwe kopte is van de statuten, die alle wijzigingen bevat tot en met de datum op deze statuten.

TEN BLIJKE WAARVAN ik deze verklaring onderteken en de zegel van de voornoemde Association plaats

op vandaag, 11 december 2013.

(ZEGEL)

+ handtekening

Allison L. Gilliam

Assistant-Secretaris ("Assistant Secretary")

STAAT NORTH CAROLINA

COUNTY OF MECKLENBURG

Ik, James E. Dwiggens, notaris voor voornoemde county en staat, bevestig hierbij dat Allison L. Gilliam

persoonlijk voor mij is verschenen op de datum van vandaag en de degelijke uitvoering van het voorgaande

document erkent

Ten blijke waarvan ik dit document onderteken en mijn officiële zegel plaats op vandaag, 11 december

2013.

(Officiële zegel)

+ zegel JAMES E. DWIGGINS  NOTARIS -- MECKLENBURG CO. NC

+ handtekening

James E. Dwiggins, Notaris

Mijn opdracht vervalt op: 2 mei 2015

Voor eensluidende vertaling, NE VARIETUR. Vertaling van het Engels naar het Nederlands door Frauke

Velghe, beëdigd vertaalster. BTW nr.: BE 0821 625 434

Datum: 29/04/2014

Getekend te Antwerpen - Berchem, op 6 mei 2015

Nelly Anna Frans Pauwels

Wettelijk vertegenwoordiger

Bijlagen/tegelijk neergelegde stukken :

- By-laws of Bank of America, National Association - As amended by the Board of Directors on August 22,

2013 - Effective August 22, 2013

- Apostille dd. December 12, 2013

- Assistant Secretary's Certificate of Bank of America, National Association dd. December 11, 2013

-Beëdigde vertaling - Statuten van Bank of America, National Association - Gewijzigde versie door de Raad

van Bestuur op 22 augustus 2013 - Van kracht 22 augustus 2013

- Apostille dd. 12 december 2013

-Certificaat van de Assistant Secretary van Bank of America, National Association dd. 11 december 2013

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/05/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 27.04.2005, NGL 24.05.2005 05161-0043-008
27/05/2005 : ME. - REKENING BIJKANTOREN 31.12.2004, GGK 27.04.2005, NGL 24.05.2005 05161-0042-007
12/01/2005 : AN166715
16/06/2004 : AN166715
16/06/2004 : AN166715
26/06/2003 : AN166715
27/05/2003 : AN166715
06/05/2003 : AN166715
07/11/2001 : AN166715
27/04/2001 : AN166715
07/07/2000 : AN166715
07/07/2000 : AN166715
21/06/2000 : AN166715
07/03/2000 : AN166715
02/12/1999 : AN166715
18/11/1999 : AN166715
25/09/1999 : AN166715
22/05/1999 : AN166715
28/10/1998 : AN166715
11/02/1998 : AN166715
15/01/1997 : AN166715
06/11/1996 : AN166715
14/12/1995 : AN166715
22/11/1995 : AN166715
07/10/1995 : AN166715
16/09/1995 : AN166715
25/04/1995 : AN166715
06/08/1992 : AN166715
06/08/1992 : AN166715
27/02/1991 : AN166715
27/02/1991 : AN166715
26/10/1990 : AN166715
26/10/1990 : AN166715
17/08/1990 : AN166715
17/08/1990 : AN166715
26/02/1988 : AN166715
26/02/1988 : AN166715
26/02/1988 : AN166715
26/02/1988 : AN166715
26/02/1988 : AN166715
26/02/1988 : AN166715
01/01/1988 : AN166715
01/01/1988 : AN166715
01/01/1986 : AN166715
01/01/1986 : AN166715
20/11/1985 : AN166715
20/11/1985 : AN166715

Coordonnées
BANK OF AMERICA, NATIONAL ASSOCIATION

Adresse
UITBREIDINGSTRAAT 180, BUS 6 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande